forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ma stvar je u tome da je nama utakmica sa Francuzima finale..Francuzi nas dozivljavaju kao protivnika a mi njih kao nocnu moru..i sad kad smo ih prosli bili smo ispraznjeni u svakom pogledu..+ sta smo se bavili glupostima posli te utakmice..

kao što sam rekao, to je li možda iscrpljenost od tekme s Francuzima bila jedan od faktora za ovaj poraz...dalo bi se raspravljat. meni osobno nitko ne može prodat tu pricu da je iscrpljenost igrala ulogu s obzirom na katastrofalno otvaranje tekme i opcenito cijeli njihov nacin igre tokom cijele tekme. osobno mislim da bi i pocetnici bolje odigrali.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Ma stvar je u tome da je nama utakmica sa Francuzima finale..Francuzi nas dozivljavaju kao protivnika a mi njih kao nocnu moru..i sad kad smo ih prosli bili smo ispraznjeni u svakom pogledu..+ sta smo se bavili glupostima posli te utakmice..

kao što sam rekao, to je li možda iscrpljenost od tekme s Francuzima bila jedan od faktora za ovaj poraz...dalo bi se raspravljat. meni osobno nitko ne može prodat tu pricu da je iscrpljenost igrala ulogu s obzirom na katastrofalno otvaranje tekme i opcenito cijeli njihov nacin igre tokom cijele tekme. osobno mislim da bi i pocetnici bolje odigrali.

Ne znam jesi li primjetia ali Danci su dobro secirali gdje smo mi najtanji u napadu a to je Kopljar..i onda su dosta gusce igrali u obrani na nasem livom vanjskom tako da je Bicanic platia danak nase prozirne igre..mislim lik je ima koliko 5-6 probijanja sudenih..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Mozemo mi pricati o nasim talentima koliko hocemo ali Danci su danas bili 2 razine takticki iznad nas..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Alo dosta o trazenju uzroka nas najbolji igrac Damir Bicanic je samo za nas otkrio prave i tocne uzroke citiram :

"Ušli smo katastrofalno, više je faktora zašto smo izgubili. Od sudaca, preko odbijenih lopti, pa do užasne obrane. "

Eto pa vi mislite.

Ova izjava je za pljuknut mu zelenkacu u onu odvratnu facu.

Goluza = Bicanic.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@Tonka24

Ti ni ne znas nego nac zrtvu jednu i samo po njoj pljuvat..jebote cili turnir ga blatis..danas je bija zrtva nase prozirne igre i sta su ljudi koji su morali pucati nisu to radili pa se covik sam odluciva na sut..bar je pokaza muda jedini..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Ne znam jesi li primjetia ali Danci su dobro secirali gdje smo mi najtanji u napadu a to je Kopljar..i onda su dosta gusce igrali u obrani na nasem livom vanjskom tako da je Bicanic platia danak nase prozirne igre..mislim lik je ima koliko 5-6 probijanja sudenih..

ne, Danci su nas totalno razbili. vidjelo se da su oni momcad koja ne tolerira ni najmanju pogrešku - poklonjena lopta, zakazivanje u obrani ili recimo pokušaj Alilovica/nekog treceg da nakon obrane udarca pokušamo odigrat kontru pa stvar padne u vodu...evo ti pogodak.

kao što sam rekao, je li u pitanju bila obrana, taktika ili nešto trece, ne znam. tko je kriv za poraz? ne znam, niti mislim da je bitno. najvažnije je što se danas ekipa nije pokazala u pravom izdanju.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
U tome i je stvar cijeli turnir ga blatim. Ocito opravdano, nisam ni sanjao kakvu smo biljku dobili onaj dan kada ga je Goluza forsirao u polufinalu OI protiv Francuza.
Mene bi bilo sram onako igrati a pogotovo onako sto izjaviti nakon utakmice.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

@Tonka24

Ti ni ne znas nego nac zrtvu jednu i samo po njoj pljuvat..jebote cili turnir ga blatis..danas je bija zrtva nase prozirne igre i sta su ljudi koji su morali pucati nisu to radili pa se covik sam odluciva na sut..bar je pokaza muda jedini..

a kad se odlucivao na šut? vecinom tokom zadnjih 5-10 minuta igre - i tad je i zabio najviše pogodaka - kad je rezultat bio odlucen.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

@Tonka24

Danas? Sto je bilo protiv Francuza, Španjolaca, Madara o Egiptu da ne govorim... ma zasluzio je da mu se pljuje u facu kad dode u Zagreb.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

U tome i je stvar cijeli turnir ga blatim. Ocito opravdano, nisam ni sanjao kakvu smo biljku dobili onaj dan kada ga je Goluza forsirao u polufinalu OI protiv Francuza.

Da ali nemos sve svaliti na njegova leda..uostalom mi smo se vjerovatno oslonili na to da ce nam Lac povuc kad bude tribalo..ali jbg nas vrli izbornik vodi sa sobom ozljedenog covika a kuci ostavlja najboljeg rukometasa svih vremena..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Alo dosta o trazenju uzroka nas najbolji igrac Damir Bicanic je samo za nas otkrio prave i tocne uzroke citiram :

"Ušli smo katastrofalno, više je faktora zašto smo izgubili. Od sudaca, preko odbijenih lopti, pa do užasne obrane. "

Eto pa vi mislite.

Goluza = Bicanic.

hm...nije li tako nešto vec Goluža rekao kad smo izgubili protiv Danske vec? kad su nas doslovno isprašili pa se on vadio na suce...hm, zvuci poznato, kaj ne?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/01/2013 : 01:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

@Tonka24

a kad se odlucivao na šut? vecinom tokom zadnjih 5-10 minuta igre - i tad je i zabio najviše pogodaka - kad je rezultat bio odlucen.

Da ali svi su odigrali lose a i njegova igra je posljedica toga..ne kuzim cemu izdvajanje..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Da ali svi su odigrali lose a i njegova igra je posljedica toga..ne kuzim cemu izdvajanje..

to sam i ja rekao...

jest da je odigrao loše, ali nije jedini. svi su. od njega pa do Cupica.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Da ali nemos sve svaliti na njegova leda..uostalom mi smo se vjerovatno oslonili na to da ce nam Lac povuc kad bude tribalo..ali jbg nas vrli izbornik vodi sa sobom ozljedenog covika a kuci ostavlja najboljeg rukometasa svih vremena..

Stari moj nemoj me krivo shvatiti, mislim da me dovoljno virtualno znas da sam tip koji cijeni trud, zrtvu i zalaganje. Zasto ne pljujem ostale?
Taj lik je strasno bahat, napuhan i arogantan, umislio si je da je klasa nad klasama. Jesi vidio koliko je puta mogao dodati a sve je zavrsao sam i zasrao.
Isti kurac kao Goluza govno od covjeka, samo Goluza bar zna rukomet ovaj niti to.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Goluza je ocito previse gledao Fergusona kako tira Beckhama, Van Nisterl., Ronalda... pa je pomislio da i on moze tirati Balica,Vorija...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 01:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Eto pa vi mislite.

Goluza = Bicanic.

hm...nije li tako nešto vec Goluža rekao kad smo izgubili protiv Danske vec? kad su nas doslovno isprašili pa se on vadio na suce...hm, zvuci poznato, kaj ne?

Pa zato i kazem, Goluza = Bicanic. Povraca mi se, sere mi se kad ih vidim i cujem.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Pazite ovaj komentar Pao sam sa stolice od smjeha

.. onu foru srednjih igraca sa optrcavanjem je i zadnja baba skužila !!! ... pa zar nismo u stanju još nešto uigrati, Goluža GOLJO smotani... ...... MUKA MI JE BILO GLEDATI TU PASIJU OD IGRE !!!!!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Pa zato i kazem, Goluza = Bicanic. Povraca mi se, sere mi se kad ih vidim i cujem.

a gledaj, ja vec sam odavno mišljenja da je Goluža kao igrac bio odlican. kao izbornik...nope.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

a gledaj, ja vec sam odavno mišljenja da je Goluža kao igrac bio odlican. kao izbornik...nope.

Meni je bio ok kao igrac.
Ajme kakve sve komentare vidim na portalima suze mi na oci tiraju od smijeha.
DI JE VORI?!?!?!?!?!?! Kopljaru treba ruke i noge polomit

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nemamo koga staviti, puno je ozlijedenih igraca. Ja i Duvnjak bili smo kao dva iscijedena limuna. Nismo dobro igrali, obrana je bila loša, suci nam nisu pomogli... Kasnije smo obranu posložili, ali previše lopti nismo uhvatili da bismo razvili brzu kontru. Naravno da je teže bilo uigrati kad se oni postave“, kazao je Bicanic.

Nemamo koga staviti - Cisto omalovazavanje suigraca, ja da sam na mjestu sprema ili mandalinici nakon ovoga, dobio bi saku izmedu ociju.

Pazi Ja i Duvnjak, a zasto ne Duvnjak i ja?? Gdje su ostali igraci??

Krivi obranu.

Pazi ovo " suci nam nisu pomogli " Pa treba ga bejzbol palicom tuci, ne mogu vjerovati da ovo izjavljuje profi sportas.

Koje smece od covjeka, tako mlad a vec mirisi na drek iz kojeg se dimi.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Ja i Duvnjak bili smo kao dva iscijedena limuna.

....nakon bitke s Francuskom!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14983 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/01/2013 : 02:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Ja i Duvnjak bili smo kao dva iscijedena limuna.

....nakon bitke s Francuskom!

Prijatelju odoh spavati, cura mi rekla da sam ostario 5 godina za vrime prvog poluvremena i da sam si priskrpio 10 godina cistilista jezikom.
Pun mi je kurac vise razno raznih Goluza,govnjara,luzera, bicanica, cjepanica i ostalih gluposti.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 26/01/2013 : 04:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
A sto vama vise ne igra Balic?
Nisam pratio toliko rukomet pa ne znam.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.

Edited by - nemanja93 on 26/01/2013 04:06:46
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/01/2013 : 08:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ma dobili smo po picki i jedni i drugi...finale je zasluženo takvo kakvo je
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12721 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 26/01/2013 : 09:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

Ipak nas cekaju guzicari u finalu, nema veze zguziti cemo ih.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000