Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 00:05:09
|
Slovenija i Srbija jesu favoriti ove skupine ali mislio sam na daljnji tijek prvenstva. Moram priznati da nisam gledao niti Sloveniju niti Srbiju. Svakako treba ih izbjeci odmah na pocetku. Bolje igrati sa Bjelorusijom ili Korejom nego s njima. Po rezultatima Srbi su jako dobri. Kako igraju dali netko zna? |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 00:51:22
|
quote: Originally posted by Tonka24
Hm a nitko ne vidi probleme?
- bezidejnost u napadu, prvih 20 minuta mi nismo zabili 2 gola na postavljenu obranu madara, sve je to bilo iz kontre i polukontre, ostali golovi su i zbog toga sto su se madari raspali. Imamo odredene probleme u napadu koja se zove bezidejnost. - Bicanic momak jednostavno nije za kreatora igre uopce nema ideje -Vukovic puno trosi lopti u napadu tj izgubi prilikom asistiranja, tehnicke pogreske. - Musa mislim momak je bez uvrede stablo, panj, drvo... ja ne mogu shvatiti da on svaku ali svaku utakmicu dobije iskljucenje, a dobije po 10 minuta ukupno. Pogledajte kako igra obranu pa svaki napad na nasu obranu on je na rubu iskljucenja.
kako to da uz svu ovu kritiku nisi ništa rekao o Kopljaru?
Musa...jebiga, naravno da bi bilo super da je Špoljaric još uvijek u repki. on je svakako bio jedan od najboljih naših obrambenih igraca.
Štrlek, istina sad u ovoj zadnjoj nije bio baš u najboljem izdanju, al daleko je od toga da "ne igra" na ovom prvenstvu.
|
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 17/01/2013 : 19:04:06
|
Najveci uspjesi Hrvatske rukometne reprezentacije su dva olimpijska zlata, olimpijska bronca, svjetsko zlato, tri svjetska srebra, dva europska srebra i europska bronca. Hrvatska je u posljednjih deset velikih natjecanja, na svjetskim i europskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, devet puta igrala u polufinalu. Od osamostaljenja, Hrvatska je ukupno dvanaest puta bila medu cetiri najbolja, a osvojila je devet medalja.
Na Svjetskom prvenstvu u Njemackoj 2007. hrvatski rukometaši su pobjede ostvarili na prvih sedam utakmica, a zatim je u cetvrtfinalu kobna bila Francuska. Nakon toga Hrvatska je dobila još dvije utakmice te je s devet pobjeda i jednim porazom završila na petom mjestu.
OSVOJENE MEDALJE
Olimpijske igre: ZLATO - Atlanta 1996 ZLATO - Atena 2004 BRONCA - London 2012
Svjetsko prvenstvo: SREBRO - Island 1995 ZLATO - Portugal 2003 SREBRO - Tunis 2005 SREBRO - Hrvatska 2009
Europsko prvenstvo: BRONCA - Portugal 1994 SREBRO - Norveška 2008 SREBRO - Austrija 2010 BRONCA - Srbija 2012
Mediteranske igre ZLATO - Languedoc-Roussillon 1993 ZLATO - Bari 1997 ZLATO - Tunis 2001 SREBRO - Almería 2005
Bez obzira na smjenu igraca, i na neigranje Ivana Balica, Hrvatska reprezentacija i dalje djeluje mocno. Na ovom prvenstvu, vjerujem da mogu do polufinala a dalje je sve moguce.
Bez obzira kako završili na ovom prvenstvu, ono što veseli je da ponovo imamo mladu momcad kojoj treba dati šansu i naravno podršku jer ovo je momcad koja ce još godinama biti u vrhu svjetskog rukometa. Kvalitete ne manjka, bitno je samo da mladi igraci osjete kako je igrati na velikim turnirima i da tu steknu iskustvo i to je prioritet a ako usput osvojimo bilo kakvu medalju to je samo dodatni bonus.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 17/01/2013 20:36:29 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 21:06:37
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Tonka24
Hm a nitko ne vidi probleme?
- bezidejnost u napadu, prvih 20 minuta mi nismo zabili 2 gola na postavljenu obranu madara, sve je to bilo iz kontre i polukontre, ostali golovi su i zbog toga sto su se madari raspali. Imamo odredene probleme u napadu koja se zove bezidejnost. - Bicanic momak jednostavno nije za kreatora igre uopce nema ideje -Vukovic puno trosi lopti u napadu tj izgubi prilikom asistiranja, tehnicke pogreske. - Musa mislim momak je bez uvrede stablo, panj, drvo... ja ne mogu shvatiti da on svaku ali svaku utakmicu dobije iskljucenje, a dobije po 10 minuta ukupno. Pogledajte kako igra obranu pa svaki napad na nasu obranu on je na rubu iskljucenja.
kako to da uz svu ovu kritiku nisi ništa rekao o Kopljaru?
Musa...jebiga, naravno da bi bilo super da je Špoljaric još uvijek u repki. on je svakako bio jedan od najboljih naših obrambenih igraca.
Štrlek, istina sad u ovoj zadnjoj nije bio baš u najboljem izdanju, al daleko je od toga da "ne igra" na ovom prvenstvu.
Pa kopljar je odigrao odlicno protiv Madara .On moze ali stvar je sto se preplasi i svaki put kad bude "kakio od straha " od mene ce dobiti kritiku. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 21:40:24
|
Ovaj Musa je panjina nemila.Usao i u roku 2 sekunde dobio iskljucenje   Haha koji tip sposoban je od +2 doci do -1 u roku pola minute. Nevjerojatno da ga je pozvao pa ne bi ga zvao covjek koji pojma nema pojma o rukometu. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 21:44:22
|
A i ovaj bicanic i strlek pojma nemaju. Goluza se dokazao pozivom Muse i bicanica a da ne govorim kako ih gura da igraju. I ne znam koji kurac drži strleka kad na klupi ima sprema? Španjolsku cemo dobiti, ali s ovakvim panjevima tipa Musa, Bicanic... Protiv Slovenije,Srbije a da ne govorim Danske i Francuske nemamo šanse. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 21:57:08
|
Nema tu kruha. On zove bicanica kao zamjenu za Balica . Ovdje se jasno vidi kao sto sam rekao protiv Madara, jednostavno nemamo igraca koji moze proigrati i asistirati na postavljenu obranu. Duvnjak kao da mu je nestalo jos od EP kreacije, samo na silu igra... Jedini pozitivan igrac u napadu je Cupic. A da nema obrane koja je odlicna ajme majko. Potvrda svega sto govorim? Pogledajte koliko je Vori da golova i koliko je uopce bio u situaciji da zabije gol?? Ponavljam Španjolsku dobivamo a ako naletimo na Sloveniju,Srbiju,Dansku i Francusku, crno nam se piše. Nadam se da se varam. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 22:04:06
|
Ne mogu se suzdrzati. Ja mislim kad bi Modric igra umjesto Muse da bi bio bolji    Srbija izgubila od Poljaka?? Sto se desilo? |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32944 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/01/2013 : 22:25:05
|
Sve je ovo zagrijavanje za ono što slijedi! Zasad bez zamjerki! Bit ce zanimljivo vidjeti naš dvoboj sa Španjolcima za 1. mjesto, Španjolci su naše stare mušterije! A onda knock out faza, tu je sve moguce! Ali zasad izgledamo sasvim ok! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 17/01/2013 : 22:44:37
|
Tonka, zašto podcjenjuješ ovu mladu reprezentaciju? Ne misliš li da im prvo treba dati priliku? Ti se zamaraš kako cemo sa Španjolcima? Ja bi se zamarao da ne možemo sa Australijom, ali kako cemo protiv Španjolske, Francuske ili Danske.... pa kome je lako s njima? A zar je to na ovom turniru i toliko bitno, ili je puno bitnije kakvu buducnost si gradimo? Vjerujem da 2003 g. nisi ni znao tko je Balic a na kraju je bio jedan od najboljih igraca na turniru, a Cervar je dobro znao šta radi i zašto je totalno pomladiti momcad. Rezultat njegovog znanja nije samo zlato u Portugalu nego to što smo nadalje gotovo sve turnire osvajali medalje. Ta ekipa je ostarila i više nisu ono što su nekad bili a i ozljede igraju veliku ulogu i vrijeme je da se ubaci doza svježe krvi a Goluža je to i napravio svjestan da ce biti kritiziran jer nema Balica ali možda je i bolje tako. Dao je priliku mladim igracima da uce pored starijih i iskusnih.
Ovoj reprezentaciji treba podrška a Balic ne može doživotno igrati i kad tad ce ga trebati zamijeniti. Goluža je dao priliku nekim igracima koji se tek moraju dokazati a za sad imaju 4 pobjede a ti ih kritiziraš.  |
Edited by - Barney on 17/01/2013 22:57:19 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11832 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 22:53:55
|
quote: Originally posted by Barney
Rezultat njegovog znanja nije samo zlato u Portugalu
Rezultat njegovog "znanja" je tiranje Džombe, Dominikovica, Kaleba i T. Valcica - sve mucki i bez puno razgovora. Da nije bilo Pipe na klupi ne bi vidia ni to zlato, a ni ono s OI. Da se razumimo, iako je Lino guba, opet više zna od ovog teleta iz Stolca... |
Trljam ruke. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12928 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:08:02
|
Sigurno je da ima boljih izbornika od Goluže ali za sada dobro radi svoj posao na SP-u. Vidi se da ima neku svoju viziju i ne odstupa od toga. Bitno je da se pomladi momcad i da ponovo kostur reprezentacije budu mladi igraci koji ce se kaliti iz utakmice u utakmicu. |
Edited by - Barney on 17/01/2013 23:09:15 |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7471 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/01/2013 : 23:18:16
|
Bit ce veselo ako se poklope rezultati i naletimo na Srbe. To mi nekako izgleda i najizglednija solucija.
Srbi moraju dobiti bar 2 razlike Slovence da bi bili prvi. 1 razlike ih vodi na 2. mjesto, a neriješeno i poraz na 3. mjesto. Slovenci mi tamo izgledaju najuvjerljivije i trebali bi biti prvi.
Naravno, ovo je sve pod uvjetom da izgubimo od Španjolaca što je ipak najrealniji ishod. Ne treba na ovako mladu momcad neki pritisak vršiti. A nitko sretniji od mene ako dobijemo domacine usred Madrida, onda nam se baš otvara ždrijeb. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:20:13
|
Ma nisan reka da je pomladivanje loše, ali zna biti ako nije nužno. Mišljenja san da ipak nije triba potirat Balica, on samo pojavom diže moral momcadi, a protivniku svojim potezima možda zadat glavobolje kad zaželi, cak i u ovom poluinvalidnom stanju. Bunta je isto moga dati svoje - on mi je jedan od dražih igraca, je da je spor ka blato ali zna zamotat lipo gol. U svakom slucaju koristan igrac.
|
Trljam ruke. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/01/2013 : 23:21:40
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Da se razumimo, iako je Lino guba, opet više zna od ovog teleta iz Stolca...
Ne razumin se dovoljno u rukomet, al meni se cak i ne cini tako. OK, Lino je usavršija 3-2-1 obranu, al meni se cini da je napad vrlo cesto bija cista improvizacija. Mislin da smo bili jedina reprezentacija na svitu kojoj je igrac više bija hendikep. Kod Goluže(BTW odvratan lik) vidin uigrani brzi centar, stvaranje viška sa igracen više, dobru obranu, križanja. Možda su to osnove, al ja to kod Lina nisan vidija. Šta se pozvanih igraca tice, neznan ko bi to triba igrat umisto Štrleka i Bicanica. Neznan je li Tonka svjestan da na klupi nije Goran nego Lovro Šprem. Isto tako Bicanic, nije zamjena za Balica nego backup Lackovicu. Vukovic je igrac koji bi na srednjen triba minjat Duvnjaka.
Jedino šta bi ja za backup i obranu još uvik volija vidit i Peru i Šoljarica i Balica i Sulica. Svima uvik igraju najbolji, jedino mi svako prvenstvo "pomladujemo# momcad. Interesantno, skoro pa iskljucivo sa igracima kluba kojem je gazda ujedno i gazda saveza. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7471 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/01/2013 : 23:24:48
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Svima uvik igraju najbolji, jedino mi svako prvenstvo "pomladujemo# momcad. Interesantno, skoro pa iskljucivo sa igracima kluba kojem je gazda ujedno i gazda saveza.
Bravo, ovim je sve receno. Sitni interesi glavešina iznad svega. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:29:09
|
Ma nisan reka da je pomladivanje loše, ali zna biti ako nije nužno. Mišljenja san da ipak nije triba potirat Balica, on samo pojavom diže moral momcadi, a protivniku svojim potezima možda zadat glavobolje kad zaželi, cak i u ovom poluinvalidnom stanju. Bunta je isto moga dati svoje - on mi je jedan od dražih igraca, je da je spor ka blato ali zna zamotat lipo gol. U svakom slucaju koristan igrac.
Ako zanemarimo simpaticnost/antipaticnost Balica i Goluže cinjenica je da je Goluža trener a Balic igrac velikog utjecaja s kojin je u stalnon sukobu. Ka takav, možda mu je veca mina u svlacinonici nego šta mu donosi koristi. Balic je po meni triba bit u momcadi ali Goluža je izbornik. Ako osvoji medalju ko mu šta može? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:31:08
|
Jedino šta bi ja za backup i obranu još uvik volija vidit i Peru i Šoljarica i Balica i Sulica. Svima uvik igraju najbolji, jedino mi svako prvenstvo "pomladujemo# momcad.

A na onaj prethodni dio posta... U Slavkovo trenersko znanje virujen isto ka i što postoji jeti. Glede Lina, on je triba pobrat zlato ka mulac zrile trišnje i unatoc vrhunskoj generaciju nije to uspia. Cini mi se da se slicna stvar ponavlja i sa Slavkom.
Kamo srice da san u krivu... |
Trljam ruke. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:33:43
|
Ako osvoji medalju ko mu šta može?
To me najviše i plaši. Zato mi nekad dode da najradije popušimo pa da ovog vola potiraju ca. |
Trljam ruke. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:35:31
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Sitni interesi glavešina iznad svega.
Pa to je kod nas najnormalnije. Da se u bocanju pocne vrtit lova i taj savez bi rasturili. Košarka je gotova. Rukomet vjerovatno, jer je obrazac isti. Bez igraca iz Metkovica, Zameta,Splita, vrlo brzo cemo dostic košarku. Nogomet je tek opcenarodno veselje. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:42:00
|
Zato mi nekad dode da najradije popušimo pa da ovog vola potiraju ca.
Baš si mlad i naivan Pa pomladija je momcad, imamo zalog za buducnost, u Riu cemo bit pravi. Pred slijedece evropsko ce se recimo riješit Vorija i opet "pomladit" momcad  |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:48:43
|
Slažem se i za ovo u vezi Gobca, i sigurno je da tu ima puno osobnih interesa a isto tako i sukoba. Balic je takoder žrtva ali s druge strane on je sebi dopuštao da se svada da Golužom i da ne poštuje njegove odluke. To je i Cervaru radio. Ne kažem da nije bio u pravu za neke prigovore ali ipak.... on je tu da igra i trener je taj koji snosi odgovornost, a kad se svakih 5 minuta izderavaš na trenera to nije dobro za tim i atmosferu u svlacionici. Ono što je svakako pozitivno je to da nam svi igraci igraju ili su igrali u CO Zagreb što iznaci da su dosta utakmica odigrali zajedno i s takvom ekipom je puno lakše raditi i stvoriti tim. To je naš bitan adut i mnoge reprezentacije to nemaju.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14975 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:48:46
|
quote: Originally posted by Barney
Tonka, zašto podcjenjuješ ovu mladu reprezentaciju? To nije podcjenjivanje vec kritika, dva razlicita pojma i jos nesto ne podcjenjujem reprezentaciju vec kritiziram izbornika i pojedine igrace s razlogom. Ne misliš li da im prvo treba dati priliku? Koliko je prilika dobio jedan Musa npr? Pa nije on tu od ovog prvenstva, sto je napravio? Ti se zamaraš kako cemo sa Španjolcima? Ne, uopce s njima cemo lako! Ja bi se zamarao da ne možemo sa Australijom, ali kako cemo protiv Španjolske, Francuske ili Danske.... pa kome je lako s njima? A zar je to na ovom turniru i toliko bitno, ili je puno bitnije kakvu buducnost si gradimo? Vjerujem da 2003 g. nisi ni znao tko je Balic Totalno netocno i krivo vjerujes. Rukomet sam poceo pratiti od 99. najboljih igraca na turniru, a Cervar je dobro znao šta radi i zašto je totalno pomladiti momcad. Rezultat njegovog znanja nije samo zlato u Portugalu nego to što smo nadalje gotovo sve turnire osvajali medalje. Ta ekipa je ostarila Zanimljivo kako nisu ostarili jedan Didier Dinart ili Karabatic ? i više nisu ono što su nekad bili a i ozljede igraju veliku ulogu i vrijeme je da se ubaci doza svježe krvi a Goluža Da strucnjak koji je radi iskljucivo svade potjerao najboljeg rukometasa svijeta, bahati arogantni debil koji samo svoje priznaje i nicije drugo. To je po tebi strucnjak? Istina strucnjak je ali sve dok se tako bahato pnasa i stavlja sebe ispred svih ja mu ne bi dao niti da bude pomocni trener. je to i napravio svjestan da ce biti kritiziran jer nema Balica ali možda je i bolje tako. Dao je priliku mladim igracima da uce pored starijih i iskusnih.
Ovoj reprezentaciji treba podrška a Balic ne može doživotno igrati i kad tad ce ga trebati zamijeniti. Ja sam svijestan toga a ti si u zabludi ako mislis da je Balic zamjenjen radi starosti, tko uopce pada na lazi Goluze? Goluža je dao priliku nekim igracima koji se tek moraju dokazati a za sad imaju 4 pobjede a ti ih kritiziraš. 
Pitam se kako bi reagirao kad bi bili drugi i eventualno u osminifinala dobili Srbe, pa da nas Srbi isprase. I onda cemu te 4 pobjede? Nicemu. |
 |
|
Topic  |
|