Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 23:55:55
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Zlotvor
Da se razumimo, iako je Lino guba, opet više zna od ovog teleta iz Stolca...
Ne razumin se dovoljno u rukomet, al meni se cak i ne cini tako. OK, Lino je usavršija 3-2-1 obranu, al meni se cini da je napad vrlo cesto bija cista improvizacija. Mislin da smo bili jedina reprezentacija na svitu kojoj je igrac više bija hendikep. Kod Goluže(BTW odvratan lik) vidin uigrani brzi centar, stvaranje viška sa igracen više, dobru obranu, križanja. Možda su to osnove, al ja to kod Lina nisan vidija. Šta se pozvanih igraca tice, neznan ko bi to triba igrat umisto Štrleka i Bicanica. Neznan je li Tonka svjestan da na klupi nije Goran nego Lovro Šprem. Isto tako Bicanic, nije zamjena za Balica nego backup Lackovicu. Vukovic je igrac koji bi na srednjen triba minjat Duvnjaka.
Jedino šta bi ja za backup i obranu još uvik volija vidit i Peru i Šoljarica i Balica i Sulica. Svima uvik igraju najbolji, jedino mi svako prvenstvo "pomladujemo# momcad. Interesantno, skoro pa iskljucivo sa igracima kluba kojem je gazda ujedno i gazda saveza.
Da znam da nema tko igrati, ali nije trebao potirati Balica i Buntica. Ajmo iskreno kakav je igrac Biscanic? Nikakav. Ovo sa Špremom me iznenadilo Mislio sam a je Goran, ali i ovaj drugi bolje trenutno igra od Strleka, pa covjek na ovom prvenstvu ne igra dobro i gotovo. Vukovic nema sanse mjenjati Duvnjaka, prelos je on u napadu. Sto se tice pomladivanja, evo Bicanic je cisti primjer Goluzinog egoisticnog ponasanja, on hoce i gura tog Biscanica pa da ovaj eventualno proigra da ljudi mogu reci Goluza je izmislio Bicanica. Tipicni primjer iskomplesiranog covjeka. Znanja ima to se ne moze reci da nema, ali toliko je arogantan, iskompleksiran i egoistican da me proljev hvata cim ga vidim. |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 17/01/2013 : 23:56:19
|
Zato mi nekad dode da najradije popušimo pa da ovog vola potiraju ca.
Baš si mlad i naivan Pa pomladija je momcad, imamo zalog za buducnost, u Riu cemo bit pravi. Pred slijedece evropsko ce se recimo riješit Vorija i opet "pomladit" momcad 
Lackovica bude uskoro zamijenio jer covjek je vec poluinvalid koliko su ga istukli kroz zadnjih 10 godina. Vori mu treba ko žednom voda.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:57:55
|
Baš si mlad i naivan Pa pomladija je momcad, imamo zalog za buducnost, u Riu cemo bit pravi. Pred slijedece evropsko ce se recimo riješit Vorija i opet "pomladit" momcad 
Da to je Goluza rekao i za OI da ide po zlato  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 17/01/2013 : 23:59:58
|
quote: Originally posted by Barney
Lackovica bude uskoro zamijenio jer covjek je vec poluinvalid koliko su ga istukli kroz zadnjih 10 godina. Vori mu treba ko žednom voda.
Mh , ja na Lackovica niti ne racunam. Sto se tice Vorija, ako on ne bude mogao ostajemo na milost i nemilost Panjevitom Musi    |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 00:06:41
|
@Tonka Pa reko sam vec da je na ovom turniru primarni cilj kaliti mlade igrace za buducnost hrvatskog rukometa a ako usput pokupe medalju to je samo dodatni bonus. Ako ispadnemo, ne zamaram se protiv koga smo ispali. Bitno je da momci na svakoj utakmici daju svoj maksimum a ako je protivnik bolji, bolji je i šta sad. Ja im mogu zamjeriti samo ako ispadnu a nisu dali sve od sebe i uopšte nije bitno od koga su ispali.
Španjolska kao domacin i prvi favorit za zlato... uvjeren sam da si u pravu kad kažeš da cemo s njima lako i da su nam susjedi teži protivnik od Španjolske.
4 pobjede na SP- nekom puno znace. Nije dovoljno za medalju ali je dovoljno da dobiš samopouzdanje isto kao što su dovoljna i 4 poraza da ga izgubiš.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 18/01/2013 00:21:53 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/01/2013 : 00:09:25
|
quote: Originally posted by Barney
Dobro kažeš. Lac bi moga bit slijedeci. Mandalinic bi moga bit rješenje za livog vanjskog . Šta se batina tice, mislin da je Vori s obziron na poziciju koju igra ipak naš igrac koji tu drži primat. On možda dobije malo manje po prstima i glavi, al zato mislin da dobro dobije po bubrizima.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 18/01/2013 00:10:29 |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 00:10:49
|
Vori nikako ne igra ovo prvenstvo, a i on je star, bolje da igra Maric koji je eto na tribinama
Imamo jos par extra dobrih igraca mladjih od 20 godina koji su bili svjetski prvaci i doprvaci u mladjim kategorijama. Od njih mandalinic i šprem vec igraju. Ivic ce bit medu najboljim golmanima svijeta uskoro. Štrlek se ne razvija baš kak se ocekivalo(zbog silnih ozljeda), Stepancic je odlican igrac. :) |
There can be only one, me! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:13:18
|
quote: Originally posted by maddox031
Vori nikako ne igra ovo prvenstvo, a i on je star, bolje da igra Maric koji je eto na tribinama
Imamo jos par extra dobrih igraca mladjih od 20 godina koji su bili svjetski prvaci i doprvaci u mladjim kategorijama. Od njih mandalinic i šprem vec igraju. Ivic ce bit medu najboljim golmanima svijeta uskoro. Štrlek se ne razvija baš kak se ocekivalo(zbog silnih ozljeda), Stepancic je odlican igrac. :)
     Molim te pogledaj koliko je Vori dobio lopti u utakmicama koje je igrao. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:14:08
|
quote: Originally posted by Tonka24
Da se razumimo, iako je Lino guba, opet više zna od ovog teleta iz Stolca...
Ne razumin se dovoljno u rukomet, al meni se cak i ne cini tako. OK, Lino je usavršija 3-2-1 obranu, al meni se cini da je napad vrlo cesto bija cista improvizacija. Mislin da smo bili jedina reprezentacija na svitu kojoj je igrac više bija hendikep. Kod Goluže(BTW odvratan lik) vidin uigrani brzi centar, stvaranje viška sa igracen više, dobru obranu, križanja. Možda su to osnove, al ja to kod Lina nisan vidija. Šta se pozvanih igraca tice, neznan ko bi to triba igrat umisto Štrleka i Bicanica. Neznan je li Tonka svjestan da na klupi nije Goran nego Lovro Šprem. Isto tako Bicanic, nije zamjena za Balica nego backup Lackovicu. Vukovic je igrac koji bi na srednjen triba minjat Duvnjaka.
Jedino šta bi ja za backup i obranu još uvik volija vidit i Peru i Šoljarica i Balica i Sulica. Svima uvik igraju najbolji, jedino mi svako prvenstvo "pomladujemo# momcad. Interesantno, skoro pa iskljucivo sa igracima kluba kojem je gazda ujedno i gazda saveza.
Da znam da nema tko igrati, ali nije trebao potirati Balica i Buntica. Ajmo iskreno kakav je igrac Biscanic? Nikakav. Ovo sa Špremom me iznenadilo Mislio sam a je Goran, ali i ovaj drugi bolje trenutno igra od Strleka, pa covjek na ovom prvenstvu ne igra dobro i gotovo. Vukovic nema sanse mjenjati Duvnjaka, prelos je on u napadu. Sto se tice pomladivanja, evo Bicanic je cisti primjer Goluzinog egoisticnog ponasanja, on hoce i gura tog Biscanica pa da ovaj eventualno proigra da ljudi mogu reci Goluza je izmislio Bicanica. Tipicni primjer iskomplesiranog covjeka. Znanja ima to se ne moze reci da nema, ali toliko je arogantan, iskompleksiran i egoistican da me proljev hvata cim ga vidim.
Bicanic i Vukovic nisu vrhunski, ali su dobri igraci. Pogotovo Vukovic. Za Buntica nisan siguran, al mislin da njega nema jer je ozljeden. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:16:52
|
Imamo jos par extra dobrih igraca mladjih od 20 godina koji su bili svjetski prvaci i doprvaci u mladjim kategorijama. Od njih mandalinic i šprem vec igraju. Ivic ce bit medu najboljim golmanima svijeta uskoro. Štrlek se ne razvija baš kak se ocekivalo(zbog silnih ozljeda), Stepancic je odlican igrac. :)
     Molim te pogledaj koliko je Vori dobio lopti u utakmicama koje je igrao.
nek se izbori za poziciju ili za sedmerac, pa igra(igrao ) je s duvnjakom u istoj ekipi
i on je star, i vjerojatno ga izmara tempo njemacke lige i lige prvaka i sad je umoran, razumljivo |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 00:17:02
|
Drago je dobar igrac, ali Bicanic... kad ga vidin na parketu iman dojam ka da je neko posla nekog slikara, a ne rukometaša da igra.
|
Trljam ruke. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:17:24
|
i da, buntic je ozljedjen, dosao je ozljedjen na pripreme, i onda odustao i na rehabilitaciji je |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:20:17
|
Svi su oni zaslužili poziv, al ne baš svi odjenom i na uštrb nekih drugih, boljih, starijih igraca. U rukometu se nekakvo prvenstvo igra prakticki svake godine i ima vrimena za sve ove mlade igrace. Meni je Štrlek prema naprid dosta dobar, al u obrani je jako slab. Stepancic bi moga bit dobar, al meni se cini da je ipak malo prerano za njega. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 00:21:01
|
Buntic nije tu radi ozljede, na njega Goluža racuna. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:23:08
|
Svi su oni zaslužili poziv, al ne baš svi odjenom i na uštrb nekih drugih, boljih, starijih igraca. U rukometu se nekakvo prvenstvo igra prakticki svake godine i ima vrimena za sve ove mlade igrace. Meni je Štrlek prema naprid dosta dobar, al u obrani je jako slab. Stepancic bi moga bit dobar, al meni se cini da je ipak malo prerano za njega.
ne znam kolko pratis rukomet, cinjenica je da stepancic na prvenstvu dijeluje malo bezglavo i olaku gubi lopte i baca cudne suteve, ali covjek je u ligi prvaka dao golova koliko i kiro lazarov - 36 mislim, ima top u tim rukama, po meni je ok da je tu, kao alternativu kopljaru i bunticu, ionak nemamo nikog |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:31:13
|
Zasto nitko ne komentira Musu? Ljudi molim vas komentirajte, recite nesto. Evo ja ne mogu vjerovati da on ima mjesta u reprezentaciji. Tocno sam pratio njegovu igru u obrani, svaki puta on je na rubu rubova iskljucenja, prije je ista stvar bilo kad je igrao napad, sada je to popravio. Ali obrana   Pa on svaki puta ide na protivnickog igraca kao da mu je ovaj pobio cijelu familiju. Svaki puta kada ga vidim da ulazi u igru podsjeti me na ovo:
 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 00:34:28
|
Ajde nemoj tako. Ja san uvjeren da bi Musa ima odlicnu karijeru ka... ka... ka ovaaaaaj... ka oni mali gumeni cepic što podupire vrata da ne lamataju po zidu  |
Trljam ruke. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:39:45
|
ne znam kolko pratis rukomet, cinjenica je da stepancic na prvenstvu dijeluje malo bezglavo i olaku gubi lopte i baca cudne suteve, ali covjek je u ligi prvaka dao golova koliko i kiro lazarov - 36 mislim, ima top u tim rukama, po meni je ok da je tu, kao alternativu kopljaru i bunticu, ionak nemamo nikog
Slažen se za Stepancica, ali baš zbog ovoga boldanoga san i napisa da mi se cini da je za njega prerano. Sa zdravin Bunticen po meni za njega još uvik nema mista. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 18/01/2013 : 07:47:57
|
Musa igra za jedan od najjacih klubova u svijetu, i ima odlicnu karijeru, da ovdje igra lose, igra, ali dovodit cijelu mu karijeru u pitanje je apsurd |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 12:25:02
|
Musa igra za jedan od najjacih klubova u svijetu, i ima odlicnu karijeru, da ovdje igra lose, igra, ali dovodit cijelu mu karijeru u pitanje je apsurd
Ma ni ja ne mislin da je Musa stvarno toliko loš. Dobar igrac, ali definitivno za reprezentaciju(osin obrane) ne znaci puno. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 18/01/2013 : 12:26:46
|
Musa igra za jedan od najjacih klubova u svijetu, i ima odlicnu karijeru, da ovdje igra lose, igra, ali dovodit cijelu mu karijeru u pitanje je apsurd
Ma ni ja ne mislin da je Musa stvarno toliko loš. Dobar igrac, ali definitivno za reprezentaciju(osin obrane) ne znaci puno.
Moguce da u Kielceu igra samo obranu, pa se izgubio taj osjecaj za napad, nisam siguran za ovo |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 18/01/2013 : 12:58:17
|
Ma ni ja ne mislin da je Musa stvarno toliko loš. Dobar igrac, ali definitivno za reprezentaciju(osin obrane) ne znaci puno.
Moguce da u Kielceu igra samo obranu, pa se izgubio taj osjecaj za napad, nisam siguran za ovo
Stari moj mozda znas rukomet bolje od mene deset puta, ali nitko mi ne moze izbiti iz glave ono sto vidim svaki puta kada Musa zaigra u obrani. Kako je moguce da je svaki puta kad ude igrac koji je na rubu iskljucenja ili bude iskljucen igra standarno u takvom klubu?? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 13:08:56
|
Kako je moguce da je svaki puta kad ude igrac koji je na rubu iskljucenja ili bude iskljucen igra standarno u takvom klubu??
Nije ti palo napamet da je on tu baš zbog toga da malo cipa po protivnicima pa ako ga i iskljuce nije velika šteta? |
 |
|
Topic  |
|