Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 13:10:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Tonka24
Kako je moguce da je svaki puta kad ude igrac koji je na rubu iskljucenja ili bude iskljucen igra standarno u takvom klubu??
Nije ti palo napamet da je on tu baš zbog toga da malo cipa po protivnicima pa ako ga i iskljuce nije velika šteta?
Onda je potpuno opravdano    |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 15:10:55
|
quote: Originally posted by maddox031
Musa igra za jedan od najjacih klubova u svijetu, i ima odlicnu karijeru, da ovdje igra lose, igra, ali dovodit cijelu mu karijeru u pitanje je apsurd
Ma ni ja ne mislin da je Musa stvarno toliko loš. Dobar igrac, ali definitivno za reprezentaciju(osin obrane) ne znaci puno.
Pa u napadu Musu niti ne trebamo. Za napad imamo dovoljno igraca. Musa me malo podsjeca na Dominikovica. Igrac kojeg koristimo samo u obrani a u napadu samo u slucaju da zaluta tamo odnosno da se ne stignu promjeniti na vrijeme. Na ovom prvenstvu loše igra ali treba mu dati šansu jer nije on toliko loš kako ga mnogi kritiziraju. Istina da je konstantno na rubu iskljucenja ali to mu je i posao.
Francuzi i ostale reprezentacije imaju više takvih igraca (imamo i mi) i koliko je to riskantno toliko je i korisno jer protivnik dobije toliko batina da se s vremenom više ne usudi ici u kontakt nego se drži podalje od takvih terminatora jer zna što ga ceka tamo. Ako cemo svakog protivnika gladit perom po guzici, ostavit cemo lijep dojam na terenu a primat preko 30 golova na svakoj utakmici.
Nas nitko ne štedi što se tice batina pa ne trebamo niti mi druge.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 18/01/2013 15:14:09 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 15:22:06
|
Navecer cu stavit prve dvi grupe sve rezultate kad se kompletira u uvodni post a tako cu i sutra..
I ispricavam se na onoj dezinformaciji da je poginulo 5 mladih zena u Madridu za vrime Halloween partija..broj poginulih je tri.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/01/2013 15:26:50 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 15:29:38
|
Zasad je odigrano 48 utakmica i postignut je 2551 gol (ili 53.15 po utakmici)..najbolji strijelac je Bjelorus Siarhei Rutenka sa 39 pogodaka.. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/01/2013 : 15:38:04
|
po dobrom dijelu komentara ovdje, covjek bi pomislio da se mucimo i igramo loše ne znam što bi ljudi htjeli
btw, meni je goluža odbojan, postao je izbornik po stranackom kljucu, nije neki trener... ali i takav kakav je, je sto puta bolji od lina zaista ne znam kako itko može žaliti za njim on i samo on je ovu zlatnu generaciju uskratio za najmanje dva zlata što se balica tice, on je vjerojatno najveci talenat u povijesti rukometa, ali nije predan radu i najbolji rukomet je igrao svega 4-5 godina, a u 28oj je vec glumio veterana, tako da ja baš nešto ni ne žalim što ga nema |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 15:41:23
|
quote: Originally posted by ken2
što se balica tice, on je vjerojatno najveci talenat u povijesti rukometa, ali nije predan radu i najbolji rukomet je igrao svega 4-5 godina, a u 28oj je vec glumio veterana, tako da ja baš nešto ni ne žalim što ga nema
Teska srca se moram sloziti s tobom..da je malo vise radia na fizickoj spremi mislim da bi jos bia u vrhu iako mislim da je na nekim turnirima sam vuka ka recimo na Europskom prvenstvu 2008..mislim da je to njegov zadnji pravi veliki turnir..po talentu, imaginaciji i osjecaju za igru vjerovato najbolji svih vremena..ali jbg i Jordan ne bi bia Jordan da nije mukotrpno trenira i radia na sebi..ali i ovako je Ivano jedan od najvecih.. |
Edited by - brni on 18/01/2013 15:43:30 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 16:06:58
|
mene jedino sad zanima, tko od rukometne ergele trenera ima clansku iskaznicu hdz-a pa da hdz-ovac gobac odabere, nakon hdz-ovca line i hdz-ovca slavka izbornika repke kad slavko "kaffee und kolac" goluža ode. jel se to bira na saboru hdz-a ili u klubu zastupnika na markovom trgu? |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 16:17:13
|
quote: Originally posted by djule
mene jedino sad zanima, tko od rukometne ergele trenera ima clansku iskaznicu hdz-a pa da hdz-ovac gobac odabere, nakon hdz-ovca line i hdz-ovca slavka izbornika repke kad slavko "kaffee und kolac" goluža ode. jel se to bira na saboru hdz-a ili u klubu zastupnika na markovom trgu?
Kad je Ifran osa ca sve je otislo u neku stvar.. |
Edited by - brni on 18/01/2013 16:17:28 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/01/2013 : 17:26:46
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by ken2
što se balica tice, on je vjerojatno najveci talenat u povijesti rukometa, ali nije predan radu i najbolji rukomet je igrao svega 4-5 godina, a u 28oj je vec glumio veterana, tako da ja baš nešto ni ne žalim što ga nema
Teska srca se moram sloziti s tobom..da je malo vise radia na fizickoj spremi mislim da bi jos bia u vrhu iako mislim da je na nekim turnirima sam vuka ka recimo na Europskom prvenstvu 2008..mislim da je to njegov zadnji pravi veliki turnir..po talentu, imaginaciji i osjecaju za igru vjerovato najbolji svih vremena..ali jbg i Jordan ne bi bia Jordan da nije mukotrpno trenira i radia na sebi..ali i ovako je Ivano jedan od najvecih..
Ne slažen se. Mislin da Balicu fizicka sprema nikad nije bila problem i da je njegov "nerad" više mit nego cinjenica. On je fizicki nespreman bija iskljucivo nakon ozljeda, a znalo se dogadat i da ga se na turniru bespotrebno forsira. Isto tako, Balic je odlicno igra obranu. Usporedija bi ga s Beckhamon za kojega su ljudi zbog zvjezdanog statusa zaboravili koliko je dobar nogometaš i koliki je fajter. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 17:33:20
|
quote: Originally posted by djule
mene jedino sad zanima, tko od rukometne ergele trenera ima clansku iskaznicu hdz-a pa da hdz-ovac gobac odabere, nakon hdz-ovca line i hdz-ovca slavka izbornika repke kad slavko "kaffee und kolac" goluža ode. jel se to bira na saboru hdz-a ili u klubu zastupnika na markovom trgu?
Kad je Ifran osa ca sve je otislo u neku stvar..
Po rezultatima posli odlaska, ni Irfan ne pari neki trenerski genije, ali on i Lino u kombinaciji su ocito bili dobri. Šteta šta nisu potrajali bar 6-7 godina. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 18:10:46
|
Ne slažen se. Mislin da Balicu fizicka sprema nikad nije bila problem i da je njegov "nerad" više mit nego cinjenica. On je fizicki nespreman bija iskljucivo nakon ozljeda, a znalo se dogadat i da ga se na turniru bespotrebno forsira. Isto tako, Balic je odlicno igra obranu. Usporedija bi ga s Beckhamon za kojega su ljudi zbog zvjezdanog statusa zaboravili koliko je dobar nogometaš i koliki je fajter.
Moras priznati da nije vise na staroj razini..sad druga je stvar da i ovako kako sad igra je bolji od vecine ovih sta su kadru..no ipak mozda je cak vec problem sta on jednostavno ne moze trpit Goluzina zanovjetanja..to smo vidili najbolje u Londonu..Goluza se skroz izgubia u tekmi sa Francuzima a onda ga je jos Balic dodatno na klupi pila..sta se tice fizicke spreme mozda sam i ja potpa pod Gobcevu i Goluzinu demagogiju kako ovaj u Atleticu ne igra nista..moram priznati da nisam pratia Balica zadnjih par mjeseci pa ne znam tocno kakva je situacija s njegovom formom.. |
Edited by - brni on 18/01/2013 18:11:11 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 18/01/2013 : 18:18:14
|
Ne slažen se. Mislin da Balicu fizicka sprema nikad nije bila problem i da je njegov "nerad" više mit nego cinjenica. On je fizicki nespreman bija iskljucivo nakon ozljeda, a znalo se dogadat i da ga se na turniru bespotrebno forsira. Isto tako, Balic je odlicno igra obranu. Usporedija bi ga s Beckhamon za kojega su ljudi zbog zvjezdanog statusa zaboravili koliko je dobar nogometaš i koliki je fajter.
Moras priznati da nije vise na staroj razini..sad druga je stvar da i ovako kako sad igra je bolji od vecine ovih sta su kadru..no ipak mozda je cak vec problem sta on jednostavno ne moze trpit Goluzina zanovjetanja..to smo vidili najbolje u Londonu..Goluza se skroz izgubia u tekmi sa Francuzima a onda ga je jos Balic dodatno na klupi pila..sta se tice fizicke spreme mozda sam i ja potpa pod Gobcevu i Goluzinu demagogiju kako ovaj u Atleticu ne igra nista..moram priznati da nisam pratia Balica zadnjih par mjeseci pa ne znam tocno kakva je situacija s njegovom formom..
Definitivno nije više dobar ka šta je bija ali meni je njegova uloga u Londonu bila savršena. 20 minuta po utakmici, od toga vecinu u obrani. Ostatak se slažen, zato san par postova prije i napisa da je Goluži Balic više mina nego pomoc u svlacionici. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 18:18:58
|
Po rezultatima posli odlaska, ni Irfan ne pari neki trenerski genije, ali on i Lino u kombinaciji su ocito bili dobri. Šteta šta nisu potrajali bar 6-7 godina.
Za Goluzu Pipe i je trenerski genije.. |
Edited by - brni on 18/01/2013 18:19:24 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 18:21:01
|
Ostatak se slažen, zato san par postova prije i napisa da je Goluži Balic više mina nego pomoc u svlacionici.
Negdi sam cita da je Goluza dok je jos aktivno igra bia predmet sprdnje u svlacionici a da je medu zajebantima prednjacia Balic..ima i tu nesto.. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 20:36:36
|
ako ovaj kreten nenad nema nekih argumenata štos tice igre, onda bolje da šuti. covek bi mogo da ga poistoveti sa glupostima na koje ukazuje, iako nije njih tvorac |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/01/2013 : 20:39:12
|
quote: Originally posted by trolodtroje
ako ovaj kreten nenad nema nekih argumenata štos tice igre, onda bolje da šuti. covek bi mogo da ga poistoveti sa glupostima na koje ukazuje, iako nije njih tvorac
Ma mozete vi za Nenu pricati sta ocete ali ovi intervju mi uvik oci napuni suzama..  |
Edited by - brni on 18/01/2013 20:39:43 |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 22:32:53
|
Nijemci tukli Francuze.
Živo me zanima da li cemo sad mi i Španjolci ponoviti onakvu utakmicu kao na SP-u od prije nekoliko godina kad smo se mi ipak na kraju uozbiljili i dobili i kao prvi u skupini išli na cetvrte Francuze i popušili. A što je najtragicnije, nikad bolji rukomet nismo igrali.
Jer kako stvari stoje, prvoplasirani iz naše skupine nakon lakog protivnika iz osmine finala, ide na Francuze u cetvrtfinale. Drugoplasirani bi mogao u cetvrtfinalu naici na ipak puno lakše Nijemce (bez podcjenjivanja). Naravno, ako prije toga prode Poljake ili Srbe. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 22:48:58
|
Mislim da u životu nisam Omeyera vidio u gorem izdanju nego veceras. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 23:56:18
|
quote: Originally posted by Tonka24
A i ovaj bicanic i strlek pojma nemaju. Goluza se dokazao pozivom Muse i bicanica a da ne govorim kako ih gura da igraju. I ne znam koji kurac drži strleka kad na klupi ima sprema? Španjolsku cemo dobiti, ali s ovakvim panjevima tipa Musa, Bicanic... Protiv Slovenije,Srbije a da ne govorim Danske i Francuske nemamo šanse.
Štrlek je cisto ok, daleko od toga da pojma nema. ali moje bi pitanje bilo: zašto drži Štrleka kad ima Horvata?
Bicanic - ono što je glavni problem - ne to da nema pojma (iako i to što si rekao je istina), nego frajer jednostavno previše forsira. sad ste mogli vidjet na ovoj zadnjoj tekmi, imamo napad, i frajer se doslovno onak na silu gura kroz obranu.
Musa je sad u ovoj tekmi bio rekorder ak se ne varam. ude i igru, i u roku 30 sekundi pobere iskljucenje.
iako, moram te pitati: koga je, po tebi, Goluža trebao pozvati umjesto Muse? pa osim njega samo Vori igra na crti. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 19/01/2013 : 00:01:48
|
quote: Originally posted by Barney
Bitno je da se pomladi momcad i da ponovo kostur reprezentacije budu mladi igraci koji ce se kaliti iz utakmice u utakmicu.
a cuj, tako nešto je neizbježno.
iako za mene je najbolja generacija naše repke vec prošla odavno, i nitko njih zamijeniti ne može.
naravno, bilo bi odlicno kad bi se Metlicic, Džomba i ekipa mogli vratit i dalje igrat, ali jebiga... |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 19/01/2013 : 00:17:22
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Štrlek je cisto ok, daleko od toga da pojma nema. ali moje bi pitanje bilo: zašto drži Štrleka kad ima Horvata?
Razmisli, sitit ceš se sam. |
Edited by - NESVRSTANI on 19/01/2013 00:17:46 |
 |
|
Topic  |
|