forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za oženjene/udane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 19:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
inace, ja svaakom preporucujem da što pre oženi- samo sa ženom možeš biti sretan i napredovati u životu...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/01/2013 : 19:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
cinjenica je da se muškarci pitaju još uvijek bi bili na nivou plemeskih zajednica
žene su ambicioznije i diktiraju dosta toga...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 19:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ne virujen baš u ovo.
inace dobro je imat više državljanstava ,šteta da ti države nisu nešto

pa kako god, nije neki problem srbijansko državljanstvo za dobit...

kako nisu nešto ? te države imaju najbolje žene na svetu...

žeMsko sa dinarida je božje djelo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2013 : 19:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

u plaškom je moja rodbina- izbjeglice iz bosne- dobili srpske kuce...i ja sam tamo investiro novac u ovce, moj stric ima tisucu ovaca... i tako sam upoznu jednu malu, i zatrudnila..al ja sam sve reguliso, dajem joj 300 eura mjesecno plus sve troškove oko djeteta... ona zadovljna ja zadovoljan...

quote:

ja bi najviše volio da aimam tri žene... da mi dicu radaju a i nebi se moro kurvat...jer ja jednu te istu corbu nemogu cijeli život jesti...

moj pradid imo je trinestero dice, iza njega ostalo je tisucu potomaka.. a danas imat desetero dice je mišn imposibl sve zbog ove nakaradne demokracije...

quote:

živim tamo di mi žene žive..jedna je u slo, druga u hr, treca u bih...

quote:

inace, ja svaakom preporucujem da što pre oženi- samo sa ženom možeš biti sretan i napredovati u životu...

we have a winner!

da li si razmisljao jos o crnogorskom ili albanskom drzavljanstvu te makedonskom? nekako bi pokrio region. plus pala bi koja slatka mala mozda i nece bit potrebno 300 evra mesecno

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 29/01/2013 : 20:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by bagi

Ovca?

jarane, pricamo o ženama..

u bihacu inace ima moja expozitura- evo zatebe 500 maraka kurban- bez cjenkanja

@ Krass the sheep fucker...

Wtf?

Edited by - bagi on 29/01/2013 20:05:18
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 20:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ovca?

jarane, pricamo o ženama..

u bihacu inace ima moja expozitura- evo zatebe 500 maraka kurban- bez cjenkanja

a jes lud

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 20:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

ne virujen baš u ovo.
inace dobro je imat više državljanstava ,šteta da ti države nisu nešto

pa kako god, nije neki problem srbijansko državljanstvo za dobit...

kako nisu nešto ? te države imaju najbolje žene na svetu...

žeMsko sa dinarida je božje djelo

ka da moraš imat državljanstvo da bi ima žensku s balkana?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

janje je najslade, jelde bagi

al bagi pobogu, ovdje je rec o ženama, braku i tako...

inace, ak te baš zanima, ja dobro lovu uzimam od ovaca, posebno za vjerske praznike

vidiš ih hrvate kakokukaju, kriza, ovo ono- a ja od kurbana i janjaca uzmem deset milja eura godišnje...

Edited by - KRAS on 29/01/2013 20:20:41
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

treba mi radi biznisa a i zlu netrebalo ako di zagusti

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2013 : 20:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://wordsmith.org/words/casanova.mp3

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 20:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

inace, ak te baš zanima, ja dobro lovu uzimam od ovaca, posebno za vjerske praznike

vidiš ih hrvate kakokukaju, kriza, ovo ono- a ja od kurbana i janjaca uzmem deset milja eura godišnje...

odakle sad ovo? prije si plaka da nemaš love i zaziva nekakve revolucije i slicne gluparije

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 20:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

treba mi radi biznisa a i zlu netrebalo ako di zagusti

pa kažen ,falija si države

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 29/01/2013 : 20:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

Vjerujem krase druže kako bi ti inace financirao toliki harem...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

odakle sad ovo? prije si plaka da nemaš love i zaziva nekakve revolucije i slicne gluparije

hm, može bit da jesam, i inace kukam da nemam love- žnaš li ti kolko ja rodbine imam...

i nemam neku lovu, al kaplje po malo sa svih strana

recimo ovo sa ovcama sam poceo pre deset godina, i sad ih se namnožilo, ove sezone imat cu ako bog da, stotinjak janjaca...i onda prodajem hotelima i restoranima po dalmaciji, nešto ostavim a nešto se i prikolje... poso do jaja, al imo sam srecu jer je jedna moja frendica na dobrom položaju pa mi je strašne poslove omogucila...

Edited by - KRAS on 29/01/2013 20:35:34
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 20:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

hm, može bit da jesam, i inace kukam da nemam love- žnaš li ti kolko ja rodbine imam...

recimo ovo sa ovcama sam poceo pre deset godina, i sad ih se namnožilo, ove sezone imat cu ako bog da, stotinjak janjaca...i onda prodajem hotelima i restoranima po dalmaciji, nešto ostavim a nešto pojedemo... poso do jaja, al imo sam srecu jer je jedna moja frendica na dobrom položaju pa mi je strašne poslove omogucila...

eto na ,a onda se cudiš šta se ljudi tuže na istu državu zbog korupcije ,krade i slicno.

Go to Top of Page

MarxH
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 09/12/2011

Posted - 29/01/2013 : 20:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MarxH a Private Message
dvije godine

Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

eto na ,a onda se cudiš šta se ljudi tuže na istu državu zbog korupcije ,krade i slicno.

jbg ja takav sistem nisam izmislio, samo sam se prilagodio...

ja znam kako funkcionira hrvatska- veze i podmazivanje, al de eto šta da se radi...

nisam se ja uclanio u hdz jer smo eto istog svjetonazora, vec iskljucivo iz koristi... dobro sad je malo zapelo zbog kmerova ali ništa strašno
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

pa kažen ,falija si države

zlu netribalo u slucaju da me moradnem bježat iz EU, di cu ako ne medu svoje...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 29/01/2013 : 20:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

recimo ovo sa ovcama sam poceo pre deset godina, i sad ih se namnožilo, ove sezone imat cu ako bog da, stotinjak janjaca...i onda prodajem hotelima i restoranima po dalmaciji, nešto ostavim a nešto se i prikolje... poso do jaja, al imo sam srecu jer je jedna moja frendica na dobrom položaju pa mi je strašne poslove omogucila...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 20:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

bago, voliš li ti žemsko? inace fala što misliš na moje ovce, evo alalit cu ti jedan kurban, kad je još beg cicija bio
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 29/01/2013 : 21:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

bago, voliš li ti žemsko? inace fala što misliš na moje ovce, evo alalit cu ti jedan kurban, kad je još beg cicija bio

Halaliti druže krase,Halaliti...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

jbg ja takav sistem nisam izmislio, samo sam se prilagodio...

ja znam kako funkcionira hrvatska- veze i podmazivanje, al de eto šta da se radi...

nisam se ja uclanio u hdz jer smo eto istog svjetonazora, vec iskljucivo iz koristi... dobro sad je malo zapelo zbog kmerova ali ništa strašno

ka i 90 % drugih. meni je to jadno. samo dokazuje na kojem su stupnju ovdašnji dijelovi naroda.

Edited by - lwood on 29/01/2013 21:02:55
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 21:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Halaliti druže krase,Halaliti...

kod nas, u srednjoj bosni ispuštamo slovo H- tako je još od kulina bana i dobrije dana...zar to nisi znao ??
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2013 : 21:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ka i 90 % drugih. meni je to jadno. samo dokazuje na kojem su stupnju ovdašnji dijelovi naroda.

zašto jadno, još se niko nije udavio od državnog zalogaja... ne pitaj kolko je država otela od tebe, vec se pitaj kolko ti možeš otet od nje

Edited by - KRAS on 29/01/2013 21:13:43
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2013 : 21:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

zašto jadno, još se niko nije udavio od državnog zalogaja... ne pitaj kolko je država otela od tebe, vec se pitaj kolko ti možeš otet od nje

jadno jer dopridonosi onome cemu vec jesmo.male,jadne banana države
bez buducnosti .

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000