Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/02/2013 : 12:06:58
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Evo, da i ja glasan u ovom bizarnom pollu
Donji dio foruma je totalno jebozovan
naravno. u gornjem dilu su štreberi i placiskenovi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 15/02/2013 : 12:57:59
|
quote: Originally posted by lwood
oce rec da se u ovom dilu foruma okuplja šljam,dangube,bitange i vucibatine
Ma neee, pa obicni ljudi bre |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 17/02/2013 : 13:54:31
|
Dobila sam PM koji nisam procitala u pravom trenutku, vjerujem, za osobu koja ga je pisala. Sve je u redu, nista loseg ne pise, ali me pita koje stripove citam, i jer nema previse djevojaka na forumu, jer su se valjda uplasile previse testosterona ovdje, i pobjegle..?
Najprije zelim reci da sam uocila kako se svi vrednuju po pisanju u gornjem dijelu foruma, a svi su opsjednuti donjim dijelom foruma. Toliko da mnoge to proganja, do u privat messages, drugih clanova..
Rijesite se kompleksa, i radite ono sto zelite, i sto vas veseli, a ne ono, po cemu mislite da ce vas drugi vise cijeniti.
Nemojte biti licemjerni, jer meni su vec smijesni postovi u svastari, koji ju proglasavaju smecem. Pa zasto vas privlaci toliko svastara, kad imate svoj dio foruma o Stripu.
O ljudima mi vise govori to sto govore postovi clanova u svastari koji se opiru svastari, no onih clanova, koji se zabavljaju i opustaju u svastari.
No, da vam svima, koje zanima, i grupno odgovorim, i postedim svojih buducih odgovora.
.. Ja kad imam nesto reci o stripu, uvijek to napravim na topicu, u postu, u kome zelim.. (umjetnicka sloboda?)
Ali, imam specijalno za tebe, sto nisam spomenula bas na forumu: (no, sada upravo budem..)
Mustafa Siddikur Rahman Dipto.
Antijunak u stripu, kojega sam "stvorila" sa frendicom. Zbog pogresnog imena, izgleda, i opce paranoje, koja je zavladala svijetom nakon napada na Twinse, on se nasao na Top ten listi naj trazenijih bjegunaca, bjezi svijetom od agenata, ludo se zabavlja, te u hodu svladava vjestine, i znanja, koja su mu potrebna da prezivi, a sto je trebao posjedovati vec, da je pravice, ako on doista jeste terorista, zbog cega je na listi ..
Postaje opak, promiskuitetan, i komentira, (kroz pisma koja pise voljenoj...) na svoj nacin sva zbivanja, politiku, politicare, i cijeli svijet na nacin, da i nije bio na Top 10 listi, zbog toga bi sigurno zavrsio na njoj .. ( a mozda i nas dvije kao autorice tog lika.. )
So,
- My dear. I fuck everybody. Than they all die. Now, I must kill you. Because you know who I am.
Best regards,
quote: inace nema previse djevojaka na ovom forumu, bile su dvije prije par godina, ali izgleda da su se uplasile od svog ovog testosterona ovdje, i pobjegle.
Vjerujem da si sada dobio barem odgovor zasto ja nisam djevojka koju moze uplasiti vas djecacki testosteron.
Slijedeci, molim.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 17/02/2013 : 15:20:31
|
Vec je otprije poznato da muški seksualni hormon proporcionalno utjece na razinu agresivnosti te ispade bijesa i ljutnje. Takoder, vrlo visoke vrijednosti testosterona dovode do promjene osobnosti. Cak se višak testosterona može povezati i s vecinom neracionalnih poteza u muškaraca. No, s druge strane, ne vidim kakve veze frigidnost ima sa ovom temom. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 17/02/2013 : 15:58:53
|
pliz, nemojte stati, volim citati razne reakcije, nakon ovakvog posta. Volim vidjeti kako se muskarci tada odnose prema .. ?.. zeni? Tenkju |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/02/2013 : 16:01:38
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Volim vidjeti kako se muskarci tada odnose prema .. ?.. zeni? Tenkju
Milostiva, ljubim ruke.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 17/02/2013 : 17:06:50
|
brni, jesi mi simpa, ali ne ometaj mi fikuse na topicu, kojima je zatreperilo lisce, da vidimo kako reagiraju na povjetarac. Fikus je inace osjetljiva (kucna) biljka kojoj smeta promjena, smeta trljanje o lisce u prolazu, i smeta boravak na vjetrovitom, zbog cega mu moze otpadati lisce. Znam, jer ih imam 3, i lako s njima izlazim na kraj.
Moja procjena je da svijet jos nije spreman za "Dipta", a ponekad se ulovim da na forumu citam teme u kojima (trazim) pronalazim, ili ne, osobe, stripofile cak.. za koje ne znam da bi shvatili poruku koju Dipto salje, kako je, i zasto nastao.. Nakon reakcije crkve na plakat, na umjetnost! za Matanicevu predstavu to pogotovo znam. Svijet jos nije spreman na Dipta, kojega su osmislile zene (ili ja nisam spremna nositi se s tim.) I nece ga biti. On je, poput " Cinema Bizarr", nesto za probranu publiku, i nesto sto ce se dobiti iz ruke autora. Ja sam anonimus, i to zelim ostati, a Dipto je onaj inicijalni impuls, koji moze pokrenuti val.
|
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 17/02/2013 : 17:26:00
|
Ja sam apsolutno protiv cenzure na forumu, ali mi naziv ovog topika neverovatno smeta i mislim da ga treba zakljucati samo zbog toga, a mi koji blejimo i visimo u donjem delu foruma imacemo gde da napisemo po koju, kao sto smo i do sada imali. A mozda bi neko mogao da otvori topik "Smrad gornjeg dela foruma" ili neki slican pa da se sve pretvori u haos. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 17/02/2013 : 19:33:59
|
brni, jesi mi simpa, ali ne ometaj mi fikuse na topicu, kojima je zatreperilo lisce, da vidimo kako reagiraju na povjetarac. Fikus je inace osjetljiva (kucna) biljka kojoj smeta promjena, smeta trljanje o lisce u prolazu, i smeta boravak na vjetrovitom, zbog cega mu moze otpadati lisce. Znam, jer ih imam 3, i lako s njima izlazim na kraj.
Moja procjena je da svijet jos nije spreman za "Dipta", a ponekad se ulovim da na forumu citam teme u kojima (trazim) pronalazim, ili ne, osobe, stripofile cak.. za koje ne znam da bi shvatili poruku koju Dipto salje, kako je, i zasto nastao.. Nakon reakcije crkve na plakat, na umjetnost! za Matanicevu predstavu to pogotovo znam. Svijet jos nije spreman na Dipta, kojega su osmislile zene (ili ja nisam spremna nositi se s tim.) I nece ga biti. On je, poput " Cinema Bizarr", nesto za probranu publiku, i nesto sto ce se dobiti iz ruke autora. Ja sam anonimus, i to zelim ostati, a Dipto je onaj inicijalni impuls, koji moze pokrenuti val.
Poštujem želju da ostaneš anoniman.
|
always progressive, never conventional! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 17/02/2013 : 20:56:18
|
quote: Originally posted by Tutta
anoniman il anonimna?
upravo tako
Dobri Tutta, uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ali, vec smo prosli tu temu, i necemo opet. Ovdje si samo dobrodosao Portal kroz koji se moze do nekih odgovora, za znalce.. Za ostale, tocno me praf zaboli cosak. I nemam vise nista ovdje za reci. |
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 17/02/2013 : 22:08:49
|
quote: Originally posted by fikus
Poštujem želju da ostaneš anoniman.
Odao ga ju Mustafa Rahman...Dipto...hehehehehe.... |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 17/02/2013 : 22:10:43
|
Dobila sam PM koji nisam procitala u pravom trenutku, vjerujem, za osobu koja ga je pisala. Sve je u redu, nista loseg ne pise, ali me pita koje stripove citam, i jer nema previse djevojaka na forumu, jer su se valjda uplasile previse testosterona ovdje, i pobjegle..?
Najprije zelim reci da sam uocila kako se svi vrednuju po pisanju u gornjem dijelu foruma, a svi su opsjednuti donjim dijelom foruma. Toliko da mnoge to proganja, do u privat messages, drugih clanova..
Rijesite se kompleksa, i radite ono sto zelite, i sto vas veseli, a ne ono, po cemu mislite da ce vas drugi vise cijeniti.
Nemojte biti licemjerni, jer meni su vec smijesni postovi u svastari, koji ju proglasavaju smecem. Pa zasto vas privlaci toliko svastara, kad imate svoj dio foruma o Stripu.
O ljudima mi vise govori to sto govore postovi clanova u svastari koji se opiru svastari, no onih clanova, koji se zabavljaju i opustaju u svastari.
No, da vam svima, koje zanima, i grupno odgovorim, i postedim svojih buducih odgovora.
.. Ja kad imam nesto reci o stripu, uvijek to napravim na topicu, u postu, u kome zelim.. (umjetnicka sloboda?)
Ali, imam specijalno za tebe, sto nisam spomenula bas na forumu: (no, sada upravo budem..)
Antijunak u stripu, kojega sam "stvorila" sa frendicom. Zbog pogresnog imena, izgleda, i opce paranoje, koja je zavladala svijetom nakon napada na Twinse, on se nasao na Top ten listi naj trazenijih bjegunaca, bjezi svijetom od agenata, ludo se zabavlja, te u hodu svladava vjestine, i znanja, koja su mu potrebna da prezivi, a sto je trebao posjedovati vec, da je pravice, ako on doista jeste terorista, zbog cega je na listi ..
Postaje opak, promiskuitetan, i komentira, (kroz pisma koja pise voljenoj...) na svoj nacin sva zbivanja, politiku, politicare, i cijeli svijet na nacin, da i nije bio na Top 10 listi, zbog toga bi sigurno zavrsio na njoj .. ( a mozda i nas dvije kao autorice tog lika.. )
So,
- My dear. I fuck everybody. Than they all die. Now, I must kill you. Because you know who I am.
Best regards,
quote: inace nema previse djevojaka na ovom forumu, bile su dvije prije par godina, ali izgleda da su se uplasile od svog ovog testosterona ovdje, i pobjegle.
Vjerujem da si sada dobio barem odgovor zasto ja nisam djevojka koju moze uplasiti vas djecacki testosteron.
Slijedeci, molim.
to neki Pakistanac? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 17/02/2013 : 22:40:56
|
Dijete iz mijesanog braka.. (mnogima blisko, na ovim prostorima, zar ne? ;))
Ljudi, Dipto ne smije ni prismrdit na ovaj forum, on krsi sva vasa pravila, ismijava ih, stovise, dobio bi ban u roku odmah! A cijeli dan evo, uspjesno obitava na ovom forumu, i jos ce vam postati simpa.
E to je to. To je Dipto, koji uspjesno klizi kroz sve drzave i sisteme, i uspjeva prezivjeti, osvojiti sarmom sve oko sebe, i ljude uciniti saveznicima, koji mu cuvaju leda, dok klizne...
A zene.. njih obozava, njih koristi kao mocno oruzje u borbi za opstanak, jer zna da su mudre, i dobri stratezi.. Kad ih potrosi, na odlasku vise nema nista za rec, ali i dalje ostaje simpa, dok krece u novu pustolovinu, na neki drugi kraj svijeta.. Bas me zanima koliko mu treba, da ga ovdje netko sje*..e, i proda moderatorima, recimo, za saku laznog srebra
edit: bikoz, jos nije bio na Balkanu ..zemlji krvi i meda |
|
Edited by - Just_Charlie on 17/02/2013 22:41:51 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 17/02/2013 : 22:55:53
|
Ljudi, Dipto ne smije ni prismrdit na ovaj forum, on krsi sva vasa pravila, ismijava ih, stovise, dobio bi ban u roku odmah! A cijeli dan evo, uspjesno obitava na ovom forumu, i jos ce vam postati simpa.
E to je to. To je Dipto, koji uspjesno klizi kroz sve drzave i sisteme, i uspjeva prezivjeti, osvojiti sarmom sve oko sebe, i ljude uciniti saveznicima, koji mu cuvaju leda, dok klizne...
A zene.. njih obozava, njih koristi kao mocno oruzje u borbi za opstanak, jer zna da su mudre, i dobri stratezi.. Kad ih potrosi, na odlasku vise nema nista za rec, ali i dalje ostaje simpa, dok krece u novu pustolovinu, na neki drugi kraj svijeta.. Bas me zanima koliko mu treba, da ga ovdje netko sje*..e, i proda moderatorima, recimo, za saku laznog srebra
edit: bikoz, jos nije bio na Balkanu ..zemlji krvi i meda
|
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 17/02/2013 : 23:02:40
|
|
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 17/02/2013 : 23:04:32
|
ne valja ti scenarij.triba imat neki uvod.npr pocetak price :ranjen u Afganistanu ili još bolje Kašmiru |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 17/02/2013 : 23:07:19
|
moram ovo hitno pokazat frendici koja ga je nacrtala! Odusevit ce se, koliko je skoro pa pogoden ..skoro..jer on je sarmer, a izgled mu je pomalo komican, mrvu seksipilan.. on mora osvajati izgledom,. duhovitoscu, sarkazmom.. mora paziti na balans svega toga, da se uvuce pod kozu, i kroz smijeh dopre do ljudi ono sto "razotkriva" .. Svi ste vi djelic Dipta, dragi moji muskarci..pa, odakle bih crpila inspiraciju za njegov karakter..i ostale svinjarije
A one pametnije stvari.. umijece, i strategiju, tu mi niste od pomoci. Zene su ipak zakon
hvala na sudjelovanju. Sve je to igra.. pisuci zivimo uloge koje nikada ne blijede.. Nadam se da vam je zabavilo nedjelju, mene je nasmijalo, kao i uvijek kad "smisljam" Mustafu.
sad odoh opet malo biti zena, uspjesno ili ne, mi to polazilo za rukom
edit: odg. Iwoodu - na uvod ste zakasnili..ima vise od 2 godine..sorry. |
|
Edited by - Just_Charlie on 17/02/2013 23:10:21 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 18/02/2013 : 22:50:26
|
ne valja ti scenarij.triba imat neki uvod.npr pocetak price :ranjen u Afganistanu ili još bolje Kašmiru
Ma kakav pusti Kašmir...Cak niti Pakistan...Zašto potezati za tako egzoticnim lokacijama kad imamo mjesto porijekla puno bliže...Maoca.Jedno malo ugodno bosansko seoce prepuno živopisnog vehabijsko orijentiranog življa.Školski primjer idilicnog mjesta boravka i obuke terorista...Evo i jedan primjer iz bliske mi cazinske krajine...Svakako slucaj koji treba uzeti u obzir...Savršen metod efikasnog oporezivanja kjafira...http://www.biscani.net/index.php?stream=V2vijest&vid=23266 |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 18/02/2013 : 22:57:39
|
quote: Originally posted by bagi
ne valja ti scenarij.triba imat neki uvod.npr pocetak price :ranjen u Afganistanu ili još bolje Kašmiru
Ma kakav pusti Kašmir...Cak niti Pakistan...Zašto potezati za tako egzoticnim lokacijama kad imamo mjesto porijekla puno bliže...Maoca.Jedno malo ugodno bosansko seoce prepuno živopisnog vehabijsko orijentiranog življa.Školski primjer idilicnog mjesta boravka i obuke terorista...Evo i jedan primjer iz bliske mi cazinske krajine...Svakako slucaj koji treba uzeti u obzir...Savršen metod efikasnog oporezivanja kjafira...http://www.biscani.net/index.php?stream=V2vijest&vid=23266
nego al ne bi ovaj triba bit obucen u bilo? al nisu žene u crno? |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/03/2013 : 21:43:13
|
- Tonka24 (6)- 30 dana. Direktne pretnje clanovima foruma. Istice 03.03.2013.
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Topic |
|
|
|