forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Papirna ili elektronska kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/02/2013 : 22:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Onda u redu, recimo da pitanje skidam li skenove ili ne nije isto kao preferiram li papirnate ili digitalne stripove. Iako, je li, jedno slijedi iz drugog, ako vec i nije isto.

Da ali iz sva tri polla se daju izvuc zakljucci i pogledaj malo rezlutate..oni su rekli ovo..ljudi su podjeljeni oko toga jeli skidanje krada ili nije, vecina ljudi svejedno skida stripove ali vecina isto tako preferira skupljanje svoje kolekcije u papiru..dakle svaki poll je posluzia..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 07/02/2013 22:32:57
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2471 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 07/02/2013 : 22:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
Samo papir...

Carpe diem
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 07/02/2013 : 22:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Papir naravno!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/02/2013 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by co11ector

Citao sam naravno i digitalne(ne govorim o ovome što je netko skenirao zs ili lms i slicno), i jednostavno mi se ne svida to a tko voli nek izvoli ja sam ipak prije za papir...

Ma ok i ja sam za papir..samo meni sken pomogne u odabiru stripa za kupovinu..

baš tii viruju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/02/2013 : 22:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

baš tii viruju

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/02/2013 : 23:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
jesi skinul joyimba....kaj ima uopce od sakaia na netu?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5286 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/02/2013 : 23:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Opcija 3
...kolekcija može biti samo papirnata!
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 07/02/2013 : 23:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Ako moram platititi za citanje onda citam samo na papiru.
Nema šanse da se odreknem pravih stripova i prebacim se na elektronski nacin sakupljanja.
Nije isto doci u sobu punu stripova i guštati se u pogledu na kolekciju i odabiru stripa kojeg želim u tom momentu procitati ili u sobu u kojoj je samo jedan laptop, makar u njemu bili svi stripovi ovoga svijeta

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30932 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/02/2013 : 07:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
opcija 3

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/02/2013 : 09:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Papir..
Toliko nas je napisalo zaredom papir da sam pomislio da nam se svima istovremeno prikakilo...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 08/02/2013 : 09:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax

Strip mi je najzanimljiviji na papiru i takvog ga volim.
Isto tako sam svjestan da papirna verzija izumire, a digitalna preuzima mjesto.

+1

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/02/2013 : 11:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Johnny Difool
Vec treci topic o istoj temi u 24 sata???

ja stvarno nisam u toku

gdje su prva dva?

Nigdje.
Nije ovo topic vec poll.
Ima topic o kradi (nepoštivanju autorskih prava) i o skidanju skeniranih stripova.
Ovaj poll je o e-readerima koji ce se pojaviti te o eventualnom prelasku na taj oblik citanja.
Srodno, ali nije isto...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/02/2013 : 13:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message

e-citacima koji su se vec odavno pojavil...i kak nigdje kad sam ih našel (u djelu su foruma u koji ne zalazim) i fakat su sve tri ustvari isti kurac! A kak je kaj zapakirano manje je bitno...

Nego, brni daj mi odgovori kaj si našel od Sakaia u digitalnom obliku?

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3133 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/02/2013 : 14:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Meni se svidja ideja prodaje digitalnih stripova, naravno ne skeniranih. Ono sto bi trebao nuditi onaj tko ih prodaje je i garantirani prostor na kojem ce se nalaziti svi kupljeni stripovi. Dakle, hocu da kad kupim strip ne moram brinuti gdje mi je kopija da li ce mi dvd sa stripnovima prdnuti, da li ce mi rikunti disk na kojem su pohranjeni itd. Znaci, strip koji sam jednom kupio je moj i ne moram brinuti gdje sam ga pohranio. Ne znam da li tako nesto vec postoji. Papirnati stripovi mi vec sada zauzimaju puno mjesta u stanu, a s obzirom da ljudi postaju sve mobilniji... Ovako legalnom kupnjom ne kupujem samo strip koji ionako mogu skinuti ilegalno vec me kupovina rjesava brige o skladistenju stripa bilo papirnatog bilo digitalnog. A skladistenje moze biti jako dobar razlog za prelazak na digitalna izdanja.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Sorry nisam zapazia tvoje pitanje..pa skinia sam neka tri volumena..mislim da tu ima jedno 90 brojeva + nesto specijala i one shotova..nisam jos cita ali bacit cu oko vrlo brzo..

Edited by - brni on 08/02/2013 14:20:06
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Sorry nisam zapazia tvoje pitanje..pa skinia sam neka tri volumena..mislim da tu ima jedno 90 brojeva + nesto specijala i one shotova..nisam jos cita ali bacit cu oko vrlo brzo..

daj poveznicu da vidim kaj ima

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Salia se ti ili ne posla sam ti na PM..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Salia se ti ili ne posla sam ti na PM..

zakaj bi se zajebaval....baš me zanima kaj ima. Skidam svoj prvi digitalni strip

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

zakaj bi se zajebaval....baš me zanima kaj ima. Skidam svoj prvi digitalni strip

Nadam se da imas cbr..ako ne i to ti pokazem..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/02/2013 : 14:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
imam, probal sam jednom citat neki strip ali odustal u startu. Jedva citam i ovo kaj na forumu piše, a posjecujem cak dva foruma...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2013 : 15:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

imam, probal sam jednom citat neki strip ali odustal u startu. Jedva citam i ovo kaj na forumu piše, a posjecujem cak dva foruma...

Meni sken pomogne da se informiram o nekom stripu a najcesce se zakacim da krenem skupljat..vidit cu Usagija jeli vridan..samo koliko sam prmijetia nesto sporo se to izbacuje..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/02/2013 : 15:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Plastika

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/02/2013 : 17:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

vidit cu Usagija jeli vridan...

Je.
Samo nije superheroj, nego samuraj, i još je zec.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2013 : 17:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

vidit cu Usagija jeli vridan...

Samo nije superheroj, nego samuraj, i još je zec.

Pa di sam ja napisa da mi junak nekog stripa mora biti nuzno superheroj..istina ja sam veliki fan superherojskog zanra ali sam prije svega ljubitelj dobrog stripa..

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/02/2013 : 18:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Mord

Meni se svidja ideja prodaje digitalnih stripova, naravno ne skeniranih. Ono sto bi trebao nuditi onaj tko ih prodaje je i garantirani prostor na kojem ce se nalaziti svi kupljeni stripovi. Dakle, hocu da kad kupim strip ne moram brinuti gdje mi je kopija da li ce mi dvd sa stripnovima prdnuti, da li ce mi rikunti disk na kojem su pohranjeni itd. Znaci, strip koji sam jednom kupio je moj i ne moram brinuti gdje sam ga pohranio. Ne znam da li tako nesto vec postoji. Papirnati stripovi mi vec sada zauzimaju puno mjesta u stanu, a s obzirom da ljudi postaju sve mobilniji... Ovako legalnom kupnjom ne kupujem samo strip koji ionako mogu skinuti ilegalno vec me kupovina rjesava brige o skladistenju stripa bilo papirnatog bilo digitalnog. A skladistenje moze biti jako dobar razlog za prelazak na digitalna izdanja.

To sam i mislio. Sve da je savršeno.
Digitalni strip, garancija da ga uvijek možeš ponovo skinuti, kvalitet, dostupnost, povoljna cijena, boja, domaci jezik.
Zato sam i rekao u dogledno vrijeme. Jer sve to sada još ne postoji za nas...
Ne bih ni razmišljao o svemu tome dok ne bude sve kako treba.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 08/02/2013 18:12:39
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000