Onda u redu, recimo da pitanje skidam li skenove ili ne nije isto kao preferiram li papirnate ili digitalne stripove. Iako, je li, jedno slijedi iz drugog, ako vec i nije isto.
Da ali iz sva tri polla se daju izvuc zakljucci i pogledaj malo rezlutate..oni su rekli ovo..ljudi su podjeljeni oko toga jeli skidanje krada ili nije, vecina ljudi svejedno skida stripove ali vecina isto tako preferira skupljanje svoje kolekcije u papiru..dakle svaki poll je posluzia..
Citao sam naravno i digitalne(ne govorim o ovome što je netko skenirao zs ili lms i slicno), i jednostavno mi se ne svida to a tko voli nek izvoli ja sam ipak prije za papir...
Ma ok i ja sam za papir..samo meni sken pomogne u odabiru stripa za kupovinu..
baš tii viruju
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Ako moram platititi za citanje onda citam samo na papiru. Nema šanse da se odreknem pravih stripova i prebacim se na elektronski nacin sakupljanja. Nije isto doci u sobu punu stripova i guštati se u pogledu na kolekciju i odabiru stripa kojeg želim u tom momentu procitati ili u sobu u kojoj je samo jedan laptop, makar u njemu bili svi stripovi ovoga svijeta
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Originally posted by Johnny Difool Vec treci topic o istoj temi u 24 sata???
ja stvarno nisam u toku
gdje su prva dva?
Nigdje. Nije ovo topic vec poll. Ima topic o kradi (nepoštivanju autorskih prava) i o skidanju skeniranih stripova. Ovaj poll je o e-readerima koji ce se pojaviti te o eventualnom prelasku na taj oblik citanja. Srodno, ali nije isto...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
e-citacima koji su se vec odavno pojavil...i kak nigdje kad sam ih našel (u djelu su foruma u koji ne zalazim) i fakat su sve tri ustvari isti kurac! A kak je kaj zapakirano manje je bitno...
Nego, brni daj mi odgovori kaj si našel od Sakaia u digitalnom obliku?
Meni se svidja ideja prodaje digitalnih stripova, naravno ne skeniranih. Ono sto bi trebao nuditi onaj tko ih prodaje je i garantirani prostor na kojem ce se nalaziti svi kupljeni stripovi. Dakle, hocu da kad kupim strip ne moram brinuti gdje mi je kopija da li ce mi dvd sa stripnovima prdnuti, da li ce mi rikunti disk na kojem su pohranjeni itd. Znaci, strip koji sam jednom kupio je moj i ne moram brinuti gdje sam ga pohranio. Ne znam da li tako nesto vec postoji. Papirnati stripovi mi vec sada zauzimaju puno mjesta u stanu, a s obzirom da ljudi postaju sve mobilniji... Ovako legalnom kupnjom ne kupujem samo strip koji ionako mogu skinuti ilegalno vec me kupovina rjesava brige o skladistenju stripa bilo papirnatog bilo digitalnog. A skladistenje moze biti jako dobar razlog za prelazak na digitalna izdanja.
Sorry nisam zapazia tvoje pitanje..pa skinia sam neka tri volumena..mislim da tu ima jedno 90 brojeva + nesto specijala i one shotova..nisam jos cita ali bacit cu oko vrlo brzo..
Sorry nisam zapazia tvoje pitanje..pa skinia sam neka tri volumena..mislim da tu ima jedno 90 brojeva + nesto specijala i one shotova..nisam jos cita ali bacit cu oko vrlo brzo..
imam, probal sam jednom citat neki strip ali odustal u startu. Jedva citam i ovo kaj na forumu piše, a posjecujem cak dva foruma...
Meni sken pomogne da se informiram o nekom stripu a najcesce se zakacim da krenem skupljat..vidit cu Usagija jeli vridan..samo koliko sam prmijetia nesto sporo se to izbacuje..
Pa di sam ja napisa da mi junak nekog stripa mora biti nuzno superheroj..istina ja sam veliki fan superherojskog zanra ali sam prije svega ljubitelj dobrog stripa..
Meni se svidja ideja prodaje digitalnih stripova, naravno ne skeniranih. Ono sto bi trebao nuditi onaj tko ih prodaje je i garantirani prostor na kojem ce se nalaziti svi kupljeni stripovi. Dakle, hocu da kad kupim strip ne moram brinuti gdje mi je kopija da li ce mi dvd sa stripnovima prdnuti, da li ce mi rikunti disk na kojem su pohranjeni itd. Znaci, strip koji sam jednom kupio je moj i ne moram brinuti gdje sam ga pohranio. Ne znam da li tako nesto vec postoji. Papirnati stripovi mi vec sada zauzimaju puno mjesta u stanu, a s obzirom da ljudi postaju sve mobilniji... Ovako legalnom kupnjom ne kupujem samo strip koji ionako mogu skinuti ilegalno vec me kupovina rjesava brige o skladistenju stripa bilo papirnatog bilo digitalnog. A skladistenje moze biti jako dobar razlog za prelazak na digitalna izdanja.
To sam i mislio. Sve da je savršeno. Digitalni strip, garancija da ga uvijek možeš ponovo skinuti, kvalitet, dostupnost, povoljna cijena, boja, domaci jezik. Zato sam i rekao u dogledno vrijeme. Jer sve to sada još ne postoji za nas... Ne bih ni razmišljao o svemu tome dok ne bude sve kako treba.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.