forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 A novi najgluplji topic glasi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 10:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
... KADA STE SE PRVI PUT POLJUBILI?

Kada, gdje, kako, s kim, zašto?

Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 16/02/2013 : 10:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message
hahaha "zašto"

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7653 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/02/2013 : 10:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Još nisam, cekam brak.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/02/2013 : 10:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
U prvom srednje. Banak u parkicu kod male pijace...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/02/2013 : 11:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nova godina 1991/92. u jednom baranjskom selu, ja 16 ona 18. Trajalo je puna 2 tjedna...
Zanimljivo da je više poslije nikada nisam sreo, a prošla je 21 godina.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 16/02/2013 11:18:31
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/02/2013 : 11:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Plejeruuuu...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/02/2013 : 11:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Bravo sinko, samo napred!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/02/2013 : 11:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Plejeruuuu...

Pa normalno. Tada sam imao kose za dvojicu, a sada...
Sada sam oženjen.
Ovo vjerovatno ipak nije bilo namjenjeno meni vec Zagoru12, a ja se uživio.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 16/02/2013 11:24:48
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/02/2013 : 11:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Još nisam, cekam brak.

nacekat ceš se dok vas ne ozakone
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/02/2013 : 11:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Las Vegas, srednje devedesete, bio sam dosta pod utjecajem raznih stvari, tako da se ne sjecam dobro godine, niti kako je bas izgledala, niti je'l bila zensko.

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/02/2013 : 11:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Las Vegas, srednje devedesete, bio sam dosta pod utjecajem raznih stvari, tako da se ne sjecam dobro godine, niti kako je bas izgledala, niti je'l bila zensko.

;)

Ovo ka da je svjedocanstvo sa Thailanda...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/02/2013 : 11:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

... KADA STE SE PRVI PUT POLJUBILI?

Kada, gdje, kako, s kim, zašto?

Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.

hehehe..dobro ti je ovo zašto?..i mada vrlo naivno zvuci, vjerovatno je najvaznija komponenta..
Prislanjana usana na usne ne racunam, mada je i tu bilo jebackih naboja sa kapacitetom da se najmanje roman napise.
Jezik dakle..jeben organ..sve pohranjuje direktno u mozak, sve sortira i svime dominira.
Kraj 80-tih ..zubareva kcer , rodendanska party kod Djuke , fana Velikih Doorsa i svega sto smo onda revolucionarnim smatrali.
Dubravka je imala taj jezik i bila je premium , ni sam neznam kako sam u tu semu upao..ali bio je to moj prvi i najintezivniji poljubac..ikad.
Naravno da sam ja poslje toga trazio slicna iskustva i slican osjecaj ..i naravno da sam postao djubre koje danas jesam..a ona bitch koja danas je..no to je nebitno.
Neke stvari se ne mogu isforsirati, i to je dobro tako.
Zasto..jer ispunjava prazninu i cini nas zivima..
Sve sto danas posjedujem , ukljucujuci i moj zivot , dao bi za tih par sekundi ..
Jebiga .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7653 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/02/2013 : 13:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Još nisam, cekam brak.

Pa što misliš zašto tražim strucne prakse po inozemstvu? Upast cu u neku zemlju gdje smo legalni.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 13:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

Još nisam, cekam brak.

Pa što misliš zašto tražim strucne prakse po inozemstvu? Upast cu u neku zemlju gdje smo legalni.

selanne ti si gay? Ili sam zabrijo?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7653 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/02/2013 : 14:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Jesam, jesam. Pokušavam natjerati i Zlotvora da konacno prizna, ali nikako da se odluci.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 14:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:

Jesam, jesam. Pokušavam natjerati i Zlotvora da konacno prizna, ali nikako da se odluci.

E to bi bilo smiješno...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7653 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/02/2013 : 14:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
A red je i da odgovorim na temu topica...

Prvi put je to bilo u šestom razredu, u školskom hodniku me poljubila dugogodišnja simpatija jer sam joj skupio stvari koje su joj poispadale iz torbe jer je nije dobro zatvorila. Prava filmska scena, samo što poljubac nije bio nimalo filmski.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/02/2013 : 14:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Hercegovac a ped..uh,ovaj,homoseksualac? Ma prosto nemoguce,takvi tamo ne smiju postojati...Pa prije bi našao krme u Teheranu nego toplog brata u kršu i kamenu 'ercegovine...

Wtf?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7653 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/02/2013 : 14:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Dobra, dobra, dobra....

Ali za ovoga ste morali cuti:

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 14:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message

Koja je ovo likcina...

Ali necemo nastavljat ovako, ne želim da topic ode u krivom smjeru.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 16/02/2013 : 15:20:01  Show Profile Show Extended Profile
Bilo mi je dvanaest godina. Ruke su mi se tresle, tlo mi je izmicalo pod nogama. Bilo me je malo strah ali opustio sam se i sve je bilo sjajno. Dan-danas je to naša mala tajna i kad mu dodem na svetu misu primjetim kako se zacrveni kad me ugleda.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2438 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 16/02/2013 : 16:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message

starija je bila, ne toliko lijepa...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 16/02/2013 : 16:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message
s 15,bila je dobra

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 17:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Bilo mi je dvanaest godina. Ruke su mi se tresle, tlo mi je izmicalo pod nogama. Bilo me je malo strah ali opustio sam se i sve je bilo sjajno. Dan-danas je to naša mala tajna i kad mu dodem na svetu misu primjetim kako se zacrveni kad me ugleda.

Najljepša ljubavna prica koju sam cuo u životu. Zaplakao sam.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/02/2013 : 17:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

dobra, jebote!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/02/2013 : 17:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

hehe koji si ti mamlaz

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000