Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.
Ne ide prica s prvim poljupcem.. nebitan. Ali pamtim poljubac koji nikada zaboraviti necu, i jedini je koji je ostavio trag u sjecanju, i na tu vezu .. Bilo je to na ulicama Zadra u jedno davno ljetno doba, i najobicniji hod po izlasku iz butika u jednoj omanjoj kali iz koje smo zakoracili u vecu, punu setaca, kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.
Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.
Ne ide prica s prvim poljupcem.. nebitan. Ali pamtim poljubac koji nikada zaboraviti necu, i jedini je koji je ostavio trag u sjecanju, i na tu vezu .. Bilo je to na ulicama Zadra u jedno davno ljetno doba, i najobicniji hod po izlasku iz butika u jednoj omanjoj kali iz koje smo zakoracili u vecu, punu setaca, kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.
Bilo mi je dvanaest godina. Ruke su mi se tresle, tlo mi je izmicalo pod nogama. Bilo me je malo strah ali opustio sam se i sve je bilo sjajno. Dan-danas je to naša mala tajna i kad mu dodem na svetu misu primjetim kako se zacrveni kad me ugleda.
Evo upravo sam proveo dva sata neprekidnog žvaljakanja sa curom i moram reci da sam doživio vrlo zanimljivo iskustvo.
Eee, dobra stara vremena, kad nije bilo puno razgovora. Sad treba pricati o svemu - kako mogu ici na praksu od tri mjeseca, planiram li je zeniti cim zavrsim faks, bla, bla,...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
pravo kasno mogao sam sa 15 i 17 ali nisam tek kasnije :(
veliki teret bio kao i sve ostalo što mediji i društvo nabijaju mladom covjeku
uglavnom svako vrijeme ima svoje breme
Isti slucaj...Relativno kasno,u 20-oj godini...Ne svojom krivicom nego glupošcu i svirepošcu neljudi koji su mi se posrali na mladost od petnaeste pa do dvadesete godine kad sam umjesto ljubovanja i provoda morao gledati kako da sacuvam živu glavu...
Evo upravo sam proveo dva sata neprekidnog žvaljakanja sa curom i moram reci da sam doživio vrlo zanimljivo iskustvo.
Eee, dobra stara vremena, kad nije bilo puno razgovora. Sad treba pricati o svemu - kako mogu ici na praksu od tri mjeseca, planiram li je zeniti cim zavrsim faks, bla, bla,...
Ma proveli smo cijelu jednu vecer pricajuci i vec iducu smo se ljubili kao da se znamo sto godina .
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja