Poll Question:
U dogledno vrijeme pojavit ce se stroj na kojem ce se po realnim cijenama moci citati knjige i stripovi u boji i na hrvatskom. Biti ce sve legalno i dostupno klikom bez cekanja, pošte i granice. Kada to zaživi vi cete:
Results:
prodati sve papirno i stvarati e-kolekciju
[6%]
4 votes
nešto u papiru, nešto na e-readeru
[25%]
16 votes
citam samo sa papira, taj citac mi nije interesantan
[69%]
44 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 64 counted »»
Last Vote:
18/02/2013 09:17:08
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Pa vec sad imas digitalne stripove (koji se prodaju jako dobro), dakle sve legalno..mogu se citati na kompu ili tabletu i poprilicno su dostupni..no ja i dalje slazem svoju kolekciju na dobar staromodan nacin..
Pa vec sad imas digitalne stripove (koji se prodaju jako dobro), dakle sve legalno..mogu se citati na kompu ili tabletu i poprilicno su dostupni..no ja i dalje slazem svoju kolekciju na dobar staromodan nacin..
Ima li knjiga i stripova na hrvatskom?
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
I ovako sam vec previše za kompom samo mi još treba da i stripove citam na njemu, ja osobno sam probao i mogu reci da mi to apsolutno ne odgovara nisam uspio ni jedan procitati prije nego sam odustao...
I ovako sam vec previše za kompom samo mi još treba da i stripove citam na njemu, ja osobno sam probao i mogu reci da mi to apsolutno ne odgovara nisam uspio ni jedan procitati prije nego sam odustao...
Ali isto tako mi vec sad mozemo slagat svoje kolekcije digitalnih stripova..jer recimo ja citam piratske digitalne skenove od legalnih digitalnih skenova koji se normalno prodaju preko interneta..takoder tu imamo i skenove stripova u papiru npr. zagora (sto naravno nije legalno) ali koje isto tako mos citat na tabletu ili kompu (ako ima cbr)..dakle zakljucak je taj da smo mi kako god okrenili zakoracili u digitalno doba..ono je tu samo ovisi kako se koji pojedinac snalazi u tome svemu i cemu daje prednost..
Ovisi o skenu..jesi cita digitalni?
Nije isto citat u digitalnom ili sken od papira..razlika je velika..
Citao sam naravno i digitalne(ne govorim o ovome što je netko skenirao zs ili lms i slicno), i jednostavno mi se ne svida to a tko voli nek izvoli ja sam ipak prije za papir...
Citao sam naravno i digitalne(ne govorim o ovome što je netko skenirao zs ili lms i slicno), i jednostavno mi se ne svida to a tko voli nek izvoli ja sam ipak prije za papir...
Ma ok i ja sam za papir..samo meni sken pomogne u odabiru stripa za kupovinu..
Pa nije bas o istoj temi..jedan je o tome da li je skidanje krada ili nije, drugi da li skidate sken ili ne a treci preferira li se papirnata ili digitalna kolekcija..svaki od topica je tu da ukaze na navike nasih uvazenih forumasa..
Aha to je ok onda u tom slucaju iako meni ne treba ni za to jer otprilike vec znam šta kupujem, a kad hocu nešta novo nisam navikao skinuti ga u digitalnom izdanju pa da vidim kako izgleda nego nadem negdje ovako npr. dobro mi je u strip knjižari babilon sto ima dosta informacija o stripu ili knjizi koja je u prodaji...
Onda u redu, recimo da pitanje skidam li skenove ili ne nije isto kao preferiram li papirnate ili digitalne stripove. Iako, je li, jedno slijedi iz drugog, ako vec i nije isto.
Makar smo se o svemu tome, kao i o pitanju je li skeniranje krada ili ne, vec detaljno izjasnili na prethodna dva topica.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...