forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 A novi najgluplji topic glasi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2013 : 19:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

... KADA STE SE PRVI PUT POLJUBILI?

Kada, gdje, kako, s kim, zašto?

Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.

Ne ide prica s prvim poljupcem.. nebitan.
Ali pamtim poljubac koji nikada zaboraviti necu, i jedini je koji je
ostavio trag u sjecanju, i na tu vezu ..
Bilo je to na ulicama Zadra u jedno davno ljetno doba, i najobicniji hod po izlasku iz butika u jednoj omanjoj kali iz koje smo zakoracili u vecu, punu setaca, kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/02/2013 : 20:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.

Je'l u pitanju onaj isti iz fikusovog posta?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/02/2013 : 20:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

... KADA STE SE PRVI PUT POLJUBILI?

Kada, gdje, kako, s kim, zašto?

Evo moj je bio jucer i obadvoje nemamo pojma o ljubljenju ali je bilo lijepo.

Ne ide prica s prvim poljupcem.. nebitan.
Ali pamtim poljubac koji nikada zaboraviti necu, i jedini je koji je
ostavio trag u sjecanju, i na tu vezu ..
Bilo je to na ulicama Zadra u jedno davno ljetno doba, i najobicniji hod po izlasku iz butika u jednoj omanjoj kali iz koje smo zakoracili u vecu, punu setaca, kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.

Kras?

Wtf?
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 16/02/2013 : 21:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Bilo mi je dvanaest godina. Ruke su mi se tresle, tlo mi je izmicalo pod nogama. Bilo me je malo strah ali opustio sam se i sve je bilo sjajno. Dan-danas je to naša mala tajna i kad mu dodem na svetu misu primjetim kako se zacrveni kad me ugleda.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2013 : 21:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by bagi
Kras?

starim, i hlapim. Jedva se sjetih da se ne pitam sto je to Kras, vec da se moram sjetiti price s onog topica
Je. Nije Kras

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2013 : 21:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

kada me zgrabio iznenada, povukao na sebe, pa ko u nekom plesu nagnuo i strasno, francuski poljubio.. Koja je to nezaboravna scena bila.

Je'l u pitanju onaj isti iz fikusovog posta?

Je. Bas iz posta pisanog 12.12.`12..tek sad vidim, na topicu Premium, str 3. pjesma ova

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/02/2013 : 22:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
pravo kasno
mogao sam sa 15 i 17 ali nisam
tek kasnije :(

veliki teret bio kao i sve ostalo što mediji i društvo nabijaju mladom covjeku

uglavnom svako vrijeme ima svoje breme

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 23:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Evo upravo sam proveo dva sata neprekidnog žvaljakanja sa curom i moram reci da sam doživio vrlo zanimljivo iskustvo.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/02/2013 : 23:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Evo upravo sam proveo dva sata neprekidnog žvaljakanja sa curom i moram reci da sam doživio vrlo zanimljivo iskustvo.

Premature ejaculation?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 23:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Premature ejaculation?

Ma kakvi, nisam Jim Levenstein ... Dovoljno sam naucio iz tog filma

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/02/2013 : 01:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Eee, dobra stara vremena, kad nije bilo puno razgovora. Sad treba pricati o svemu - kako mogu ici na praksu od tri mjeseca, planiram li je zeniti cim zavrsim faks, bla, bla,...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/02/2013 : 01:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

pravo kasno
mogao sam sa 15 i 17 ali nisam
tek kasnije :(

veliki teret bio kao i sve ostalo što mediji i društvo nabijaju mladom covjeku

uglavnom svako vrijeme ima svoje breme

Isti slucaj...Relativno kasno,u 20-oj godini...Ne svojom krivicom nego glupošcu i svirepošcu neljudi koji su mi se posrali na mladost od petnaeste pa do dvadesete godine kad sam umjesto ljubovanja i provoda morao gledati kako da sacuvam živu glavu...

Wtf?

Edited by - bagi on 17/02/2013 01:35:36
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 17/02/2013 : 13:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Eee, dobra stara vremena, kad nije bilo puno razgovora. Sad treba pricati o svemu - kako mogu ici na praksu od tri mjeseca, planiram li je zeniti cim zavrsim faks, bla, bla,...

Ma proveli smo cijelu jednu vecer pricajuci i vec iducu smo se ljubili kao da se znamo sto godina .

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000