Author |
Topic |
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 24/02/2013 : 20:37:52
|
quote: Originally posted by trolodtroje
evo popravljam se - nije samo šus u glavu, nego citav šaržer od 15 komada u glavu ili tamo negde, pa reload i ponovi, pa reload...
Tooo trole,vidim da nas ima još normalnih na ovom sajtu hehehehe |
Wtf?
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/03/2013 : 14:20:30
|
quote: Originally posted by Amos
Kako sam vec ranije rekao, apsolutni sam protivnik smrtne kazne, medutim ovakvi likovi me opasno dovode u iskušenje.. http://www.vecernji.hr/vijesti/ubojica-18-trojice-ucenika-roditeljima-porucio-j-te-se-svi-clanak-526904 Ako preživi u zatvoru, pitam se kakav ce to covjek biti s 28 godina? Pa s 38?
Takve stvari jednostavno covjeka ljute, i bilo kakva psihološka obrada i lijecenje nikad to nece moci zalijeciti da se vrati normalan u društvo. Život je dar, i vlastiti i prema drugima, i mislim da takvi jednostavno ne zaslužuju da imaju taj dar. I zašto trošiti dragocjene resurse i necije vrijeme i novac za takve... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 20/03/2013 : 14:28:42
|
pa za njega bi smrt bila najbolje rjesenje
ovako je dobio dozivotnu bez mogucnosti pomilovanja, u zatvoru ce istrunut doslovno - ako dozivi 50tu bit ce super
s druge strane kruzi prica da su ta trojica njega zlostavljala cijelo skolovanje psihicki i fizicki(bullying) i da je ovaj puko jedan dan, rekao dosta i ubio ih - iz tog aspekta on je sigurno ponosan sto im se othrvao - iako na totalno krivi nacin i sad cu trunut, ovi su mrtvi -- loss loss situacija kako god |
There can be only one, me! |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 20/03/2013 : 14:34:23
|
quote: Originally posted by maddox031
s druge strane kruzi prica da su ta trojica njega zlostavljala cijelo skolovanje psihicki i fizicki(bullying) i da je ovaj puko jedan dan, rekao dosta i ubio ih - iz tog aspekta on je sigurno ponosan sto im se othrvao - iako na totalno krivi nacin i sad cu trunut, ovi su mrtvi -- loss loss situacija kako god
Nemoguce je išta zakljucivati iz ovog malog clanka, ali ako lik i jest pukao i u ludilu napravio to što je napravio, kako to da poslije ne pokazuje žaljenje, vec na ovakav nacin iskazuje prezir prema žrtvama i obiteljima.. Strašno. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 20/03/2013 : 14:48:45
|
kolko sam citao po americkim stranicama on sebe smatra junakom, a njih neprijateljima, i smatra da je ucinio dobru stvar
zna da je ubojstvo lose i nije lud
priznao je sve i nije se htio branit jer smatra da treba ic u zatvor, nije dozvolio odvjetnicima da pozovu psihijatre koji bi ga mozda strpali u ludaru ili smanjiil kaznu |
There can be only one, me! |
|
|
Topic |
|