Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/02/2013 : 18:13:02
|
ovisi o kome se radi s foruma ovog, neki pojedini likovi koriste situaciju ispoljiti politicke frustracije prirode karaktera svog |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/02/2013 : 18:24:08
|
kakve nerede? misliš da je ovo stadion? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/02/2013 : 18:31:49
|
quote: Originally posted by Kruger
obicno se zbog ovakvih uvreda leti van
nadam se da ce moderatori primjetiti
rece prolupala nacionalisticka hulja koja si je i sama na ovom forumu nebrojeno puta dala za pravo oštro i podmuklo "komentirati" politicke i povijesne dogadaje i dijeliti ljude prema rasi, seksualnosti i nacionalnosti.
što, ne paše ti tema, pa stoga brže-bolje pozivamo na kljucanje?
ajde, ckomi, retardu... nitko te ovdje više ne doživljava... a ponajmanje moderatori. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 18:40:59
|
kiky
uvrede, pa uvrede, vec drugi put zazivas izbacivanje jer vredjas
mozda ti to nisi ponajbolje primjetio ali nigdje nisam spomenuo ili prizeljkivao zakljucavanje topica
sutjeti ne bih htio, dozivljavati se nemam potrebe |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 18:42:38
|
quote: Originally posted by lwood
kakve nerede? misliš da je ovo stadion?
nije stadion, ali kiky se uvelike uneredio
po pravilima ovog foruma to znaci ban
ako uopce ima osoba koji bi se htjela pridrzavati pravila |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/02/2013 : 19:00:03
|
quote: Originally posted by kiky
rece prolupala nacionalisticka hulja koja si je i sama na ovom forumu nebrojeno puta dala za pravo oštro i podmuklo "komentirati" politicke i povijesne dogadaje i dijeliti ljude prema rasi, seksualnosti i nacionalnosti.
što, ne paše ti tema, pa stoga brže-bolje pozivamo na kljucanje?
ajde, ckomi, retardu... nitko te ovdje više ne doživljava... a ponajmanje moderatori.
Kiky ovo su stvarno ozbiljne uvrede i ovakav nacin komunikacije stvarno nije primjeren. Nažalost moram te udaljiti sa foruma.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:04:59
|
Krugeru, kao što je cinjenica da te Kiky uvredio isto je tako cinjenica da si ti ovo sve poceo s namjerom da izazoveš i njega i bilo koga tko se uhvati na tvoju udicu. Mislim, nema potrebe zapocinjati svade i potencirati sukobe, jel'da? |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:05:05
|
opet kiky
ja svakako nisam osoba koja postuje politicke poteze zorana milanovica, ali mislim da ovaj forum nije mjesto gdje bi tebalo biti dozvoljeno kritiziranje njegovih poteza, osim ako pravila foruma to ne budu dozvolila o sanaderu imamam podjednako ili slicno misljenje kao o zokiju, ali takodjer mislim da ovaj forum nije mjesto gdje bi se trebalo razjasnjavati o tome, osim ako pravila ... no ni to nije problem, ti si ta osoba koja se zaletila s pricom u temu ovog topica totalno nevezano uz temu, nisi se ni djelimicno dotakao onog o cemu se pricalo u ovom topicu pitanje je jesi li ti ta osoba koja bi htjela da se zatvori ovaj topic, a s obzirom da si po nekoliko puta prekrsio pravila ovog foruma ( u ovom topicu ) zasluzujes ban, pa bi se nedoumica oko toga razrijesila tvojim baniranjem |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:13:36
|
quote: Originally posted by mladjo
Krugeru, kao što je cinjenica da te Kiky uvredio isto je tako cinjenica da si ti ovo sve poceo s namjerom da izazoveš i njega i bilo koga tko se uhvati na tvoju udicu. Mislim, nema potrebe zapocinjati svade i potencirati sukobe, jel'da?
oprosti, ali ovdje ne vidim razlog zasto se kiky ne bi banira s obzirom: - da je po nekoloiko puta prekrsio pravilo ovog foruma - to sto je mene uvredio manje je bitno, bitno je da je svoim prvim postom prekrsio pravilo foruma, takve bi stvari trebalo zaustaviti bez obzira o kome se radi - kako to da se dsormaza izbacilo, a nije napisano zbog cega i do koliko je izbacen, za puno manje od onog sto kiky pise - ja osobno ne ocekujem da se kiky izbaci zbog uvreda koje je uputio meni, ali bi takodjer ocekivao da se dsormaza vrati jer nije upotrebio nikakvu direktnu uvredu na nijednog clana ovog foruma - od kud tebi ideja da bih ja htio zapoceti svadju, mozda ti to ne zelis primjetiti ali ja bih htio ispraviti neke nepravde |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:16:59
|
quote: Originally posted by mladjo
Khm...Hajde opušteno s politikom.
ja ne potenciram politiku nego ocekujem da se ne razvije u politicke teme, bez obizra sto je osoba koja je otvorila temu malo zabrazdila u politiku ni to nije problem s obzirom da je osoba koja je otvorila topic i djelomicno zabrazdila u politiku nakon toga se nije referirala vezano uz politiku |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:21:07
|
mr murdoc nije problem
problem je kiky on je barem tri puta prekrsio pravila foruma velka031 se nadoveza na kikijave razmisljanja nevezano uz temu ali se trenutno nije javio, prekrsio je pravila foruma ali mu se mozda moze trenutno oprostiti osim ako u drugom javljanju ne bude bezobrazan |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 19:33:42
|
evo što je jedan suludi san o dvjesto najbogatijih obitelji krivoustog ludaka tudmana donio hrvatskoj. a dovoljno je bilo samo zaigrati koju partiju tenisa s njim, pustiti mu da pobijedi... i preko noci bi si postao bogat covjek.
što se mene tice, ovakva hrvatska kakvu imamo danas može biti super ili draga samo idiotu ili cistom pokvarenjaku...
i da, drago mi je što propada...
Ne ..Sve gore napisano je istina, a uvreda moze biti samo budalama, |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:34:29
|
quote: Originally posted by velka031
evo što je jedan suludi san o dvjesto najbogatijih obitelji krivoustog ludaka tudmana donio hrvatskoj. a dovoljno je bilo samo zaigrati koju partiju tenisa s njim, pustiti mu da pobijedi... i preko noci bi si postao bogat covjek.
što se mene tice, ovakva hrvatska kakvu imamo danas može biti super ili draga samo idiotu ili cistom pokvarenjaku...
i da, drago mi je što propada...
Živimo u Tudmanovom snu, imamo Hrvatsku, što ce nam išta drugo? I sad oni koji su se izdrkavali na te parole kukaju što nema posla, što nema za struju, za gorivo, za cokoladu i knjige djeci... Tako nam i treba, kakav narod takva vlast... Ili takve vlasti, kako god, sve je to isti k...
plitika, pa politika
leti se van zbog toga, s foruma ovoga
Ne..i ovdje se radi o istini , osim za one koji su slijepi. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:40:53
|
mr murdoc nije problem
problem je kiky on je barem tri puta prekrsio pravila foruma velka031 se nadoveza na kikijave razmisljanja nevezano uz temu ali se trenutno nije javio, prekrsio je pravila foruma ali mu se mozda moze trenutno oprostiti osim ako u drugom javljanju ne bude bezobrazan
Javno trazis neciji ban za izrecenu istinu direktno vezanu za temu topica. Ne kuzim tvoju zabrinutost, osim ako direktno ne stojis na strani privrednog kriminalca Todorica i njegovog stvoritelja i opsjenara dr krivoustog Tudmana? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:46:19
|
mr murdoc nije problem
problem je kiky on je barem tri puta prekrsio pravila foruma velka031 se nadoveza na kikijave razmisljanja nevezano uz temu ali se trenutno nije javio, prekrsio je pravila foruma ali mu se mozda moze trenutno oprostiti osim ako u drugom javljanju ne bude bezobrazan
ne znam zasto ti jos ispod nicka ne stoji - savjetnik moderatora? Svaki klinac danas ima savjetnika, pa sto ne bi i oni. na temi si da prepricavas i kukas sto je tko rekao, ako ti ne offtopicaris, ja ne znam sto je onda to? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:51:15
|
mr murdoc
situacija prva iliti tvoje qvotiranje broj 1 krugera istina za tebe je istina koju ti dozivljavas, onu istinu koju ti dozivljavas kao svoju istinu, mnogima ne djeluje kao istina ni makar blizu, ne djeluje im nesto sto bi im mozda nekim djelom izgledalo kao nesto sto bi trebalo biti istina, da li bi to znacilo da ih imas pravo nazivati budalama, ako ih imas potrebu nazivati budalama zaboravljas da krsis od jednog pravila ovog foruma
situacija druga qvotiraje krugera djelomicna uvreda, zaboravljas da netko tko dobro vidi nije pozeljno nazivati ga i vredjati imenom sljpac |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:54:14
|
mr murdoc
situacija prva iliti tvoje qvotiranje broj 1 krugera istina za tebe je istina koju ti dozivljavas, onu istinu koju ti dozivljavas kao svoju istinu, mnogima ne djeluje kao istina ni makar blizu, ne djeluje im nesto sto bi im mozda nekim djelom izgledalo kao nesto sto bi trebalo biti istina, da li bi to znacilo da ih imas pravo nazivati budalama, ako ih imas potrebu nazivati budalama zaboravljas da krsis od jednog pravila ovog foruma
situacija druga qvotiraje krugera djelomicna uvreda, zaboravljas da netko tko dobro vidi nije pozeljno nazivati ga i vredjati imenom sljpac
kako glasi naziv za osobu, koju dok citas na topicu, zaboravis uopce sto je bila tema topica? Krugerovo kukanje? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:55:45
|
Hajde se sada svi fino vratiti na temu, jel' može? |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:59:33
|
mr murdoc
situacija druga qvotiraje krugera djelomicna uvreda, zaboravljas da netko tko dobro vidi nije pozeljno nazivati ga i vredjati imenom sljpac
Blabla, zvucis kao uvrijedena tetkica i netko tko ustvari nema sta reci vec kao dijete iz vrtica postaje "tuzibaba" nebi li zadobilo potrebnu paznju. Sorry , ali tvoje replike nisu vrijedne posebne paznje i tome shodno ponavljam vec napisano. Spamas, Trolas, i tvoje namjere nisu vezane za ucestvovanje na ovoj temi vec destrukciji iste. Vjerujem da se upravo to kosi sa pravilima ovog foruma. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 27/02/2013 : 19:59:53
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
mr murdoc nije problem
ne znam zasto ti jos ispod nicka ne stoji - savjetnik moderatora? Svaki klinac danas ima savjetnika, pa sto ne bi i oni. na temi si da prepricavas i kukas sto je tko rekao, ako ti ne offtopicaris, ja ne znam sto je onda to?
zasto mi ispod nicka ne stoji savjetnik moderatora?, vjerojatno jer bi ti trebao biti osoba koju bi to trebala nadgledati, a od tebe bi trebao dobiti pristanak za trazeno sto ja to prepricavam?, morat cu te zamoliti da imas nekakav osjecaj suosjecanja za osobu koja nije u stanju shvatiti kakve to mogucnosti nudi moc prepricavanja s obzirom kako sam ja osoba imenom i prezimenom nicknamea kruger u nemogucnosti spoznati sto je to prepricavanje volio bih da mi ti kao osoba koja ima potrebu ishvaliti se da istinski zna sto je to prepricavanje objasni mi sto je to? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/02/2013 : 20:01:41
|
murdoc, nema veze je li istina ono sto je kiky izjavio, ili je to samo njegovo misljenje, cinjenica je (makar koliko sam ja svjestan) da je bilo kakvo raspravljanje politike protiv pravila ovog foruma. Ionako sumnjam da je zbog toga dobio ban, radije zbog uvrede prema krugeru. Inace te uvrede se cesce desavaju u topicima sa politickim konotacijama.
Sada, zasto se neke politicke rasprave ovdje dozvoljavaju i onda sire, a neke se odmah zakljucavaju i zbog njih je udaljavaju neki clanovi, to je druga stvar. Modovi izgleda zakljucavaju ono sto stignu procitat, a dok ih nema, haos vlada.
I tako, u dva dana, dva bana u svastari zbog politickih topica - Cudo nevidjeno!
Sada hajde da neko otvori jos jedan politicki topic u ovom podforumu, pa da se sutra udalji jos neka osoba, i tako "ad nauseum" do iznemoglosti... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Topic |
|