forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mišljenje o meni - razlog pitanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 21:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Zbog nekih nedavnih otkrica do kojih sam došao u vezi sebe zanima me kakvo mišljenje imaju forumaši o meni?

Molim da se ozbiljno pristupi problemu.

Naime sada sam se vratio sa zadnjih pretraga i ispalo je da imam neoperabilni tumor na mozgu ili vec kako se to službeno zove. vec je metastazirao. i da ce mi postupno pojesti pojedine centre u mozgu sve dok ne završim na aparatima i dok mi ne krene žederati druge organe. Uglavnom vjerojatno cemo se još kratko družiti jer mu je sjedište u ceonom režnju tako da pocinjem zaboravljati neke informacije.

Zato bih volio pokloniti svoju kolekciju stripova nekome tko ce ih znati cijeniti jer ce se oni ionako podjeliti nekoj balavurdiji koja ne kuži njihovu stvarnu vrijednost.

I još bih bio zahvalan da dobijem oprost od weleta i tintona da lakše stanem pred Boga.

Bili ste dragi suradnici na ovom forumu i zbilja mi je bilo drago raditi s vama.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 12/03/2013 16:23:35

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/03/2013 : 21:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Kako kad ne znamo ni u cemu je problem?
I zašto uopce tražiti mišljenje o sebi od ljudi koji te ne poznaju?
Kolko ja znam iza nika bjelolasica se može skrivat mlada šiparica Nevenka iz Babine Grede..
Mogu ti dat mišljenje koje sam stekao o tebi kroz godine u tri rijeci, ako ti je to dovoljno..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 21:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Ma i to je cilj da cujem što vi koji me ne poznaju tolko dobro kažu svoje mišljenje o meni jer zbog mojeg trenutnog stanja bojim se da bi moji koji me znaju uživo lagali.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Procitaj potpis...

Wtf?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 22:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Procitaj potpis...

hehehe

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/03/2013 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

Dugo je trajalo

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ko i svaki drugi mladic na internetu te dobi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Dugo je trajalo

Stavim krajem drugog tjedna opis u cemu je problem, ali želim dobiti na objektivnosti

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/03/2013 : 22:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Dobrodušan, pomalo naivan, ponekad pogrešno usmjeren entuzijazam. Ako te nešto i brine, vjerovatno ce se ispraviti s godinama. Meni se cinilo da sam kompletna licnost sa 20 godina. Sada imam 38 i jasno mi je da covjek uci dok je živ. Zbog teškog života, postao sam mrzovoljniji, odbojniji i mudriji. Svi imamo bolje i lošije dane, tjedne i godine. Ako ti se nešto ne svida kod samog sebe ili se ne svida osobama kojima je stalo do tebe, porazmisli (ili popricaj) o tome kako bi se mogao popraviti. Ako ti je netko nevažan nešto prebacivao, ne obaziri se na to - nemoguce je svidjeti se svima. Pogotovo ne uzimaj za ozbiljno mišljenja po kojekakvim forumima.
Da si rekao konkretno što te muci, mogao sam i preciznije, ovako ne znam da li sam išta pomogao...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17224 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/03/2013 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
obi-wan je dobro napisao
ja bih nadodao da ososbe koje ovdje pisu i napr. izgledaju kao face u stvarnom zivotu su uglavnom kukavice
uglavnom se na netu stjece drugaciji dojam o nekoj osobi nego kad tu osobu vidis u zivo
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/03/2013 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

obi-wan je dobro napisao
ja bih nadodao da ososbe koje ovdje pisu i napr. izgledaju kao face u stvarnom zivotu su uglavnom kukavice
uglavnom se na netu stjece drugaciji dojam o nekoj osobi nego kad tu osobu vidis u zivo

Tacno.Nakon nebrojenih svada sa ojrom kad sam zakazao obracun kod tvornica korala ocekivao sam u najbolju ruku nekog balavog dvanaestogodišnjaka pametnjakovica kad ono tamo neki ocvali djecacic celavac u kasnim tridesetima...I to još i duhovit...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/03/2013 22:51:23
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ja sam ti misljenje o tebi rekao na nekom drugom topiku prije izvjesnog vremena,da ne pisem odje jer ces se opet naljutit.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 22:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

obi-wan je dobro napisao

Tacno.Nakon nebrojenih svada sa ojrom kad sam zakazao obracun kod tvornica korala ocekivao sam u najbolju ruku nekog balavog dvanaestogodišnjaka pametnjakovica kad ono tamo neki ocvali djecacic celavac u kasnim tridesetima...I to još i duhovit...

A i ti si cudan isto, da se nisi nalazio sa ojrom ne bi te prekinuli jedno divno prijateljstvo ovdje na forumu zacinjeno stalnim medusobnim vrijedjanjem:) sada mi uopce nije gust vise citati vase razgovore:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 06/03/2013 : 23:12:12  Show Profile Show Extended Profile
Pošten
Iskren
Odan
Nepokolebljiv
Istinoljubiv
Radišan

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 23:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a sta je omladinac onda?:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/03/2013 : 23:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Dobrodušan, pomalo naivan, ponekad pogrešno usmjeren entuzijazam. Ako te nešto i brine, vjerovatno ce se ispraviti s godinama. Meni se cinilo da sam kompletna licnost sa 20 godina. Sada imam 38 i jasno mi je da covjek uci dok je živ. Zbog teškog života, postao sam mrzovoljniji, odbojniji i mudriji. Svi imamo bolje i lošije dane, tjedne i godine. Ako ti se nešto ne svida kod samog sebe ili se ne svida osobama kojima je stalo do tebe, porazmisli (ili popricaj) o tome kako bi se mogao popraviti. Ako ti je netko nevažan nešto prebacivao, ne obaziri se na to - nemoguce je svidjeti se svima. Pogotovo ne uzimaj za ozbiljno mišljenja po kojekakvim forumima.
Da si rekao konkretno što te muci, mogao sam i preciznije, ovako ne znam da li sam išta pomogao...

Obi, svaka ti cast!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
bagi, mogu li da posudim tvoj potpis?

:)

sorry bjelolasica, ali ovo mi zvuci smijesno, pitas sta ljudi koji te nikad nisu licno upoznali misle o tebi... jbg, ja sam 'undecided'. Cekacu da dodjem do tog zakljucka ako te ikad budem upoznao face-to-face.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/03/2013 : 23:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Ace,
Izvali vreme kad sam ja, a kad si ti postovao.

Oboje smo u 23 17 05, ali ipak moj post je prvi znaci da sam ja brzi!!

Edited by - going going on 06/03/2013 23:18:38
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

sorry bjelolasica, ali ovo mi zvuci smijesno, pitas sta ljudi koji te nikad nisu licno upoznali misle o tebi... jbg, ja sam 'undecided'. Cekacu da dodjem do tog zakljucka ako te ikad budem upoznao face-to-face.

Ako odmah iznesem problem znam da ne bi dobio iskren odgovor.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/03/2013 : 23:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
tesko ces i ovako iskren odgovor dobiti.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2013 : 23:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by acestroke

Ako odmah iznesem problem znam da ne bi dobio iskren odgovor.

misliš nešto orobit pa te zanima oceš li puknit pod pritiskon?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2013 : 23:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

obi-wan je dobro napisao

kad citan tvoje postove iman osjecaj da si vezan veci dio dana

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/03/2013 : 23:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Stari moj, glavu gore gledaj drito, budi samopouzdan, i neka te boli qurac sto bilo tko misli o tebi. Budi svoj!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/03/2013 : 23:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

obi-wan je dobro napisao

hehe, živa istina. To da sam celav, neprijatno iznenadi svakoga....ljudi reagiraju "kao da gledaju u sunce" hehe.
Da si vidio kako je lwood bio zapanjen kada me je upoznao, rekao mi je, da je mislio o meni, da sam "kosat" haha.
Eto, uvijek uspijem razocarati ljude....
Ali biti celav ima i nekih dobrih strana:

-jeftiniji frizer, placa se samo brijanje
-uštedi se puno vremena umivajuci "kosu"
-ne treba dosta šampona staviti
-mogu se nositi lijepe marame na glavi zbog sunca, da me sunce ne ispece, pa imam razlog, da ih nosim npr.

Inace mislim, da ne bi bilo loše, da se svi celavci svijeta udružimo u jednu veliku organizaciju, gdje bi si medusobnom pomagali.
Ono svaki celavac bi se registrirao (uclanio), onda bi dobio clansku iskaznicu i sa tom iskaznicom bi imao popust kada bi npr kupovao, trgovao, koristio neke usluge,...od nekog drugog celavca koji ima neku trgovinu itd....tako bi se svi celavci mogli družiti medusobom (jer celavcu je uvijek neugodno u društvu kosatih ljudi...) i podupirali posao drugim celavcima itd......
Ako mogu homoseksualci da imaju svoje parade, mogli bi i celavci da imamo svoju paradu, pa da izademo na ulicu i pokažemo se.....

Hm, eto ideje za opet neki biznis.....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/03/2013 : 00:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

obi-wan je dobro napisao

hehe, živa istina. To da sam celav, neprijatno iznenadi svakoga....ljudi reagiraju "kao da gledaju u sunce" hehe.
Da si vidio kako je lwood bio zapanjen kada me je upoznao, rekao mi je, da je mislio o meni, da sam "kosat" haha.

-mogu se nositi lijepe marame na glavi zbog sunca, da me sunce ne ispece, pa imam razlog, da ih nosim npr.

Inace mislim, da ne bi bilo loše, da se svi celavci svijeta udružimo u jednu veliku organizaciju, gdje bi si medusobnom pomagali.
Ono svaki celavac bi se registrirao (uclanio), onda bi dobio clansku iskaznicu i sa tom iskaznicom bi imao popust kada bi npr kupovao, trgovao, koristio neke usluge,...od nekog drugog celavca koji ima neku trgovinu itd....tako bi se svi celavci mogli družiti medusobom (jer celavcu je uvijek neugodno u društvu kosatih ljudi...) i podupirali posao drugim celavcima itd......
Ako mogu homoseksualci da imaju svoje parade, mogli bi i celavci da imamo svoju paradu, pa da izademo na ulicu i pokažemo se.....

sexualne?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/03/2013 : 00:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

obi-wan je dobro napisao

sexualne?

ne ono recimo jeftiniji pravni savjeti kod kolege advokata celavca npr....ili ako je taksista celavac, jeftiniji prijevoz,....

Znaci svaki celavac bi dobio iskaznicu i spisak trgovina, usluga,....svega i svacega gdje i šta može koristiti kod drugih celavaca,....na taj nacin bi se družili celavci medusobom a i podupirali posao drugim celavcima koje kosati ljudi ignoriraju....
Teško je kosatim ljudima razumijeti kako je biti u koži celavca i sa kojim problemima se svaki celavac nosi svaki dan....pa tako samo celavac može razumijeti drugog celavca.
Mogli bi da imamo svoje novine npr., radio, možda tv stanicu jednom kasnije,....znaci celavac u celavom svijetu nije hendikepiran, to bi bilo nešto slicno kao paraolimpijske igre, gdje su napravili Olimpijske igre i za invalide da se i oni osjecaju ljudima i da nisu uskraceni. E pa ja mislim, da bi i celavci zaslužili da imamo svoje Olimpijske igre.

Nije problem samo u samopouzdanju, nego celavac se stvarno susrece sa razlicitim diskriminacijama u kosatom društvom svaki dan na svakom koraku i time pada kvaliteta života naspram kosatim ljudima i to treba promjeniti. A najlakše ce to promjeniti (i razumijeti) celavac, sa kakvim problemima i diskrimacijom se susrecu celavci.

Recimo ja sam radio "medu ostalim poslovima u svojoj karijeri" i kao prodavac pokucanstva (pohištva) i da vidiš kako su kosati ljudi bježali od mene. Placeni smo bili po ucinku, i tacno se vidjelo kada sam ja npr ponudio pomoc nekom kosatom covjeku (bio ona žena ili muškarac), puno njih j eodbilo moju pomoc, sa izlikom "da samo gledaju" dok sam ih za pet minuta vidio kako traže pomoc od moje koleginice, koja nije znala ništa više od mene, znaci ja sam im isto tako mogao pomoci ali su radije tražili pomoc kod nje i kada ti se to dogada svaki dan i to kod npr 80% ljudi znaš da ima nešto na tome.
Pošto me ovi ljudi nisu znali, oni nisu mogli znati jel sam ja sposoban prodavac ili ne, ali mi nisu dali mogucnost, jer su me odbili vec na pocetku. Zašto? Pa zbog toga jer ne vjeruju celavcima, jer im se gade ili ih se plaše ili šta ja znam....Znaci, najprije su spazili da sam celav, pa su odmah pobjegli glavom bez obzira, bez d abi vidjeli jesam ili nisam sposoban prodavac....
Siguran sam da imaju i drugi celavci slicna iskustva....
Da ne nabrajam kako djevojke bježe od celavaca itd.....
DISKRIMINACIJA!!!!
I treba se boriti protiv toga.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000