Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/03/2013 : 00:24:51
|
mislin da pretjeruješ |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 00:31:02
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by lwood
mislin da pretjeruješ
Ojro pretjeruje? Ma daj,elmude,otkud ti to...
valjda mi se ucinilo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 07/03/2013 : 00:32:33
|
jel` mogu ja jedan grupni odgovor svima kako vas dozivljavam
boze, boze.. zar se ispod fasade sve te gospode, ozbiljnih ljudi, kriju takvi djecaci koji se jednostavno raspuste i polude kad im omogucis rijec politicku, na temama gdje je pozeljno iskazati odredeni stupanj zrelosti,(samokontrole, uvazavanja, tolerancije) ..
Do suza se nasmijem k`o malo kada igdje temama koje otvorite i kako u njih uletite.. a podsjete me na skolski leksikon.
Na temi o Hugotovoj smrti sam plakala od smijeha ( ko na svakom balkanskom bdijenju za pokojnika, jos je samo falilo da zapjevate uz kapljicu koju ) i pomislila kako bi valjalo promijeniti naslov topica u Balkanalije, i svaki post bi bio on topic.. zar jos niste skuzili mijenjati ime topica u smjeru kako tema skrece da vas nitko ne moze opominjati za skretanje s teme - vi skrenite temu. Pomladila me Svastara, a ja cu na kraju imati koju boru viska - od smijanja.
a da se vratim na temu: bjelolasica je trenutno malo smusen, i bas ce mu pomoci odgovori forumasa u svastari. cek ..daj mi tri broja, cu ja da ti gatam na Tarot, mozda koju pametnu recem |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 07/03/2013 : 00:36:34
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
jel` mogu ja jedan grupni odgovor svima kako vas dozivljavam
boze, boze.. zar se ispod fasade sve te gospode, ozbiljnih ljudi, kriju takvi djecaci koji se jednostavno raspuste i polude kad im omogucis rijec politicku, na temama gdje je pozeljno iskazati odredeni stupanj zrelosti,(samokontrole, uvazavanja, tolerancije) ..
Do suza se nasmijem k`o malo kada igdje temama koje otvorite i kako u njih uletite.. a podsjete me na skolski leksikon.
Na temi o Hugotovoj smrti sam plakala od smijeha ( ko na svakom balkanskom bdijenju za pokojnika, jos je samo falilo da zapjevate uz kapljicu koju ) i pomislila kako bi valjalo promijeniti naslov topica u Balkanalije, i svaki post bi bio on topic.. zar jos niste skuzili mijenjati ime topica u smjeru kako tema skrece da vas nitko ne moze opominjati za skretanje s teme - vi skrenite temu. Pomladila me Svastara, a ja cu na kraju imati koju boru viska - od smijanja.
a da se vratim na temu: bjelolasica je trenutno malo smusen, i bas ce mu pomoci odgovori forumasa u svastari. cek ..daj mi tri broja, cu ja da ti gatam na Tarot, mozda koju pametnu recem
dobili smo forumsku mamu da nas upucuje na pravi put |
Mrzim mrznju! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 07/03/2013 : 00:42:11
|
quote: Originally posted by mamlaz
dobili smo forumsku mamu da nas upucuje na pravi put
ja sam teta Charlie
al da bi vas trebalo po turu ponekad isprasiti .. jaooo. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 07/03/2013 : 00:43:59
|
ja sam teta Charlie
al da bi vas trebalo po turu ponekad isprasiti .. jaooo.
a ti ne bi volila da te se isprasi? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 00:49:39
|
quote: Originally posted by Tonka24
ja sam teta Charlie
al da bi vas trebalo po turu ponekad isprasiti .. jaooo.
a ti ne bi volila da te se isprasi?
http://youtu.be/ohOtZPhPJw8 |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 07/03/2013 : 00:57:31
|
I ja sam poceo cijeniti neozbiljnost svaštare. I mene je stvarno nasmijao "Hugo topic", odnosno kako je to sve skupa završilo. Inace, i ovaj topic ima potencijala. Bjelolasica zatražio ozbiljnost, a došli smo do http://youtu.be/ohOtZPhPJw8 . : ) |
Edited by - nagor on 07/03/2013 00:59:21 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 00:58:14
|
quote: Originally posted by nagor
I ja sam poceo cijeniti neozbiljnost svaštare. I mene je stvarno nasmijao "Hugo topic", odnosno kako je to sve skupa završilo. Inace, i ovaj topic ima potencijala. Bjelolasica zatražio ozbiljnost, a došli smo do http://youtu.be/ohOtZPhPJw8. : )
ne radi ti link |
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 01:00:08
|
quote: Originally posted by nagor
Kopirao sam tvoj link. : )
onda si ga loše kopira |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 01:00:38
|
sad si uspia |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 07/03/2013 : 01:17:49
|
quote: Originally posted by lwood
http://youtu.be/ohOtZPhPJw8
za tvoje misli nije dovoljna kuruza, tebi mozak treba u sapunu oprat, i mozda koja kap Domestosa, za cistocu bez bakterija u wc skoljki
|
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/03/2013 : 08:55:38
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ja nisam celavac ali brijem glavu jesam li celavac?
Nisi, ti si celavac "wanabe", jer ti uvijek možeš pustiti kosu, dok ostali ne možemo. Znaci biti celavac nije u dužini kose, nego u nestatku kose....
Inace celavci su ljudi sa puno mašte i citav život se bore, da bi što bolje sakrili nedostatak kose pa se tako cešljaju npr da si puste na jednoj strani glave dužu kosu pa onda samo prebace na drugu stranu i eto riješen problem (samo strucnjaci mogu opaziti da su celavi). Ima naravno i drugih ideja kako nedostatak kose sakriti, u biti to je to, o cemu celavi ljudi razmišljaju 24 sata na dan do kraja svog života....
Bilo bi zanimljivo fotografirati ovakve pokušaje, pa da se dobije neka ideja.....
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 07/03/2013 : 11:00:16
|
quote: Originally posted by supermark
ma ovi nisu celavi, 1euro ili su to samo genijalno sakrili?? :O
pa da, covjeka lako mogu zavarati i ja sam trebao pogledati dva put, prije nego sam skužio da su ipak malo (malkice) celavi, ali ako njih pitaš oni ce ti reci, kako nisu "sasvim" celavi....Mislim da nitko ne cijeni svoju kosu više nego celavci, jer se raduju svakom vlasu koji se još koliko toliko drži na glavi, pa ga onda njeguju, paze, maze,....da bi taj vlas se što duže održao.
ROCK ON za sve celave ljude!!!!
(hm, eto još jedan nedostatak za celavce, ja volim rock glasbu ali pošto sam celav n emogu jednako uživati u toj glasbi kao što mogu ljudi sa dugom kosom, ja ne mogu "cupati sa kosom" na koncertu npr.... i na svakom rock koncertu doživljavam DISKRIMINACIJU od strane dukokosih rokera, sa kojima ne mogu popit pivu npr...i tako sam bacen na marginalni obronak društvenog poredka.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 07/03/2013 : 11:08:03
|
moj je ujak isto tako celav, ali pogledajte kako je samo on vješto riješio svoj problem:
U biti svaki celavac se snalazi po svome kako ume i zna, da bi sakrio svoju sramotu....
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts