Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/03/2013 : 18:08:30
|
Nisan ima bogzna mišljenje o tebi, onako nit' si smrdia nit' mirisa. Barem meni. Zbilja nisan ima konktretno mišljenje o tebi. Eto, najiskrenije napisano.
Ako je istina ovo što si napisa - duboko se ispricavan ako san ti išta loše i uvredljivo napisa tokom tvog boravka na forumu. Najiskrenije ti želim da se oporaviš ma koliko nemoguce da se cini. Virujen u cuda, neka ti se jedno dogodi... |
Trljam ruke. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 12/03/2013 : 21:37:52
|
bjelolasica Imaš sposobnost skrenuti pažnju ili ostaviti utisak, vec na prvi pogled ili kroz neobican stil ponašanja i originalnost. Privlace te nesvakidašnje situacije, veci ekstremi, ponekad želiš prekoraciti pravila ili "postavljene granice". Nesvjesno se vodiš po principu: kada je dobro tebi - dobro je i drugima, kada je loše tebi - drugima je još gore. Posjeduješ ogromnu energiju, ali nije lako kontrolirati tu snagu koja oscilira. Pozitivan puls generira radost, užitak i srecu, ali unutarnji impuls za promjenom je jaci od potrebe da se ustališ. Kada si razocaran, tužan ili povrijeden, uciniceš sve što je potrebno da "eliminiraš" neugodnost. Uciš na svojim greškama. Imaš sposobnost predimenzionirati stvarnost ili svijet oko sebe. Prekidi, odricanje i kažnjavanje je cijena koju placaš ili naplacuješ za razlicite propuste. U biti, slabiji si nego što se predstavljaš pred svojom okolinom i nego što to drugi misle. Tvoja velika slabost je da se ne možeš zaustaviti u kriticnom trenutku. Imaš sklonost ka razlicitim opsesijama.
Nadam se da sam pomogao.
|
always progressive, never conventional! |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 12/03/2013 : 23:37:21
|
Evo ja se pridruzujem ovima koji su rekli da nemaju izgradeno misljenje o tebi. Jednostavno ne pratim ovaj forum toliko temeljito da mogu zapamtiti za sve forumase kako se ko ponasa i jos izgraditi misljenje o njima, stovise u zadnje vrijeme sve cesce sam na brzinu prosaltam teme, otvorim samo one koje me zainteresiraju naslovom i ponekad ostavim komentar. Sto se tice tvog stanja, iako te ne znam, od sveg srca zelim da je sve ovo sala, ma kako morbidna bila, jer bi to ipak znacilo da ces zivjeti. Ukoliko nije sala, stvarno mi je zao i zelim ti to cudo kojemu se i sam nadas. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/03/2013 : 20:21:44
|
Pozdrav svima,
ovo smo bjelolasica i ja smislili kao prvoaprilsku šalu koju bismo inace razotkrili tek na prvi april, ipak kad smo primjetili komentare morali smo shvatit da je ovo previše. Cilj je bio da on glumi bolesnika, a ja njegovog mrzitelja koji mu nebi oprostio ni nakon saznanja o bolesti. Zapravo je bila moja ideja za ovo, ali isto tako sam i ja odmah shvatio da je ovo pretjerano, ispricavam se u svoje ime svima koji su povjerovali i koji su bili vidljivo pogodeni ispricavam se u svoje ime, pretpostavljam da ce to uciniti i bjelolasica, stvarno mi je žao, shvatio sam da smo pogriješili, ali smo i na vrijeme priznali pogrešku i odustali, valjda i to nešto vrijedi. Ako treba neka me se banuje, prihvatit cu to kao covjek. bjelolasice ti si na redu
p.s. sretan prvi april unaprijed |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 13/03/2013 : 20:23:44
|
quote: Originally posted by tinton
Pozdrav svima,
ovo smo bjelolasica i ja smislili kao prvoaprilsku šalu koju bismo inace razotkrili tek na prvi april, ipak kad smo primjetili komentare morali smo shvatit da je ovo previše. Cilj je bio da on glumi bolesnika, a ja njegovog mrzitelja koji mu nebi oprostio ni nakon saznanja o bolesti. Zapravo je bila moja ideja za ovo, ali isto tako sam i ja odmah shvatio da je ovo pretjerano, ispricavam se u svoje ime svima koji su povjerovali i koji su bili vidljivo pogodeni ispricavam se u svoje ime, pretpostavljam da ce to uciniti i bjelolasica, stvarno mi je žao, shvatio sam da smo pogriješili, ali smo i na vrijeme priznali pogrešku i odustali, valjda i to nešto vrijedi. Ako treba neka me se banuje, prihvatit cu to kao covjek. bjelolasice ti si na redu
p.s. sretan prvi april unaprijed
Vi ste idioti. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/03/2013 : 20:27:22
|
Pozdrav svima,
Nadajte se da necete nigdi naletiti na mene.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 13/03/2013 20:27:48 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 13/03/2013 : 20:27:25
|
Slažem se sa welijom,ovo je kretenski idiotizam sa dna kace...Vas dvojica ste prvi koje sam stavio na ignore listu...Fuj... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 13/03/2013 20:29:34 |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 13/03/2013 : 20:28:07
|
Nisam se javljao na ovoj temi, ali me je duboko potresla ova vijest... dok sam vjerovao da je tacna, mada su se sumnje odmah pojavile.
Dakle, potpuno kretenski. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/03/2013 : 20:28:16
|
to sam shvatio, zato smo i odlucili ne nastavljati s tim i ispricat se |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 13/03/2013 : 20:29:54
|
quote: Pozdrav svima,
prigodna... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 13/03/2013 : 20:30:21
|
Ali dobro..dobili smo samo potvrdu onoga sta smo znali i prije..da su tinton i bjelolasica dva nedojebana kretena.. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 13/03/2013 : 20:43:13
|
saliti se sa tim stvarima... dobro, ne pise u profilu, ali da li netko od vas dvojice ima 12 godina?
znato onu da se sve stvari obistine, kad tad... kad tad... znaci, zajeb :p
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/03/2013 : 20:43:15
|
Pozdrav svima,
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 13/03/2013 : 20:48:22
|
to sam shvatio, zato smo i odlucili ne nastavljati s tim i ispricat se
Isprika ne znaci da niste kompletni idioti. Preziren nasilje al obojicu bi dobro našamara. O bjelolasici nisan ima nikakvo mišljenje, al sad iman. Ti si mi poprilicno razocarenje.
Sram vas bilo i jednoga i drugoga. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 13/03/2013 : 20:50:42
|
Pozdrav svima,
A kakve ste komentare ocekivali da mi znati samo? Jeste glupa ali drago mi je sto je samo sala. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 13/03/2013 : 20:51:26
|
quote: Originally posted by mladjo
Krajnje neukusno.
Ne virujen da je po pravilima al tribalo bi obojicu izbacit minimalno misec dana. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 13/03/2013 : 20:51:34
|
Jedite govna obojica!!!
Ali dobro vazno je da ste svi dobro, zivi i zdravi! Sinoc sam proveo mnogo vremena razmisljajuci da li je moguce to da se desi? Hvala Bogu da je sala.
Nemojte to vise da radite krajnje neukusno i humor vam je malouman.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 13/03/2013 : 20:53:47
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Krajnje neukusno.
Ne virujen da je po pravilima al tribalo bi obojicu izbacit minimalno misec dana.
Mislim da bi godina dana bila prikladna kazna.. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 13/03/2013 : 20:54:30
|
quote: Originally posted by brni
Krajnje neukusno.
Ne virujen da je po pravilima al tribalo bi obojicu izbacit minimalno misec dana.
Mislim da bi godina dana bila prikladna kazna..
Ako imaju imalo obraza samobanirat ce se obojica. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 13/03/2013 : 20:55:38
|
quote: Originally posted by tinton Cilj je bio da on glumi bolesnika, a ja njegovog mrzitelja koji mu nebi oprostio ni nakon saznanja o bolesti. Zapravo je bila moja ideja za ovo,
U kom univerzumu je ovo duhovito?
Glupan i tupan. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/03/2013 : 20:55:41
|
Krajnje neukusno.
dobro sad misex dana je malo preoštro...ipak su se ispricali, bar se tinton ispricao, a bjelolasica vjerovatno ce se isto tako ispricati, ali kaznu su zaslužili kao OPOMENU, da se tako nešto ne radi, odnosno da se ne smije zajebavati sa takvim stvarima....mislim da bi izbacivanje za 7 dana bila sasvim primjerna kazna.... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 13/03/2013 : 20:59:15
|
Obojica ste pretjerali, na nekom forumu gdje vise klinci ovo bi vam možda i prošlo ali ovdje nikako. Trebali bi malo popustiti tintonu, on je mladi od mene, ako mu je ovako nešto palo na pamet, ništa cudno. Ja sam radio (i radim) i vece gluposti. A bjelolasica je povodljiv sam po sebi tako da isto nije cudno... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/03/2013 : 21:24:23
|
kakvi idioti |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|