Author |
Topic |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1844 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 08/03/2013 : 07:33:52
|
Zemlja je u SOKUUU !!!
Vest koja je sinoc potresla citavu planetu !!!
Uspostavljen vizuelni kontakt i razgovor sa ljudima-vanzemaljcima koji zive na drugoj planeti !
Udarna vijest koja je sinoc u 3 sata i 20 min posle ponoci po lokalnom vremenu uzdrmala citavu planetu zemlju je sledeca : USPOSTAVLJEN KONTAKT SA VANZEMALJCIMA !!!
Live na svim svetskim medijima sinoc su se na konferecijama za medije sirom sveta obratili predsednici i premijeri SAD,Kine,Rusije,Francuske,Njemachke,Engleske,Indije,Saudijske Arabije i naucnici iz sluzbe za vanredno stanje NASA-e :
``U utorak 5.Marta Nasina ultra-sonda koja je lansirana 2007 na putu za najudaljeniju suncevu planetu Pluton primila je video poruku sa 3 casovnim sadrzajem od civilizacije koja zivi na malenoj planeti HARBUT koja se nalazi na rubu naseg suncevog sistema! Naslov video poruke glasi ``NKO DIMKSE INDA ARKSO`` ispisana na izumrlim Sumerskim jezikom starim vise od 6.000 godina sto u prevodu znaci ``DOLAZIMO PO VAS``!
Primivsi ovu vjest nastao je sok,nevjerica i panika u Nasi i odmah je kontaktirana Bijela Kuca i Predsednik. 6.Marta ujutro u 4.00 sati po lokalnom vremenu Predsendik Obama je sazvao vanrednu sjednicu savjeta za odbranu i nacionalnu bezbednost gde se uzurbano posle odgledane poruke donela odluka da se u tajnosti odmah moraju obavjestiti ostali predsednici velikih zemalja i uspostaviti video konferencija uzivo.
Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta. Posle osmo casnove sednice iza zatvorenih vrata doneta je odluka da se javnost informise o nastalaj neizbeznoj situaciji!
Poruka je poslata u miru i nema mesta strahu i panici izjavili su predsednici na brifingu i dozivali narod na mir i tisinu dok su sluzbama za bezbednost naredili povecanje stepena bezbednosti na najvisi moguci stepen.
O sadrzaju poruke date su samo kratke i sture informacije uz obecanje da ce se sledecih dana znati znatno vise i da ce se uskoro video poruka biti objelodaljena u medijima. Od izjava zvanicnika date su sledece informacije : Oni su isti kao i mi ,znaci oni su LJUDI koji govore starim Sumerskim jezikom koji je nama samo delimicno poznat i veliki tim naucnika iz celog sveta uzurbano rade na prevodu celog sadrzaja poruke. Kratki snimak video poruke od 4 minuta je objavljen na CNN-u i ostalim medijima u kojima se vide gradovi u planeti Harbut,neverovatna tehnologija arhitektura i napredak koji je svetlosnim godinama udaljen od naseg razvitka i naprednosti,ali su bica potpuno ista kao mi.
Ono najglavnije glasi da ce 4.Aprilla oni stici na zemlji u njihovim 4 gigantskim svemirskim letelicama kako bi uspostavili ``medjuljudski kontak`` kao su naglasili, po 3 put u istoriji!!! Izmedju ostalog se na video poruci mogu vidjeti i snimci koji su oni sacinjavali u ranijim posjetama,u Maliju u Africi i Meksiku!
Medju sadrzajem poruke ima nesto sto ce zuvjek promjeniti nasu istoriju i citavu nauku do temelja potresti kao i uzdrmati ljude strahom i nevjericom i razbuditi svet od zablude u kojoj su zivjeli.
Naravno da ne zaboravim da istaknem da je ovo samo jedan deo pocetka scenaria koji moj prijatelj pise za knjigu...
|
Edited by - Ferri on 08/03/2013 07:37:28
|
|
milandj3
Average Member
Serbia
615 Posts
Member since 17/08/2006 |
Posted - 08/03/2013 : 07:39:47
|
Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta.
E dobro kad u ovom galimatijasu nije bilo i premijera Dachica i Prvog Potpredsednika Vuchica |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 08/03/2013 : 08:08:28
|
Ja pomislio da si i ti poceo pisat za Pravdu. Doduše, bilo mi sumnjivo kada nisi poceo sa 'ekskluzivno'. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 08/03/2013 : 09:14:05
|
Sastanak su imali saveznici-po gore zapisanom. Pa da malo zaplaše ljudi po svetu, jer se ljudi polako bude.Dok ne vidim jedne dobre svemirke, ne vjerujem, otkad sam procitao knjigu Svet demona-Carla Sagana. Pa ajde docekajmo ih hladnim pivom. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 08/03/2013 09:14:55 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 08/03/2013 : 09:32:11
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Ja pomislio da si i ti poceo pisat za Pravdu. Doduše, bilo mi sumnjivo kada nisi poceo sa 'ekskluzivno'.
i ja sam pomislio da se vronski vratio ranije |
Mrzim mrznju! |
|
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47309 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/03/2013 : 11:43:20
|
koja sprdacina |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 08/03/2013 : 12:36:04
|
quote: Originally posted by milandj3
Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta.
Cim sam vidio da Milo Djukanovic nije tamo znao sam da je neka zajebancija. |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2492 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/03/2013 : 13:45:36
|
A bio sam siguran da je topic otvorio vronski2! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
|
|
Topic |
|