forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Uspostavljen kontakt sa VANZEMALJCIMA !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ferri
Senior Member

Montenegro
1844 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 08/03/2013 : 07:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Zemlja je u SOKUUU !!!

Vest koja je sinoc potresla citavu planetu !!!

Uspostavljen vizuelni kontakt i razgovor sa ljudima-vanzemaljcima koji zive na drugoj planeti !

Udarna vijest koja je sinoc u 3 sata i 20 min posle ponoci po lokalnom vremenu uzdrmala citavu planetu zemlju je sledeca : USPOSTAVLJEN KONTAKT SA VANZEMALJCIMA !!!

Live na svim svetskim medijima sinoc su se na konferecijama za medije sirom sveta obratili predsednici i premijeri SAD,Kine,Rusije,Francuske,Njemachke,Engleske,Indije,Saudijske Arabije i naucnici iz sluzbe za vanredno stanje NASA-e :

``U utorak 5.Marta Nasina ultra-sonda koja je lansirana 2007 na putu za najudaljeniju suncevu planetu Pluton primila je video poruku sa 3 casovnim sadrzajem od civilizacije koja zivi na malenoj planeti HARBUT koja se nalazi na rubu naseg suncevog sistema! Naslov video poruke glasi ``NKO DIMKSE INDA ARKSO`` ispisana na izumrlim Sumerskim jezikom starim vise od 6.000 godina sto u prevodu znaci ``DOLAZIMO PO VAS``!

Primivsi ovu vjest nastao je sok,nevjerica i panika u Nasi i odmah je kontaktirana Bijela Kuca i Predsednik. 6.Marta ujutro u 4.00 sati po lokalnom vremenu Predsendik Obama je sazvao vanrednu sjednicu savjeta za odbranu i nacionalnu bezbednost gde se uzurbano posle odgledane poruke donela odluka da se u tajnosti odmah moraju obavjestiti ostali predsednici velikih zemalja i uspostaviti video konferencija uzivo.

Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta. Posle osmo casnove sednice iza zatvorenih vrata doneta je odluka da se javnost informise o nastalaj neizbeznoj situaciji!

Poruka je poslata u miru i nema mesta strahu i panici izjavili su predsednici na brifingu i dozivali narod na mir i tisinu dok su sluzbama za bezbednost naredili povecanje stepena bezbednosti na najvisi moguci stepen.

O sadrzaju poruke date su samo kratke i sture informacije uz obecanje da ce se sledecih dana znati znatno vise i da ce se uskoro video poruka biti objelodaljena u medijima. Od izjava zvanicnika date su sledece informacije : Oni su isti kao i mi ,znaci oni su LJUDI koji govore starim Sumerskim jezikom koji je nama samo delimicno poznat i veliki tim naucnika iz celog sveta uzurbano rade na prevodu celog sadrzaja poruke. Kratki snimak video poruke od 4 minuta je objavljen na CNN-u i ostalim medijima u kojima se vide gradovi u planeti Harbut,neverovatna tehnologija arhitektura i napredak koji je svetlosnim godinama udaljen od naseg razvitka i naprednosti,ali su bica potpuno ista kao mi.

Ono najglavnije glasi da ce 4.Aprilla oni stici na zemlji u njihovim 4 gigantskim svemirskim letelicama kako bi uspostavili ``medjuljudski kontak`` kao su naglasili, po 3 put u istoriji!!!
Izmedju ostalog se na video poruci mogu vidjeti i snimci koji su oni sacinjavali u ranijim posjetama,u Maliju u Africi i Meksiku!

Medju sadrzajem poruke ima nesto sto ce zuvjek promjeniti nasu istoriju i citavu nauku do temelja potresti kao i uzdrmati ljude strahom i nevjericom i razbuditi svet od zablude u kojoj su zivjeli.

Naravno da ne zaboravim da istaknem da je ovo samo jedan deo pocetka scenaria koji moj prijatelj pise za knjigu...

Edited by - Ferri on 08/03/2013 07:37:28

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 08/03/2013 : 07:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message
Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta.

E dobro kad u ovom galimatijasu nije bilo i premijera Dachica i Prvog Potpredsednika Vuchica
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 08/03/2013 : 08:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Ja pomislio da si i ti poceo pisat za Pravdu.
Doduše, bilo mi sumnjivo kada nisi poceo sa 'ekskluzivno'.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/03/2013 : 08:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ah šteta,....a ja sam se vec ponadao kako je to sve istina.....
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 08/03/2013 : 08:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
i ja se vala ponadao , a on ovako bezveze

feka

Edited by - feka82 on 08/03/2013 09:00:04
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2174 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/03/2013 : 09:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
A ja mislio da ti je Vronski proslijedio...
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 08/03/2013 : 09:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Sastanak su imali saveznici-po gore zapisanom. Pa da malo zaplaše ljudi po svetu, jer se ljudi polako bude.Dok ne vidim jedne dobre svemirke, ne vjerujem, otkad sam procitao knjigu Svet demona-Carla Sagana.
Pa ajde docekajmo ih hladnim pivom.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 08/03/2013 09:14:55
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/03/2013 : 09:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ja pomislio da si i ti poceo pisat za Pravdu.
Doduše, bilo mi sumnjivo kada nisi poceo sa 'ekskluzivno'.

i ja sam pomislio da se vronski vratio ranije

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 08/03/2013 : 10:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message
dobra dobra hahahha

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47309 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2013 : 11:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koja sprdacina

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
341 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 08/03/2013 : 12:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message
a ja mislio da je istina
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/03/2013 : 12:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by milandj3

Jucer su u Bijelu Kucu stigli Saudijski Kralj Abdullah,Japanski Premijer Šinzo Abe,Kanadski premijer Stiven Harper,Turski Taip Erdogan,Francuski Olanz i Njemachka kancelarka Merkel,te ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu i Irana Ahmed Vahidi i ostali visoki drzavni i vojni zvanicnici Pakistana,Indije,V.Britanije,Brazila,Izraela,Australije,Kine,Koreje,Austrije,Ukraine,Egipta, i ostalih zemalja sveta.

Cim sam vidio da Milo Djukanovic nije tamo znao sam da je neka zajebancija.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 08/03/2013 : 12:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
cak i da je uspostavljen nije to neki big deal. i dalje bih morao sutra na posao, placat racune, brinut što cu jesti, obuci. jedino ako vanzemaljci to ne bi promijenili.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2492 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 08/03/2013 : 13:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
Odlican pocetak...

Carpe diem
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/03/2013 : 13:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
A bio sam siguran da je topic otvorio vronski2!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 08/03/2013 : 22:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000