Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/03/2013 : 01:15:04
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by brni
Ne Tonka ozbiljno..di studiras pravo, bas i mene zanima..
Odgovorio sam ti na PM.
koje ti pravo studiraš ? šerijatsko? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 12/03/2013 : 01:16:48
|
quote: Originally posted by Kruger
ti sad ulazis u neku stariju proslost ja bih o novijoj proslosti sto bih ja da nije tih mojih " splicana " vjerojatno nikad ne bi bio u mogucnosti da kao dinamovac budem na poljudu bez bojazni da cu dozivjeti neugodnost, u ne davnoj proslosti nije mi bio problem provuci navijace hajduka kroz zagreb, no mislim da su dosla vremena kad je to postalo tesko i da bi i mene nalupali zajedno sa hajdukovim navijacima jer je previse frakcija bbb-a a i stari poznanici polako izumiru
Jesi li ode mislia na Iwooda?
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:18:43
|
ti sad ulazis u neku stariju proslost ja bih o novijoj proslosti sto bih ja da nije tih mojih " splicana " vjerojatno nikad ne bi bio u mogucnosti da kao dinamovac budem na poljudu bez bojazni da cu dozivjeti neugodnost, u ne davnoj proslosti nije mi bio problem provuci navijace hajduka kroz zagreb, no mislim da su dosla vremena kad je to postalo tesko i da bi i mene nalupali zajedno sa hajdukovim navijacima jer je previse frakcija bbb-a a i stari poznanici polako izumiru
ne znamo se uživo |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:19:51
|
quote: Originally posted by lwood
ne znamo se uživo
A ono dugo ste na forumu obojica pa sam mislia da je bilo prilike.. |
Edited by - brni on 12/03/2013 01:20:07 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 12/03/2013 : 01:20:00
|
I nemos rec da je Slavonija Dinamova iskljucivo..zna se ko je gazda u Osijeku i zna se ko je gazda u Vinkovcima..sta se tice podjeljenosti Torcide i BBB tu je negdi 60/40 na strani BBB iako je i to upitno..upozna sam masu pravih navijaca Hajduka iz Slavonije..i to zestokih hajdukovaca..
opet si sam upao u klopku, postoje i splicani koji navijaju za split, zadrani koji navijaju za zadar, sibencani za sibenik istina tako i osjecani navijaju za osijek, vinkovcani za cibaliju, a brodjani za trenutno posrnulu marsoniu, ali slavonija je za dinamo i to dosta extremno, postoje i vatreni navijaci hajduka u slavoniji, iako u malom postotku, no oni zbog toga nemaju problema od strane slavonaca, ponekad mozda od strane purgera |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:21:58
|
starija je to generacija od lwooda |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:22:38
|
I nemos rec da je Slavonija Dinamova iskljucivo..zna se ko je gazda u Osijeku i zna se ko je gazda u Vinkovcima..sta se tice podjeljenosti Torcide i BBB tu je negdi 60/40 na strani BBB iako je i to upitno..upozna sam masu pravih navijaca Hajduka iz Slavonije..i to zestokih hajdukovaca..
opet si sam upao u klopku, postoje i splicani koji navijaju za split, zadrani koji navijaju za zadar, sibencani za sibenik istina tako i osjecani navijaju za osijek, vinkovcani za cibaliju, a brodjani za trenutno posrnulu marsoniu, ali slavonija je za dinamo i to dosta extremno, postoje i vatreni navijaci hajduka u slavoniji, iako u malom postotku, no oni zbog toga nemaju problema od strane slavonaca, ponekad mozda od strane purgera
Nisam ja upa u nikakvu klopku..ti bojas Slavoniju u plavo a cinjenica jest ta da je ona dosta podjeljena..Slazem se ima u Dalmaciji drugih navijaca ali je ona vecinom Hajdukova dok Slavonija dinamova vecinom nikako nije.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:26:02
|
opet si sam upao u klopku, postoje i splicani koji navijaju za split, zadrani koji navijaju za zadar, sibencani za sibenik istina tako i osjecani navijaju za osijek, vinkovcani za cibaliju, a brodjani za trenutno posrnulu marsoniu, ali slavonija je za dinamo i to dosta extremno, postoje i vatreni navijaci hajduka u slavoniji, iako u malom postotku, no oni zbog toga nemaju problema od strane slavonaca, ponekad mozda od strane purgera
Nisam ja upa u nikakvu klopku..ti bojas Slavoniju u plavo a cinjenica jest ta da je ona dosta podjeljena..Slazem se ima u Dalmaciji drugih navijaca ali je ona vecinom Hajdukova dok Slavonija dinamova vecinom nikako nije..
ne poznajes slavoniju, slicna je situacija kao i kod vas dalmatinaca u obrnutom obliku, vecina je za dinamo, a vrlo mali dio je za hajduk samo kod nas slavonaca je normalno da pijemo zajedno bez obzira za koju boju dresa navijali, pa te to mozda zbunjuje |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Posted - 12/03/2013 : 01:27:42
|
ne znamo se uživo
A ono dugo ste na forumu obojica pa sam mislia da je bilo prilike..
krugi je sramežljiv |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 12/03/2013 : 22:08:26
|
tinton, pa ak desetak navijaca hajduka iz nekog slavonskog grada bitno za spomenuti, trebao bi se s tim ponositi, al tako je i u dalmaciji, desetak navijaca dinama iz nekog dalmatinskog grada je ponos dinama dinamu je plus sto osim slavonije pod svojom kontrolom ima i ostali dio sjeverne hrvatske, dok hajduk samo dalmaciju nemojte se vi dalmatinci zavaravati, slavonija dise plavom bojom, mozda nije omjer 90 - 10 za hajduk kao u dalmaciji vec je 89 - 11 za dinamo, eto tu bi se mogla pronaci razlika |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/03/2013 : 22:22:19
|
samo se ti tješi lažima krugi
Ma pusti ga..jos jedna od njegovih fantazija..neka nam uziva Krugi.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 12/03/2013 : 22:32:38
|
a dobro, zivite vi u svojim uvjerenjima
pa s obzirom da da zivim u lazima, lazima da dinamo drma vec godinama hnl ligom, |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 12/03/2013 : 22:34:33
|
lwoode moran ti napomenuti da se slavonija inati, a inat je u korist dinama
a sto ja tom mogu pripomoci, osim sto sam i sam dio tog navijackog tjela |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47352 Posts
Posted - 12/03/2013 : 22:39:58
|
lwoode moran ti napomenuti da se slavonija inati, a inat je u korist dinama
a sto ja tom mogu pripomoci, osim sto sam i sam dio tog navijackog tjela
vjerovatno cir |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 12/03/2013 : 23:05:25
|
Odgovorio sam ti na PM.
koje ti pravo studiraš ? šerijatsko?
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 13/03/2013 : 16:42:12
|
Odgovorio sam ti na PM.
koje ti pravo studiraš ? šerijatsko?
|
|
|
Topic |
|