Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/03/2013 : 20:41:26
|
Ova utakmica je ipak vise od igre i mislim da zasluzuje posebnu temu. Mozemo svi zajedno komentarisati, iznositi misljenja, zezati, se medjusobno, ali sve u nekom pozitivnom i drugarskom tonu. Kada kazem vise od igre, dobro znate da ovo nije samo nogometna utakmica, na zalost, ali se nadam da cemo negativne stvari ostaviti po strani i fer i korektno diskutovati. Pa da sve prodje bez problema i neka bolji pobedi. Nadam se da ce i tema poziveti, barem do revansa, pa da onda svi zajedno sumiramo utiske. Postavljajte slike, zanimljive tekstove i klipove, pisite, crtajte....
Sportski pozdrav.
Eto, za pocetak, sta ocekujete od utakmice? I jedan tekst koji na koji sam jutros naleteo.
http://www.mozzartsport.com/vesti/hrvatska-srbija-ne-bas-tako-obicna-utakmica-video
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 07/09/2013 22:14:09
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 20:49:17
|
Za pocetak pogrešan ti je naziv topica. Igraju Hrvatska - Srbija. Ova tvoja najava vridi za rujan. tj, 9 misec. Iliti vaš anglizam septembar. Vidiš sad kad razimišljam o jeziku puno srba su zagovornici da mi u biti pricamo srpski, da je to sve isti jezik. A evo mi padaju na pamet samo neke vaše rijeci koje ste uzeli od recimo engleskog, pa izgleda da vi pricate hrvatski, nemate svojih rijeci. Historija (povijest), pa geografija (zemljopis) pa svih 12 miseci...itd AL dobro, otiša sam off topic. Da se vratim na temu. Šta ocekujem? Da cemo Vam dat po pixi, ništa manje. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
Posted - 11/03/2013 : 20:56:24
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Za pocetak pogrešan ti je naziv topica. Igraju Hrvatska - Srbija. Ova tvoja najava vridi za rujan. tj, 9 misec. Iliti vaš anglizam septembar. Vidiš sad kad razimišljam o jeziku puno srba su zagovornici da mi u biti pricamo srpski, da je to sve isti jezik. A evo mi padaju na pamet samo neke vaše rijeci koje ste uzeli od recimo engleskog, pa izgleda da vi pricate hrvatski, nemate svojih rijeci. Historija (povijest), pa geografija (zemljopis) pa svih 12 miseci...itd AL dobro, otiša sam off topic. Da se vratim na temu. Šta ocekujem? Da cemo Vam dat po pixi, ništa manje.
Lepo je krenulo Sto se mene tice, ja bih prvi poceo da govorim nogomet (nisam siguran da li se nekad i ovde tako govorilo.. ja danas kada i u sali kazem nogomet, vecina mi odbrusi da je to hrvatska rec.. a nasa je koliko je i vasa), a ako se vec drzimo nekih sranja za zapada, onda treba da govorimo hendbal, a ne rukomet.. milion je primera gluposti, al sta ces.. povest se moze naci, ali je vec zastarela, na zalost.. imali smo i mi svoje nazive za mesece, kao i svi slovenksi narodi (guglaj, srpski nazivi za mesece u godini). Historija je od grcke reci, ne engleske.
Da, da, lepo smo poceli |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 11/03/2013 20:58:04 |
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 11/03/2013 : 20:59:09
|
Ako Bog da, taj dan iz prvih redova Kombank Arene pjevam "Dva dinara, druze", "Amsterdam", "Pogledaj dom svoj, andjele" i ostale hitove, za nogomet i fudbal mi se zivo hebe. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 20:59:22
|
Za pocetak pogrešan ti je naziv topica. Igraju Hrvatska - Srbija. Ova tvoja najava vridi za rujan. tj, 9 misec. Iliti vaš anglizam septembar. Vidiš sad kad razimišljam o jeziku puno srba su zagovornici da mi u biti pricamo srpski, da je to sve isti jezik. A evo mi padaju na pamet samo neke vaše rijeci koje ste uzeli od recimo engleskog, pa izgleda da vi pricate hrvatski, nemate svojih rijeci. Historija (povijest), pa geografija (zemljopis) pa svih 12 miseci...itd AL dobro, otiša sam off topic. Da se vratim na temu. Šta ocekujem? Da cemo Vam dat po pixi, ništa manje.
A što kažeš na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=U2kjf_P7AtU
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:02:52
|
Neka, mora ode bit samo žestoko i jako, kao i na terenu, al bez uvreda. Lagana površna analiza: Imate odlicnu obranu, osim golmana, a ostatak ekipe mi se ne cini baš tip-top. Pogotovo šta imate masu odlicnih igraca koji nisu pozvani ili se nisu odazvali radi raznih razloga. E tad bi možda i imali neke šanse. Ovako...slabo. Pa nemoš imat glavnog napadaca iz Heereveena, ej. A ovako, osim Kolarova i Braneta, od oka, zanimljiv igrac mi je Basta, Tošic i to bi bilo to... Mi s druge strane neznamo koga bi stavili u napad od njih 5-6 odlicnih. |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:05:06
|
quote: Originally posted by split85
@Caleb Na glavnoj stranici Srbija ti je pod upitnicima
Mogao bi i ti nesto konstruktivno da napises |
|
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:06:54
|
quote: Originally posted by hello
A što kažeš na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=U2kjf_P7AtU
Gleda, Izet je sve. NEgo, da se nadovežem na komentar od Senokutea...je, Bosna je je*beno jaka ekipa trenutno. Po meni, jaci od Srbije, zamalo ko mi. Jedino šta fali Zmajevima je širina ekipe i malo jaca obrana. Džeko, Miske, Pjanic, Vedo, Spahic, Begovic, Lulic...više nego dovoljno...Grcka pada i Bosanci idu u Brazil, uvjeren sam u to. Meni drago. |
|
Edited by - Zagor-te-nay on 11/03/2013 21:07:32 |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 21:07:16
|
Ja se prije svega nadam da ce biti dobra atmosfera bez bengalki i vrijedanja. Drugo nadam se našoj pobjedi (šta je i normalno). Objektivno (ono barem na papiru) mi smo favoriti, a i igramo doma.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:08:42
|
quote: Originally posted by Jasko
Zašto je u Srbiji kuca i domacica, a u Hrvatskoj dom i kucanica Zabole me lakat za utakmicu
Neces gledati? |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31265 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 21:10:40
|
Ocekujem pun stadion, festival mržnje, pobjedu Hrvatske...vrlo vjerojatno i crveni karton.
Što se ekipa tice, Hrvatska je favorit, to sugerira i koeficijent 1.70, po pozicijama: vratari su podjednaki, obrana prednost Srbije, vezni red i napad po meni prednost Hrvatske, još ako se uzme i obzir povijest, gdje je Hrvatska u kvalifikacijama od nastanka do danas jako malo puta prosula bodove doma, sve sugerira na pobjedu Hrvatske, ali utakmica je cisti no bet po meni!
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 21:12:16
|
quote: Originally posted by tex2
Ocekujem pun stadion, festival mržnje, pobjedu Hrvatske...vrlo vjerojatno i crveni karton.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16464 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:14:21
|
Sve ide u prilog Hr, ali u ovakvim mecevima, retko kada kvalitet i trenutna snaga igra neku bitnu ulogu. Isto mislim da ce biti borbena utakmica, sa nacionalistickim ispadima, ali verujem da ce na terenu biti sve kako treba. Dosta je igraca igralo zajedno i u istim ligama, imaju medjusobno postovanje. Ako barem na tribinam bude sranja, na terenu ga nece biti, nadam se. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10267 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 21:21:30
|
quote: Originally posted by Jasko
Zašto je u Srbiji kuca i domacica, a u Hrvatskoj dom i kucanica Zabole me lakat za utakmicu
Imamo i mi kucu. Kuca i dom nisu isto. Šta se kucanice tice morali smo. Domacica može bit ovo:
a i ovo:
Šta se utakmice tice, i mene zabole lakat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:23:21
|
quote: Originally posted by Caleb
Neces gledati?
Ako budem kuci Nervirace me bolidi za vreme i posle utakmice... Bicemo svedoci, videces na sta mislim |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 21:23:46
|
quote: Originally posted by Caleb
Sve ide u prilog Hr, ali u ovakvim mecevima, retko kada kvalitet i trenutna snaga igra neku bitnu ulogu. Isto mislim da ce biti borbena utakmica, sa nacionalistickim ispadima, ali verujem da ce na terenu biti sve kako treba. Dosta je igraca igralo zajedno i u istim ligama, imaju medjusobno postovanje. Ako barem na tribinam bude sranja, na terenu ga nece biti, nadam se.
Ima Hrvatska dosta vrlina, ali i mana, pogotovo u obrani ali mislim (ili se barem nadam) da Mihajlovic kao trener još nije dorastao tome da iskoristi te mane. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
Topic |
|