Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 14/03/2013 : 16:15:24
|
Pa bilo je. Ja cak ni raspravu s Jaskom ne uzimam za zlo (svatko može griješiti pa tako i on), ali podbadanja i gluposti onih kojima je dosadno pa bi se htjeli kaciti s novim 'žrtvama' su vec nešto drugo. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/03/2013 : 16:16:47
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by Tonka24
Ili sto " " Pravnice " " Što ceš da napraviš? Aj spusti malo krijestu.
Lijepo ti dajem na znanje da me se kloniš i ne uvlaciš me u glupe rasprave. A pogotovo ne pišeš gluposti nba tudi racun.
A ja tebi dajem na znanje da se klonis mene, jer prvi si poceo. I dajem ti na znanje da ne potices nacionalizam. I u buduce nemoj me uopce spominjati s nacionalistima ne zelim imati nikakvog posla. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/03/2013 : 16:48:20
|
quote: Originally posted by wolf Ja cak ni raspravu s Jaskom ne uzimam za zlo (svatko može griješiti pa tako i on).
Tu foru mi je ispricao profa iz Amerike. Dakle to je fora ili baza, kako vi zovete. Objašnjavaj Ameru, ne meni.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 14/03/2013 : 16:53:10
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by wolf Ja cak ni raspravu s Jaskom ne uzimam za zlo (svatko može griješiti pa tako i on).
Tu foru mi je ispricao profa iz Amerike. Dakle to je fora ili baza, kako vi zovete. Objašnjavaj Ameru, ne meni.
Što, hoceš reci da u tvrdu glavu ništa ne može? |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 14/03/2013 : 17:21:32
|
Lijepo ti dajem na znanje da me se kloniš i ne uvlaciš me u glupe rasprave. A pogotovo ne pišeš gluposti nba tudi racun.
A ja tebi dajem na znanje da se klonis mene, jer prvi si poceo. I dajem ti na znanje da ne potices nacionalizam. I u buduce nemoj me uopce spominjati s nacionalistima ne zelim imati nikakvog posla.
tonka, a zbog ceg si ti ono izbacen pretprošli put na mjesec dana? kakve si ono imao slike na fejzbuk profilu?
tolko o vjerodostojnosti... buduci "malo morgen" pravnik koji navija za anži |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 14/03/2013 : 17:23:53
|
quote: Originally posted by djule
A ja tebi dajem na znanje da se klonis mene, jer prvi si poceo. I dajem ti na znanje da ne potices nacionalizam. I u buduce nemoj me uopce spominjati s nacionalistima ne zelim imati nikakvog posla.
tonka, a zbog ceg si ti ono izbacen pretprošli put na mjesec dana? kakve si ono imao slike na fejzbuk profilu?
tolko o vjerodostojnosti... buduci "malo morgen" pravnik koji navija za anži
A epizodu sa šajkacama da i ne spominjemo. Ja nisam nikakav nacionalist, samo želim da se poštuju razlicitosti. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 14/03/2013 : 19:39:43
|
Stvarno si mu dzelat |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/03/2013 : 20:12:08
|
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/03/2013 : 18:41:14
|
A jeste se usrali jebote.. Neka pobjedi onaj tko ima bolju igru, bolju koncentraciju i bolji i profesionalniji pristup nogometnoj taktici..sve ostalo je pickin dim. Realno gledajuci HR nosi najmanje 4 boda, a maximalno 6 . Srbija maximalno 4 a vjerovatno 0. To je cinjenicno stanje..no lopta je okrugla. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/03/2013 : 21:03:11
|
Pretpostavljam da Hrvatski fudbaleri sebe vec vide kako slave poslije utakmice, nije ni cudo, trenutno su bolji, ili bolje receno "efikasniji" od Srbije. Ipak, ocekujem i nadam se pobjedi Srbije. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Posted - 15/03/2013 : 21:43:28
|
brni, tonka, wele, wolf, djule, ispostujte barem moju zelju da se ovaa tema odrzi do revansa. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 15/03/2013 21:44:17 |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 15/03/2013 : 21:51:25
|
srbi ce ici doma sa tri i poklapani a ljudi ce jim jebat sve po spisku ne toliko zbog loše utakmice nego zbog poraza protiv hrvacke. ali zaboravice srbi to na kratko. da bi bilo obrnuto...huh pamtilo bi se to još 120 godina. hrvacka je jaca i igra doma - jednostavno. al voleo bih da bi bilo 2:2 i urnebesna utakmica. Pola utakmice bice From Hell. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 15/03/2013 : 22:35:04
|
quote: Originally posted by Caleb
brni, tonka, wele, wolf, djule, ispostujte barem moju zelju da se ovaa tema odrzi do revansa.
Mene ti to uopce ne zanima..reprezentacija je na ignore listi vec dugo vrimena.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Posted - 15/03/2013 : 22:41:25
|
quote: Originally posted by brni
brni, tonka, wele, wolf, djule, ispostujte barem moju zelju da se ovaa tema odrzi do revansa.
Mene ti to uopce ne zanima..reprezentacija je na ignore listi vec dugo vrimena..
Fino Ajde onda begaj odavde |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 15/03/2013 : 22:50:03
|
Ja sam vec bio i više nego jasan - nikakav nacionalizam ne postoji, ali ovu ekipu si trebao još malo šire obuhvatiti, recimo one koji u startu kažu da ih zaboli za tekmu ali ih zanima jezikoslovlje . |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 15/03/2013 : 23:00:26
|
Ja sam vec bio i više nego jasan - nikakav nacionalizam ne postoji, ali ovu ekipu si trebao još malo šire obuhvatiti, recimo one koji u startu kažu da ih zaboli za tekmu ali ih zanima jezikoslovlje .
Znam da ti mislis da znas, a u stvari tri blage veze nemas. Zato iskljuci te kvazi radare i delaj konstruktivno. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 15/03/2013 : 23:05:10
|
kaj se tice teme nema problema, ja gledam sve to iz sportske perspektive, sad, ak tonka(po obicaju) zine neku glupost, nemrem obecat da ga ne bum podjebavao |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 15/03/2013 : 23:06:55
|
Ja sam vec bio i više nego jasan - nikakav nacionalizam ne postoji, ali ovu ekipu si trebao još malo šire obuhvatiti, recimo one koji u startu kažu da ih zaboli za tekmu ali ih zanima jezikoslovlje .
Znam da ti mislis da znas, a u stvari tri blage veze nemas. Zato iskljuci te kvazi radare i delaj konstruktivno.
Postaješ vec dosadan s tim poštapalicama. Samo zato što je covjek apelirao da se držimo teme necu nasjedati na daljnje provokacije, pa ocekujem da i ti malo ohladiš. Ako bude kakav topic o jezicima onda se cujemo tamo. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/03/2013 : 23:25:03
|
Znam da ti mislis da znas, a u stvari tri blage veze nemas. Zato iskljuci te kvazi radare i delaj konstruktivno.
Postaješ vec dosadan s tim poštapalicama. Samo zato što je covjek apelirao da se držimo teme necu nasjedati na daljnje provokacije, pa ocekujem da i ti malo ohladiš. Ako bude kakav topic o jezicima onda se cujemo tamo.
ma Jasko sam sebe uvjerava da je Hrvat |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31274 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 15/03/2013 : 23:38:57
|
Olic zabio i veceras, napad ubitacan! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25521 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/03/2013 : 23:52:04
|
Od sada se piše SAMO o utakmici i to je to. Nemojte da sam vam ja posle kriv. Važi za sve. Hvala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|