Author |
Topic |
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 16/03/2013 : 00:10:06
|
evo, malo o tekmi:
ja bi ovakav sastavio rado vidio:
plete-vida,carli,lovren,strinic-srna,modric,badelj,rakitic-mandžo,jelavic
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/03/2013 : 00:23:45
|
Mihajlovic sutra objavljuje spisak. Kad su krenule price od povratku Stankovica u reprezentaciju, rekao sam da, ako se to desi, nikad ih necu gledati, sve dok je on tu. Nadam se da ga nece zvati. A i ne bih mogao da propustim ovaj mec, zbog nekog inata Kod nas je Stojke na golu, nadam se da ce konacno staviti Subotica ('ebo ga Bisevac), sredina nam je od Stojkoica za izbegavanje a u navali sta bude. Trebalo bi Djurdjica da stavi, u dobroj je formi.
Vazno je da selektor ide iz gluposti u glupost. Himna, aplaudiranje, a sada i seks. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=15&nav_id=695631
Umesto da se ugrize za jajca i pozove Ljajica, on palamudi.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 16/03/2013 : 10:04:57
|
quote: Originally posted by Caleb
Mihajlovic sutra objavljuje spisak. Kad su krenule price od povratku Stankovica u reprezentaciju, rekao sam da, ako se to desi, nikad ih necu gledati, sve dok je on tu. Nadam se da ga nece zvati. A i ne bih mogao da propustim ovaj mec, zbog nekog inata Kod nas je Stojke na golu, nadam se da ce konacno staviti Subotica ('ebo ga Bisevac), sredina nam je od Stojkoica za izbegavanje a u navali sta bude. Trebalo bi Djurdjica da stavi, u dobroj je formi.
Vazno je da selektor ide iz gluposti u glupost. Himna, aplaudiranje, a sada i seks. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=15&nav_id=695631
Bisevac je suspendovan (hvala Bogu) zbog parnih zutih kartona. Ocekivati je da stoperi budu Subotic i Nastasic,osim ako Baneta ne povuce na stopera,a nekog drugog stavi na desnog beka. Tu je i Tomovic,i on moze igrati na obe pozicije, stoper/bek.
U svakom slucaju,zadnja linija bi trebala biti -Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov- ali ko zna sta je Mihi u glavi. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 16/03/2013 : 11:29:33
|
quote: Originally posted by tutto maxim
Bisevac je suspendovan (hvala Bogu) zbog parnih zutih kartona. Ocekivati je da stoperi budu Subotic i Nastasic,osim ako Baneta ne povuce na stopera,a nekog drugog stavi na desnog beka. Tu je i Tomovic,i on moze igrati na obe pozicije, stoper/bek.
U svakom slucaju,zadnja linija bi trebala biti -Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov- ali ko zna sta je Mihi u glavi.
Uh,što ovo mocno zvuci. Možda bi Mihajlovic trebao bazirat igru na nekom obrambenom stilu. Ne mislim na narednu utakmicu vec inace...moglo bi se napraviti neki celicni tim koji dobija po 1:0. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/03/2013 : 11:34:00
|
quote: Originally posted by Leonid
Uh,što ovo mocno zvuci. Možda bi Mihajlovic trebao bazirat igru na nekom obrambenom stilu. Ne mislim na narednu utakmicu vec inace...moglo bi se napraviti neki celicni tim koji dobija po 1:0.
Još da ima ko gol da umuva Covek da se zapita u koju zemlju propadoše silni talenti |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/03/2013 : 11:38:39
|
quote: Originally posted by Jasko
Još da ima ko gol da umuva
Sulejmani?
I di vam je onaj iz Twentea (mislin Tadic)? On je dobar... |
Trljam ruke. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 16/03/2013 : 11:51:45
|
quote: Originally posted by Zlotvor Sulejmani?
I di vam je onaj iz Twentea (mislin Tadic)? On je dobar...
Ma da su dobri, ne bi se brukali protiv Belgije i Makedonije Mada ko im drži casove i ne cudi |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 16/03/2013 : 11:52:49
|
Golmani: Željko Brkic (Udineze), Vladimir Stojkovic (Partizan) i Branimir Aleksic (Spartak);
Odbrambeni igraci: Branislav Ivanovic (Celsi), Neven Subotic (Borusija Dortmund), Matija Nastasic, Aleksandar Kolarov (obojica Mancester siti), Antonio Rukavina (Valjadolid), Milan Biševac (Lion), Nenad Tomovic (Fiorentina), Slobodan Rajkovic (Hamburg) i Dušan Basta (Udineze);
Fudbaleri sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanovic (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Radosav Petrovic (Genclerbirligi), Zdravko Kuzmanovic (Inter), Luka Milivojevic (Crvena zvezda), Zoran Tošic (CSKA Moskva), Alen Stevanovic (Torino), Dušan Tadic (Tvente) i Nenad Krsticic (Sampdorija); Napadaci: Filip Ðuricic (Herenven), Filip Ðordevic (Nant), Nikola Ðurdic (Grojter Firt) i Marko Šcepovic (Partizan). |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 16/03/2013 : 12:01:48
|
quote: Originally posted by Leonid
Uh,što ovo mocno zvuci. Možda bi Mihajlovic trebao bazirat igru na nekom obrambenom stilu. Ne mislim na narednu utakmicu vec inace...moglo bi se napraviti neki celicni tim koji dobija po 1:0.
Još da ima ko gol da umuva Covek da se zapita u koju zemlju propadoše silni talenti
Pa gol na horuk,neki korner,neka kontra...kao Grcka 2004. Jbg,imate to što imate...ne izgleda loše na papiru,s tim igracima bi ja igrao cattenaccio. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/03/2013 : 12:04:29
|
Brkic
Ivanovic Subotic Nastasic Kolarov
Basta Kuzmanovic Ljajic Tošic Sulejmani Tadic
Rezerve: Stokovic, Rukavina, Ignjovski, Matic, Ðuricic, Lazovic, Markovic
Sa ovim igracima bismo možda i mogli da se suprotstavimo Hrvatskoj. Mada se plašim šta ce naš iskusni selektor da isplanira.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 16/03/2013 12:05:33 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 16/03/2013 : 12:14:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Brkic
Ne može Tadic napred
Ja bih:
Brkic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov
Basta (Jankovic) Ðuricic Tadic Tošic (Ljajic, Matic) Sulejmani Ðurdic (Ðordevic) |
Edited by - Jasko on 16/03/2013 12:15:56 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/03/2013 : 12:17:51
|
quote: Originally posted by manhunter
Brkic
Ne može Tadic napred
Ja bih:
Brkic
Ivanovic Subotic Vidic Kolarov
Basta Ðuricic Tadic Tošic (Ljajic, Matic) Sulejmani Ðurdic (Ðordevic)
Pa dobro, ne bi igrao napred, vec isturenije, u nekoj formaciji 4-3-2-1(nisam baš dobro predstavio ovde). Za 4-4-2 nemamo dovoljno jakih igraca, a za 4-3-3 nam nedostaju i brzina i znanje i igraci.. Mada dobro, može i Ðuricic, kao kod tebe, ali Ðurdic mi nije za prvi tim... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 16/03/2013 12:21:45 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Posted - 16/03/2013 : 12:40:58
|
????, ?????? ?? ???.
?? ???? ??????, ?????? ???: ?????????, ???????, ???????, ????????, ???????, ??????????, ?????, ?????, ?????, ??????, ????????.
???, ????? ?? ?? ???? ????
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 16/03/2013 : 13:33:56
|
Pogledajte taj carobni vezni red
Isto pomislih. Cast Tadicu. Stvarno bi nam dobro dosli Ljajic i Matic. |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Posted - 16/03/2013 : 13:35:40
|
????, ?????? ?? ???.
?? ???? ??????, ?????? ???: ?????????, ???????, ???????, ????????, ???????, ??????????, ?????, ?????, ?????, ??????, ????????.
Opet nema ni Pantele. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/03/2013 : 14:14:05
|
quote: Originally posted by tutto maxim
Opet nema ni Pantele.
?????...???? ?? ??? ? ???? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ????????? ? ?????????. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 16/03/2013 : 14:32:10
|
quote: Originally posted by djule
evo, malo o tekmi:
Ja bi umjesto Lovrena stavio Šimunica. Iz dva razloga; prvi je da Lovren nije odigrao poštenu utakmicu za reprezentaciju, a drugi da sa Lovrenom nikad ne znaš kako ce odigrati. Umjesto Badelja Vukojevic, jer je Vukojevic borbeniji od Badelja, a agresivnosti ce nam trebati. I umjesto Jelavica Olic, trenutacna forma je na Olicevoj strani. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 16/03/2013 : 14:40:58
|
quote: Originally posted by PAJDO
evo, malo o tekmi:
Ja bi umjesto Lovrena stavio Šimunica. Iz dva razloga; prvi je da Lovren nije odigrao poštenu utakmicu za reprezentaciju, a drugi da sa Lovrenom nikad ne znaš kako ce odigrati. Umjesto Badelja Vukojevic, jer je Vukojevic borbeniji od Badelja, a agresivnosti ce nam trebati. I umjesto Jelavica Olic, trenutacna forma je na Olicevoj strani.
poštujem. samo, do je u 36. godini, lovren igra u ligi petice, jednom od najboljih francuskih klubova, dok do bitke bije sa superstarovima iz istre, inkera i cibalije.
ok, borbenost, al kaj znaci biti borben, ak letiš po terenu ko muha bez glave, dok badelj igra odlicno u njemackoj, zna igrat tu poziciju,a na kraju krajeva, ne budu srbi diktirali igru...
olic; u 34. ja bi ga radije vidio kao džokera, nakon 60. kad se igra otvori, tak i tak bude tvrda tekma, a jelavic je klasa i pol tak da ne treba u njega sumnjati... |
Edited by - djule on 16/03/2013 14:41:53 |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 16/03/2013 : 18:11:01
|
quote: Originally posted by PAJDO
evo, malo o tekmi:
Ja bi umjesto Lovrena stavio Šimunica. Iz dva razloga; prvi je da Lovren nije odigrao poštenu utakmicu za reprezentaciju, a drugi da sa Lovrenom nikad ne znaš kako ce odigrati. Umjesto Badelja Vukojevic, jer je Vukojevic borbeniji od Badelja, a agresivnosti ce nam trebati. I umjesto Jelavica Olic, trenutacna forma je na Olicevoj strani.
poštujem. samo, do je u 36. godini, lovren igra u ligi petice, jednom od najboljih francuskih klubova, dok do bitke bije sa superstarovima iz istre, inkera i cibalije.
ok, borbenost, al kaj znaci biti borben, ak letiš po terenu ko muha bez glave, dok badelj igra odlicno u njemackoj, zna igrat tu poziciju,a na kraju krajeva, ne budu srbi diktirali igru...
olic; u 34. ja bi ga radije vidio kao džokera, nakon 60. kad se igra otvori, tak i tak bude tvrda tekma, a jelavic je klasa i pol tak da ne treba u njega sumnjati...
Lovren je OK igrac, a vjerovatno bi bio još bolji kad bi sredio stvari u glavi.Jednu utakmicu je najbolji u Lyonu, a drugu skrivi penal i dobije crveni. Dakle, jedan korak naprid a nazad dva. A Joe je ipak jedini igrac koji dobija crveni nakon tri žuta Badelj je finiji igrac od Vukojevica pa je pitanje koliko bi izgubili na agresivnosti bez Vukojevica. A Badelja se može iskoristiti i kao eventualna zamjena Modricu. Olic je u formi i kad je 100% mislim da treba imati mjesto u udarnoj postavi, time bi i Mandžukica rasteretio trke. Dok se Jelavic pokazao odlicnim ulazeci s klupe.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 16/03/2013 : 22:40:32
|
????, ?????? ?? ???.
Umjesto Djurdjica Djuricic i eto ga tim sto bih ja izveo Kako sramotan vezni red imamo,ni napad nije nista bolji.Jebes reprezentaciju za koju igraju Raca Petrovic i Scepovic. Inace,zna li ko zasto nas Rinus Mihels ne zove Laneta Jovanovica?Covjek igra veoma dobro u Anderlehtu a i uvjek je pruzao najbolje u reprezentaciji. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/03/2013 : 22:55:24
|
Meskovic,Dzoni,Buljan,Holcer,Peruzovic,Rozic,Zungul,Muzinic,Oblak,Jerkovic ,Surjak.
DOBIJAMO STO POSTO |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/03/2013 : 23:55:15
|
quote: Originally posted by globinjo
Meskovic,Dzoni,Buljan,Holcer,Peruzovic,Rozic,Zungul,Muzinic,Oblak,Jerkovic ,Surjak.
DOBIJAMO STO POSTO
Ne može Oblak. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Topic |
|
|
|