Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 20/03/2013 : 12:09:42
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by mister-no
ok a koga da se kladim sad pa da je sigurno i da zaradim nešto novca?
3+?
Znaci racunas da primamo najmanje 3??? Jer ne vidim kako bi mogli da ga damo Jedino da nam brani Pantelic, pa od gola do gola ko protiv Veleza Maricu... A da, ti to ne pamtis, bio si tek u planovima   Jedino ako su ti pricali |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 20/03/2013 : 12:13:17
|
quote: Originally posted by srdjandj
Trebalo bi da igra jedan iskusan igrac u odbrani, kao što je Stankovic i iskusni napadac Pantelic...Tada bi imali neke šanse, a sa ovim timom, daj Bože da ne doživimo katastrofu!
Nasa jedina sansa je sto smo potpuni autsajderi i pritisak je na Hrvatima. A s ovakvim izborom u napadu moram i ja da se slozim da bi Panta bio suvo zlato u odnosu na ove koji su na spisku |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33558 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/03/2013 : 12:14:47
|
Ja si isto mislim da je dobra opcija Srbija ne daje gol, ali koliko god Vam bio loš napad, takva je i naša obrana, pa kad je tak sve je moguce, pa i da ne bude golijada?! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 20/03/2013 : 12:16:50
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Znaci racunas da primamo najmanje 3??? Jer ne vidim kako bi mogli da ga damo Jedino da nam brani Pantelic, pa od gola do gola ko protiv Veleza Maricu... A da, ti to ne pamtis, bio si tek u planovima   Jedino ako su ti pricali
Ce ga da Pirocanac, Ðurdic  A Mustafa prima najmanje 3  |
Edited by - Jasko on 20/03/2013 12:17:03 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 20/03/2013 : 12:19:26
|
Ce ga da Pirocanac, Ðurdic  A Mustafa prima najmanje 3 
Nece, Pirocanac je to, ne da nista. Ako moz da se uzme nesto ok, al da da    |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 20/03/2013 : 12:21:48
|
quote: Originally posted by Tex Willer Nece, Pirocanac je to, ne da nista. Ako moz da se uzme nesto ok, al da da   
Ce se pokondira, nemacki mentalitet  Pogle Karija  |
 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 20/03/2013 : 12:22:02
|
Isto bi uradio i da se neko neodgovorno ponaša sa srpske strane.Ja se upravo zalažem da bez obzira na lošu prošlost koju ne smemo ni mi ni vi zaboraviti (tu mislim na poslednje 72 godine),moramo se okrenuti ka buducnosti (biti dobri susedi)i da se u petak igra samo fudbal.Nego ovde izgleda nije problem loša vest nego i donosilac loših vesti. |
 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Posted - 20/03/2013 : 12:38:46
|
Evo sad videh da i naši mediji (Sportal) znaju biti neodgovrni.Preneli su intervju Siniše Mihajlovica dat Gazzetta dello sport gde prica o ratu,Arkanu...Šta nam ovo treba pred utakmicu? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/03/2013 : 12:41:15
|
quote: Originally posted by miros
Evo sad videh da i naši mediji (Sportal) znaju biti neodgovrni.Preneli su intervju Siniše Mihajlovica dat Gazzetta dello sport gde prica o ratu,Arkanu...Šta nam ovo treba pred utakmicu?
zašto se zamaraš glupostima? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 20/03/2013 : 13:22:56
|
Trebalo bi da igra jedan iskusan igrac u odbrani, kao što je Stankovic i iskusni napadac Pantelic...Tada bi imali neke šanse, a sa ovim timom, daj Bože da ne doživimo katastrofu!
A Milovanovic i Kovacevic u vezi?  I da brani Bajkovic,zar ne  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/03/2013 : 16:04:48
|
EKSKLUZIVNO ZA SLOBODNU DALMACIJU Siniša Mihajlovic: Štimca sam mrzio najviše na svijetu, ali u Varšavi smo se pomirili, zagrlili... Siniša Mihajlovic, izbornik nogometne reprezentacije Srbije u hotelu Hyatt razgovarao je pola sata s beogradskim novinarima (iduci susret zakazao je u Zagrebu, u cetvrtak, dan uoci utakmice).
A onda je jedan sat ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju, u okviru talk-showa ‘Istinom do gola’ (emitira se na Sportskoj televiziji od utorka) krenuo sa svojom pricom, kao u ispovjedaonici... Mihajlovic mi je podario svoje vrijeme (kažu mi kolege da nikad nije prihvatio takvo jednosatno rešetanje) zato jer se fakticki odavno pozajemo:
– Vi ste bili direktor Hajduka, vi ste me tražili u vrijeme dok sam bio igrac Vojvodine...
Tocno, s Jurom Jerkovicem, tadašnjim sportskim direktorom ‘bijelih’, pregovarao sam s Miloradom Kosanovicem, tada direktorom Vojvodine, oko transfera Mihajlovica u Hajduka. Ponudili smo cek s pokricem od tada, za ljeto 1990., prevelikih milijun maraka od strane jednog stranog menadžera...
– Bila je to za jednog igraca Vojvodine, bez obzira što sam bio talentiran, za moje pojmove enormna ponuda. Crvena zvezda mi je ipak bila bliža, zato jer je tamo kao trener bio Petrovic s kojim sam s Vojvodinom postao prvak 1989. I Zvezda je tako bila prisiljena platiti milijun maraka.
Ostavili smo vremeplov, krenuo sam s rafalom pitanjima na koja je Mihajlovic odgovarao bez ustezanja, vrlo otvoreno. Dakle... Što ocekujete od utakmice u Zagrebu?
– Pobjedu, ništa drugo. Necemo ici na jedan bod, ono da se provucemo, to nikako. Premda se može dogoditi da na kraju budemo zadovoljni i jednim bodom.
U redu je, to da želite pobjedu, ali bi to bila senzacija?
– Gledajte, imamo premalo bodova, svega cetiri. Jedina mogucnost da se domognemo završnice mundijala su podvizi, jedan od tih bi bila pobjeda u Zagrebu.
Otkud tolika samouvjerenost?
– Pazite, onako pošteno, objektivno, realno Hrvatska je favorit. Tu nema dvojbe. Imate bolju, uigraniju, homogeniju momcad, vaši igraci su standardni u velikim europskim klubovima, igrate na domacem terenu, sve su to elementi koji kažu da bi Hrvatska trebala pobjediti. Ali, ovo je nogomet...
Dok ste vi samouvjereni, ovdje u Beogradu vlada uvjerenje da Srbija nema velike, dapace cak ni miminalne šanse da se othrva Hrvatskoj?
– E, pa dobro, to su komentari nekih novinara... Možda i narod sumnja u naše sposobnosti. No, ja to ne prihvacam.
Citam naslov: Siniša, bruko i sramoto Srbije, zamjeraju vam mnogo toga?
– Mene ne pogadaju ti naslovi. Zamolit cu moje igrace da od sutra kad pocinju pripreme za Zagreb uopce ne citaju novine, ni portale, niti da gledaju televiziju. Vjerujem da ce me poslušati kako bi se što bolje psihološki pripremili za dvoboj.
Bili ste jako omiljen, sad se redaju prigovori, jeste li i vi pridonijeli tome nekim svojim paradama?
– Ne razumijem, što znaci ta vaša rijec...
Pa mislim na zahtjev, na primjer, da svi igraci moraju pjevati himnu?
– To je za mene najnormalniji zahtjev, kroz himnu se odražava naše zajedništvo, odlucnost... U bivšoj državi imali smo himnu ‘Hej Slaveni’, nju nitko nije prihvacao, gdje se god igralo toj himni se zviždalo. Ona nije bila naša, ova sad je naša.
Pjevate li i vi sa stožerom ‘Bože pravde’, pjeva li i predsjednik FSS-a Tole Karadžic?
– Da, svi moraju pjevati...
Tko ne pjeva, taj je aut, kao Ljajic. Ali, zar niste mogli napraviti izuzetak, zna se da je Ljajic iz Novog Pazara, tamo bi mu zamjerili pjevanje ‘Bože pravde’, vjerojatno bi i netko od njegovih stradao?
– Kad sam preuzeo reprezentaciju postavio sam sebi dva cilja: odlazak na mundijal i stvaranje novog ozracja u radu s nacionalnim timom. Kandidati za reprezentaciju su dobili kodeks ponašanja, od toga nema odstupanja...
I to da svi moraju aplaudirati protivnickih himni, u ovom slucaju ‘Lijepoj našoj’?
– I to... Želim, tražim, inzistiram da budemo protagonisti ‘ferpleja’, da pokažemo gospodi iz UEFA-e kako nismo tako negativni kako nas doživljavaju.
Mislim da pretjerujete, hrvatski igraci sigurno ne bi htjeli, pa ako hocete, ni smjeli pljeskati vašoj himni?
– To je njihova stvar...
Kakvu atmosferu ocekujete u Zagrebu?
– Punu sportske napetosti, onu koja izaziva motiviranost. Mi dolazimo riješeni da zaustavimo Hrvatsku, da joj se bodovno približimo, da otvorimo pitanje borbe za prva dva mjesta. No, rekao sam i ponovit cu, to nije utakmica koja donosi šest bodova, nama susret sa Hrvatskom ili Belgijom, na primjer, ima istu težinu.
Ajde nece biti baš tako, ipak je razlika kad igraju, kad se suprostavljaju reprezentacije Hrvatske i Srbije?
– Dobro, od toga se ne može pobjeci, ali ta naša nadmetanja moraju biti sportska, korektna.
Osim toga, u slucaju naše pobjede, Srbija ce biti eliminirana, vi cete vjerojatno izgubiti posao?
– Ne, reprezentaciju cu voditi do kraja godine, ja cu zakljuciti svoj posao... Što ce biti, vidjet cemo. Ne bježim od odgovornosti, svakog trenera pa i izbornika održava rezultat. Mene nitko ne treba štititi, necu se vaditi na racun smjene generacije ili u odnosu na cinjenicu da neki igraci nisu htjeli igrati za nacionalni tim.
U posljednje vrijeme velike su rasprave o vašem odnosu prema izborniku Hrvatske Štimcu?
– Ne želim otvarati tu raspravu, to je prošlost.
Znam, ali do susreta u Varšavi prošle godine na work-shopu svih izbornika Europe, stalno se povlacila ta prica o vašem neprijateljstvu. Dapace, tvrdili ste da vam je Štimac bio najomraženiji na svijetu?
– I je, bio je, ali to je bilo davno...
Zašto ste ga tako silno mrzili?
– Poznato je što se dogadalo u finalu kupa 1991., pa i kasnije, ali nema smisla otvarati tu pricu. Ja sam više puta pružao ruku, porucivao mu da zaboravimo što je bilo. Uz uvjet, šalio sam se, da zajedno popijemo bocu pravog dalmatinskog vina.
U Varšavi, kad ste se na neki nacin pomirli, nije bilo vina?
– Ne, to je bilo spontano, ja sam davao neki intervju za englesku televiziju, Igor je prolazio, vidio me, dao mi je ruku, zagrlili smo se... Popili smo kavu, nismo cackali po prošlosti kao pravi pametni, zreli ljudi.
Zapaženo je da sad vi, kao i drugi akteri, žele sniziti tenzije uoci Zagreba?
– Ma to je nogomet, jedna utakmica u kojoj cemo mi igrati žestoko, ali – budite uvjereni – do krajnosti korektno. Nije to neko moje fantaziranje, želio bih da sve protekne u sportskom tonu. Vidite, meni je bitno kako ce se moji igraci postaviti, suprostaviti, kako ce odigrati pa tek onda mislim na rezultat. Mi smo, na primjer, izgubili od Belgije 0:3, ali na terenu imali smo brojne prilike, trebali smo barem jednu iskoristiti. Izgubili smo, rezultatski je to bio debakl, pa ipak, mi smo dobrim dijelom igrali dobro...
U Zagrebu ce biti napeto, naši navijaci su naoštreni?
– Nekla su... Pa to je pravi derbi. Rekao sam, bez obzira kako onako na papiru stvari stoje, mi dolazimo izvesti pravi udarac. To su utakmice za koje ne treba motivacija... Važna je psihološka priprema, tu smo u prednosti, jer sve osim pobjede domacina bit ce iznenadenje. Baš u tome se krije opterecenje za Hrvatsku. Nastojim mojim igracima objasniti da se ne idemo nadjacavati nego nadigravati, ako hocete i zabaviti.
Tamo 1999. Pod imperativom pobjede Hrvatska nije uspjela, bilo je 2:2, sjecate se, igrali ste se s igracem manje, iskljucen je bio Mirkovic u 44.minuti?
– Mnogo sam toga u karijeri osvojio, brojne trofeje, doživio velike radosti, ali ta utakmica mi je najdraža u životu. To je bilo onda, sad je bitno drugacija situacija. Naime, ova utakmica je znacajna, ali ne donosi odluku.
Ima li neki igrac od kojeg se pribojavate?
– Ma ne, najvažniji je kolektiv. Pojedinci, tocnije jedan potez može odluciti, donijeti prevagu. Bitna je reakcija momcadi. (Ranije je tijekom presice naglasio kako ‘Šimunic i Corluka nisu brzi’, pa se moglo shvatiti da je to šansa srbijanskog napada, op.p.).
Bivši izbornik Ciro Blaževic je najavio pobjedu Hrvatske od 4:0, Tomislav Ivkovic je ocjenio reprezentaciju kao ‘seljacku radnu zadrugu’, kasnije su to demantirali, pokušali ublažiti, što kažete na te izjave?
– Ne opterecujem se, to sam vam rekao, što se piše i govori... Novinari snose izvjesnu odgovornost kad nekim tekstovima stvaraju zapaljivu atmosferu. Što se tice Blaževica, kojeg izuzetno cijenim, držim da je on želio psihološki pomoci, pokazati koliko je Hrvatska jaca. A što se tice Ivkovica on je svojom ocjenom moje reprezentacije pokazao da nije inteligentan. Doslovno tako...
ZDRAVKO REIC Sedam brzopoteznih
Sastavite vaših 11 Srbijanski izbornik je zatražio od novinara da mu dostave svoje sastave: - Potpišite se citko, pa da poslije Zagreba diskutiramo. Jer bit ce, moglo je ovako, moralo je onako, pa da vidim vas...
Pola milijuna eura za vanbracnog sina Arijana, bivši novinarka RAI-a i Siniša imaju petero djece, tri sina i dvije kcerke: Viktoriju i Virginiju, Miroslava, Dušana i Nikolasa, te vanbracnog sina Marca.
- Najvažnija u životu je obitelj, djeca su najveca sreca... Uživam u njihovom odgoju. A što se tice Marca, on nosi moje prezime, živi s majkom, sad ce navršiti 18 godina i na njegovom kontu je oko 500.000 eura, koje sam polagao za njega.
Arkana se ne odricem ni danas Arkan Ražnatovic, ratni zlocinac, bio je blizak Mihajlovicu...Pogotovo jer je bio pravi šef Delija, zvezdinih navijaca.
- On je bio moj prijatelj, ja ga se ne odricem ni danas. Kad je zarobio mojeg ujaka u ratnim operacijama, nazvao me, provjerio njegov identitet i tako je spašen.
Slobodni udarci Specijalnost Siniše Mihajlovica bili su slobodni udarci, izvodio ih je ubojito (oba gola za bivšu Jugoslaviju protiv Hrvatske u Zagrebu pala su baš poslije njegovih uvrnutih slobodnjaka).
- Vježbao sam ih, izvodio sam ih tako da sam gledao vratara i onda u trenutku odlucivao nacin šuta. Mnogi tako šutiraju jedanaesterce, cekaju vratara i onda izvode udarac, ja sam s bijele tocke pucao svom snagom, odlucio o kutu, pa šutnuo, nisam cekao. Naprotiv kod slobodnjaka, koje sam izvodio raznovrsno, na pet, šest nacina, cekao sam na odluku vratara.
vrijeme da dodem u split
U više navrata Mihajlovic je u razgovoru s Alenom Bokšicem iznosio svoju namjeru da s obitelji ljetuje na hrvatskom moru, dobivao je savjet ‘neka prode još neko vrijeme’.
- Volim Split, za mene jedan od najljepših gradova. Vjerujem da je došlo vrijeme da s obitelji provedem ljeto na vašem Jadranu.
nije mi krivo što je Hajduk uzeo kup Slaven Bilic je pricao kako je Siniša prigodom jedne utakmice mladih uzrasta reprezentacije Hrvatske, bilo je to u Mariboru, tražio da netko dode po njega, navodno je želio prijeci u Hajduka.
- Ne, nisam se nudio, nisam ja takav. S Bilicem sam razgovarao, to je tocno, Hajduk je za mene poseban klub, cijenim ga i sad cu vam kazati, na kraju krajeva, danas mi nije krivo što su nam uzeli kup.
Ne šiša Dinamo
Mihajlovic je bio meta Dinama, kako su ranije uzeli Radmila, ispalo je da za Sinišu nije bilo mjesta. ‘Dva Mihajlovica zajedno su previše’, tumacili su u Maksimiru.
- Kad smo igrali polufinale Kupa prvaka protiv Bayerna u Münchenu, dao sam jedan gol, drugi namjestio i u bavarskom klubu su moju igru komentirali na nacin da su kupili krivog Mihajlovica. Siniša je bio na pragu Dinama, ali kad je cuo od Cire Blaževica da mora skratiti kosu, sjeo je na vlak i vratio se u Borovo. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 20/03/2013 : 16:08:45
|
- Volim Split, za mene jedan od najljepših gradova. Vjerujem da je došlo vrijeme da s obitelji provedem ljeto na vašem Jadranu.
nije mi krivo što je Hajduk uzeo kup
Slaven Bilic je pricao kako je Siniša prigodom jedne utakmice mladih uzrasta reprezentacije Hrvatske, bilo je to u Mariboru, tražio da netko dode po njega, navodno je želio prijeci u Hajduka.
- Ne, nisam se nudio, nisam ja takav. S Bilicem sam razgovarao, to je tocno, Hajduk je za mene poseban klub, cijenim ga i sad cu vam kazati, na kraju krajeva, danas mi nije krivo što su nam uzeli kup.
živa istina,u to sam se uvjerio stotinu puta...za srbe postoji samo hajduk i split...i riba i vino...kad se sjetim duce iz beograda ljeta 89...ajde splico,još malo pricaj po splitski...a jel mogu posle da te karam...ma možeš,samo pricaj po splitski dok me karaš  |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 20/03/2013 : 16:15:57
|
To je tacno, srbi vole jadran, split, more, dalmaciju, istru. Zagrepcane ne mirisu 8) |
Edited by - Jasko on 20/03/2013 16:18:01 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 16:28:33
|
To je tacno, srbi vole jadran, split, more, dalmaciju, istru. Zagrepcane ne mirisu 8)
a zagrepcani ih manje mrze 
ma da, naravno, to su sve stereotipi i generalizacija... |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 20/03/2013 : 16:40:16
|
To je tacno, srbi vole jadran, split, more, dalmaciju, istru. Zagrepcane ne mirisu 8)
Fala komšija 

|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 17:12:06
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by djule
ma da, naravno, to su sve stereotipi i generalizacija...
NI JA VAS NE MIRIŠEM     draži su mi srbi
pa onako iz srca... i mene boli neka stvar za vas    
i meni su draži srbi   
npr. da igraju partizan-hajduk milion puta, svaki put bi navijao za crno-bele
živjelo bratstvo i jedinstvo purgera i srba protiv tovara!
živjelo bratstvo jedinstvo tovara i srba protiv purgera! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 20/03/2013 : 17:19:26
|
ma da, naravno, to su sve stereotipi i generalizacija...
NI JA VAS NE MIRIŠEM     draži su mi srbi
pa onako iz srca... i mene boli neka stvar za vas    
i meni su draži srbi   
npr. da igraju partizan-hajduk milion puta, svaki put bi navijao za crno-bele
živjelo bratstvo i jedinstvo purgera i srba protiv tovara!
živjelo bratstvo jedinstvo tovara i srba protiv purgera!
   jedan jedini put sam navija za dinamo(pardon,tad je bila croatia kad je bilo 5:0))...bio sam u vojsci,pucalo me domoljublje blabla...danas? ni mrtav |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 20/03/2013 : 17:24:20
|
[quote] jedan jedini put sam navija za dinamo(pardon,tad je bila croatia kad je bilo 5:0))...bio sam u vojsci,pucalo me domoljublje, a dan-danas mi je to najdraža utakmica svih vremena 
Bravo globo |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 17:42:41
|
ja imam tu srecu da nikad nisam navijao za hajduk   
a iskreno, ne znam kaj mi je draže, 5:0 protiv partizana, nula u manchesteru, dve pobjede u amsterdamu ili demontaža od strane šelburna i debrecena. 
al ipak, kad malo bolje razmislim - odgovor je jasan: debrecen!   
5:30 na jutubu, poljud(ono malo kaj je ostalo) plješce, kak ono ide "ljubav, a ne dir"? 
Slabo divanim madžarski, nešto malo, a i to s greškom. Tecno govorim rukama i perfektno se služim smeškom. Ali madžarski ne umem, daj globinjo, nauci me, 'leba ti! 
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/03/2013 : 17:49:44
|
quote: Originally posted by wele
A Milovanovic i Kovacevic u vezi?  I da brani Bajkovic,zar ne 
Nisam se mešao ni u cije mišljenje, niti ikog podjebavao, pa ocekujem takav pristup od svakog, pa i od tebe. Nema ovo veze sa Zvezdom(kao što želiš da mi nametneš), nego su, stvarno, ovom mladom timu potrebna dva iskusna igraca, kao što su Stankovic i Pantelic! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Topic  |
|
|
|