Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/03/2013 : 23:30:34
|
lako šta ti ne bi kupova ja ne znan nikog šta bi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 26/03/2013 : 23:52:54
|
Ništa od toga. Prošla su vremena pisanih romana. Jedva i stripovi opstaju. Da makar ubace Cat Claw to bi vec bio posao. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 26/03/2013 : 23:55:27
|
quote: Originally posted by wolf
Ništa od toga. Prošla su vremena pisanih romana. Jedva i stripovi opstaju. Da makar ubace Cat Claw to bi vec bio posao.
Pa ne znam, ja po kioscima još uvijek vidam na desetke pisanih romana i to redovito... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 26/03/2013 : 23:56:01
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ništa od toga. Prošla su vremena pisanih romana. Jedva i stripovi opstaju. Da makar ubace Cat Claw to bi vec bio posao.
Pa ne znam, ja po kioscima još uvijek vidam na desetke pisanih romana i to redovito...
A koliko si ih kupio u zadnjih par godina? |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 26/03/2013 : 23:56:54
|
Pa ne znam, ja po kioscima još uvijek vidam na desetke pisanih romana i to redovito...
A koliko si ih kupio u zadnjih par godina?
Ja? Nijedan u cijelom životu. Ali htio sam reci - ako ih ima na kioscima, znaci da ih netko cita. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:00:33
|
Pretpostavljam da te romane izdaju oni koji osim njih imaju i neke druge stvari u ponudi (križaljke, casopise i sl.). Od pisanih romana jako se teško može opstati, pa ce zato morati ubaciti i stripove. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:03:16
|
Pretpostavljam da te romane izdaju oni koji osim njih imaju i neke druge stvari u ponudi (križaljke, casopise i sl.). Od pisanih romana jako se teško može opstati, pa ce zato morati ubaciti i stripove.
To je istina... Ali to se podrazumijeva.
Uglavnom, ako budu izdavali stripove, Nathan pod obavezno... |
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:03:34
|
Pretpostavljam da te romane izdaju oni koji osim njih imaju i neke druge stvari u ponudi (križaljke, casopise i sl.). Od pisanih romana jako se teško može opstati, pa ce zato morati ubaciti i stripove.
Uglavnom, ako budu izdavali stripove, Nathan pod obavezno...
I Lazarus Ledd. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:05:07
|
Uglavnom, ako budu izdavali stripove, Nathan pod obavezno...
I Lazarus Ledd.
Ta dva stripa bih uzimao od prvog do posljednjeg broja... Ali teško da se može uspjeti s njima. Makar u limitiranoj nakladi, meke korice, malo više epizoda unutra, to bi bilo dobro. |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/03/2013 : 00:16:13
|
ma ja bi volio onaj stari sistem:
ZS: Zagor Tex Mark Miki
LMS: Blek Mali Rendžer Mister No Ken Parker
Sve od pocetka od prvog broja, svakih 7 dana, tako kako je i bilo! |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:17:29
|
quote: Originally posted by 1Euro
ma ja bi volio onaj stari sistem:
ZS: Zagor Tex Mark Miki
LMS: Blek Mali Rendžer Mister No Ken Parker
Sve od pocetka od prvog broja, svakih 7 dana, tako kako je i bilo!
Znaci da bi 80% foruma potpuno bankrotiralo u roku mjesec dana. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 27/03/2013 : 00:20:01
|
mislin da se ne može uopce. vjerovatno je u pozadini pranje love |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 27/03/2013 : 07:06:12
|
Nemaju oni para ni da isplate plate a kamo li da ozbiljnije štampaju stripove,a i šta bi izdavali kada je sve zauzeto? Mlacenje prazne slame,a sa stripovima su prestali pre deset godina,ne dvadeset,izdali su dvadesetak svešcica domacih autora,kobre od kerca,koza i slicno. |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 27/03/2013 : 07:32:45
|
Ja sam jos 1990 ili 1991 u igri zlatne serije osvojio komplet stripova i nikad nisam dobio.... Mozda u nekim starim stripovima ima popis dobitnika te igre... Mozda bi neki poster od njih nabavio ("pan poster") trazio sam Kap.Mikija po intu... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 27/03/2013 07:33:12 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Posted - 27/03/2013 : 08:28:53
|
quote: Originally posted by emirem
Ja sam jos 1990 ili 1991 u igri zlatne serije osvojio komplet stripova i nikad nisam dobio.... Mozda u nekim starim stripovima ima popis dobitnika te igre... Mozda bi neki poster od njih nabavio ("pan poster") trazio sam Kap.Mikija po intu...
pa trebaš biti uporan......ništa te ne košta, da kontaktiraš Dnevnik i kažeš im, da si usvojio nagradu, ako nemaju taj komplet stripova, onda neka ti daju nešto drugo (postere, nešto iz skladišta od stripova ako još imaju, ili eventualno novcanu nadoknadu) ili neke crteže ili nešto..... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Posted - 27/03/2013 : 08:32:01
|
quote: Originally posted by lwood
mislin da se ne može uopce. vjerovatno je u pozadini pranje love
Inace stvarno ne razumijem tko to kupuje, u životu nisam kupio, ni procitao ni jedan Laso ili slicno.....a ne poznajem nikoga da je to kupio.....znam da žene vole da kupuju Ljubavne romane na ovaj sistem ali western nitko ne kupuje ako nije strip..... Eto teme za Vronskog2, kao novinara, da istraži, koji mutni poslovi stoje iza toga. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19036 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/03/2013 : 09:14:38
|
ja citam Dok Holideja jer stižu u Slo, da ne stiže nebi ga citao ni u ludilu... procitao sam još poneki Laso i Western i nije loše,...kad razmišljam ..da nije stripova citao bi verovatno te roto romane. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/03/2013 : 09:30:43
|
Roto romani biblioteka i Ninda! To bi bilo fino, ali u starom formatu.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 27/03/2013 : 09:39:30
|
Ako uopšte krenu sa stripovima bice to Kejston stripovi i neki domaci autori, za pocetak... Mislim da ljude iz Dnevnika treba podržati što žele da se opet bave izdavanjem romana i stripova ( sa knjigama su juce vec poceli) a kako rekoše na promociji prve knjige juce i na pisanim romanima bi pored znaka "Roto biblioteke" bio i logo "Zlatne serije"! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 27/03/2013 : 09:56:30
|
quote: Originally posted by vronski 2
Ako uopšte krenu sa stripovima bice to Kejston stripovi i neki domaci autori, za pocetak... Mislim da ljude iz Dnevnika treba podržati što žele da se opet bave izdavanjem romana i stripova ( sa knjigama su juce vec poceli) a kako rekoše na promociji prve knjige juce i na pisanim romanima bi pored znaka "Roto biblioteke" bio i logo "Zlatne serije"!
logo nije bitan. to jednostavno nije ono izdanje od prije 20+ godina |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 27/03/2013 : 09:57:19
|
quote: Originally posted by teller
ja citam Dok Holideja jer stižu u Slo, da ne stiže nebi ga citao ni u ludilu... procitao sam još poneki Laso i Western i nije loše,...kad razmišljam ..da nije stripova citao bi verovatno te roto romane.
ja san procita nekoliko pisanih romana,al to je bilo davno. još u yu |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19036 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/03/2013 : 09:59:26
|
samo nek krenu, ja cu jih podržat koliko ce bit u mojoj moci... a brend ZLATNA SERIJA i LUNOV MAGNUS STRIP trebaju koristit ali samo tamo gdje jim je i mesto... NA STRIPOVIMA BONELLI JUNAKA....ostalo je uzaludni pokušaj na starim emocijama nateg...nuti citatelje.... A kako Bonelli za Srbiju i ex Jugu drže drugi izdavaci...možda krenu sa Ðudasom,Traper Keri,Karabina Slim,Tajanstveni Alan....nisu svi Bonelli ali smo jih tamo navikli citat....ono što je Dnevnik izdao poslje gašenja ZS i LMS je bilo jedno veliko ništa....tako da nije ni cudno što je izašlo po 4 broja edicija..(mislim na one klamfane stripove). SRETNO DNEVNIK, ne ocekujem cuda ali da kad vratite ZS i LMS to bude u stilu....nemojte razvrednovat te edicije. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11587 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12533 Posts
Posted - 27/03/2013 : 18:05:31
|
quote: Originally posted by teller
samo nek krenu, ja cu jih podržat koliko ce bit u mojoj moci... a brend ZLATNA SERIJA i LUNOV MAGNUS STRIP trebaju koristit ali samo tamo gdje jim je i mesto... NA STRIPOVIMA BONELLI JUNAKA....ostalo je uzaludni pokušaj na starim emocijama nateg...nuti citatelje.... A kako Bonelli za Srbiju i ex Jugu drže drugi izdavaci...možda krenu sa Ðudasom,Traper Keri,Karabina Slim,Tajanstveni Alan....nisu svi Bonelli ali smo jih tamo navikli citat....ono što je Dnevnik izdao poslje gašenja ZS i LMS je bilo jedno veliko ništa....tako da nije ni cudno što je izašlo po 4 broja edicija..(mislim na one klamfane stripove). SRETNO DNEVNIK, ne ocekujem cuda ali da kad vratite ZS i LMS to bude u stilu....nemojte razvrednovat te edicije.
Tako je!!! Ma kakvi novi junaci tipa Kejston (???) i domaci autori,...to više nije zanimljivo....dajte Džudasa, Karabinu Slima,....a može i Malog Rendžera, što da ne, neka kupe prava i cepaj, lijepo svaki tjedan novi broj, brzo ce dostici Van Gogh....dok Agarthi nije ni poceo sa malim Rendžerom. Mali Rendžer je super, jer ima pocetak i kraj i jedan od rijedkih ako ne i jedini junak koji raste i napreduje u stripovima....npr Kapetan Miki je uvijek samo Kapetan, dok Kit Teller od djecaka se razvija u Kapetana.... |
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 29/03/2013 : 10:19:12
|
Ne bih da vas razocaram , ali nisam baš optimista u pogledu obnavljanja strip izdavaštva. Šta reci za izdavacku kucu koja svoje rodene novine štampa u "Politikinoj štampariji" , a do nedavno u "Forumovoj". "Dnevnikova" štamparija zvrji prazna vec nekoliko godina , a nekada su štampali strip albume uslužno za strane izdavace . Ja bih jako voleo da se oni vrate u strip vode , ali .... |
What a long strange trip it's been |
|
|
Topic |
|