Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 08/04/2013 : 22:29:18
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by bjelolasica
RIP Bila je velika prijateljica Hrvatske!
Dovoljan razlog da ne žalim matoru babetinu!!!!
ti pazi šta pišeš...zadnje upozorenje...
Dobro, dobro... ne znam ni što sam uopšte došao na ovaj topik...
Kao i na sve ostale na koje navratiš - lijecenje frustracija nacionalistickim provokacijama. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 08/04/2013 : 22:31:05
|
Ah, tek sad sam vidio da je baniran.
RIP za pokojnicu. Imala je svojih mana, ali osobno sam je cijenio više nego neke druge svjetske državnike. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 08/04/2013 : 22:51:48
|
Sigurno ste ih gledali na stotine. Plus minus. Mislim na horor filmove. I uvijek su na isti kalup. Ono, skupi se krdo neke klincadije pa kampiraju negdje na jezeru. Ubijaju se od cuge, vesele se... Da ne duljim, do kraja filma od vece skupine tinejdžera u kucici na jezeru ostane njih dvoje-troje, cudovišnog novinara što ih je masakrirao sat i pol vremena na koncu samostrijelom zakucaju u stablo, puste kroz njega dvadeset tisuca watti struje, tijelo mu zapale, odvuku do kolibe s bacvama benzina i dignu u zrak, ostatke šaluju s tonom cementa i bace u bunar, bunar zatrpaju improviziranom hidrogenskom bombom, pa u zoru konacno uz umirujucu glazbu iscrpljeni legnu kraj kamina cekajuci policiju - kad se odjednom na vratima pojavi vronski 2 živ živcat. Cadava mu koža otpada s lica, lijevo uho visi na žilici, iz spaljene kose vesele se pramenovi dima, a iz razvaljenih usta zacuje se jezovito: “Pratim sve što se dogada na scom-u.” Gledali ste ih valjda na stotine takvih filmova, ali svejedno svaki put umrete od straha kad se na kraju pojavi vronski 2. Ne pomaže tu zdrav razum, ne pomaže što racionalno znate da u normalnom forumu vronski 2 ne može docekati drugi nastavak, džabe sve, svaki put vi dlanovima pokrijete oci od strave i užasa, kao što ste ih pokrivali na svaku jezivu scenu iz filma. Možda ipak redatelj u petom nastavku ne oživi glavnog lika jer za njim nema više potrebe. Postao je preveliko opterecenje za producente. |
always progressive, never conventional! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/04/2013 : 23:29:39
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Uzas od Premijerke..gotovo pa da nemam lijepe rijeci..ipak..R.I.P
gotovo moje misli, sory murdoc da sam jih kopirao....kratko i jasno...što nije**************vec prije 30 godina. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 09/04/2013 : 07:46:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Molim sve prisutne na ovom forumu da me razumeju, malo sam u eforiji srece i radosti je smo danas odbacili ultimatum Evropske unije i rekli EVropi NE!!!!
Sretno vam bilo.
Imacemo sigurno više srece od vas koji za tri meseca ulazite u tu jazbinu zvanu Evropska unija!
Ja nisam mislio ništa zlonamjerno s ovim "sretno vam bilo". Bar ste pokazali da po nekim pitanjima, za razliku od naših, imate kralježnicu (ili kicmu, kako bi vi rekli). |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 09/04/2013 : 09:02:30
|
quote: Originally posted by djule
Ništa cudno da huligani i divljaci tamo na stadionima sad slave njezinu smrt, kad ih je svojedobno strpala tamo gdje im je i mjesto -u kaveze!
ajmo malo zagrebat dublje, sa svojim potezima je nogomet otudila od pravih navijaca, radnicke klase, sa restrikcijama, zabranama te pretvaranja nogometnih klubova u firme unutar onog ceg je ona najviše zaslužna, neoliberalnog kapitalizma gdje i klubovi nisu ostali poštedeni i koji su tu radi - profita.
Da zato stadioni u HNL-u su dupkom puni. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 09/04/2013 : 09:10:01
|
Ništa cudno da huligani i divljaci tamo na stadionima sad slave njezinu smrt, kad ih je svojedobno strpala tamo gdje im je i mjesto -u kaveze!
ajmo malo zagrebat dublje, sa svojim potezima je nogomet otudila od pravih navijaca, radnicke klase, sa restrikcijama, zabranama
Pravih navijaca? Poput onih divljaka s Heysela?? Sva sreca da nema više takvih, tj. da im je pristup stadionima onemogucen ili ogranicen, barem u velikoj mjeri, bez obzira kojoj klasi ili društvenom staležu takvi pripadali. Pogotovo kad se sjetim kakav su strah i trepet na stadionima i izvan njih engleski huligani predstavljali 80-ih i dijelom 90-ih, a toga više nema, barem ne u takvoj mjeri kao onda, ako se ne varam. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 09/04/2013 : 09:30:21
|
cekaj ti generaliziraš, zbog ceg stavljaš u isti koš huligane i navijace. naravno da je hejsel pizdarija, al pogledaj posljedice tih poteza. arsenalova godišnja ulaznica košta 18.000 kn. isto tak pogledaj strukturu vlasnika klubova. reci, kakve to ima veze sa pravim navijacom(ne huliganima ili bogatim pakistancima kaj slikaju iz prvog reda tribina s mobitelima)?
ak ti nije još nekaj jasno, pogledaj "looking for eric", shvatit ceš o cem pricam.
@bjelolasica, prije bilo kakvog komentara, pogledaj srž price, a ne lajat samo zato da bi te se culo |
Edited by - djule on 09/04/2013 09:31:06 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38067 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 09/04/2013 : 10:51:28
|
quote: Originally posted by Poli
djule, nemog grubo s bjelolasicom, uskoro ce napustiti ovu dolinu suza zbog teske bolesti :(
pa upravo radi tog sam i bil grub. sretan mu put na vjecna lovišta |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 09/04/2013 : 11:04:01
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Markos
Ne slažem se s tim "o mrtvima sve najbolje" kad su u pitanju javne licnosti (a pogotovo ovakve kao ona). Vidim da nisam jedini: http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/apr/08/margaret-thatcher-death-etiquette
mladjo jel slijedi ban zbog ovoga (i svim ostalim clanovima koji su odgovarali u slicnom tonu) kao kaj sam ga ja dobil zbog kriminalca Chaveza!? Kako je ono glasilo objašnjenje "pijetet prema mrtvima i sl." Gdje je ovdje taj pijetet o kojem govoriš? Gdje su sad tvoji kriteriji?
ova tema i odgovori još jednom pokazuju dosljednost vrlih modova
Slažem se |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 09/04/2013 : 11:10:23
|
maki bez uvrede,al mislim da bi ti najmanje trebao govoriti o nekakvoj dosljednosti s obzirom na nacin kak si došao na forum. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/04/2013 : 11:13:01
|
quote: Originally posted by fikus
Sigurno ste ih gledali na stotine. Plus minus. Mislim na horor filmove. I uvijek su na isti kalup. Ono, skupi se krdo neke klincadije pa kampiraju negdje na jezeru. Ubijaju se od cuge, vesele se... Da ne duljim, do kraja filma od vece skupine tinejdžera u kucici na jezeru ostane njih dvoje-troje, cudovišnog novinara što ih je masakrirao sat i pol vremena na koncu samostrijelom zakucaju u stablo, puste kroz njega dvadeset tisuca watti struje, tijelo mu zapale, odvuku do kolibe s bacvama benzina i dignu u zrak, ostatke šaluju s tonom cementa i bace u bunar, bunar zatrpaju improviziranom hidrogenskom bombom, pa u zoru konacno uz umirujucu glazbu iscrpljeni legnu kraj kamina cekajuci policiju - kad se odjednom na vratima pojavi vronski 2 živ živcat. Cadava mu koža otpada s lica, lijevo uho visi na žilici, iz spaljene kose vesele se pramenovi dima, a iz razvaljenih usta zacuje se jezovito: “Pratim sve što se dogada na scom-u.” Gledali ste ih valjda na stotine takvih filmova, ali svejedno svaki put umrete od straha kad se na kraju pojavi vronski 2. Ne pomaže tu zdrav razum, ne pomaže što racionalno znate da u normalnom forumu vronski 2 ne može docekati drugi nastavak, džabe sve, svaki put vi dlanovima pokrijete oci od strave i užasa, kao što ste ih pokrivali na svaku jezivu scenu iz filma. Možda ipak redatelj u petom nastavku ne oživi glavnog lika jer za njim nema više potrebe. Postao je preveliko opterecenje za producente.
stari, ti si lud! daj otvori kolumnu na scom-u.. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/04/2013 : 11:28:39
|
Dosado, izbacit cu te s foruma zauvijek. Nisi ostavio nijedan jedini post vezan za strip, a imaš skoro 6000 postova? Što radiš na stripovskom forumu? |
Trouble will find me |
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Posted - 09/04/2013 : 11:32:05
|
maki bez uvrede,al mislim da bi ti najmanje trebao govoriti o nekakvoj dosljednosti s obzirom na nacin kak si došao na forum.
Boli me don za tvoje mišljenje. Jasno vidim kad se vrše podjele, nisam corav. A ti i ostali im se (moderatorima) uvlacite do mile volje. Covjek je naveo primjer i osjecam potrebu braniti ga. Ovdje više ljudi nije iskazalo "pijetet prema umrloj" pa nikom ništa, a on je ondje dobio ban. A nitko nije gazda pa da govori drugom kako se treba ponašati. Svi smo jednaki, to je poanta (koja se ne provodi). I nece mene nitko uciti ponašanju. |
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Posted - 09/04/2013 : 11:33:54
|
quote: Originally posted by dosada
opet ti ne gine (ako pojedinci skupe hrabrosti) da te povežu s nekim nikom na forumu. Vec su ionak otprije sumnjali, ali nakon blama s dorsmazom nisu imali muda napisat kaj misle
Previše samohvalisanja i jednoumlja je ovdje prisutno. A to kako oni povezuju je njihova sramota, dedukcija im je 0. |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 09/04/2013 : 11:42:37
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
maki bez uvrede,al mislim da bi ti najmanje trebao govoriti o nekakvoj dosljednosti s obzirom na nacin kak si došao na forum.
Boli me don za tvoje mišljenje. Jasno vidim kad se vrše podjele, nisam corav. A ti i ostali im se (moderatorima) uvlacite do mile volje. Covjek je naveo primjer i osjecam potrebu braniti ga. Ovdje više ljudi nije iskazalo "pijetet prema umrloj" pa nikom ništa, a on je ondje dobio ban. A nitko nije gazda pa da govori drugom kako se treba ponašati. Svi smo jednaki, to je poanta (koja se ne provodi). I nece mene nitko uciti ponašanju.
da, to se uglavnom odraduje kad je dijete maleno i u toku razvoja, sad je kasno... |
|
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 09/04/2013 : 11:53:52
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
Svi smo jednaki, to je poanta
Ovde ne bi bilo zgoreg citirati pokojnu celicnu Lejdi (teska joj crna zemlja): "...all men (and women) are not created equal." Ako ce se negde sprovoditi nedoslednost, topic posvecen njoj je pravo mesto za to
|
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Topic |
|