Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/04/2013 : 21:20:43
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
što se upuštate u rasprave s ovim mr murdocom, to je isfrustrirani Jugoslaven, u biti Srbin, željan pažnje? Evo i mene je privukao da ovo kažem, ali to je zadnje. Mislim, ono okanite ga se, u svom je svijetu
lepo |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 10/04/2013 : 21:21:14
|
što se upuštate u rasprave s ovim mr murdocom, to je isfrustrirani Jugoslaven, u biti Srbin, željan pažnje? Evo i mene je privukao da ovo kažem, ali to je zadnje. Mislim, ono okanite ga se, u svom je svijetu
Strah je put ka Tamnoj Strani. Strah vodi ka ljutnji; ljutnja vodi ka mržnji; mržnja vodi ka patnji. U tebi osjecam mnogo straha Mostarce... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/04/2013 : 21:21:37
|
Maki, a i ostali:Manite se politike i grubih izjava što više možete... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 10/04/2013 : 21:22:07
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by milandj3 Neko mi je rekao, a voleo bih i da dobijem potvrdu autenticnosti, da je ona negde izjavila: Nemacka se ujedinjuje. Znaci doslo vreme da susimo barut.
Nisam siguran je li to rekla tim rijecima, ali znam da je Kohl bio izjavio da se ona strahovito protivila ujedinjenju pa je cak na jednom europskom sastanku ljutito lupala nogama od pod kad se o tome raspravljalo.
Ja mislim da je i Cercil bio govorio kad ide da spava da ga niko ne budi ni zbog cega, jedino da ga probude ako se Nemacka ujedini.
|
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 10/04/2013 : 21:30:08
|
quote: Originally posted by mladjo
Maki, a i ostali:Manite se politike i grubih izjava što više možete...
Ok. Ali naziva prvog hrvatskog predsjednika krivoustim, a zna se tko to radi. A Dsormaz, cija sam loša kopija, drugog predsjednika nazvao "onaj s velikim obrvama" ili tako nešto i- ban. Ja kidam na desno s ove teme, bolje i nju kljucaj. A tebe, Zagor-te-nay, ne kontam. Kakvog straha? |
Edited by - Maki_Mostar on 10/04/2013 21:30:41 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/04/2013 : 21:42:35
|
Ok. Ali naziva prvog hrvatskog predsjednika krivoustim
A bas je ima iskrivljena usta.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/04/2013 : 21:45:13
|
Bacite lock na ovu temu jer se sve ovo pretvara u prepucavanje izmedu kapitalizma i komunizma, a vec se krenulo i politicare 90-tih ubacivati. LOCK
Kako ide kemoterapija? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/04/2013 : 21:51:44
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Strah je put ka Tamnoj Strani. Strah vodi ka ljutnji; ljutnja vodi ka mržnji; mržnja vodi ka patnji. U tebi osjecam mnogo straha Mostarce...
Svaka cast zagoretino,pogodio si u "sridu" što se tice makijavelija...A Tacerica?-Nek joj je lahka crna zemljica trebala bi jedna takva celicna ruka da se nade pa da malo dovede u red i ove nesretne krajeve...Valja rastjerati huligane,nakotili su se previše... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 10/04/2013 21:54:21 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/04/2013 : 22:02:12
|
Ok. Ali naziva prvog hrvatskog predsjednika krivoustim, a zna se tko to radi. A Dsormaz, cija sam loša kopija, drugog predsjednika nazvao "onaj s velikim obrvama" ili tako nešto i- ban. Ja kidam na desno s ove teme, bolje i nju kljucaj. A tebe, Zagor-te-nay, ne kontam. Kakvog straha?
a nije bija krivoust? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 10/04/2013 : 22:02:44
|
quote: Originally posted by brni
Bacite lock na ovu temu jer se sve ovo pretvara u prepucavanje izmedu kapitalizma i komunizma, a vec se krenulo i politicare 90-tih ubacivati. LOCK
Kako ide kemoterapija?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 10/04/2013 : 22:03:09
|
A bas je ima iskrivljena usta..
totalka |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/04/2013 : 22:49:18
|
quote: Originally posted by milandj3
quote: Originally posted by kiky
zacijelo najgora kolonijalisticka i kapitalisticka hulja koja je, ruku pod ruku sa reaganom, instalirala globalizam i divljacko-pljackaški kapitalizam cije posljedice danas jako dobro vidimo (i osjecamo) u svijetu, u obliku masovnog kolapsa svjetkih ekonomija, goleme nezaposlenosti i bijede. bila je najgori neprijatelj radnika i sindikata, otvoreno radila u interesu velikih igraca i korporacija, kojima je bespoštedna trka za profitom postala jedini smisao postojanja. jedna od onih koji su, bojim se, nepovratno uništili i korumpirali ovaj svijet, u ekonomskom, socijalnom i moralnom smislu.
istini za volju, licno smatram da je ona jos i bila dobra kad pogledamo iz ove perspektive. Naime , osamdesetih u vreme reganizma i tacerizma, kapitalisticki svet je prozivljavao najuspesniju dekadu ikada dok je socijalizam propadao pod teretom svojih samonametnutih ogranicenja. Taj zanos je dao za pravo nekim entuzijastima da sruse berlinski zid i time naruse poredak stvoren nakon II svetskog rata. E kad je nastupio novi talas, politicari takvog starog kova odose u staro gvozdje a na scenu stupise neke budale kao onaj Djani de Mikelis, Ditrih Genser i jos kojekakvi anonimci. Neko mi je rekao, a voleo bih i da dobijem potvrdu autenticnosti, da je ona negde izjavila: Nemacka se ujedinjuje. Znaci doslo vreme da susimo barut.
Drugim rijecima - svi oni koji su tada bili prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
milandj3
Average Member
Serbia
614 Posts
Member since 17/08/2006 |
Posted - 10/04/2013 : 23:07:28
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by milandj3
quote: Originally posted by kiky
zacijelo najgora kolonijalisticka i kapitalisticka hulja koja je, ruku pod ruku sa reaganom, instalirala globalizam i divljacko-pljackaški kapitalizam cije posljedice danas jako dobro vidimo (i osjecamo) u svijetu, u obliku masovnog kolapsa svjetkih ekonomija, goleme nezaposlenosti i bijede. bila je najgori neprijatelj radnika i sindikata, otvoreno radila u interesu velikih igraca i korporacija, kojima je bespoštedna trka za profitom postala jedini smisao postojanja. jedna od onih koji su, bojim se, nepovratno uništili i korumpirali ovaj svijet, u ekonomskom, socijalnom i moralnom smislu.
istini za volju, licno smatram da je ona jos i bila dobra kad pogledamo iz ove perspektive. Naime , osamdesetih u vreme reganizma i tacerizma, kapitalisticki svet je prozivljavao najuspesniju dekadu ikada dok je socijalizam propadao pod teretom svojih samonametnutih ogranicenja. Taj zanos je dao za pravo nekim entuzijastima da sruse berlinski zid i time naruse poredak stvoren nakon II svetskog rata. E kad je nastupio novi talas, politicari takvog starog kova odose u staro gvozdje a na scenu stupise neke budale kao onaj Djani de Mikelis, Ditrih Genser i jos kojekakvi anonimci. Neko mi je rekao, a voleo bih i da dobijem potvrdu autenticnosti, da je ona negde izjavila: Nemacka se ujedinjuje. Znaci doslo vreme da susimo barut.
Drugim rijecima - svi oni koji su tada bili prijateljski nastrojeni prema Hrvatskoj.
ama ne to, nego su svi nekako persone sitnog formata i svi nekako zaglavise na sudu. sitne duse. jajare. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:20:47
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
idi u q |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/04/2013 : 23:30:28
|
Zanimljivo, na ovom je forumu sve dopušteno kada se dode do Tudmana.. Modovi, sklonite ovu sliku jer vrijeda na više nacina i na više razina. I to stalno nazivanje krivoustim i slicno.. Nije svetac i imao je puno grešaka i mana, ali takvo stalno vrijedanje... dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:32:14
|
quote: Originally posted by Amos
Zanimljivo, na ovom je forumu sve dopušteno kada se dode do Tudmana.. Modovi, sklonite ovu sliku jer vrijeda na više nacina i na više razina. I to stalno nazivanje krivoustim i slicno.. Nije svetac i imao je puno grešaka i mana, ali takvo stalno vrijedanje... dajte bar nekog minimalnog respekta prema covjeku koji je najzaslužniji što danas imamo svoju državu.
da respektiran nekog cija me pandurija drkala godinama zbog niceg. ne pada mi napamet. a državu bi imali s njim ili bez njega.a možda cak ne bi bila ni popljackana. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:32:24
|
quote: Originally posted by bagi
...trebala bi jedna takva celicna ruka da se nade pa da malo dovede u red i ove nesretne krajeve...
E, ovo cu ti i ja potpisati. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:33:30
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Strah je put ka Tamnoj Strani. Strah vodi ka ljutnji; ljutnja vodi ka mržnji; mržnja vodi ka patnji. U tebi osjecam mnogo straha Mostarce...
Svaka cast zagoretino,pogodio si u "sridu" što se tice makijavelija...A Tacerica?-Nek joj je lahka crna zemljica trebala bi jedna takva celicna ruka da se nade pa da malo dovede u red i ove nesretne krajeve...Valja rastjerati huligane,nakotili su se previše...
bagi zajeba si topic. ovaj je o željeznoj lady gagi a ne o celicnoj kandži |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:34:58
|
I to stalno nazivanje krivoustim i slicno..
Oli nije ima kriva usta? |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:36:10
|
quote: Originally posted by lwood
da respektiran nekog cija me pandurija drkala godinama zbog niceg. ne pada mi napamet. a državu bi imali s njim ili bez njega.a možda cak ne bi bila ni popljackana.
lwoode, ovo s pandurijom mi lici na razmišljanje i stavove cetrnaestogodišnjaka. I nisam baš siguran da bi uspjeli bez njega, ali ne trebamo sad ulaziti u te vode. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:36:57
|
I to stalno nazivanje krivoustim i slicno..
Oli nije ima kriva usta?
Ti ne prcaj! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/04/2013 : 23:37:52
|
quote: Originally posted by lwood
A bas je ima iskrivljena usta..
totalka
I ne samo njih |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/04/2013 : 23:39:32