Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/04/2013 : 22:56:39
|
I di je onaj tip (prekasno je da bi mi paleomozak omogucio da se sjetim nicka) koji je imao nekog mededa na avataru, i otvarao neke "lepljive" topice? S njim je uvijek bilo... urnebesno. :DDD
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/04/2013 : 23:09:03
|
quote: Originally posted by Poli
I di je onaj tip (prekasno je da bi mi paleomozak omogucio da se sjetim nicka) koji je imao nekog mededa na avataru, i otvarao neke "lepljive" topice? S njim je uvijek bilo... urnebesno. :DDD
Raga? onaj sexualni manijak? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 29/04/2013 : 23:14:19
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by bjelolasica
Dal netko može napisati ili mi na PM kakav je to veliki raskol 2010?
I mene interesuje, koji je to bio veliki raskol?
+1 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 29/04/2013 : 23:28:27
|
quote: Originally posted by Davor2403
quote: Originally posted by bjelolasica
Dal netko može napisati ili mi na PM kakav je to veliki raskol 2010?
I mene interesuje, koji je to bio veliki raskol?
+1
Ni mene tda nije bilo ali mislim da se radi o odlasku pojedinih clanova vezanih za izdavacku kucu libellus koji su otisli I osnovali svoj forum |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 30/04/2013 : 01:01:50
|
ja sam se bio registrirao u ožujku 2010., baš tamo negdje kad su se ti stariji clanovi polako poceli povlacit, pa ne znam kako je stvar funkcionisala prije, al s obzirom na ovo sadašnje stanje...dosta ok. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 30/04/2013 : 02:40:07
|
Normalno da je forum sada bolji nego prije... Nema smisla plakati za dinosaurima, kojima su stripovi.com postali pretijesni... Vjerojatno je i zdravije tako, da se svako malo profiltrira forum...
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 30/04/2013 : 13:28:48
|
quote: Originally posted by lwood
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31466
Iskido sam se na ovaj topik i na onaj o govnetu!!!
pa eto vidiš i sam,više je valja ovaj lik nego pola ovog sad foruma.
bar si se moga nasmijat ka covik |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 30/04/2013 : 13:56:56
|
Forum je super, osobito u pogledu informacija o stripovima, sto mi je na kraju krajeva i vazno. A ovo sve drugo, lako za to... I bolje da je nekad malo dosadno, u protivnom bi visili po cijele dane. Ono sto mi zna dignuti tlak je kad odem na Home page, i od 10 tema koje tamo izbaci 3 su o stripu. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/04/2013 : 14:13:18
|
quote: Originally posted by bagi
Forum je kroz te godine prilicno dosljedan samom sebi,clanovi se mijenjaju ali tematika ostaje nepromjenjena-stripovi i klanja s moderatorima...Idemo dalje...
Slazem se! U toku godina mnogi kvalitetni (i manje kvalitetni) clanovi su nestali, neki novi se pojavili. Veterani cesto kukaju za starim vremenima i clanovima na koje su u raspravama navikli, ali u sustini slabo je sta drugacije nego prije, stvar je u tome da su se mnogi s vremenom zasitili foruma i tipicnih forumskih tema. Nekada su i ljudi poput Djoleta i co. komentarisali svakakve gluposti, onda su pisali samo onda kada su zaista imali sta pametno da kazu, pa sve rijedje i rijedje. I ja sam u jednoj od tih faza poodmaklog stepena, sve rijedje ostavljam postove van stripovskih tema, i uopste, neda mi se vise upustati u svakave rasprave. Prijasnji svakodnevni sagovornici su sve manje prisutni na forumu, a na nove mi treba vremena da se naviknem i uopste da ih akceptiram kao ljude koji zaista imaju sta da kazu. No dobro, nove generacije dolaze i kada malo bolje pogledam ne vidim razlog zasto su manje kvalitetni od starih. Neki su dobro potkovani na samom pocetku, kao npr. Nagor, neki drugi se s vremenom razviju u kvalitetne forumase (Mhejl, Brni...) |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 30/04/2013 : 14:15:10
|
quote: Originally posted by nagor
Normalno da je forum sada bolji nego prije... Nema smisla plakati za dinosaurima, kojima su stripovi.com postali pretijesni... Vjerojatno je i zdravije tako, da se svako malo profiltrira forum...
To nisu dinosauri vec ljudska bica koja bi svakako podigla kvalitetu foruma da se vrate nazad... I nije za njih sajt postao pretijesan vec su se povukli zbog konstantnih provokacija nekih clanova... Ti ne bi da si u takvoj situaciji? |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Posted - 30/04/2013 : 14:15:43
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Ono sto mi zna dignuti tlak je kad odem na Home page, i od 10 tema koje tamo izbaci 3 su o stripu.
Mislis previse?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 30/04/2013 : 14:34:31
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by grofica Varga
Ono sto mi zna dignuti tlak je kad odem na Home page, i od 10 tema koje tamo izbaci 3 su o stripu.
Mislis previse?
Da, slabo ima tema o nogometu. Toga bi trebalo biti malo vise |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 30/04/2013 : 14:36:03
|
možda i najbolji odgovor u ovom topiku. da, tko je otišao je otišao i nema smisla, a niti odvec razloga naricati i jadikovati zbog toga... nitko nije nezamjenjiv, i bez svakoga ovaj forum može i evidentno ide dalje. dolaze novi ljudi, (bolji ili lošiji od starijih? - sve je to relativno). |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 30/04/2013 : 14:51:38
|
quote: Originally posted by Zagor12
To nisu dinosauri vec ljudska bica koja bi svakako podigla kvalitetu foruma da se vrate nazad... I nije za njih sajt postao pretijesan vec su se povukli zbog konstantnih provokacija nekih clanova... Ti ne bi da si u takvoj situaciji?
Nisam mislio dinosauri u smislu da su zvijeri ili loši, nego jednostavno da su bili starosjedioci, kojima je forum postao pretijesan... citao sam onaj topic i ispada da su libellusovci otišli jer su se uvrijedili što šef nije stao uz njih jer su oni kao posebni clanovi...
ili recimo sawitch... mislio sam da je simpaticni spammer, a otišao jer se uvrijedio što ljudi nemaju tolerancije za njegov teški primitivizam... iliti njegova "tradiocionalna razmišljanja"...
gle, tako ispada po citanju njihovih zadnjih postova... tako da nemam pretjeranih simpatija za "staru ekipu"... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 30/04/2013 : 15:04:23
|
Isto tako, mislio sam da si ti mislio (haha) i na ogroman broj odlicnih clanova koji su otišli bez nekog posebnog razloga... Inferno, Man of steel, William Wallace, mali od palube... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Maki_Mostar
New Member
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
Posted - 30/04/2013 : 15:19:11
|
Uf, tko ce sve citati. Mene zanima je li se Markos sa Dadama nešto posvadao i ako jeste radi cega, ili nisu posvadani vec su samo konkurenti, pa stoga ne više prijatelji? Ajmo, stara garda, odgovor... Da, dolazi polako do smjene generacija, vidim ja da, bar na forumu, nema puno ljudi koji su strucno komentirali prve recenzije... Jedino mi se cini da je solar još tu |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 30/04/2013 : 15:27:26
|
quote: Originally posted by Zagor12
Isto tako, mislio sam da si ti mislio (haha) i na ogroman broj odlicnih clanova koji su otišli bez nekog posebnog razloga... Inferno, Man of steel, William Wallace, mali od palube...
Kod ovih što si nabrojao je vjerojatno prevagnulo ono što je King gore napisao… zasicenje… i to je normalno... ali oni se uvijek mogu vratiti i vjerojatno ce se prije ili kasnije vratiti…
Ovi koji su teatralno napustili sajt su druga prica…
Ali kad podvucemo crtu, dobro je što sajt stvarno ima povijest… sumnjam da forum.hr ili index.hr imaju nešto slicno… : )
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 30/04/2013 : 15:43:12
|
@dosada
Daj mi reci da ne mislis na ovog celavog sta ispija pivo na minutu i po..
Nije to on..jedino ako ti ovo nije bila svojevrsna metafora.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 30/04/2013 15:58:49 |
|
|
Topic |
|