Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/05/2013 : 13:31:02
|
quote: Originally posted by mamlaz
bez obzira sto za hrvatske prilike dobro zaradjujem vrlo sam nezadovoljan.
tvoj sexualni život nas ne zanima s obziron šta si napisa triba si glasat za prvu opciju |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 19/05/2013 : 13:33:53
|
quote: Originally posted by lwood
tvoj sexualni život nas ne zanima s obziron šta si napisa triba si glasat za prvu opciju
ja sam napisao da sam vrlo nezadovoljan placom za posao koji radim. to ne znaci da mi je placa minimalac. za posao koji radim trebao bi imati bar duplu do trostruku placu. |
Mrzim mrznju! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 19/05/2013 : 13:51:08
|
Ja se nemam pravo požaliti ni na što.Primanja su vrlo dobra ali ima prostora za bolje pa sam glasao za drugu opciju.Vidim mnogo ljudi oko sebe koji se žale na životne okolnosti i situaciju ali po meni bez osnova.Za neke stvari ne možeš kriviti sistem nego sebe a malo ko to radi.Uvijek je za tvoje nevolje kriv neko drugi.Konkretno,kod mene u Bihacu vlada opce mišljenje kako je situacija neizdrživa,nema se novca,posla pogotovo.No,ako izadete u bilo koje doba dana naci cete pune kafice,prepune prodavnice,masu vozila na cesti-skoro ispred svake kuce stoji parkiran automobil (ili dva) vrijednosti najmanje 6-7 hiljada eura,razne nove gradevinske radove i restauracije...Duboka kriza,nema šta.Trebalo bi malo cešce puštati na tv-u vijesti i dokumentarce iz stvarnog treceg svijeta pa da ljudi uvide šta znaci život u neimaštini,gladi i bijedi.Ovo kod nas je još uvijek život na visokoj nozi šta god mi baljezgali da se ovako više ne može... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 19/05/2013 13:52:11 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/05/2013 : 14:03:47
|
quote: Originally posted by lwood [br
i nije ti padalo napamet da odeš? [/quote] Naravno da je. Padne meni na pamet i da postanem Betmen pa mi ne ide. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/05/2013 : 14:08:09
|
quote: Originally posted by bagi
Ja se nemam pravo požaliti ni na što.Primanja su vrlo dobra ali ima prostora za bolje pa sam glasao za drugu opciju.Vidim mnogo ljudi oko sebe koji se žale na životne okolnosti i situaciju ali po meni bez osnova.Za neke stvari ne možeš kriviti sistem nego sebe a malo ko to radi.Uvijek je za tvoje nevolje kriv neko drugi.Konkretno,kod mene u Bihacu vlada opce mišljenje kako je situacija neizdrživa,nema se novca,posla pogotovo.No,ako izadete u bilo koje doba dana naci cete pune kafice,prepune prodavnice,masu vozila na cesti-skoro ispred svake kuce stoji parkiran automobil (ili dva) vrijednosti najmanje 6-7 hiljada eura,razne nove gradevinske radove i restauracije...Duboka kriza,nema šta.Trebalo bi malo cešce puštati na tv-u vijesti i dokumentarce iz stvarnog treceg svijeta pa da ljudi uvide šta znaci život u neimaštini,gladi i bijedi.Ovo kod nas je još uvijek život na visokoj nozi šta god mi baljezgali da se ovako više ne može...
Naravno da je kriv netko drugi. Pa nisam valjda ja kriv što je sve otišlo u k...c. Ne idem po kafanama, nemam automobil, ne pravim gradevinske radove. Znam da 90% ljudi ovog svijeta živi još gore od mene, ali nekako mi to baš i ne pomaže. Može se preživjeti naravno, ali kakav je život ako se svodi na preživljavanje. I sada cu da kukam dok mi i to ne zabrene. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 19/05/2013 : 14:36:16
|
quote: Originally posted by Poli
Sta otprilike znaci "za hrvatske prilike", 3-4k, 4-5k, 5-6k?
sada sam nasao da je prosjecna placa u hr za prva tri mjeseca oko 51000 a sa naknadama i bozicnicama oko 5400 kn.
|
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 19/05/2013 : 15:05:39
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by bagi
Ja se nemam pravo požaliti ni na što.Primanja su vrlo dobra ali ima prostora za bolje pa sam glasao za drugu opciju.Vidim mnogo ljudi oko sebe koji se žale na životne okolnosti i situaciju ali po meni bez osnova.Za neke stvari ne možeš kriviti sistem nego sebe a malo ko to radi.Uvijek je za tvoje nevolje kriv neko drugi.Konkretno,kod mene u Bihacu vlada opce mišljenje kako je situacija neizdrživa,nema se novca,posla pogotovo.No,ako izadete u bilo koje doba dana naci cete pune kafice,prepune prodavnice,masu vozila na cesti-skoro ispred svake kuce stoji parkiran automobil (ili dva) vrijednosti najmanje 6-7 hiljada eura,razne nove gradevinske radove i restauracije...Duboka kriza,nema šta.Trebalo bi malo cešce puštati na tv-u vijesti i dokumentarce iz stvarnog treceg svijeta pa da ljudi uvide šta znaci život u neimaštini,gladi i bijedi.Ovo kod nas je još uvijek život na visokoj nozi šta god mi baljezgali da se ovako više ne može...
Naravno da je kriv netko drugi. Pa nisam valjda ja kriv što je sve otišlo u k...c. Ne idem po kafanama, nemam automobil, ne pravim gradevinske radove. Znam da 90% ljudi ovog svijeta živi još gore od mene, ali nekako mi to baš i ne pomaže. Može se preživjeti naravno, ali kakav je život ako se svodi na preživljavanje. I sada cu da kukam dok mi i to ne zabrene.
Oni što kukaju ti najviše i imaju... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 19/05/2013 15:55:14 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 19/05/2013 : 16:04:25
|
quote: Originally posted by split85
obi sada sam nasao da je minimalac oko 2800 kn. kako to da imas tako malu placu?
To je bruto placa.
Meni u ugovoru piše bruto placa 2814kn, kad se sve oduzme izade negdi oko 2250kn, dobijen 250kn putnih troškova i eto tih famoznih mojih 2500kn. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 19/05/2013 : 18:43:41
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by swamp thing
Poll pokazuje da su ljudi koji citaju stripove poprilicno dobrostojeci.
Sad ce se cijela povorka sponzoruša ulogirati na sajt. Ma kakve diskoteke i kafici, sa stripofilima je buducnost osigurana.
ako do sad sajt nije bio ugrozen, mislim da se upravo to promijenilo. Admine, stitove sajta na maksimum! Ne damo nasu oazu!
Talk for yourself... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19035 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/05/2013 : 21:39:00
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by velka031
Osrednje sam zadovoljan, da žena radi bilo bi super, ovako se krpamo nekako, zbog stambenog kredita smo dobro zaglibili, nema veze, jedino tako smo se mogli izvuci od staraca, borba svakodnevna, neka, tako i treba... U jebenim vremenima nisam od onih koji kukaju, radim po cijeli dan, vikendima, praznicima, ljudi moji, to se zove život, to smo htjeli, sad ko nas jebe.
To ste htjeli. Meni je socijalizam bio dobar.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 19/05/2013 : 21:43:35
|
quote: Originally posted by fikus
Jedan moj prijatelj Ante, problem je rješio videnjem Isusa Krista (33) u svojem netom otvorenom restoranu. A Isus Krist je restoran "Ante" izabrao zbog ugodnog ambijenta, fleksibilnog radnog vremena, ugodnog osoblja, širokog izbora domacih i stranih pica te bogate ponude iz tradicionalne kuhinje po vrlo popularnim cijenama. Neki dan Isus mu je priopcio da se planira ukazanje Sv. Ante, inace omiljen svetac u njegovom kraju. Za tu prigodu biti ce proširen restoran ''Ante'' sa zvonikom kako bi dolicno primio sveca. Takoder se planira i ukazanje Sv. Nikole 6. 12. u školskoj dvorani, a ako dogovori proteknu povoljno 15. kolovoza može se ocekivati i gostovanje medugorske Gospe uz prigodan kulturno-umjetnicki program uz neizostavni roštilj po popularnim cijenama.
postovi su ti sve bolji i bolji |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/05/2013 : 22:14:12
|
quote: Originally posted by lwood
tvoj sexualni život nas ne zanima s obziron šta si napisa triba si glasat za prvu opciju
ja sam napisao da sam vrlo nezadovoljan placom za posao koji radim. to ne znaci da mi je placa minimalac. za posao koji radim trebao bi imati bar duplu do trostruku placu.
štrajkaj |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 19/05/2013 : 22:32:20
|
quote: Originally posted by swamp thing
Poll pokazuje da su ljudi koji citaju stripove poprilicno dobrostojeci.
i meni se cini... u svakom slucaju ili je to ili mesecno daju na stripove dvocifreni postotak plate što je izrazito infantilan obrazac ponašanja... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/05/2013 : 23:21:30
|
Ti si student. Studenti po defaultu nikad nemaju pare, žicaju ih starcima i cugaju po parkicima jeftinog crnjaka. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/05/2013 : 00:01:34
|
@ noemis
quote: i meni se cini... u svakom slucaju ili je to ili mesecno daju na stripove dvocifreni postotak plate što je izrazito infantilan obrazac ponašanja...
Zašto infantilan? Zato što je rijec o stripovima? Da umjesto o stripovima pricamo o umjetnickim slikama, ili recimo o knjigama, o rijetkim markama ili arhivskim vinima, bi li i onda bio infantilan? U najboljem slucaju si na pogrešnom forumu, infantilnom stripovskom. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 20/05/2013 : 00:11:24
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
@ noemis
quote: i meni se cini... u svakom slucaju ili je to ili mesecno daju na stripove dvocifreni postotak plate što je izrazito infantilan obrazac ponašanja...
Zašto infantilan? Zato što je rijec o stripovima? Da umjesto o stripovima pricamo o umjetnickim slikama, ili recimo o knjigama, o rijetkim markama ili arhivskim vinima, bi li i onda bio infantilan? U najboljem slucaju si na pogrešnom forumu, infantilnom stripovskom.
kakav lakmus post...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 20/05/2013 : 09:11:51
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ti si student. Studenti po defaultu nikad nemaju pare, žicaju ih starcima i cugaju po parkicima jeftinog crnjaka.
I uvek imaju više love nego zaposleni....uživaj kao student na puno, jer kasnije..... |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/05/2013 : 11:37:12
|
@ noemis
quote: kakav lakmus post...
Potpuno si u pravu, samo što je smjer obratan, i još jednom govori o tvom snobizmu i pseudofilozofskom palamudenju. Nažalost, stinky je bio u pravu.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 20/05/2013 : 11:51:06
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
@ noemis
quote: kakav lakmus post...
Potpuno si u pravu, samo što je smjer obratan, i još jednom govori o tvom snobizmu i pseudofilozofskom palamudenju. Nažalost, stinky je bio u pravu.
ta smiri se, šalio se cika...
i što nažalost?
|
|
|
Topic |
|