Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/05/2013 : 16:00:46
|
quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by lwood
znaci oralni sex isto nije dopušten pošto nije prokreativan jeli željka?
oralni sex nije stanje poredite neuporedivo
gejština je stanje protiv kojeg se svaki pojedinac uz pomoc zajednice može pokušati boriti... vecina pod uticajem medija ne žele
brkate pojmove
brkan pojmove. aj mi sad objasni na kakav su nacin npr svecenici prokreativni? (svida mi se ovaj izraz ) ajmo željka |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 27/05/2013 : 16:01:00
|
zato - jer nemogu nadljedjivat, nemogu posjetit bolesnog partnera u bolnici, i nemaju hrpu prava koja zapravo zele
a dobivanjem tih prava, nitko od nas hetero ljudi nece nista izgubiti |
There can be only one, me! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:02:26
|
quote: Originally posted by maddox031
znaci dolazimo do prokreacije
trebamo onda zabranit brak i izmedju neplodnih ljudi
skupice oni i za to potpise |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/05/2013 : 16:03:21
|
udruga u ime obitelji je ocito paravan, a pravi organizator je crkva i sve bi to bilo ok, kada ne bi bilo besmisleno - naravno, ako je njihov cilj ono što kažu puno ljudi je vec pitalo kljucnu stvar: na koji nacin je tradicionalni brak MŽ ugrožen ozakonjenjem istospolnih brakova? cime to pederi i lezbe ugrožavaju nas/vas 'normalne'? zašto se ne traži zaštita tradicionalnog braka od nasilja u obitelji, od zlostavljanja i mlacenja djece, od pohlepnih bankara koji razaruju brakove, od ove ili one stvarne opasnosati da li je obitelj ugrožena ako se roditelji odreknu sina pedera ili kceri lezbijke, odnosno, da li i homofobija ugrožava tradicionalnu instituciju braka - ili je sasvim tradicionalno odreci se vlastita djeteta
pa cak i da se u ustav unese takva odredba, da li bi to umirilo homofobe - npr. da se umjesto braka uvede istospolna zajednica i da se sklapa pred maticarem i ima sva zakonska prava kao brak da li bi dsormaz, amos, željko i kras rekli da je to ok |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/05/2013 : 16:05:33
|
brkan pojmove. aj mi sad objasni na kakav su nacin npr svecenici prokreativni? (svida mi se ovaj izraz ) ajmo željka
ne znam na kojem nivotu razgovaramo crkveno teološkom ili laickom
onog trenutka kada svecenici budu htjeli brak dva svecenika mocemo govoriti o slicnoj situaciji s gejevima... jer je ovdje rijec o braku... ne prokreaciji temelj braka je dobrobit supružnika i potomstvo gejevi imaju prvo... nemaju drugo... jer to nije brak... jedno objašnjava drugo...cista logika...
na laickom nivou... kat. svecenici ne stupaju u brak nego u službu ckrvi koja ima dosta pozitivnih duhovnih primjera eno prav. svecenici se žene pa i to ne valja nekima |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:09:45
|
quote: Originally posted by ken2
udruga u ime obitelji je ocito paravan, a pravi organizator je crkva i sve bi to bilo ok, kada ne bi bilo besmisleno - naravno, ako je njihov cilj ono što kažu puno ljudi je vec pitalo kljucnu stvar: na koji nacin je tradicionalni brak MŽ ugrožen ozakonjenjem istospolnih brakova? cime to pederi i lezbe ugrožavaju nas/vas 'normalne'? zašto se ne traži zaštita tradicionalnog braka od nasilja u obitelji, od zlostavljanja i mlacenja djece, od pohlepnih bankara koji razaruju brakove, od ove ili one stvarne opasnosati da li je obitelj ugrožena ako se roditelji odreknu sina pedera ili kceri lezbijke, odnosno, da li i homofobija ugrožava tradicionalnu instituciju braka - ili je sasvim tradicionalno odreci se vlastita djeteta
pa cak i da se u ustav unese takva odredba, da li bi to umirilo homofobe - npr. da se umjesto braka uvede istospolna zajednica i da se sklapa pred maticarem i ima sva zakonska prava kao brak da li bi dsormaz, amos, željko i kras rekli da je to ok
opet sofizmi i izvrtanje
cime su gejevi ugroženi što ne mogu biti u braku??? jesam li ja ugrožen što ne mogu biti kirurg? što nemam stan? što ne mogu biti majka? što ne mogu biti predsjednik?
spominjanje nasilja u tradicionalnoj obitelji ( opet njihov trojanski konj kakva tradicionalna obitelj... obitelj je obitelj) je logicka zavrzlama koja ne sprecava mogucnost da ce u gej paru jedan od clanova te zajednice biti nasilan prema drugom i prema eventualno usvojenom djetetu
|
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/05/2013 : 16:17:43
|
Brak za hetero homo i bisexualce...normalna stvar. To sto crkva zivi u mracnoj prapovijesti je njen problem. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 27/05/2013 : 16:17:46
|
quote: Originally posted by MarxH
Kud se otišlo u ovoj raspravi...
Ono što je bitno je vec netko ispravno napisao. Grupa ljudi koristi svoje ustavno pravo da odredenoj grupi ljudi pokuša uskratiti njihovo pravo. I to je to.
Ako je itko pomislio , odmah cu ga demantirati , iako mi nije jasno zbog cega se uopce moram ovdje ikome izjašnjavati. Nisam gay, ali GAY je OK. I ti ljudi (gay populacija) moraju imati sva prava kao i svi ostali gradani RH. Sve drugo nije demokracija , nego povratak u srednji vijek.
Uostalom , sad cu ubiti u pojam sve farizeje , dvije ženske osobe gay orijentacije mogu imati djecu i to tako da im neka muška osoba donira sjeme. I ni bog , ni crkva , ni homofobi , ni ekstremni katolici , ni zakon , ni kojekakvi hrastovi , grozdovi i ostale botanicke udruge ih u tome ne mogu sprijeciti.
Ajde brate ne piši svašta.
Jedini tko ovdje pokušava drugima uskratiti neko pravo su liberali i gejevi koji teroriziraju šutljivu vecinu i najradije bi ukinuli pravo na referendum jer im trenutno ne odgovara. Sada kad je šutljiva vecina odlucila dignuti glas, svi su se usprndecali.
I kakvo pravo se hoce uskratiti? Misliš na "pravo na brak" uskratiti gejevima? Možda nisi znao, ali "pravo na brak" ne postoji. Da postoji onda bi postojao i zahtjev za ostvarenje tog "prava", što znaci da bi postojali mehanizmi za provedbu zahtjeva. Prevedeno: Oj državo moja draga, ja bih stupio u brak, ali me nijedna nece, pa mi ti, državo, nadi neku da je ženim. Primijeni državo, svoje mehanizme izvršne vlasti i omoguci mi da ostvarim svoje pravo. Koncept "pravo na brak" je logicki nemoguc.
Kao da se kaže da netko ima "pravo na djecu". Nemoguce i neostvarivo. Kako netko može imati "pravo imati djecu"? Može samo imati djecu ili ih ne imati (razlozi i sve kombinacije razloga i pobuda imanje/neimanje djece su sada nebitni). Postoji masu ljudi koji bi dali sve da mogu imati djecu pa ih ne mogu zaceti, a postoji još njih više koji bez problema stvore djecu pa ih masakriraju u abortusima ili ih napuštaju itd.
I ovo nije nikakav povratak u srednji vijek nego stavljanje stvari na svoje mjesto u njihovim pravnim temeljima, prvenstveno Ustavu. Onaj tko se ne slaže neka iskoristi svoje pravo i na referendumu glasa protiv ili neka skupi ovakvu peticiju i složi neko svoje pitanje, a na ovom referendumu ce se cuti glas naroda, za kojega uopce nema sumnje kakav ce biti. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 27/05/2013 : 16:18:45
|
sto se mene tice..ako homospecialci hoce brak, sto da ne...bole.me.kita za.njihov brak
samo, djecu nebi ntrebali usvajat nit odgajat |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 27/05/2013 : 16:23:46
|
quote: Originally posted by maddox031
quote: Originally posted by zlikovski
potpisao. nemam ništa protiv istospolne ljubavi, niti života u dvoje ljudi istog spola (ili troje i više). ali pravo na klasican brak, usvajanje itd. im ne priznajem. uostalom ne kužim zašto takva halabuka... nece se zakonski zvati obitelj, nego zajednica, partnerstvo ili nešto slicno. i svakako sam za da se prava na podjelu zajednicke imovine, mirovina nakon smrti jednog partnera i dr. reguliraju kao i kod klasicnog braka.
o tome se i radi :) diskriminacija
paralela
nije zabranjeno crncima se voziti u busu, ali moraju sjediti u zadnja 3 reda
upravo tako, diskriminacija je u pitanju, kao što sam i ja diskriminiran pa ne smijem pljuvati po ulici, jesti voce iz susjedovog vocnjaka, voziti se u busu bez karte, pipiati nepoznate žene, voziti bez svjetla po mraku, piti na poslu, imati bar tri žene, ženiti se za trosjed (to ne smijem prije svega jer bi mi fotelja popiz...)... društvo namece odredene norme, da ih nema nastao bi kaos. možda ni to nije loše, jer kao što rece jedan - to nije kaos, to su ljestve... |
Grad - to ste vi. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/05/2013 : 16:24:53
|
quote: Originally posted by ken2
pa cak i da se u ustav unese takva odredba, da li bi to umirilo homofobe - npr. da se umjesto braka uvede istospolna zajednica i da se sklapa pred maticarem i ima sva zakonska prava kao brak da li bi dsormaz, amos, željko i kras rekli da je to ok
opet sofizmi i izvrtanje
cime su gejevi ugroženi što ne mogu biti u braku??? jesam li ja ugrožen što ne mogu biti kirurg? što nemam stan? što ne mogu biti majka? što ne mogu biti predsjednik?
spominjanje nasilja u tradicionalnoj obitelji ( opet njihov trojanski konj kakva tradicionalna obitelj... obitelj je obitelj) je logicka zavrzlama koja ne sprecava mogucnost da ce u gej paru jedan od clanova te zajednice biti nasilan prema drugom i prema eventualno usvojenom djetetu
naravno da su ugroženi nema njih jako puno koji žive u dugotrajnim i stabilnim vezama, ali oni koji žive zajedno, moguce da zajedno i kupe stan i onda jedan pogine ili iznenada umre i dode rodbina umrlog na ostavinsku, a koja je davno prekinula veze sa sinom nakaradnog nacina života, i sjedne ovome drugome na njegov stan to je itekakvo ugrožavanje, koje bi bilo onemoguceno ozakonjenjem njihove veze, zvala se ona ovako ili onako
što se tice nasilja i zlostavljanja, to je naravno moguce svugdje - samo navodim, jer mislim da takve stvari ugrožavaju brak - a svecenici na apele zlostavljanih žena imaju zanimljive savjete: trpi i moli, rodi još jedno dijete, možda ga to smiri itd, itd |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:25:39
|
ken2, ja sam vec nekoliko stranica ranije napisao da nemam ništa protiv da se istospolnim zajednicama uredi pravni status. Protiv toga sam da se njihova zajednica/udruživanje/kako god to nazvali zove brak jer je brak jedno, a njihova udruživanja nešto drugo.
Znaš što mi je cudno u ovoj prici? Koliko sam upoznat cijeli koncept gej borbe za svoja prava je u pocetku (tamo 60-ih, 70-ih) ima lajtmotiv ukidanja braka kao zastarjele društvene koncepcije koju treba ukinuti. Sada ti isti istospolni pokreti teže da se i njihova zajednica prizna brakom. Je li to malo shizofreno ili su u pitanju drugi razlozi? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/05/2013 : 16:26:13
|
quote: Originally posted by Markos
Ovaj referendum je tužna slika ovog društva, pokazuje koliko je ovaj narod glup i koliko se može dignuti na noge oko stvari koja na njihove živote nema nimalo utjecaja, a da taj "ustanak" nema nikakve svrhe (jer ovo i ovakvo pitanje je neustavno i referendum se ne može održati), dok more drugih, važnijih tema prolazi šutke. Država i narod su opljackani, ljudi koji su to ucinili i blagoslovili i dan danas sjede na vodecim pozicijama, ali kljucno pitanje za Crkvu je definicija braka. Jadne li države, jadne li crkve, jadnog li naroda.
Moje misli. Od rijeci do rijeci... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:30:29
|
quote]Originally posted by ken2 naravno da su ugroženi [/quote]
wow ovo je samo po sebi dokaz apsalut što bi rekla profa
that escalated so quickly
vjerujem da se u pravu može naci neka cibulja od clanka koja može regulirati njihov imovinsko pravni odnos bez uplitanja braka u sve to... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:32:43
|
brkan pojmove. aj mi sad objasni na kakav su nacin npr svecenici prokreativni? (svida mi se ovaj izraz ) ajmo željka
ne znam na kojem nivotu razgovaramo crkveno teološkom ili laickom
onog trenutka kada svecenici budu htjeli brak dva svecenika mocemo govoriti o slicnoj situaciji s gejevima... jer je ovdje rijec o braku... ne prokreaciji temelj braka je dobrobit supružnika i potomstvo gejevi imaju prvo... nemaju drugo... jer to nije brak... jedno objašnjava drugo...cista logika...
na laickom nivou... kat. svecenici ne stupaju u brak nego u službu ckrvi koja ima dosta pozitivnih duhovnih primjera eno prav. svecenici se žene pa i to ne valja nekima
pazi,ja u to ne ulazin. ali gle ovo; recimo u nekoj državi padne napamet nekoj skupini npr. nekim kršcanskim fundamentalistima da je to "nakaradno" i skupe potpise i zabrane kat. svecenstvo. misliš da bi to bilo ok? ja ti kažen da ne bi. slicna stvar i s ovin.
|
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 27/05/2013 : 16:34:09
|
@Amos
Woah, cek malo, tko tu koga uznemirava? Kakva je fora ici po selu od kuce do kuce i zajebavat babe i djedove s pizdarijama?
Mogli su pred trgovinom staviti štand pa tko hoce neka potpiše.
Jel ja idem njihovim babama i djedovima dilat magazin StripOs, a jednako mi je bitno kao što je njima ovo?
Ne idem, odakle onda nekom pravo da uzemirava ljude preko 80 kuka sa glupostima koje njih uopce ne zanimaju, niti ih razumiju?
Nepoznati ljudi da ulaze kod mojih starih babe i djeda u kucu i dvor nepozvani?
Kada Gare (pas) slijedeci put nekoga pojede onda ce se svi cuditi... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:35:10
|
quote: Originally posted by Amos
Znaš što mi je cudno u ovoj prici? Koliko sam upoznat cijeli koncept gej borbe za svoja prava je u pocetku (tamo 60-ih, 70-ih) ima lajtmotiv ukidanja braka kao zastarjele društvene koncepcije koju treba ukinuti. Sada ti isti istospolni pokreti teže da se i njihova zajednica prizna brakom. Je li to malo shizofreno ili su u pitanju drugi razlozi?
bio je i onaj balon o probnih 7 godina ne ovdje ide onaj sistem kad lik ulece curama s istom forom kod jedne ce upaliti stalno se izvrcu teze
gejština je neodrživa u svakoj mogucoj nauci školskom predmetu svemu što postoji... što god oni kažu sami sebi jamu kopaju dosta ljudi se drže one pametniji popušta... a veliku vecinu (tautologija)jednostavno ne zanima niti imaju vremena što ne znaci da podržavaju to... i tako neopaženo korak po korak prolaze sve moguce ideje u svijetu...
ne podržavam ideju da je gejština bolest... rekao sam vec ali oni stalno traže dokaze od svojih protivnika
kažem dokažite da nije dje su ti dokazi koliki je uzorak ko je vodio istraživanje
cak i njihova homofobija je etimolopški neodrživa |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/05/2013 : 16:36:54
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
@Amos
Woah, cek malo, tko tu koga uznemirava? Kakva je fora ici po selu od kuce do kuce i zajebavat babe i djedove s pizdarijama?
Mogli su pred trgovinom staviti štand pa tko hoce neka potpiše.
Jel ja idem njihovim babama i djedovima dilat magazin StripOs, a jednako mi je bitno kao što je njima ovo?
Ne idem, odakle onda nekom pravo da uzemirava ljude preko 80 kuka sa glupostima koje njih uopce ne zanimaju, niti ih razumiju?
Nepoznati ljudi da ulaze kod mojih starih babe i djeda u kucu i dvor nepozvani?
Kada Gare (pas) slijedeci put nekoga pojede onda ce se svi cuditi...
Apsolutno si u pravu. Drz ga Garo |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/05/2013 : 16:44:16
|
auc, tko drugi nego ken (ne da mi se sad citat tko i što sve tu piše, ali ionako znam: najobicnije gluposti i trabunjanja "talentiranih" "posebnih" "jednakih" i inih)
a vidim sad i markos "pokazuje koliko je ovaj narod glup i koliko se može dignuti na noge oko stvari koja na njihove živote nema nimalo utjecaja" = klasicna glupost i jalovost. ali što ocekivati od nekoga tko izdaje stripove o degenericima, pederima, biljkama koje stupaju u ljubavni odnos i slicne "važne teme". sve su teme jednako_dobre i sve imaju isti ekvivalent, novac. ove su cak_bolje, možda se bolje prodaju, može se sa njima uci u kružoke gej udruga, baba i gradanoida svake fele.
baš je krasna akcija pokrenuta, cak su zgodne ženske volontirale, sjajna masovnost potpisa... Hrvatska još nije za odbaciti, zna se sjajno mobilizirati u odredenim situacijama |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:48:03
|
quote: Originally posted by lwood pazi,ja u to ne ulazin. ali gle ovo; recimo u nekoj državi padne napamet nekoj skupini npr. nekim kršcanskim fundamentalistima da je to "nakaradno" i skupe potpise i zabrane kat. svecenstvo. misliš da bi to bilo ok? ja ti kažen da ne bi. slicna stvar i s ovin.
nije ti dobro poredenje... logicka greška prelazak u drugi red
biti kat. svecenik samo po sebi ne protivi se nicemu...generalno da ne dolazimo u neke dubioze...to je izbor profesije vjerojatno je svinjogojstvo u nekim zemljama zabranjeno... kao i religija ali to nije relevantno za našu raspravu
eh sad da govorimo o homo svecenicima koji žele u brak... tu bi se moglo govoriti o zbranama
moraš odrediti parametre za diskusiju kao i terminologiju pa cemo pricati prvi parametar... seksualnost me oblikuje ( samo po sebi greška) drugi prametar... hocu nešto što nije imanentno mojoj skupini itd |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/05/2013 : 16:53:54
|
Pricamo na poslu ovih dana o navedenoj temi. I svi su u fazonu: Treba razbit te pedercine! Još da im dozvole brak pa da nas napadaju po ulicama. Kada me uhvati za dupe, ima da ga ubijem! Uglavnom sve visokoumni razgovori u kojima se nekako uspijem suzdržati od komentara. Sarkazam on U sebi mislim: Da, problem gej brakova i seksualnog vaspitanja u školi mi je na prvom mjestu. To što nemam novca, buducnosti, sigurnosti, što državom upravljaju lopovi i nesposobni me ni najmanje ne brine. Samo da homoseksualci slucajno ne dobiju prava pa smo onda najebali. Prvo ce napasti mojeg kolegu s posla alkoholicara koji izgleda kao muška Babaroga. A poslije njega sva naša dupeta su na tapeti. Hvala bože što imamo dovoljno mudrosti da ih suzbijemo. A za nedostatak novca, dostojanstva i svega ostalog cemo lako... Sarkazam off Sranje ljudi. Zašto ne pocnete malo misliti svojim glavama, umjesto što za vas misle crkva, politicari i televizija...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Posted - 27/05/2013 : 16:58:41
|
prema gejevima samo s poštovanjem, ljubavlju i razgovorm treba nastupati... oni koji su za nasilje trebaju posjetiti ljekara...
takoder argument o lošoj ekonomskoj situaciji ne pije vode žao mi je to nema veze jedno s drugim |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 27/05/2013 : 17:00:23
|
@justice Auuuu, brate di me nadje! :) Slabo sam povezan s tim diverzijama na mir i chillout baba i dida, i slazem se s tobom i Murdocom da Garu treba angazirati kod bilo kojeg neovlastenog smetanja posjeda. Ma i da mi ministar obrazovanja tako dodje na vrata, Garo bi imao odrijesene ruke :) |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/05/2013 : 17:02:31
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pricamo na poslu ovih dana o navedenoj temi. I svi su u fazonu: Treba razbit te pedercine! Još da im dozvole brak pa da nas napadaju po ulicama. Kada me uhvati za dupe, ima da ga ubijem! Uglavnom sve visokoumni razgovori u kojima se nekako uspijem suzdržati od komentara. Sarkazam on U sebi mislim:
ovdje se lijepo vidi tko si i kakav si ti sa ljudima pricaš jedno (možda si se i našalio s njima na racun pedera?) a u "sebi" misliš drugo. potmulo, podmuklo, licemjerno, jalovo i ti nešto popuješ drugima??! ne, nego pocni biti covjek, nemoj govoriti jedno a u sebi misliti drugo. i bit ce ti bolje, pa i neki izgledi za buducnost |
|
|
Topic |
|