forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Brak životna zajednica žene i muškarca?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 : 17:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Vidim raspisali ste se nemilo. Kasnije cu doci i postati malo.
Ja još uvijek imam nedefiniran stav o ovome, potpisao nisam.
Evo jednog videa o tome, subjektivno u necemu se slažem u necemu ne.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jV0MKhnzpA0
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 17:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by lwood
pazi,ja u to ne ulazin. ali gle ovo; recimo u nekoj državi padne napamet nekoj skupini npr. nekim kršcanskim fundamentalistima da je to "nakaradno" i skupe potpise i zabrane kat. svecenstvo.
misliš da bi to bilo ok?
ja ti kažen da ne bi.
slicna stvar i s ovin.

nije ti dobro poredenje... logicka greška prelazak u drugi red

biti kat. svecenik samo po sebi ne protivi se nicemu...generalno da ne dolazimo u neke dubioze...to je izbor profesije
vjerojatno je svinjogojstvo u nekim zemljama zabranjeno... kao i religija ali to nije relevantno za našu raspravu

eh sad da govorimo o homo svecenicima koji žele u brak... tu bi se moglo govoriti o zbranama

moraš odrediti parametre za diskusiju kao i terminologiju pa cemo pricati
prvi parametar... seksualnost me oblikuje ( samo po sebi greška)
drugi prametar... hocu nešto što nije imanentno mojoj skupini
itd

opet izvrdavaš al dobro.
evo ti parametar:
ako se ja želin oženit s npr Tatianom po cemu mene to ugrožava ako se
isto žene Željko i Marko (pucan bezveze imena da ne bi ko šta mislia ) ili npr Klaudija i Lidija .
aj ti meni sad dokaži s cin oni/one mene ugrožavaju?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Obi-wan

Pricamo na poslu ovih dana o navedenoj temi.
I svi su u fazonu: Treba razbit te pedercine! Još da im dozvole brak pa da nas napadaju po ulicama. Kada me uhvati za dupe, ima da ga ubijem!
Uglavnom sve visokoumni razgovori u kojima se nekako uspijem suzdržati od komentara.
Sarkazam on
U sebi mislim:

ovdje se lijepo vidi tko si i kakav si ti
sa ljudima pricaš jedno (možda si se i našalio s njima na racun pedera?) a u "sebi" misliš drugo.
potmulo, podmuklo, licemjerno, jalovo
i ti nešto popuješ drugima??!
ne, nego pocni biti covjek, nemoj govoriti jedno a u sebi misliti drugo. i bit ce ti bolje, pa i neki izgledi za buducnost

Ocito nisi skuzio obi-wanov ton u odozgom postu, jos covijek napis'o sarkazam on i sarkazam off, i ti jos uvijek ne kontas...

eh, sta ces.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/05/2013 : 17:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
edit... pobježe citirani dio
sutra dovršim

Utabanim stazama ocaja!

Edited by - zeljko on 27/05/2013 17:07:12
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6153 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 27/05/2013 : 17:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

nije ti dobro poredenje... logicka greška prelazak u drugi red

biti kat. svecenik samo po sebi ne protivi se nicemu...generalno da ne dolazimo u neke dubioze...to je izbor profesije

Nisi li ti maloprije izjavio: cime su gejevi ugroženi što ne mogu biti u braku???
jesam li ja ugrožen što ne mogu biti kirurg?

Po meni lwoodova usporedba nije ništa manje logicna od ove tvoje...

A inace, da, Željku i slicnima se život ne bi ni mrvicu promijenio da se homoseksualcima omoguci brak, ali eto, ne bi mogli spavati uvecer koliko bi ih grizlo... Isto kao što sam siguran da ne spavaju mirno zbog gladne djece u Africi, zbog genocida i pokolja u svijetu, zbog rasizma i cega sve ne... Mislim, kad je vec stvar principa...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/05/2013 : 17:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Pricamo na poslu ovih dana o navedenoj temi.
I svi su u fazonu: Treba razbit te pedercine! Još da im dozvole brak pa da nas napadaju po ulicama. Kada me uhvati za dupe, ima da ga ubijem!
Uglavnom sve visokoumni razgovori u kojima se nekako uspijem suzdržati od komentara.
Sarkazam on
U sebi mislim:

ovdje se lijepo vidi tko si i kakav si ti
sa ljudima pricaš jedno (možda si se i našalio s njima na racun pedera?) a u "sebi" misliš drugo.
potmulo, podmuklo, licemjerno, jalovo
i ti nešto popuješ drugima??!
ne, nego pocni biti covjek, nemoj govoriti jedno a u sebi misliti drugo. i bit ce ti bolje, pa i neki izgledi za buducnost

Moraš biti siguran.
Ovo možda ne prolazi.
Sve pljuvanje poslije toga možda ti je neosnovano, ako se ja nisam "našalio sa njima" i "govorio jedno", a mislio drugo.
Ali glavno da si mi rekao. Sada sam puno mudriji.
Treba dakle uvijek iskreno govoriti šta misliš.
Kao ti ... na internetu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 27/05/2013 17:13:26
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 : 17:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
http://danas.net.hr/hrvatska/pederi-i-krscani-pojednostavljeni-u-deset-kratkih-tocaka
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/05/2013 : 17:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

isto žene Željko i Marko (pucan bezveze imena da ne bi ko šta mislia ) ili npr Klaudija i Lidija .

o cemu ti bulazniš?
dokazi, ugroze, ja, ti, on...

nigdje veze s vezom
stvar je jednostavna: ako nekoga nešto ne ugrožava (što ovo uopce znaci??) to još uvijek ne znaci da taj treba tu stvar podržavati, simpatizirati, imati o njoj pozitivno mišljenje, biti indiferentan, dezainteresiran i slicno

Europska Unija me niti ugrožava niti ne ugrožava, samostalnost RH me niti ugrožava niti ne ugrožava, pa opet o tome izadem na referendum i glasam prema sposobnostima vlastite svijesti

ista stvar ovo
ako se zbudu uvjeti za referendum, gradani ce izaci i glasati svaki prema svojim sposbnostima
nema potrebe da se kenovi markosi lwoodi uzbuduju i seruckaju o "glupom narodu". možda je glup onaj tko tako etiketira.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/05/2013 : 17:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Moraš biti siguran.

ali jesam siguran
valjda si do sada skužio da mi se ne svidaš
ali što sad? necu te polomiti, valjda i takvih kao ti treba biti
nego si se našao nešto pametovati, pa rekoh, vidi ovog sroljeca kako pametuje, ajde da ga svedem na pravu mjeru. što sam i ucinio. na internetu, kad si mi vec tu pri ruci.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/05/2013 : 17:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
OKO 16 sati na zagrebackom Zrinjevcu poceli su se okupljati sudionici "Marša za bracnu jednakost". Prosvjedna povorka u 17 sati krenula je prema Markovom trgu. Praškom ulicom prema Trgu bana Jelacica prošli su skandirajuci "Bracna jednakost" i "Brak za sve". Na Trg bana Jelacica umarširali su skandirajuci "Ljubav je ljubav".

Na Maršu za bracnu jednakost okupilo se više stotina ljudi. "Cilj ovog marša je ukazati na kršenje ljudskih prava", porucuju organizatori.

"U zadnje vrijeme svjedocimo masovnoj mobilizaciji protiv istospolnih parova od strane Crkve. To je neprihvatljivo", kaže Sanja Juras iz udruge Kontra, koja je nadležne institucije pozvala da sprijece referendum koji zaziva inicijativa "U ime obitelji".

Aktivisti su na Zrinjevcu rasprostrli zastavu s duginim bojama, koja je simbol LGBTQ pokreta. Istaknuli su transparente poput "Brak svima", "Moja partnerica je moja obitelj", "Van iz srednjeg vijeka", "Razlicita obitelj, ista ljubav", "I Isus je imao dva oca"... Marš su došli podržati i mladi antifašisti, koji su istaknuli transparent "Antifašisticka solidarnost".

Aktiviste je na oku držalo par desetaka interventnih policajaca. "Marš za bracnu jednakost" organizirale su udruge Kontra i Iskorak, u znak prosvjeda protiv gradanske inicijative "U ime obitelji", odnosno njihovog zahtjeva da se brak u Ustavu RH definira kao zajednica muškarca i žene.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Eto Obi sad mozes reci da si dobija batina priko interneta..

stinky - internetski CRO COP..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/05/2013 : 17:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja sam protiv gay brakova
jer gay ljudi odgajaju samo gay djecu!
kao sto hetero ljudi odgajaju samo hetero djecu...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Ovo ti nema uopce smisla..pogledaj koliko gay ljudi je doslo iz hetero braka..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/05/2013 : 17:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Sexualnost se ne moze "odgojiti" ..kuzis

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 17:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

o cemu ti bulazniš?
dokazi, ugroze, ja, ti, on...

nigdje veze s vezom
stvar je jednostavna: ako nekoga nešto ne ugrožava (što ovo uopce znaci??) to još uvijek ne znaci da taj treba tu stvar podržavati, simpatizirati, imati o njoj pozitivno mišljenje, biti indiferentan, dezainteresiran i slicno

Europska Unija me niti ugrožava niti ne ugrožava, samostalnost RH me niti ugrožava niti ne ugrožava, pa opet o tome izadem na referendum i glasam prema sposobnostima vlastite svijesti

ista stvar ovo
ako se zbudu uvjeti za referendum, gradani ce izaci i glasati svaki prema svojim sposbnostima
nema potrebe da se kenovi markosi lwoodi uzbuduju i seruckaju o "glupom narodu". možda je glup onaj tko tako etiketira.

ne uzbudujen se ja nimalo. meni je koma da to uzbuduje pola milijuna ljudi.
usput,ja ne potpisujen nikakve peticije .kad izaden na izbore ako mi se kandidati ne svidaju nacrtan in lipi falus.

a glede mede,odnosno Ustava da bi se isti prominija triba 2/3 zastupnika.
al recimo da se i promini šta bi ti osobno dobia?
bil te to usrecilo? dobia bi nova kola? vecu penziju?
cišci zrak? bolje radno misto?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/05/2013 : 17:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ma ne kužite vi supermarka i njegov sarkazam

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ma ne kužite vi supermarka i njegov sarkazam

Da,imas pravo sad kad opet citam njegov post i sitim se ranijih upisa dolazim do istog zakljucka..pocea je i on udice dobro bacati..

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/05/2013 : 17:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
šta bi ti osobno dobia?

meni je dovoljna satisfakcija da mogu biti u braku a gejevi ne + idejni poraz kena markosa obija i takvih
što ce mi više
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/05/2013 : 17:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ja mislim da se KRAS žestoko sprda i s nama i s topicom, a da to nitko osim možda dr strangelovea nije skužio.
Ili se barem nadam da je tako.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Supermark je u pravu, gejevima treba zabranit ne samo brak, nego i da udisu isti vazduh koji mi udisemo.
Ako im dopuste da odgajaju djecu, zamislite onda koliko ce novih pedercica da hodaju nasim ulicama za jedno dva'est godina... Katastrofa!

Off with their heads!!!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/05/2013 : 17:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ja mislim da se KRAS žestoko sprda i s nama i s topicom, a da to nitko osim možda dr strangelovea nije skužio.

Nope, nadas se pogresno. Covjek stvarno vjeruje u ono sto pise.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/05/2013 : 17:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Znate, imam dosta pitanja na koja godinama ne pronalazim
u ovakvim raspravama odgovore.
Zivim svoj zivot, radim, dodem doma s posla, ceka me hrpa obaveza,
moji hobiji, moja zadovoljstva, ispunjeni su mi dani, ispunjen mi je zivot, i niti na rubu moga svemira nije mi na pameti da razmisljam o tudim zivotima na nacin kako ce oni sto i kamo staviti, nad tim se zgrazati, te kao osnovu uzimati za misiju da idem sad u akciju spasavanja
svog integriteta i dostojanstva jer sam eto, ugrozena ljubavlju, odn. nacinom na koji
tamo neki moji susjedi, ili sugradani iskazuju ljubav jedno drugome..

S druge strane, osjetljiva sam na slabe i nemocne, osjetljiva na nasilje u obitelji, skoli, i u stanju ostro reagirati..

Koliko puta ste culi sami, ili iz prica o nasilju u obitelji, muz tuce zenu, gazi njezino dostojanstvo.. Koliko puta ste culi da netko kaze -
ne mijesaj se, to je njihova stvar, to je medu njima.. Ne guraj nos u tude stvari..

Samo bih jednom voljela dobiti odgovor u cemu je fora? U cemu je razlika?
Zbog cega je toliko ljudi spremno intervenirati kada se radi o pitanju
zajednice u kojoj je gej par, a zasto okrecu glavu kada muz tuce zenu, i ne zele se mijesati u tu bracnu zajednicu jer je to "njihova stvar".

Tko je tu lud?
Tko tu ugrozava svetu hrvatsku obitelj? I ne samo obitelj, vec mozda i zivot zene, a znamo da ih sve vise gine od ruke vlastitog supruga.

Ja mislim da je doista hrvatska obitelj jako ugrozena.
Zbog okretanja glave, i ne pruzanja pomoci zrtvama nasilja u obitelji.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 27/05/2013 : 18:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

naravno da se sprdam...nemogu vjerovat da se u 21. vijeku ljudi opetecuju tudjim brakovima i pravima na.iste...

a ja..sta ja..ko se brine o mojim pravima..imam tri zene a nemogu to ozvanicit
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/05/2013 : 18:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message

šta sve ovdje ne možeš procitati

Krasa su ucili u školi da homoseksualci prenose sidu, naravno zaraženi hetero ti sidu nece prenjeti da bice da je i njemu homo prenio sidu, ali kako, ako je on hetero, dapace - on je katolik pa nece ti prenjeti sidu ako ne spavaš s njim ili ako neceš dijeliti špricu s njim, a to ipak neceš jer je on ipak p***r a ti si strejt.

Mrakos, Just Charlie, brni, madox, ken 2, obi i ostali ptpisujem na sve napisano

a neka bude sramota ove grozdovce oni smiju samos ijediti na štandovim a icekati druge, nikako privlaciti ljude!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/05/2013 : 18:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Nope, nadas se pogresno. Covjek stvarno vjeruje u ono sto pise.

Kras je jedan vrhunski provokator.Cisto sumnjam da stoji iza i jednog svog posta što je do danas ispisao.Sve je to u namjeri živciranja i "vadenja masti" svim ostalima...Zato,ne uzimajte k srcu njegove baljezgarije,tu su samo da od vas izvuku neprimjerene odgovore na njegovom,inace vrlo niskom,nivou...

Wtf?

Edited by - bagi on 27/05/2013 18:14:14
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000