Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 27/05/2013 : 18:14:44
|
ma ajte.molim vas..pisalo je u casopisu Erotika tamo podkraj osamdesetih, da je medju periguzima najvise sidaša...a kolko se sjecam, na casu prirode i društva, nastavnica nas je ucila da " ljubav" izmedju dva muskarca.nije.normalna... uostalom ko je jos vidio da dva konja odgajaju ždribe? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/05/2013 : 18:15:07
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ja mislim da se KRAS žestoko sprda i s nama i s topicom, a da to nitko osim možda dr strangelovea nije skužio. Ili se barem nadam da je tako.
Nope, nadas se pogresno. Covjek stvarno vjeruje u ono sto pise.
Kras je jedan vrhunski provokator.Cisto sumnjam da stoji iza i jednog svog posta što je do danas ispisao.Sve je to u namjeri živciranja i "vadenja masti" svim ostalima...Zato,ne uzimajte k srcu njegove baljezgarije,tu su samo da vas iživciraju...
Meni vise djeluje kao covjek koji je iskreno izjavio svoje homofobno misljenje, vidjeo reakciju vecine, i onda kobejagi promjenio stav ("... ma samo se zajebavam, nista ozbiljno, obozavam gejove...")
Malo morgen. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/05/2013 : 18:18:56
|
quote: Originally posted by KRAS
ma ajte.molim vas..pisalo je u casopisu Erotika tamo podkraj osamdesetih, da je medju periguzima najvise sidaša...a kolko se sjecam, na casu prirode i društva, nastavnica nas je ucila da " ljubav" izmedju dva muskarca.nije.normalna... uostalom ko je jos vidio da dva konja odgajaju ždribe?
da ali su jednako rizicna skupina kao i intraverozni narkomani, nimfomani i svi koji prakticiraju analni seks
nedavno to ucio vjeruj mi |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/05/2013 : 18:19:37
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Znate, imam dosta pitanja na koja godinama ne pronalazim u ovakvim raspravama odgovore. Zivim svoj zivot, radim, dodem doma s posla, ceka me hrpa obaveza, moji hobiji, moja zadovoljstva, ispunjeni su mi dani, ispunjen mi je zivot, i niti na rubu moga svemira nije mi na pameti da razmisljam o + sve vise gine od ruke vlastitog supruga
vidiš, moja je teza da izmedu ove dvije pojave postoji veza u gornjem pasusu ti si "lulu oslobodena", zanimaš se za svoje hobije svoja zadovoljstva i svoj svijet, a iz toga onda proizlazi ona donja konstatacija: sve veci raspad društva, moralno rasulo i dezintegracija. jasno, ti se sada cudiš i o cemu ovaj, makar sama priznaješ da "godinama ne dolaziš do odgovora" i da realno nemaš pojma o društvenoj dinamici.
dok se ti zanimaš svojim talentom i živiš u svom svemiru i ni na rubu ti nije da se baviš drugima, prema društvenoj zakonitosti dolazi do dezintegracije, jer ha - i druge takve lulu oslobodene se zanimaju svojim talentima i svojim svemirima i kidaju se elementarne veze koje neku zajednicu drže na okupu: moral i obicajnost. ti vec sada zapravo živiš u nekom pseudodruštvu individualaca u kojemu izmedu dva hobija i dva zadovoljstva umiruješ savjest tako što se retoricki pitaš "tko to okrece glavu" "što s tim jadnim ženama".
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 27/05/2013 : 18:25:01
|
ace.mozes me etiketirat po volji..ali homofob nisam..ja sam odrasto na selu i.kad ljeti ufari zvizdan vidio sam vec kako ovan siluje ovna.i uvijek je u pitanju silovanje..nije se jos desilo da dva ovna dobrovoljno opšte...ali ono sto jos nisam vidio je, da dva.ovna odgajaju janje...taman da odabere delo hadziselimovic taj film nes vidit u prirodi |
Edited by - KRAS on 27/05/2013 18:27:44 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/05/2013 : 18:26:48
|
Ma najbolje je tu cijelu inicijativu jednostavno marginalizirati i prepustiti se hedonistickom uzivanju |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Tonto
Advanced Member
8590 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/05/2013 : 18:35:20
|
@KRAS: Iskreno, jebe me se sta privatno mislis o gejevima i njihovim pravilima, u vezi njihovog braka, odgajanja djece, i slicno.
Ali istovremeno ne mozes na ovom forumu pisat kako su pedofilija i homoseksualizm ista stvar, i onda ne ocekivat nikakvu reakciju. I jos se onda pravis budala, i govoris kako je to samo zajebancija sa tvoje strane. (i onda potom i dalje govoris kako gejevi sire sidu, itd itd).
Mozes mi tvrdit da nisi homofob koliko hoces, ali po tvojim stavovima na ovom forumu (ne samo na ovom topicu, nego i drugima) to ti nikako ne vjerujem.
Ali kao sto vec rekoh ranije, jebe me se; vise bi volio da si makar iskren sa svojim stavovima ("pedofilija je ista kao homoseksualizm... nisam homofob... ali oni svugdje sire sidu..."), nego da skaces naprijed i nazad bezveze. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - acestroke on 27/05/2013 18:36:52 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 27/05/2013 : 18:36:21
|
quote: Originally posted by stinky
Znate, imam dosta pitanja na koja godinama ne pronalazim u ovakvim raspravama odgovore. Zivim svoj zivot, radim, dodem doma s posla, ceka me hrpa obaveza, moji hobiji, moja zadovoljstva, ispunjeni su mi dani, ispunjen mi je zivot, i niti na rubu moga svemira nije mi na pameti da razmisljam o + sve vise gine od ruke vlastitog supruga
vidiš, moja je teza da izmedu ove dvije pojave postoji veza u gornjem pasusu ti si "lulu oslobodena", zanimaš se za svoje hobije svoja zadovoljstva i svoj svijet, a iz toga onda proizlazi ona donja konstatacija: sve veci raspad društva, moralno rasulo i dezintegracija. jasno, ti se sada cudiš i o cemu ovaj, makar sama priznaješ da "godinama ne dolaziš do odgovora" i da realno nemaš pojma o društvenoj dinamici.
dok se ti zanimaš svojim talentom i živiš u svom svemiru i ni na rubu ti nije da se baviš drugima, prema društvenoj zakonitosti dolazi do dezintegracije, jer ha - i druge takve lulu oslobodene se zanimaju svojim talentima i svojim svemirima i kidaju se elementarne veze koje neku zajednicu drže na okupu: moral i obicajnost. ti vec sada zapravo živiš u nekom pseudodruštvu individualaca u kojemu izmedu dva hobija i dva zadovoljstva umiruješ savjest tako što se retoricki pitaš "tko to okrece glavu" "što s tim jadnim ženama".
Stinky, odjebi! I ne izvrci mi rijeci. I ne pametuj, i ne pravi se pametan kao da si isusio mrtvo more pameti i ostalima ostavio pustinju da za tvojim pametovanjem zedaju. Meni se jebe ko koga jebe, i kako ce zivjeti i u kakvoj ce zajednici zivjeti i kako ce se ona zvati. Moj zivot je ispunjen. Ispunjen strahovima, brigama, problemima, kao i svaciji zivot ovdje, ali sam shvatila da si necu pomoci ako zajasim na metlu, pograbim vile, uzmen tamjan i svetu vodicu i krenem u lov na pedere u njihovim bracnim loznicama. Posvetila sam se svom, ne tudem zivotu, i zadovoljna sam jako onime sto vidim i imam, i nemam potrebu mesti pred tudim vratima, i samo pitam u cemu je fora u glavama tih drugih koji ne misle poput mene? Ili su to u pitanju doista dokone domacice i sjebani branitelji koji svatko trazi utjehu u necemu pa ju i nade; dokone dame serdnje dobi u crkvi, raznim botanickim udrugama, po kavama sa susjedama gdje peru tudi ves, a dokoni penzici, preuranjeni penzici, branitelji po svojim udrugama, birtijama i dobis da je dokoni um davolje igraliste. Uostalom, sama sam si upravo odgovorila zasto se okrece glava od nasilja u obitelji, ma kakvo ono bilo, kao i od nasilja nad zenama...
Svatko svoje frustracije lijeci tamo gdje moze, kako zna i umije, ili je naveden na put kojim ce najbolje rijesiti se frustracija u svakodnevnom zivotu. Odi u crkvu, uclani se u udrugu.. svrni misli sa svog jada, i muke.. bavi se necim.. Bilo sto, stoj na standu i prikupljaj potpise "U ime obitelji" koju treba spasiti. Nama ni bog vise ne moze pomoci.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/05/2013 : 18:41:13
|
naravno da nisam potpisao za referendum niti mi pada na pamet. najjezivije od svega toga je gledati usplahirene desnicare, u duši zapravo anarhiste, kako se mahnito pozivaju na demokraciju kao krinku pod kojom slobodno mogu prožimati govor mržnje, netrpeljivosti i kao sredstvo preko kojega mogu slodobno i "demokratski" zatirati ljudska prava. samim time još sam više uvjereniji u ideji da demokracija, premda fin ideal, u rukama podlih i manipulativnih ljudi, postaje najrazornija ideologija ikad smišljena, i to dokazano u ekonomskom, socijalnom, moralnom, ekstremno desnom ali i krajnje liberalnom smislu... i da je treba sasvim ukinuti i nametnuti jednu poštenu (odgojnu) diktaturu, kao jedini spas zavedenog i iluzorno-višestranackim baljezganjima izmanipuliranog naroda.
samim time, priznajem da me markosov odrješit nacin vodenja foruma u posljednje vrijeme (bice kako ja kažem i nikako drugacije!) i ophodenje sa pojedinim forumašima, posebice u ovom topiku donekle, cak i impresionira i onako ugrubo i više-manje predstavlja ono o cemu pricam... jer previše je slobode, previše je pozivanja na svakojaka prava, i previše je gluposti, ljenosti, kaosa i nereda došlo s time. potrebno je tome stati na kraj. i to cvrstom rukom. i bez obzira pao li i ja pod njom u buducnosti. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 27/05/2013 : 18:43:16
|
ace.moj stav je kristalno jasan...
reko sam sta sam cito u erotiki i kako nas je nastavnica ucila...
zaista nemam nista protiv pedera.neka zive.nek stupaju u brak.njihova stvar...al djecu dva muskarca da odgajaju nema stvarno smisla.pogotovo ne na balkanu gdje.bi dijete bilo ppdvrgnuto ruglu svaki dan..da negovorimo kakve bi traume dijete dobilo.slusajuci starce dok vode ljubav |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 27/05/2013 : 18:52:14
|
ovo se slažem, i ja za dijecu još nije vrijeme, a samo jer bi primitivnost sredine tu dijecu dovelo do najgoreg moguceg dijetinjstva |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/05/2013 : 19:02:50
|
quote: Originally posted by kiky i impresionira i onako ugrubo i više-manje predstavlja ono o cemu pricam... jer previše je slobode
bilo je za ocekivati da ceš se ovako stropoštati. kad si oduvijek premekan i vapiš za fuhrerom. "tražiš si drugog gospodara" kako se to kaže. samo, hoce li markos ispuniti ocekivanja? hm hm, loše igraš. markos baš iskace kao liberal, podržava laissez faire, samo neka bude stripova i kupaca. zar te ne bi bolje i više impresioniralo da markos progna sve konkurente, donese dekret kojim se zabranjuje reklama drugih i koristi scom kao platformu za nametanje fibrinih stripova? e to bi bilo nešto i pravi komunisticki potez.
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/05/2013 : 19:14:23
|
ti ceš meni o stropoštavanju? sam se priklanjaš vecini onako kako ti i kada paše. jednom si sam protiv svih, a sutra sa svima.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/05/2013 : 19:14:49
|
Vidi molim te , traze ispriku
quote: INICIJATIVA "U ime obitelji" od HRT-a traži ispriku jer je voditelj i urednik Dnevnika Zoran Šprajc njihov zahtjev za referendum (opravdano) nazvao homofobnim. U svom priopcenju, clanovi inicijative "U ime obitelji" tvrde da je Šprajc prekršio odredbe Zakona o HRT-u, te traže od javnog servisa da im se isprica u središnjem Dnevniku.
Priopcenje inicijative "U ime obitelji" prenosimo u cijelosti:
"Poštovani, na pocetku Dnevnika Hrvatske radiotelevizije 26. svibnja 2013. u 19.30 sati emitiran je prilog o akciji prikupljanja potpisa za referendum koji je pokrenula gradanska inicijativa „U ime obitelji“. Dnevnik su uredili gospodin Zoran Šprajc i gospoda Maja Sever, a vodio ga je gospodin Zoran Šprajc. Jedan od urednika i voditelj Dnevnika gospodin Zoran Šprajc vec je u najavi spomenutoga priloga iznio tvrdnju da se potpisnici zahtjeva za raspisivanjem referenduma zalažu za „homofobnu izmjenu Ustava.“ U daljnjem tijeku priloga, gospodin Šprajc iznio je tvrdnju da je cilj inicijative „da se u Ustav unese homofobna odredba“. Gospodin Šprajc iskusni je urednik Hrvatske radiotelevizije pa nema razloga sumnjati u to da je gospodin Šprajc pažljivo odabrao formulacije koje je iznio iznesene u spomenutom Dnevniku, opisani prilog odredio kao vijest dana, a preko pola milijuna gradana Republike Hrvatske s namjerom teško uvrijedio predbacujuci im „homofobnost“. Prema odredbi cl. 6. st. 1 alineja 1 Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji, u ostvarivanju programa HRT je dužan, medu ostalim, pridonositi poštovanju i promicanju demokratskih vrijednosti i institucija civilnog društva. Pod ovime se podrazumijeva i minimalno uvažavanje svih gradanskih inicijativa, a narocito onih za koji za cilj imaju organiziranje referenduma kao instituta neposredne demokracije. Prema odredbi cl. 7. st. 1-2 istog zakona, Hrvatska radiotelevizija u svojim programima ne smije zastupati bilo kakva svjetonazorska stajališta. Sve je ovo temeljito kompromitirano jucerašnjim Dnevnikom HRT-a. Ovdje nije rijec samo o tome da je urednik Dnevnika iskoristio središnji Dnevnik HRT-a kao poligon za izražavanje vlastitih svjetonazora i da su time uvelike prijedene i granice onoga što se kolokvijalno naziva „navijackim novinarstvom“. Gospodin Šprajc je, predstavljajuci HRT kao javnu ustanovu, spomenutim prilogom na grub nacin i uvrijedio stotine tisuca gradana Republike Hrvatske. Ovo je po našim saznanjima nezabilježen slucaj u povijesti HRT-a. Sve ovo ima poseban znacaj u kontekstu onoga cemu je javnost u posljednja dva tjedna mogla svjedociti. Fizickim napadima na naše volontere te pozivima na nasilje objavljivanim na društvenim mrežama (uz pripisivanje istih „homofobnih“ ciljeva gradanskoj inicijativi), sada se uvredama na racun gradana u svojoj središnjoj informativnoj emisiji otvoreno pridružila i Hrvatska radiotelevizija. Nažalost, sve ovo znaci da je HRT - barem ovom prigodom - djelovala kao glasnogovornik pojedinih interesnih skupina u funkciji njihovog obracuna s gradanima drugacijih stavova. U sredenoj državi kakva je Republika Hrvatska, ovako bi nešto moralo biti nezamislivo. Gradanska inicijativa „U ime obitelji“ ovim putem traži od Hrvatske radiotelevizije da se u središnjem Dnevniku dana 27. svibnja 2013. godine objavi isprika svim gradanima Republike Hrvatske koji su potpisali zahtjev za raspisivanje referenduma te da se Hrvatska radiotelevizija izrijekom ogradi od stavova iznesenih u Dnevniku emitiranom 26. svibnja 2013. godine u 19.30 sati. U suprotnom, Gradanska inicijativa smatrat ce da su stavovi izneseni u spomenutom Dnevniku stavovi Hrvatske radiotelevizije kao javne ustanove odnosno njezina Ravnateljstva i Programskog vijeca, pa ce tome prilagoditi svoje daljnje korake. Gradanska inicijativa "U ime obitelji"".
Bravo Zoki |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:22:46
|
s razlogom mi je uz pokojnog Mosora i Stankovica najdraži domaci novinar |
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 27/05/2013 : 19:32:50
|
joj! odakle krenuti... a vremena se nema... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 27/05/2013 : 19:37:02
|
quote: Originally posted by noemis
joj! odakle krenuti... a vremena se nema...
Za pocetak, ne osvrci se gdje ti je stinky, i kreni sam.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:39:29
|
quote: Originally posted by noemis
joj! odakle krenuti... a vremena se nema...
Za pocetak, ne osvrci se gdje ti je stinky, i kreni sam.
šta, i profesor filozofije je prisutan?! JEEEEEEEE!!!! ŽURKAAAAAAA!!!!! |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:40:41
|
prešao tri stranice, meh... ista trucanja ko i pre pola godine... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:43:06
|
quote: Originally posted by zeljko
Jednostavna forumula = žensko + muško = brak
sve ostalo se drugacije treba zvati
moj je problem jer se to ne može zvati brakom
kad se stavlja slika na zid ne mogu biti dva dibla i nijedan šaraf
e to žele
stvar je principa...
mene isto ne ugrožavaju druge stvari pa dižem glas nismo svi isti fala nebesima
oni nek imaju registrovanu zajednicu ali to nije brak
a tu je, vidim, i profesor logike... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:44:15
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by maddox031
ne kras, nego s tobom nije nesto u redu
na temelju cega zakljucujes da ce se homici izivljvati nad djetetom ?
zar nije pederluk i pedofilija jedna te ista bolest?
genije! GENIJE!!!
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 27/05/2013 : 19:46:23
|
quote: Originally posted by zeljko
carapa je lijeva i desna i cini par... kao što muško i žensko cini brak
logike nikad dosta... |
|
|
Topic |
|