forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Brak životna zajednica žene i muškarca?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 19:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

i sta ako to dijete slucajno vidi kako "tata" razvaljiva "mami" šupak il mu bocu gura u prkno..tom djetetu veca trauma netreba...

aha, imaš pravo... da upadne u sobu i zatekne kako tata mami gura flajku u prkno, verovatno bi rekao... matorci je l to poslednje pivo ili ima jos koja flajka...

naravno, bez ikakve mogucnosti traumatizacije...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 19:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Brak za hetero homo i bisexualce...normalna stvar.
To sto crkva zivi u mracnoj prapovijesti je njen problem.

mudro zboriš, treba da se sastanu najviši crkveni zvanicnici i pristupe sistematskom menjanju sadržaja svetih knjiga... da bi crkva najzad imala osnov po kojem može da istopolni brak "ozakoni" pod svojim krovom...

evo predloga: i bog stvori adama i stevu...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/05/2013 : 19:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
OKO 16 sati na zagrebackom Zrinjevcu poceli su se okupljati sudionici "Marša za bracnu jednakost". Prosvjedna povorka u 17 sati krenula je prema Markovom trgu. Praškom ulicom prema Trgu bana Jelacica prošli su skandirajuci "Bracna jednakost" i "Brak za sve". Na Trg bana Jelacica umarširali su skandirajuci "Ljubav je ljubav".

Na Maršu za bracnu jednakost okupilo se više stotina ljudi. "Cilj ovog marša je ukazati na kršenje ljudskih prava", porucuju organizatori.

"U zadnje vrijeme svjedocimo masovnoj mobilizaciji protiv istospolnih parova od strane Crkve. To je neprihvatljivo", kaže Sanja Juras iz udruge Kontra, koja je nadležne institucije pozvala da sprijece referendum koji zaziva inicijativa "U ime obitelji".

Aktivisti su na Zrinjevcu rasprostrli zastavu s duginim bojama, koja je simbol LGBTQ pokreta. Istaknuli su transparente poput "Brak svima", "Moja partnerica je moja obitelj", "Van iz srednjeg vijeka", "Razlicita obitelj, ista ljubav", "I Isus je imao dva oca"... Marš su došli podržati i mladi antifašisti, koji su istaknuli transparent "Antifašisticka solidarnost".

Aktiviste je na oku držalo par desetaka interventnih policajaca. "Marš za bracnu jednakost" organizirale su udruge Kontra i Iskorak, u znak prosvjeda protiv gradanske inicijative "U ime obitelji", odnosno njihovog zahtjeva da se brak u Ustavu RH definira kao zajednica muškarca i žene.

Kakva "sila" se okupila. Kažu više stotina ljudi, a nema ih ni 100. Na prste ih možeš izbrojati.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1926 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 27/05/2013 : 19:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Znate, imam dosta pitanja na koja godinama ne pronalazim
u ovakvim raspravama odgovore.
Zivim svoj zivot, radim, dodem doma s posla, ceka me hrpa obaveza,
moji hobiji, moja zadovoljstva, ispunjeni su mi dani, ispunjen mi je zivot, i niti na rubu moga svemira nije mi na pameti da razmisljam o tudim zivotima na nacin kako ce oni sto i kamo staviti, nad tim se zgrazati, te kao osnovu uzimati za misiju da idem sad u akciju spasavanja
svog integriteta i dostojanstva jer sam eto, ugrozena ljubavlju, odn. nacinom na koji
tamo neki moji susjedi, ili sugradani iskazuju ljubav jedno drugome..

S druge strane, osjetljiva sam na slabe i nemocne, osjetljiva na nasilje u obitelji, skoli, i u stanju ostro reagirati..

Koliko puta ste culi sami, ili iz prica o nasilju u obitelji, muz tuce zenu, gazi njezino dostojanstvo.. Koliko puta ste culi da netko kaze -
ne mijesaj se, to je njihova stvar, to je medu njima.. Ne guraj nos u tude stvari..

Samo bih jednom voljela dobiti odgovor u cemu je fora? U cemu je razlika?
Zbog cega je toliko ljudi spremno intervenirati kada se radi o pitanju
zajednice u kojoj je gej par, a zasto okrecu glavu kada muz tuce zenu, i ne zele se mijesati u tu bracnu zajednicu jer je to "njihova stvar".

Tko je tu lud?
Tko tu ugrozava svetu hrvatsku obitelj? I ne samo obitelj, vec mozda i zivot zene, a znamo da ih sve vise gine od ruke vlastitog supruga.

Ja mislim da je doista hrvatska obitelj jako ugrozena.
Zbog okretanja glave, i ne pruzanja pomoci zrtvama nasilja u obitelji.

Da sam ja, u braku od muza zlostavljana zena, ja bih mu prvi put kad zaspi, zabio(zabila) noz u srce. Iste te maloumne pizde maloumno piz-de na ovoj temi. Hvala nebesima da postoje forumasi poput Charlite, Markosa, Obija, lwooda i sl. Inace bih posumnjao da u Hrvatskoj zive samo supci.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 19:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Obi-wan

Pricamo na poslu ovih dana o navedenoj temi.
I svi su u fazonu: Treba razbit te pedercine! Još da im dozvole brak pa da nas napadaju po ulicama. Kada me uhvati za dupe, ima da ga ubijem!
Uglavnom sve visokoumni razgovori u kojima se nekako uspijem suzdržati od komentara.
Sarkazam on
U sebi mislim:

ovdje se lijepo vidi tko si i kakav si ti
sa ljudima pricaš jedno (možda si se i našalio s njima na racun pedera?) a u "sebi" misliš drugo.
potmulo, podmuklo, licemjerno, jalovo
i ti nešto popuješ drugima??!
ne, nego pocni biti covjek, nemoj govoriti jedno a u sebi misliti drugo. i bit ce ti bolje, pa i neki izgledi za buducnost

au profesore, moj profil, u dlaku... mada, ne vidim sta je tu loše....

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vidin da mi osin stinkija još niko nije ni pokuša odgovorit na moje pitanje.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/05/2013 : 20:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Svako djete treba oca i majku. Nikad ni jedan muškarac nece moci zamijeniti majku niti ce ikada žena moci zamijeniti oca.
Kakav roditelj 1 i roditelj 2, kakve su to gluposti??
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pusti sad roditelje na kvadrat. mislin da je pitanje bilo sasma jasno postavljeno.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/05/2013 : 20:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pusti sad roditelje na kvadrat. mislin da je pitanje bilo sasma jasno postavljeno.

Što ti kao veliki Hajdukovac takva pitanja ne pokušaš postaviti vodama Torcide na Poljudu? Ili tamo okupljenim torcidašima? Što misliš kako bi ti oni odgovorili?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Što ti kao veliki Hajdukovac takva pitanja ne pokušaš postaviti vodama Torcide na Poljudu? Ili tamo okupljenim torcidašima? Što misliš kako bi ti oni odgovorili?

mene zanimaju odgovori forumaša poput tebe ,željke i amosa

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 20:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

koje pitanje?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by noemis

quote:

koje pitanje?

ovo za željku:
ako se ja želin oženit s npr Tatianom po cemu mene to ugrožava ako se
isto žene Željko i Marko (pucan bezveze imena da ne bi ko šta mislia ) ili npr Klaudija i Lidija .
aj ti meni sad dokaži s cin oni/one mene ugrožavaju?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/05/2013 : 20:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Zanimljivo je kako nema razlike izmedu klerofašista u Hrvatskoj i Srbiji.
Preporucujem vam da pristupite vašim umno (i idealisticko) bliskim organizacijama: Naši 1389, Dveri, Obraz i još koji kurac-palac sa krst i kokardu.

Sve najbolje.

Edited by - Jasko on 27/05/2013 20:17:20
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 20:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

quote:

quote:

koje pitanje?

ovo za željku:
isto žene Željko i Marko (pucan bezveze imena da ne bi ko šta mislia ) ili npr Klaudija i Lidija .

a ne može tako, pa to je logicka greška prelaska u drugi red...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/05/2013 : 20:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Naravno da te LG osobe ne ugrozavaju ama bas nicim i ne vidim niti jednog razloga zasto nebi mogli stupati u brak kao i svi ostali koji to zele.
Mene vise zabrinjavaju ovi dusebriznici koji u ime "obitelji" ustvari zele diskriminaciju i ozakonjenje svojih fobija a sve to pod plastom demokracije, tradicionalizma i naravno vjere.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Zanimljivo je kako nema razlike izmedju klerofasitista u Hrvatskoj i Srbiji.
Preporucujem vam da pristupite vasim umno (i idealisticko) bliskim organizacijama: Naši 1389, Dveri, Obraz i još koji kurac-palac sa krst i kokardu.

Sve najbolje.

Jasko ne talasaj .

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Naravno da te LG osobe ne ugrozavaju ama bas nicim i ne vidim niti jednog razloga zasto nebi mogli stupati u brak kao i svi ostali koji to zele.
Mene vise zabrinjavaju ovi dusebriznici koji u ime "obitelji" ustvari zele diskriminaciju i ozakonjenje svojih fobija a sve to pod plastom demokracije, tradicionalizma i naravno vjere.

pa te druge i pitan

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/05/2013 : 20:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

ovo za željku:

kud baš mene i željka
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 27/05/2013 : 20:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

koje pitanje?

ovo za željku:

takva infantilna pitanja koja propitkujes pod dejstvom marikuane.najbolje da uputis na neki sos telefon za ppomoc vjecnim onanistima
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ovo za željku:

kud baš mene i željka

oba ste izgubljeni

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

koje pitanje?

ovo za željku:

takva infantilna pitanja koja propitkujes pod dejstvom marikuane.najbolje da uputis na neki sos telefon za ppomoc vjecnim onanistima

di si ovcokoljacu . baš se pitah oš navratit.
jesil procita još šta pametno u erotici?
ima ti i playboy al ne preporucan,ima previše texta pa bi te bidnoga moglo štufat.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/05/2013 : 20:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Edited by - Jasko on 27/05/2013 20:21:12
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 27/05/2013 : 20:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

vjecnim onanistima

a šta fali vjecnim onanistima...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 : 20:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 27/05/2013 : 20:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
citam i plejboj naravno...Dick Long je zakon
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000