Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/09/2013 : 21:56:21
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by tinton
prolazak u polufinale bi bio ogroman uspjeh za nas
haha, bio bi naravno i medalja bi bila ogroman uspjeh ali realno, veliki uspjeh ce biti ako prodemo u 1/4F i budemo 6 ili 7 a meni se to cini jako teško ostvarivo u drugu grupu se prenose bodovi ostvareni medu prva tri plasirana, a to znaci da ce nam trebati bodovi sa španjolcima ili slovencima - a to mi se cini nemoguce, što znaci da cemo (ako prodemo) u medugrupi biti s 0 bodova a u drugom krugu se križamo s grupom u kojoj su rusija, italija, grcka i turska i trebali bi dobit najmanje dvije od tri koje produ ako to produ, onda svaka cast i onda ni medalja ne bi trebala biti nedostižna ali nema tu kvalitete koja bi to izgurala
ne zamjeri, ali morao sam |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 19/09/2013 : 22:03:07
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by brni
Simon..
i hrvatski navijaci..
Simon za NBA! A navijaci fenomenalni, skoro ne vidjeh bolje navijanje na nekoj utakmici repke!
Mislim da su ljudi koji prate košarku(ujedno oni koji redovno na ulici zabace basketa) najvatreniji navijaci. Bar ono što sam ja vidio po forumima,vidi se da su puni emocija i želje da njihov najdraži sport dode na naslovnice. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/09/2013 : 22:12:32
|
quote: Originally posted by Leonid
Mislim da su ljudi koji prate košarku(ujedno oni koji redovno na ulici zabace basketa) najvatreniji navijaci. Bar ono što sam ja vidio po forumima,vidi se da su puni emocija i želje da njihov najdraži sport dode na naslovnice.
Meni je isla ekipa sa basketa gori..ne mogu ti opisati tu euforiju, ka mala dica..ono svi snovi se tim ljudima sad ostvaraju.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/09/2013 : 22:17:43
|
quote: Originally posted by globinjo
bravo naši...napokon,nakon jebenih 18 godina...svaka cast...navijaci-predobri
Imas ovaj post na prethodnoj strani.. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/09/2013 : 22:21:36
|
quote: Originally posted by globinjo
bravo naši...napokon,nakon jebenih 18 godina...svaka cast...navijaci-predobri
Imas ovaj post na prethodnoj strani..
Duplaju se postovi, ali globinjo je stara škola pa koristi Internet Explorer |
Trljam ruke. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/09/2013 : 22:25:53
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Duplaju se postovi, ali globinjo je stara škola pa koristi Internet Explorer
Tipicna Old School Torcida.. |
Edited by - brni on 19/09/2013 22:29:44 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/09/2013 : 23:20:02
|
Mislim da su ljudi koji prate košarku(ujedno oni koji redovno na ulici zabace basketa) najvatreniji navijaci. Bar ono što sam ja vidio po forumima,vidi se da su puni emocija i želje da njihov najdraži sport dode na naslovnice.
Meni je isla ekipa sa basketa gori..ne mogu ti opisati tu euforiju, ka mala dica..ono svi snovi se tim ljudima sad ostvaraju..
Euforija je svugdi. Danas san se vraca sa puta iz Zagreba, i nas cetri iz auta smo stali gledat utakmicu na nekoj pumpi kraj Zadra. Prije svega ni meni ni ostaloj trojici iz auta inace ne bi palo na pamet gubit vrime na autoputu nego bi nakon 3 dana na putu šibali ravno doma. Danas nije bilo teorije da propustimo utakmicu
Do drugog poluvremena se kafic na pumpi napunija. Doslovno i staro i mlado, i muški i ženske. Svi se nerviraju, svi se deru. Baš je gušt opet se nervirat zbog košarke.
Inace: 5x za Drapera 50x za Simona Kad se Tomic triba odmorit, bolje da igramo sa cetvoricon nego da ulazi Žoric.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/09/2013 : 23:30:47
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Baš je gušt opet se nervirat zbog košarke.
Kosarka je zakon..
Nego imamo 3 bronce i jedno srebro s velikih natjecanja..e koja bi to prica bila da ova ipak "autsajderska" ekipa Hrvatske digne zlato.. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/09/2013 : 08:33:29
|
Po meni, najvecu glupost su napravili Italijani...Da su lepo izgubili od Španije, igrali bi sa nama i lako bi nas pobedili i otišli u polufinale...Ovako, prihvatili su poklon pobedu od Španije i otišli na mnogo jacu ekipu Litvanije i naravno, ništa od polufinala! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/09/2013 : 10:21:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Meni je isla ekipa sa basketa gori..ne mogu ti opisati tu euforiju, ka mala dica..ono svi snovi se tim ljudima sad ostvaraju..
Euforija je svugdi. Danas san se vraca sa puta iz Zagreba, i nas cetri iz auta smo stali gledat utakmicu na nekoj pumpi kraj Zadra. Prije svega ni meni ni ostaloj trojici iz auta inace ne bi palo na pamet gubit vrime na autoputu nego bi nakon 3 dana na putu šibali ravno doma. Danas nije bilo teorije da propustimo utakmicu
Do drugog poluvremena se kafic na pumpi napunija. Doslovno i staro i mlado, i muški i ženske. Svi se nerviraju, svi se deru. Baš je gušt opet se nervirat zbog košarke.
Inace: 5x za Drapera 50x za Simona Kad se Tomic triba odmorit, bolje da igramo sa cetvoricon nego da ulazi Žoric.
košarka je najljepši momcadski sport, i puno ljudi je voli a najviše vjecni basketari i ti ljudi su sada u euforiji ali daleko je to od opce euforije neki dan sam otišao malo pucat po košu, da razgibam stare kosti nigdi nikoga, a tako je vec 15 godina - prosjek godina na basketu je preko 30 velika je rupa nastala, mlade generacije su nezainteresirane i ne kuže taj sport, a ovaj uspjeh možda pokrene stvari s mjesta GORI KOŠARKA, DOLI NOGOMET |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Posted - 20/09/2013 : 10:28:34
|
quote: Originally posted by ken2
prolazak u polufinale bi bio ogroman uspjeh za nas
haha, bio bi naravno i medalja bi bila ogroman uspjeh ali realno, veliki uspjeh ce biti ako prodemo u 1/4F i budemo 6 ili 7 a meni se to cini jako teško ostvarivo u drugu grupu se prenose bodovi ostvareni medu prva tri plasirana, a to znaci da ce nam trebati bodovi sa španjolcima ili slovencima - a to mi se cini nemoguce, što znaci da cemo (ako prodemo) u medugrupi biti s 0 bodova a u drugom krugu se križamo s grupom u kojoj su rusija, italija, grcka i turska i trebali bi dobit najmanje dvije od tri koje produ ako to produ, onda svaka cast i onda ni medalja ne bi trebala biti nedostižna ali nema tu kvalitete koja bi to izgurala
ne zamjeri, ali morao sam
nema zamjerki to se raspravljalo prije pocetka turnira kada ne da nitko nije vjerovao u naše, nego nikoga nije niti zanimao eurobasket ja sam bar najavljivao i pratio a moja realna želja je tada bio prolazak u drugi krug a velika želja 1/4 i osiguravanje SP a vidi sada ma divota jedna bravo za sve, od repeše do delaša |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Posted - 20/09/2013 : 10:33:51
|
jere nije žoric loš, bori se, zna nešto napravit ledima prema košu, ali brate mili, kad opuca s 4 -5 metara, pa i diaw je reggie miller za njega :)) meni je sinoc presudan bio draper i njegove ukradene lopte tada smo se odlijepili i cuvali to do kraja |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 20/09/2013 : 11:12:23
|
quote:
košarka je najljepši momcadski sport, i puno ljudi je voli a najviše vjecni basketari i ti ljudi su sada u euforiji ali daleko je to od opce euforije neki dan sam otišao malo pucat po košu, da razgibam stare kosti nigdi nikoga, a tako je vec 15 godina - prosjek godina na basketu je preko 30 velika je rupa nastala, mlade generacije su nezainteresirane i ne kuže taj sport, a ovaj uspjeh možda pokrene stvari s mjesta GORI KOŠARKA, DOLI NOGOMET
a kod nas svi se zapalili za košarku. još pre eurobasketa na raznim placima oko i u ljubljani igrala se košarka. i to svi uzrasti izmedu 18 - 60. ok najviše 30+. sasvim drugacije nego poslednjih 5-10 godina. u mom gradicu isto na dva-tri punkta |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 20/09/2013 : 13:14:29
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote:
košarka je najljepši momcadski sport, i puno ljudi je voli a najviše vjecni basketari i ti ljudi su sada u euforiji ali daleko je to od opce euforije neki dan sam otišao malo pucat po košu, da razgibam stare kosti nigdi nikoga, a tako je vec 15 godina - prosjek godina na basketu je preko 30 velika je rupa nastala, mlade generacije su nezainteresirane i ne kuže taj sport, a ovaj uspjeh možda pokrene stvari s mjesta GORI KOŠARKA, DOLI NOGOMET
a kod nas svi se zapalili za košarku. još pre eurobasketa na raznim placima oko i u ljubljani igrala se košarka. i to svi uzrasti izmedu 18 - 60. ok najviše 30+. sasvim drugacije nego poslednjih 5-10 godina. u mom gradicu isto na dva-tri punkta
Ma ne igra se skoro ništa,svi se zabili u kafice i pred društvene mreže...mladi decki vec trbusine imaju,u najmanju ruku ko da im je 40 godina.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Posted - 20/09/2013 : 13:45:10
|
litva me sinoc nije impresionirala i nadam se da ce ovi momci osim gubljenja cetvrtfinala srušiti još jednu tradiciju gubljenje od litve naime, nikad ih nismo dobili na nijednom prvenstvu u medijima se spominje pobjeda u kvalifikacijama za EP 98/99 (doma dobili, u gostima izgubili), ali ja to ne bih brojao a treba srušiti i davnu tradiciju gubljenja u polufinalima - naime, samo jedno smo dobili , ono 92 protiv ZND rusa idemo momci o parkeru u finalu cemo sutra razmišljati |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia