Author |
Topic |
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2013 : 22:06:29
|
Uopšte se ne slažem sa nekim mišljenjima ovde da je basket na prvenstvu loš! Prvog dana vrlo dobra utakmica Crna Gora - Makedonija a svi koji misle da je tekma Litvanije i Srbije bila loša zbog malog broja poena vidi se koliko se razumeju u košarku. Duda je postavio odbranu za udžbenike, sa brzim igracima koji su extra fizicki spremni. Dosta toga se sinoc moglo videti. Sada gledam Litvaniju i Makedoniju, potpuno drugacija utsakmica, brza, bez taktiziranja ali opet odlicna za gledati.Na žalost ne mogu da pratim dve-tri utakmice istovremeno ali se po rezultatima vidi da je jako zanimljivo. To što su Hrvatska i Bosna loši ne znaci da je celo prvenstvo takvo. Još kada se u drugom krugu spoje grupe, moci ce ceo dan da se gleda odlicna košarka. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/09/2013 : 22:06:56
|
quote: Originally posted by dosada
meni je samo zanimljivo kako je humanitarna utakmica u Srbiji odgodena zbog situaciju u Hrvatskoj. Jesi kad cul za vecu glupost?
A cuj, budala ima i ovde, a zašto reskirati kada je humanitarna utakmica u pitanju? Iako, naravno, ne bi se ništa desilo |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/09/2013 : 22:10:54
|
quote: Originally posted by cercil
Uopšte se ne slažem sa nekim mišljenjima ovde da je basket na prvenstvu loš! Prvog dana vrlo dobra utakmica Crna Gora - Makedonija a svi koji misle da je tekma Litvanije i Srbije bila loša zbog malog broja poena vidi se koliko se razumeju u košarku. Duda je postavio odbranu za udžbenike, sa brzim igracima koji su extra fizicki spremni. Dosta toga se sinoc moglo videti. Sada gledam Litvaniju i Makedoniju, potpuno drugacija utsakmica, brza, bez taktiziranja ali opet odlicna za gledati.Na žalost ne mogu da pratim dve-tri utakmice istovremeno ali se po rezultatima vidi da je jako zanimljivo. To što su Hrvatska i Bosna loši ne znaci da je celo prvenstvo takvo. Još kada se u drugom krugu spoje grupe, moci ce ceo dan da se gleda odlicna košarka.
Ja gustam u prvenstvu, danas je bilo s Gruzijom gusto i ne sicam se kad smo zadnji put dobili tisnu utakmicu a koja je bila od vaznosti..+ Marko Šapit me spasava..najbolji sportski komentator na Balkanu..steta sta on ne prinosi sve.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 05/09/2013 22:11:30 |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2013 : 22:16:40
|
quote: Originally posted by brni
Uopšte se ne slažem sa nekim mišljenjima ovde da je basket na prvenstvu loš! Prvog dana vrlo dobra utakmica Crna Gora - Makedonija a svi koji misle da je tekma Litvanije i Srbije bila loša zbog malog broja poena vidi se koliko se razumeju u košarku. Duda je postavio odbranu za udžbenike, sa brzim igracima koji su extra fizicki spremni. Dosta toga se sinoc moglo videti. Sada gledam Litvaniju i Makedoniju, potpuno drugacija utsakmica, brza, bez taktiziranja ali opet odlicna za gledati.Na žalost ne mogu da pratim dve-tri utakmice istovremeno ali se po rezultatima vidi da je jako zanimljivo. To što su Hrvatska i Bosna loši ne znaci da je celo prvenstvo takvo. Još kada se u drugom krugu spoje grupe, moci ce ceo dan da se gleda odlicna košarka.
Ja gustam u prvenstvu, danas je bilo s Gruzijom gusto i ne sicam se kad smo zadnji put dobili tisnu utakmicu a koja je bila od vaznosti..+ Marko Šapit me spasava..najbolji sportski komentator na Balkanu..steta sta on ne prinosi sve..
Po meni Hrvatskoj posle današnje pobede otvoren drugi krug, trece mesto je na dlanu mada mislim da ce i sa Slovenijom biti jako gusto. S obzirom da se ukrštate sa onom drugom grupom gde svi svakog mogu da pobede i da izgube, ne bi me iznenadilo ni da udjete u cetvrtfinale, što vam je po meni krajnji domet.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2013 : 22:20:25
|
Da, ako prodemo u drugi krug dobro je..ekipa nam nije bas izbalansirana + sta ovi od kojih se najvise ocekuje igraju pod nekom kocnicom..evo danas je Tomic proradia kad je tribalo, ali ja ocekujem puno vise od njega.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2013 : 22:35:39
|
quote: Originally posted by brni najbolji sportski komentator na Balkanu..steta sta on ne prinosi sve..
'ebo te vise Sapit |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/09/2013 : 22:41:19
|
tomicev koš za pobjedu je bio odlican ali to ne mijenja moj dojam o njemu on je jednostavno premekan i kenjkav igrac bolji je bio dok je bio skroz mlad i štrkljav, bar je bilo nade da ce od njega veliki centar jer imao je sve, i visinu i tehniku i osjecaj za koš i asistenciju... a sada, nekoliko godina poslije, on je još uvijek veliki potencijal ali daleko od 'najboljeg centra eurolige' kako mu naši novinari tepaju ja dam dva tomica za jednog starog macka krstica to je pravi igrac, najbolja ledna tehnika u europi, uvijek dobar i cvrst
ali dobro, vidjet cemo mogu li naši u drugi krug ovi gruzijci su dobri i nitko nece s njima lagano |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/09/2013 : 22:47:24
|
da, bravo janezi, osigurali ste 90% cetvrtfinale ovom pobjedom jucer mi nije bilo do komentiranja španjolaca, razbili su nas, ali se u biti ni oni nisu proslavili pa zabili su nama samo 68 koševa ali oni na svakom prvenstvu pocinju lagano pa onda pojacavaju prema kraju vidjet cemo - ipak im fale pau gasol i posebno ibaka |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 05/09/2013 : 22:50:46
|
jbš glupandere. naši bosanci ce spickat sve. a slovenci prvo ove špance sa 9 razlike. i to nauštrb sucima koji piskaraju za špance i ne vide kako španci lome našim zube. gašper vidmar car sjebo gasola a g dragic lomi kicme. publika fantasticna. nema bolje majkemi.
odlucujuce utakmice tek dolaze posle hrvata, poljaka i gruzijca. koji smo maler i psihicki labilni (nadam se) bili....bice gadno. vec me juce i danas zamalo feršlok, ima na sledecem kardiogramu da se vidi stoposto oni mali jebeni vrhovi. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/09/2013 : 23:48:09
|
upravo sam stigao iz Celja (Fan Zona), bilo odlicno vzdušje, došli su cak navijaci iz Gruzije u Fan Zonu gledati utakmicu i navijali su za nas. Bilo je super! Sad idem spavati, sutra cu pogledati rezultate (nemam pojma kako su se igrale utakmice u ostalim grupama,...), sutra cu to....
LAKU NOC!
|
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 06/09/2013 : 09:19:43
|
Hm, koliko vidim neka iznenadenja se nastavljaju:
-Belgija pobjedila Njemacku -Latvija pobjedila Crnu Goru -Ukrajina pobjedila Izrael
Finska gazi sve pred sobom (haha), drago mi je zbog njih! Negdje sam cuo da je u Sloveniju došlo 1500 finskih navijaca, tako da svaka im cast!!!Bio bi pravi podvig da se plasiraju u drugi krug! Drago mi je i za Hrvatsku, da su jucer pobjedili Gruziju i tako ostaju u borbi za drugi krug, bit ce jako zanimljiva utakmica u nedelju izmedu Slovenije i Hrvatske (nadam se da cete sutra pobjediti Poljsku, jer u našoj grupi C u igri za napredovanje za ono trece mesto su još i Gruzija i Ceška....) Vidim da je i Srbija pobjedila, a ostale zemlje Bivše Juge nekako su razocaranje....pogotovo Makedonija i Bih.....
SRETNO SVIMA! |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 06/09/2013 : 09:34:36
|
Ja mislio Letonija (Latvija) veze s košarkom nema, a oni vec druge Balkance nanizali |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 06/09/2013 : 13:07:40
|
Latvija i GRuzija su zadnjih par godina poprilicno ojacali, pa bas nisu neko iznenadjenje
Belgija protiv njemacke je bas iznenadjenje
Ukrajina izrale, hm ovisi kolko je izrael jak, ocigledno i nije bas |
There can be only one, me! |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
Posted - 06/09/2013 : 13:33:10
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Tribali smo se zahvalit organizatorima i rec da smo sprijeceni doc na prvenstvo.
ma ajde...bice jebeno dobra utakmica u nedelju u 9, viceš |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Posted - 06/09/2013 : 13:57:42
|
To je to. Nervira me kad neko kaze da je bilo malo koseva, smor itd. Nije poenta da obe ekipe daju preko 100 poena, ima nesto u nacinu igre, taktici, nadmudrivanju. Kome se ne svidja, neka gleda Amere. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/09/2013 : 15:10:00
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by brni najbolji sportski komentator na Balkanu..steta sta on ne prinosi sve..
'ebo te vise Sapit
Ajde svi znamo da je i tvoj idol.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Posted - 06/09/2013 : 16:47:23
|
Svaka cast BiH na preokretu. Nije mi jasno samo zasto Vucevic sedi na klupi. |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 06/09/2013 : 18:46:35
|
evo, na ovom linku atmosfera sa Fan Zone iz Celja:
http://www.youtube.com/watch?v=66Do-hEg-9w&feature=player_embedded
ja "nastupam" na 1,25 minute i 2,44 minute donji desni kut kamere, nosim bijelu majicu i bijelu kapu.....
Svi Hrvati i Slovenci koji necete imati ulaznice za nedelju, dodite u Fan Zonu, pa cemo zajedno pratit utakmicu. Bit ce zanimljiva utakmica jer su još 3 kola i sve je još otvoreno u našoj grupi osim Poljske (a i oni mogu "zapaprit" nekome).... |
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 06/09/2013 : 19:33:26
|
quote: Originally posted by 1Euro
evo, na ovom linku atmosfera sa Fan Zone iz Celja:
http://www.youtube.com/watch?v=66Do-hEg-9w&feature=player_embedded
ja "nastupam" na 1,25 minute i 2,44 minute donji desni kut kamere, nosim bijelu majicu i bijelu kapu.....
Svi Hrvati i Slovenci koji necete imati ulaznice za nedelju, dodite u Fan Zonu, pa cemo zajedno pratit utakmicu. Bit ce zanimljiva utakmica jer su još 3 kola i sve je još otvoreno u našoj grupi osim Poljske (a i oni mogu "zapaprit" nekome)....
Ojro, legenda |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
|
Topic |
|