Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/12/2013 : 10:15:22
|
OŠTRA KAZNA
Zbog srednjeg prsta zvijezda suspendirana!
Arsenalovom veznjaku Jacku Wilshereu Engleski nogometni savez izrekao je kaznu od dvije utakmice suspenzije zbog nesportske geste u derbiju protiv Manchester Cityja (6-3 pobjeda Cityja)...
Prošle je subote, podsjecamo, Wilshere pokazao srednji prst navijacima Cityja, što je prošlo nekažnjeno od strane glavnog suca, ali nije promaklo video-kamerama.
U Arsenalu su prihvatili da se njihov igrac ponio nesportski, ali ne slažu se s visinom kazne, na koju su uložili žalbu, buduci je praksa u slicnim slucajevima bila zabrana nastupa u jednoj utakmici. Disciplinska komisija razmotrit ce Arsenalovu žalbu u cetvrtak i odmah obznaniti svoju konacnu odluku.
Ukoliko se održi prvotna kazna Wilshere ce propustiti premierligaške oglede protiv Chelseaja na Emiratesu 23. prosinca, te onaj protiv West Hama na Upton Parku tri dana kasnije. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 26/12/2013 : 18:16:04
|
Kako su Poyet i Pulis podigli Sunderland i Crystal Palace, svaka cast! Meni i dalje neshvatljiv otkaz Pulisu od strane Stokea?! Aston Villa opet u problemima, kao i mnogi, West Ham, WBA, uobicajeno Norwich, kao i Fulham, iako danas vrijedna pobjeda Fulhama, moglo bi biti ovo neizvjesno i na vrhu i na dnu! A sad derby... |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 26/12/2013 : 19:24:16
|
uff, kakva utakmica, kakav tempo, ljepotica! Sve je tu moguce, baš napadaju jedni i drugi, šteta što je sudac vidio nepostojeci offside! |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 26/12/2013 : 20:27:41
|
Odlican derby, City je možda bio nijansu bolji, ali izglednije šanse je promašio Liverpool i može žaliti, ali ako ih zaobidu ozljede bit ce itekako konkurentni! |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 27/12/2013 : 08:53:03
|
Jako interesantno i napeto ove sezone. Razlika izmedu 1. i 8. mjesta samo 8 bodova. Vidjet cemo kakva ce biti situacija nakon ova dva kola u iducih par dana. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 27/12/2013 : 10:28:05
|
Rodgers: "U ovako velikoj utakmici takve pogreške sudaca su nedopustive"
Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers bio je vrlo nezadovoljan sudenjem u dvoboju protiv Manchester Cityja. Rodgers je s pravom kritizirao suce koji su napravili nekoliko velikih pogrešaka...
Manchester City i Liverpool odigrali su odlicnu utakmicu u kojoj je Liverpool na kraju oštecen s nekoliko sudackih pogrešaka. Brendan Rodgers nakon susreta je otvoreno kritizirao sudenje Leeja Masona.
"Gdje želite da pocnem, mislim da nije bila nijedna odluka na našoj strani. Kod dosudenog zaleda Sterlingu, sudac nije uopce bio niti blizu linije. Ako sudite na ovoj razini, to je nedopustivo. Bilo je to savršeno utrcavanje i situacija kada bi išao sam prema golmanu. To je veliki trenutak za ovako veliku utakmicu. Bio je još jedan trenutak kada je Lescott srušio Luisa Suareza, a i dalo bi se raspravljati o kaznenom udarcu jer Suarez nije niti mogao skociti. Lescott ga je držao za dres. Nadam se da ponovno necemo dobiti suca s podrucja Manchestera u novom susretu protiv kluba iz Manchestera", govorio je Rodgersa, a prenosi Sky Sports.
Rodgers je dodao kako je vrlo ponosan na svoje igrace i ustvrdio kako su takve pogreške nedopustive za ovakvu razinu nogometa.
"Bio sam jako ponosan na svoje igrace koji su igrali sjajno i nisu imali nikakvu pomoc sudaca. Ne govorim nikada o sucima, ali osjecam da sada moram zaštititi svoje igrace. Suci griješe, ali imam osjecaj da se ovakve pogreške sudaca ne smiju dogadati na ovako velikim utakmicama."
Još jedna dobra utakmica Liverpoola za Rodgersa je još jedan pokazatelj da klub ima šansu za ostanak medu cetiri najbolja.
"Razina naše igre je bila vrlo visoka, imali smo prilike, ali nismo ih iskoristili. Igraci su bili sjajni i to protiv momcadi prepune vrhunskih igraca. Pokazali smo veliko samopouzdanje i vjeru, postigli smo sjajan pogodak i imali mogucnosti još nekoliko puta zatresti mrežu Harta. naš glavni cilj je ostati medu cetiri najbolja i ostvariti ono što klub želi vec godinama.Igre kao u ovom susretu ili u onoj pobjedi protiv Tottenhama, pokazuju da imamo kvalitetu za to."
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 08/01/2014 : 21:17:05
|
Ove sezone izgleda kako ce Manchester United ostati bez trofeja, ove godine su ispali iz League Cupa (Sunderland jucer 2:1) i FA Cupa (Swansea za vikend 1:2). |
|
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 08/01/2014 : 22:02:53
|
Nisu jos ispali iz Liga Kupa, revans se igra 22.januara... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 22/01/2014 : 23:16:45
|
Lude utakmice, 120. min Sunderland ima finale, 121.min United izborio penale. Ovaj mali Januzaj je jedino što vrijedi u Unitedu trenutno. |
Edited by - Jerry Krause on 22/01/2014 23:17:15 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 24/01/2014 : 19:15:26
|
da, 5 serija penala za 1:2 pobjedu Sunderlanda, pa mi bi bolje pucali :-).
Cini se lagan trofej za City, a i teško ce Moyes preživjeti ovu sezonu, sad bu istina dobil 150 milijuna za pojacanja, ali za to bu kupil 4 ne kapitalca poput Mate, kojeg Chelsea nudu za 40 milijuna... |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 30/01/2014 : 09:05:36
|
kakav bunker West Hama! City protutnjao White Hart Laneom, Sunderland nastavio seriju! |
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Posted - 03/02/2014 : 23:01:33
|
Odlicna utakmica City-Chelsea. Mourinho još jednom dokazao zašto je najbolji trener na svijetu.
Inace gledajuci igrace mogla se primijetiti prava Jugoslavija u malom: 4 Srba, 1 Bosanac i 1 Crnogorac. Ivanovic i Matic odlicni, Kolarov sasvim solidan, Nastasic katastrofa, Džeko dosta sterilan, Jovetic osvježenje.
Bit ce veselo do samog kraja. Chelsea je prizemljio gradane i trenutno izgledaju odlicno. Arsenal mislim da nece izdržati u ovom ritmu. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 03/02/2014 : 23:17:16
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Odlicna utakmica City-Chelsea. Mourinho još jednom dokazao zašto je najbolji trener na svijetu.
Inace gledajuci igrace mogla se primijetiti prava Jugoslavija u malom: 4 Srba, 1 Bosanac i 1 Crnogorac. Ivanovic i Matic odlicni, Kolarov sasvim solidan, Nastasic katastrofa, Džeko dosta sterilan, Jovetic osvježenje.
Bit ce veselo do samog kraja. Chelsea je prizemljio gradane i trenutno izgledaju odlicno. Arsenal mislim da nece izdržati u ovom ritmu.
jako si dobro primjetio exjugoslavija u malom a li na primjer ni srbija ni crna gora nisu na svjetskom prvenstvu a daju toliko igraca u tako jakoj ligi, što ce reci kako nikad kvaliteta ili uspjeh ne odreduje tko ce gdje igrati, vec takve stvari oderduju menadžeri mada bih te ja malo ispravio kolarov je bio dobar, ne solidan, nastasic osim ako izdvojimo onu pogrešku sa oscarom bio je dosta dobar, džeko je bio katastrofalan, jovetic je pokošavao ali je bio dosta loš |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/02/2014 : 23:33:06
|
Odlicna mec. Celzsi dominantan, ali me je malodusnost Sitija razocarala. Jedino se Navas trudio i Joveta po ulasku. Sa druge strane, Azar i Matic su bili fenomenalni. Steta sto Liv nije dobio. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 04/02/2014 : 00:10:43
|
quote: Originally posted by Caleb
Odlicna mec. Celzsi dominantan, ali me je malodusnost Sitija razocarala. Jedino se Navas trudio i Joveta po ulasku. Sa druge strane, Azar i Matic su bili fenomenalni. Steta sto Liv nije dobio.
bila je to dobra tekma, mada jovetic u nicem nije pokazao kako zaslužuje igrati za city, o tome ce odluciti menadžeri a ne strucnaci murinjo je svoju momcad postavio dosta destruktivno i defanzivno, momcad je postvavio na blok i kontranapad, u prvom poluvremenu je prepustio incijativu citiyu, izdržao je sa svojim blokom, a krajem drugog poluvremena postigao gol, sve što je zamislio to mu je išlo od ruke u drugom poluvremenu je oscilirao, od pocetka drugog poluvremena gdje je dominirao sa svojim zamislima igre do pada, hazard je u drugom djelu drugog poluvremena poceo padati ( ono što je pokazivao u prvom poluvremenu i prvom djelu drugog poluvremnena je bilo odlicno, ali je u drugom djelu potpuno pao ) no ispostavlja se kako je defanzivna igra chelsea bila ipak kljucan segment ove utakmice, defanziva chelsea ni u jednom trenutku nije pala oni su svoju zamisao odradili, branili se i zabili gol, pa se nakon toga opet branili ne bili opet postigli gol |
Edited by - Kruger on 04/02/2014 00:11:42 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31407 Posts
Posted - 04/02/2014 : 09:31:06
|
I ja bi postavio uvijek momcad defenzivno, ako bi imao po tekmi gol, 3 stative i par mrtvaca, kao Chelsea jucer! Hazard definitivno najbolji igrac utakmice, iako treba istaknuti i meni jako dragog Cahilla (nije standardni prvotimac, ali kad treba tu je i odigra fantasticno, kao jucer ili u finalu Champions League!), Matic osvježenje za Chelsea, odlicna tekma, pogotovo drugo poluvrijeme, strašan tempo! Vidjet cemo vec za vikend koliko može Arsenal na Anfieldu, isto mislim kako ce pasti Topnici! |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 04/02/2014 : 12:39:30
|
odlicna tekma, mislim kako city nije ocekivao baš ovakakv takticki pristup chelsea, nisu imali puno prostora za svoju igru, chelsea im je razmrvio igru i iskontrirao ih sa odlicnim hazardom, city kad je vidio kako ništa ne može sa loptom na zemlji, gotovo ništa, pokušao je sa visokim loptama što nije baš tipicna igra cityja |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Topic |
|