Author |
Topic |
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 04/02/2014 : 20:12:46
|
Još jedan dokaz što se desi kad staviš na klupu da ne recem neki ružni izraz pa ajmo rec "neiskusnog" selektora tipa Štimac i Mihajlovic. I jedan i drugi su napravili kaos u ekipi, ali ipak za razliku od Srbije, Hrvatsku je pomazila sreca pa smo se kvalificirali na SP. Pa kad gledaš koje sve igrace ima Srbija: Ivanovic, Vidic Nastasic Kolarov obrana Matic, Ljajic, Tošic vezni red Što bi Mourinho napravio s ovim sastavom |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 04/02/2014 : 20:24:25
|
quote: Originally posted by hello
Još jedan dokaz što se desi kad staviš na klupu da ne recem neki ružni izraz pa ajmo rec "neiskusnog" selektora tipa Štimac i Mihajlovic. I jedan i drugi su napravili kaos u ekipi, ali ipak za razliku od Srbije, Hrvatsku je pomazila sreca pa smo se kvalificirali na SP. Pa kad gledaš koje sve igrace ima Srbija: Ivanovic, Vidic Nastasic Kolarov obrana Matic, Ljajic, Tošic vezni red Što bi Mourinho napravio s ovim sastavom
Da, ali Srbija i nema nekog napadaca :) (Tek na kraju su se pojavili prosecni Filip Ðordevic, koji je inace izbacen iz Zvezde kao netalentovan, i pshicki labilni potencijal Mitrovic)
Mada da, slažem se, reprezentacija koja je morala da deluje ozbiljnije |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/02/2014 : 21:33:26
|
quote: Originally posted by Jasko
Još jedan dokaz što se desi kad staviš na klupu da ne recem neki ružni izraz pa ajmo rec "neiskusnog" selektora tipa Štimac i Mihajlovic. I jedan i drugi su napravili kaos u ekipi, ali ipak za razliku od Srbije, Hrvatsku je pomazila sreca pa smo se kvalificirali na SP. Pa kad gledaš koje sve igrace ima Srbija: Ivanovic, Vidic Nastasic Kolarov obrana Matic, Ljajic, Tošic vezni red Što bi Mourinho napravio s ovim sastavom
Da, ali Srbija i nema nekog napadaca :) (Tek na kraju su se pojavili prosecni Filip Ðordevic, koji je inace izbacen iz Zvezde kao netalentovan, i pshicki labilni potencijal Mitrovic)
Mada da, slažem se, reprezentacija koja je morala da deluje ozbiljnije
Srbija nema napadaca, mi nemamo obranu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/02/2014 : 23:26:07
|
quote: Originally posted by Jasko
Mada da, slažem se, reprezentacija koja je morala da deluje ozbiljnije
napad je ipak manje bitan, a daje mu se velika važnost jer uglavnom realizira ono što uglavnom kreira vezna linija, vezna linija je bitna |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 05/02/2014 : 00:33:23
|
jasko, što želiš reci?, matic je tip igraca koji odgovara murinju, to jest u njegovim zamislima a što je bilo prije bilo je prije |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/02/2014 : 10:37:17
|
Važna pobjeda Tottenhama jucer i veliki kiks Uniteda! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 11/02/2014 : 01:03:24
|
quote: Originally posted by tex2
Važna pobjeda Tottenhama jucer i veliki kiks Uniteda!
mada se mora priznati kako se fulham dobro branio i iskoristio kikseve uniteda |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/02/2014 : 22:59:42
|
Celsi kiksnuo, nadam se sutra i Arsenal. Ako Liverpul dobije, prici jos vise. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7327 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 12/02/2014 : 23:16:11
|
Arsenal- United, zijev, zijev od utakmice. Arsenal preoprezan, a United je ušao u utakmicu samo da ne izgubi. Tek zadnjih 15 minuta vrijedna spomena. Arsenal mi se cini da ce dosta pasti prema kraju prvenstva, mogao bi ga i Liverpool prestici.
Chelsea i City jedini ozbiljni kandidati za prvaka. Unitedu ne predvidam ni Europa League. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4114 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 13/02/2014 : 11:57:00
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Chelsea i City jedini ozbiljni kandidati za prvaka. Unitedu ne predvidam ni Europa League.
I Liverpool! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8691 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 13/02/2014 : 12:02:08
|
ManUtd definitivno igra najdosadniji nogomet u PL.
Iako su mi dragi moram se složiti... negledljivo. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7858 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/02/2014 : 13:48:32
|
quote: Originally posted by Tonto
Iako su mi dragi moram se složiti... negledljivo.
Potpuno ocekivano. Pa Everton je godinama igra najdosadniji nogomet u ligi pod vodstvom ovog redikula. Nije on za ManU. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Posted - 13/02/2014 : 22:20:24
|
Ima neatraktivnih ekipa, posebno Stoke i Norwich, teško jebiti neatraktivniji od njih
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Posted - 13/02/2014 : 22:23:30
|
Po meni Chelsea prvi favorit za naslov, iako bi volio Liverpoolov naslov, ali Liverpool je previše kiksao protiv malih nažalost i teško je vjerovati kako ce oni prvi do cilja, ali nikad se ne zna, ovakav ubojiti napadacki tandem dugo nije viden u Premiershipu, ManU, Everton i Tottenham borba za EL! Takoder mislim kako ce Arsenal pasti!
quote: Originally posted by Jerry Krause
Arsenal- United, zijev, zijev od utakmice. Arsenal preoprezan, a United je ušao u utakmicu samo da ne izgubi. Tek zadnjih 15 minuta vrijedna spomena. Arsenal mi se cini da ce dosta pasti prema kraju prvenstva, mogao bi ga i Liverpool prestici.
Chelsea i City jedini ozbiljni kandidati za prvaka. Unitedu ne predvidam ni Europa League.
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Posted - 13/02/2014 : 22:35:27
|
Meni ni Fergusonov ManU nije bio nešto previše gledljiv, samo je imao više srece i naklonosti sudaca od ovog Moyesovog, kad smo vec kod Evertona, ove sezone igraju lijep i dopadljiv nogomet, svakako zahvaljujuci odlicnom treneru Martinezu, a meni se posebno svidaju ekipe koje igraju sa 2 ili više napadaca, uz spomenuti Everton to su samo Hull City, Liverpool, Southampton i Manchester City, ponekad Tottenham i United! Dobro cak i Stoke pokušava sa Crouchom i Waltersom u napadu, ali svejedno su još uvijek poprilicno negledljivi! zanimljivo kako momcadi s vrha tablice (Chelsea, Arsenal, Tottenham) imaju u rosteru skroz malo napadaca!
quote: Originally posted by mpavin
Iako su mi dragi moram se složiti... negledljivo.
Potpuno ocekivano. Pa Everton je godinama igra najdosadniji nogomet u ligi pod vodstvom ovog redikula. Nije on za ManU.
|
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8691 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 14/02/2014 : 00:05:05
|
Meni ni Fergusonov ManU nije bio nešto previše gledljiv, samo je imao više srece i naklonosti sudaca od ovog Moyesovog
Jebiga sad, Fergusonov ManU je malcice preširok pojam... ako ti United sa Yorkom i Coleom ili onaj Erica Cantone nije bio gledljiv onda u *urac. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Posted - 14/02/2014 : 07:17:13
|
Mislim na ovaj Manchester pun fantazista zadnjih nekoliko godina, a da su imali srece, imali su, sjetimo se što je prokockao Shearerov Newcastle dvije sezone zaredom ili Bayern... Yorke i Cole su bili ubojiti dvojac, danas rijetko tko iga sa 2 napadaca!
Meni ni Fergusonov ManU nije bio nešto previše gledljiv, samo je imao više srece i naklonosti sudaca od ovog Moyesovog
Jebiga sad, Fergusonov ManU je malcice preširok pojam... ako ti United sa Yorkom i Coleom ili onaj Erica Cantone nije bio gledljiv onda u *urac.
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 14/02/2014 : 20:57:43
|
Mislim na ovaj Manchester pun fantazista zadnjih nekoliko godina, a da su imali srece, imali su, sjetimo se što je prokockao Shearerov Newcastle dvije sezone zaredom ili Bayern... Yorke i Cole su bili ubojiti dvojac, danas rijetko tko iga sa 2 napadaca!
Hmm.. jork i col uopce nisu bili bitni u porazu bayerna u odnosu na united. zanimljivo, a ti ih spominješ? ( usput, anderson je u fiorentini na posudbi ) |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31405 Posts
Posted - 14/02/2014 : 21:09:56
|
Bila je aluzija na srecu, igrali su u doba Shearera (koji je tada bio u repki napadac No.1 zasluženo, zanima me Krugerovo mišljenje o Sheareru?) i sretno došli do dva naslova u nizu, a sretno su došli i do naslova protiv Bayerna, a Tonto je spomenuo ovaj dvojac, jer sam ja spomenuo kako je Fergusonov ManU takoder poprilicno neatraktivan, nisam mislio na ManU prije 20 godina, ali zadnjih nekoliko...
Zna li tko koliko su najviše u jednoj sezoni zabili Yorke/Cole? Ove sezone su Suarez/Sturridge na 39 golova, a obojica nisu igrali mjesec i nešto sitno dana, Suarez zbog suspenzije, Sturridge zbog ozljede, a ucinak im je sjajan! |
|
|
|
Topic |
|