Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/06/2013 : 10:51:51
|
quote: Originally posted by Jasko
U drzavi Hrvatskoj samo li Hrvati po nacionalnosti zive? Drzavljani neke zemlje, ne nacionalnosti. Inace se drzava pretvara u neku fasisticku Italiju, recimo. A i same odrednice nacije si diskutabilne. Cigani su tamnije puti, da im se zabrani da igraku? Postoji li Hrvat 100%? Gde je potvrda da je neko Hrvat, dokaz? Itd, itd... Ovo vazi za sve drzave na ovom svetu. Nacionalnost treba potpuno da se izbaci oz ljudske svesti.
pa nemam ja ništa protiv toga da on ovdje živi, radi itd. Ali ne može igrati az hrvatsku reprezentaciju ako nema ništa Hrvatsko u sebi - jednostavno nije u redu. Eduardova situacija nije ista - on je u Hrvatsku došao kao dijete - seniorsku karijeru je ovdje zapoceo. I ok mi je i da igraju Joe, Raketa itd. jer imaju hrvatske korijene jer su dijelom Hrvati itd. Ovaj nema Hrvatske korijene niti itijednog roditelja Hrvata, niej roden u Hrvatskoj nije ni dio života prakticki proveo DiNAMO mu je 6 klub za koji je igaro u profesionalnoj karijeri. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/06/2013 : 10:53:06
|
Recimo Dudu mi je najdrazi igrac koji je ikad igra za reprezentaciju..i prosa je od 15-te godine sve uzraste..to bi triba biti glavni preduvjet ako lik ima drzavljanstvo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 09/06/2013 10:55:41 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 10:53:54
|
quote: Originally posted by tinton
pa i to je bitno, niej prošao mlade uzraste
Pa da, to je i bila poanta mog posta.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 10:54:57
|
+ sta veze nema i igra za Mamicev racun.. |
Edited by - brni on 09/06/2013 10:55:12 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 09/06/2013 : 10:57:15
|
quote: Originally posted by brni
Recimo Dudu mi je najdrazi igrac koji je ikad igra za reprezentaciju..
Od samoga pocrtka mi je bija najdraži naš igrac. A posebno nakon šta su u sud i Mamic zapljenili kompletnu imovinu u Hrvatskoj. Onda je posta jedan od nas.
Budimo iskreni, bolje zna hrvatski od Josipa Šimunica. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/06/2013 : 10:58:12
|
quote: Originally posted by split85
Budimo iskreni, bolje zna hrvatski od Josipa Šimunica.
Stavi tu i Klasnica  |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 10:58:31
|
quote: Originally posted by brni
Recimo Dudu mi je najdrazi igrac koji je ikad igra za reprezentaciju..
Od samoga pocrtka mi je bija najdraži naš igrac. A posebno nakon šta su u sud i Mamic zapljenili kompletnu imovinu u Hrvatskoj. Onda je posta jedan od nas.
Istina..i on gine za hrvatski dres dok se onaj pijanac sprda sa njim..iz svih razloga koje je Zlotvor navea.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 10:58:55
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Stavi tu i Klasnica 
Popis je poduz u tom slucaju..  |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Posted - 09/06/2013 : 10:59:02
|
U drzavi Hrvatskoj samo li Hrvati po nacionalnosti zive? Drzavljani neke zemlje, ne nacionalnosti. Inace se drzava pretvara u neku fasisticku Italiju, recimo. A i same odrednice nacije si diskutabilne. Cigani su tamnije puti, da im se zabrani da igraku? Postoji li Hrvat 100%? Gde je potvrda da je neko Hrvat, dokaz? Itd, itd... Ovo vazi za sve drzave na ovom svetu. Nacionalnost treba potpuno da se izbaci oz ljudske svesti.
pa nemam ja ništa protiv toga da on ovdje živi, radi itd. Ali ne može igrati az hrvatsku reprezentaciju ako nema ništa Hrvatsko u sebi - jednostavno nije u redu. Eduardova situacija nije ista - on je u Hrvatsku došao kao dijete - seniorsku karijeru je ovdje zapoceo. I ok mi je i da igraju Joe, Raketa itd. jer imaju hrvatske korijene jer su dijelom Hrvati itd. Ovaj nema Hrvatske korijene niti itijednog roditelja Hrvata, niej roden u Hrvatskoj nije ni dio života prakticki proveo DiNAMO mu je 6 klub za koji je igaro u profesionalnoj karijeri.
Ma pusti Jaska, on ne zna da si ti "njihov" i "naš"  Da on to zna drukcije bi se postavija  |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 09/06/2013 : 11:02:16
|
Meni je jedan od najdražih napadaca bia Pršo. Taj je uvik bia izborniku na dispoziciji, taman da mu je sikirom osiklo jednu nogu on bi stavia protezu i - voila! Uvik je dava 100% od sebe, cak i kad je igra u kurcu. Legenda Monaca, legenda Rangersa - mo'fuckin king  |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 11:10:40
|
Tudor je zasra ovu utakmicu 
Jeli to onaj sta je uooci utakmice sa Brazilom na Svjetskom 2006. izjavia: "sad nam ne preostaje nista drugo nego da se naguzimo i cekamo".. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/06/2013 : 11:14:07
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Dosta da ti je El Tomo na vratima i ne triba niko zasrat 
Dobar je bija to prvenstvo, spasija nas je protiv Engleske da skroz ne potonemo.
4-2 jeli tako..Rooney nas je ubija ako se ne varam.. |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 09/06/2013 : 12:45:00
|
pa nemam ja ništa protiv toga da on ovdje živi, radi itd. Ali ne može igrati az hrvatsku reprezentaciju ako nema ništa Hrvatsko u sebi - jednostavno nije u redu. Eduardova situacija nije ista - on je u Hrvatsku došao kao dijete - seniorsku karijeru je ovdje zapoceo. I ok mi je i da igraju Joe, Raketa itd. jer imaju hrvatske korijene jer su dijelom Hrvati itd. Ovaj nema Hrvatske korijene niti itijednog roditelja Hrvata, niej roden u Hrvatskoj nije ni dio života prakticki proveo DiNAMO mu je 6 klub za koji je igaro u profesionalnoj karijeri.
To je vec druga stvar. A i Nemci ili Španci uzimaju proverene Brazilce, one što su odigrali koju utakmicu za reprezentaciju. Ovi prostori koji uzimaju za šaku pirinca neke šlj Brazilce, pa ih guraju u svoje reprezentacije imaju drugaciju politiku. Dok Azeri to rade, jer nemaju kog, ovi ovde rade, jer su se malo nakrali (a zašticeni pride ko beli medvedi). |
Edited by - Jasko on 09/06/2013 12:46:07 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 09/06/2013 : 13:35:17
|
pa njemcima je cijela momcad sastavljena od Turcina, Arapa i Poljaka ali je to u redu, jer gotovo svaki ima majku ili oca iz Njemacke ili nje tamo roden. Ja nemam stvarno ništa protiv toga da dodu oni koji us pola-pola ili cak da su samo rodeni ovdje.
I opet ponavljam pitanje da ima izbor izmedu Brazila i Hrvatske šta misliš gdje bi igrao? |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 09/06/2013 : 14:42:41
|
quote: Originally posted by tinton I opet ponavljam pitanje da ima izbor izmedu Brazila i Hrvatske šta misliš gdje bi igrao?
Igrao bi za one za koje smatra da treba da igra. Tako gledano i onaj Bugarin, dizac tegova, što je osvajao za Hrvatsku medalje na OI, nije trebao da to radi za RH. Ili zilion atleticara, košarkaša što igraju za druge zemlje.
A postoje, u fudbalu, pravila FIFA-a koja omogucava novopecenim državljanima jedne zemlje da igraju za tu zemlju. A ta pravila nisu tako banalna i liberalna. Sva sreca. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 09/06/2013 : 14:47:17
|
igrao bi za brazil jer je Brazilac i azto što je Brazil bolji, s obzirom da za Brazil ne može, zadovoljava se s Hrvatskom |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/06/2013 : 16:00:27
|
zašto nije u redu? meni je to skroz u redu. ako je igrac dobar nema razloga da ga ne stave u repku. druga je sad stvar šta se ovde petljaju razni muteži u nogomet |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|