Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 24/07/2013 : 12:34:58
|
jasno
socio-kultorolosko
ali ako njemica iz istocnog dijela, moze ozenit turcina, onda je sve moguce :) |
There can be only one, me! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 24/07/2013 : 14:11:15
|
quote: Originally posted by lwood
pitanje je može li istocni švabo oženit turkinju 
Teško. Muslimani su ipak najrigorozniji ili da kažem naj-tradicionalniji po tom pitanju. U moderno-liberalno-ateistickom duhu mi pre ili posle sve prihvatimo, sve nam bude/(mora biti) ok. Cerka dovede Kineza, crnca, arapa nema veze, valjda nisi rasista da imas nesto protiv Ne smeta meni niko da se razumemo, postivam sve religije i rase ali ne volim tu dvolicnost. Sa njima sve oprezno i pazljivo, dok se mi šprdamo i zezamo sa našom tradicijom. Pitanje, njima više liberalnosti ili nama konzervativnosti?
|
Edited by - ordell on 24/07/2013 14:12:19 |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/07/2013 : 14:55:34
|
quote: Originally posted by ordell
pitanje je može li istocni švabo oženit turkinju 
Teško. Muslimani su ipak najrigorozniji ili da kažem naj-tradicionalniji po tom pitanju. U moderno-liberalno-ateistickom duhu mi pre ili posle sve prihvatimo, sve nam bude/(mora biti) ok. Cerka dovede Kineza, crnca, arapa nema veze, valjda nisi rasista da imas nesto protiv Ne smeta meni niko da se razumemo, postivam sve religije i rase ali ne volim tu dvolicnost. Sa njima sve oprezno i pazljivo, dok se mi šprdamo i zezamo sa našom tradicijom. Pitanje, njima više liberalnosti ili nama konzervativnosti?
zato san i stavia  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 24/07/2013 : 15:04:36
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by ordell Pitanje, njima više liberalnosti ili nama konzervativnosti?
Ovo drugo, naravno :)
pa gdje vise? ionako smo jedna od najzatucanijih nacija u evropi. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 24/07/2013 : 15:08:50
|
quote: Originally posted by ordell Pitanje, njima više liberalnosti ili nama konzervativnosti?
Pa po cemu se ti razlikujes od sitskog fundamentaliste? Jebote koji si ti tompsoron. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:13:27
|
quote: Originally posted by Jasko
Pa po cemu se ti razlikujes od sitskog fundamentaliste? Jebote koji si ti tompsoron.
pusti mene da ocistim dvoriste, tebe ce odmah proglasiti protudrzavnim elementom, koliko god pametno pricao:) ps. inace jedino gore od muslimanskih fundametalista su mi krscanski fundametalisti. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 24/07/2013 : 15:14:47
|
quote: Originally posted by Amos
Evo clanak koji se odnosi na našu diskusiju od par stranica prije. http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/91595-hrvati-i-srbi-izumiru-albanci-su-bioloski-najsnazniji-narod.html
Brojke su porazne i ona lwoodova demografska karta SAD-a s drugog topica bi možda brzo mogla doci i kod nas.
Sever je sigurno djelomicno u pravu kada kaže da su socijalni i gospodarski razlozi uzrok katastrofalnog prirasta, ali i dalje se ne slažem sa stavom da je to jedini razlog, a koji stav su argumentirali i neki forumaši ovdje. Novac nikada nije jedini razlog, jer je samo smece na kraju. Najbolji primjer su Albanci iz clanka. Siguran sam da ni kod njih ne cvjetaju ruže i da je puno vece siromaštvo nego u Hrvatskoj pa isto napreduju ko ludi.
Gadafi je na nekoj konferenciji u Italiji nazad 10-ak godina rekao da je zahvalan Bogu koji ce im (misleci na muslimane, iako koliko znam nije bio neki vjernik) omoguciti da Europu pokore spolovilom kada vec nisu uspjeli macem... A najveca ironija u svemu je što je ista ta Europa sama sebi pocela kopati grob u trenutku kada je odlucila zaboraviti kršcanske korijene i time ce sama sebi biti kriva za propast. Nece biti krivi ni Amerika, niti Kina, ni islam, ni Monsanto, ni kriza, niti Putin, niti bilo tko drugi. Propast rimskog carstva na rewind and repeat..
zapadna evropa i treba da postane dzamahirija |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:18:49
|
vecina ortodoksnih monoteista su isti
zapravo rijetki organizirani pokreti su takvi da ne osudjuju
sad mi padaju napamet budisti, agnostici, neki protestanti
ostali svi, ako nisi kao oni,nevalja |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:32:49
|
kontinent koji je priko grbace provuka 2 svjetska rata i razne experimentalne ideologije vratit u neku "konzervativnost" koja je postojala prije toga je žešci sf. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 24/07/2013 : 15:54:30
|
quote: Originally posted by mamlaz
agnostici su dosadne babe u klimakteriju:)
poprilicno
ali za razliku, od vecine ateista ne osududjuju vjernike [ovo vrijedi za one koje ja poznajem] |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 16:05:56
|
quote: Originally posted by maddox031
agnostici su dosadne babe u klimakteriju:)
poprilicno
ali za razliku, od vecine ateista ne osududjuju vjernike [ovo vrijedi za one koje ja poznajem]
pa zar nisu i oni vjernici. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:06:02
|
pa gdje vise? ionako smo jedna od najzatucanijih nacija u evropi.
Naprotiv. Nismo još toliko zastranili kao neki u Europi, koji su ozakonli kojekakve gluposti. Za mene su liberalcici zatucani. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:06:32
|
Pa po cemu se ti razlikujes od sitskog fundamentaliste? Jebote koji si ti tompsoron.
Pretpostavljam da si mislio na „šijitskog fundamentalistu“, iako nisam siguran da znaš što to znaci. Ja pak ne vidim nikakvu razliku izmedu tebe i neke dosadne buhe koja stalno skakuce okolo, i koja za divno cudo još ima i dar govora koji koristi samo kako bi blebetala neke gluposti.
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:07:00
|
pusti mene da ocistim dvoriste, tebe ce odmah proglasiti protudrzavnim elementom, koliko god pametno pricao:) ps. inace jedino gore od muslimanskih fundametalista su mi krscanski fundametalisti.
Našla krpa zakrpu. Anarholiberalni fundamentalisti su 10 puta gori. Pogotovo ako se još nadu u kombinaciji s dezorijentiranim jugonostalgicarima.
|
Edited by - dsormaz1 on 24/07/2013 19:09:38 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:08:06
|
kontinent koji je priko grbace provuka 2 svjetska rata i razne experimentalne ideologije vratit u neku "konzervativnost" koja je postojala prije toga je žešci sf.
Pa sad ti je na djelu eksperimentalna ideologija u vidu dijabolicnog liberalizma, a ta ideologija razara društvo na jedan podmukli sofisticirani nacin. Rješenje je u povratku tradiciji i kršcanskim korijenima. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/07/2013 : 19:13:11
|
katolicka crkva u hrvata je blagoslovila desnicarski neoliberali kapitalizam i pljackašku privatizaciju ogromnih razmjera od devedesetih naovamo. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:15:31
|
pusti mene da ocistim dvoriste, tebe ce odmah proglasiti protudrzavnim elementom, koliko god pametno pricao:) ps. inace jedino gore od muslimanskih fundametalista su mi krscanski fundametalisti.
Našla krpa zakrpu. Anarholiberalni fundamentalisti su 10 puta gori. Pogotovo ako se još nadu u kombinaciji s dezorijentiranim jugonostalgicarima.
khhm :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:19:27
|
ja se ne slazem sa tobom. ps. a jel moze anarhojugonostalgicar? ne pristajem na liberala jer su to fasisticke izmisljotine |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 24/07/2013 : 19:28:12
|
quote: Originally posted by kiky
katolicka crkva u hrvata je blagoslovila desnicarski neoliberali kapitalizam i pljackašku privatizaciju ogromnih razmjera od devedesetih naovamo.

|
 |
|
Topic  |
|