Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/08/2013 : 00:03:36
|
Na zapadu nista novo.. Ace otisao zapadnije od zapada da uci istocnjake... :-) Dobro stigao Ace! Odmaraj!
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/09/2013 : 01:03:32
|
Pozdrav Ace !
Sada videh na vestima da je Kinu pogodio jak zemlotres od 5 i nesto rihtera, pa samo da pitam da li je sve u redu tu kod tebe ?
|
Edited by - going going on 01/09/2013 01:03:44 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 01/09/2013 : 02:37:32
|
quote: Originally posted by going going
Pozdrav Ace !
Sada videh na vestima da je Kinu pogodio jak zemlotres od 5 i nesto rihtera, pa samo da pitam da li je sve u redu tu kod tebe ?
Ovdje kod mene je sve ok, haman je zemljotres udario u potpuno drugom dijelu.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 01/09/2013 : 07:04:14
|
Dobar stancic ace, samo što sve djeluje nekako minijaturno. Od umivaonika nadalje.. Škola pak izgleda ko da si otišo u Floridu, a ne Kinu |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 01/09/2013 : 12:54:12
|
|
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 01/09/2013 : 12:58:27
|
Kaže mi frend da su poplave dolje. Žena se utopila dok je išla autom do stanice za vlak pokupiti muža i kcer. Inace, ako želiš upoznati nekog domaceg tko govori Engleski mogao bih ti pomoci. Vjerojatno nije ugodan osjecaj biti novi u gradu u kojem nikoga ne znaš niti te itko razumije. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/09/2013 : 13:00:54
|
Imas pisaci stol kao Dylan Dog... Pazi da brijaci aparat ne padne u wc-skoljku! Mogao bi i party za useljenje napraviti! Jesi upoznao sta domace ekipe?
Uzivaj! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/09/2013 : 13:46:24
|
Ekstra Ace, svidja mi se stancic, a i deluje mi da imas lep pogleda sa terease. Uzivaj dole. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/09/2013 : 15:49:17
|
Lipo izgleda taj stancic |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 01/09/2013 : 17:09:44
|
Zaista... zavidim. Vjerujem da ceš doživjeti sjajno iskustvo, i želim sve najbolje.
Inace, zanimljivo je da sam citao da je u Japanu jedini posao koji zapadnjaci mogu lako dobiti takode profesor engleskog - koji još uvijek nije tako raširen, iako ga dosta ljudi "forsira" sa strancima, ne bi li se uvježbali.
No nema veze. Zaista, odlicno je otici u tako zanimljivu zemlju. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 01/09/2013 : 18:21:01
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Kaže mi frend da su poplave dolje. Žena se utopila dok je išla autom do stanice za vlak pokupiti muža i kcer. Inace, ako želiš upoznati nekog domaceg tko govori Engleski mogao bih ti pomoci. Vjerojatno nije ugodan osjecaj biti novi u gradu u kojem nikoga ne znaš niti te itko razumije.
Ovdje kod mene bas nema velike poplave, ali moram priznat da su prva tri dana velike kise padale non-stop. Vec mi je jedna prijateljica iz USA dala broj amerikanke koja dugo zivi ovdje, mozda se nadjemo sledeceg vikenda. Medjutim, ako hoces, slobodno mi daj info o toj osobi koju znas, nije na odmet.
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 02/09/2013 : 11:51:54
|
Ugodni ti i zabavni slijedeci mjeseci ace... pomalo ti i zavidim... U stanu je sve minijaturno ali ugodno, a škola izgleda primjereno takvoj sparini i vlazi... Mogao bi ovaj topic biti tvoj virtualni dnevnik... bit ce zanimljivo...
Sretno!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 02/09/2013 : 13:33:35
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by dr strangelove
Kaže mi frend da su poplave dolje. Žena se utopila dok je išla autom do stanice za vlak pokupiti muža i kcer. Inace, ako želiš upoznati nekog domaceg tko govori Engleski mogao bih ti pomoci. Vjerojatno nije ugodan osjecaj biti novi u gradu u kojem nikoga ne znaš niti te itko razumije.
Ovdje kod mene bas nema velike poplave, ali moram priznat da su prva tri dana velike kise padale non-stop. Vec mi je jedna prijateljica iz USA dala broj amerikanke koja dugo zivi ovdje, mozda se nadjemo sledeceg vikenda. Medjutim, ako hoces, slobodno mi daj info o toj osobi koju znas, nije na odmet.
lokalni diler opijuma |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 02/09/2013 : 22:51:03
|
Ace, sretno ti bilo i uživaj stari! Drži se posla i pohvataj neke kineskinje, samo nemoj da te streljaju :) Pazi kaj radiš!
I obavezno, stavljaj fotke i iskustva na forum, ovo mi se cini jako zanimljivo!
Daj nam i par prakticnih stvari za nas koji planiramo posjetiti Kinu: šta jesti, šta piti, kako se cjenkati i to :D
EDIT: sad vidim da si promjenio i lokaciju u China :))) Nice :D |
No sikiriki |
Edited by - Archy on 02/09/2013 22:51:51 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 03/09/2013 : 00:26:33
|
evo vec par zanimljivih stvari:
Ovdje u Kini, voda se ne moze piti, osim ako se prvo ne prokuha; prva dva dana dobio sam teski proliv, jer haman nisam dobro prokuho vodu. Voda je ovdje puno prljava, da se nekad tesko i okupat se kako treba, jer sve je to puno nekakvih kemikalija i bog zna sta.
Citava Kina ima samo jednu vremensku zonu: Beijing time. Znaci zemlja koja je odprilike iste vecine kao USA (USA ima 4 vremenske zone, a ako brojimo Hawaii i Alasku, onda ih ima ukupno 7) na istocnoj strani, kad je 4 sata popodne, onda sunce zalazi, a na zapadu je dan jos citava cetiri sata. Stvarno cudno. |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 03/09/2013 : 01:27:12
|
Evo par slika mog stana ovdje u Shenzhenu, i jedna slika skole:
ovo je druga soba, ili "kancelarija":
kupatilo:
spavaca soba:
frizider i kuhinja (oba su mali):
dnevna prostorija:
... i skola:
Bas fino. Cak ni James Bond nebi mogao da se tako smjesti |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 03/09/2013 : 06:10:12
|
James Bond bi se do sad smjestio u neku lijepu kineskinju, dok ja, na zalost...
:(
Bice i toga, samo polahko. Tako fin momak nece uopste imati problema de nade neku damu u kini. Mislim da se vec sada baciju na tebe kad te ugledaju. |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/09/2013 : 07:40:58
|
Ovdje u Kini, voda se ne moze piti, osim ako se prvo ne prokuha; prva dva dana dobio sam teski proliv, jer haman nisam dobro prokuho vodu. Voda je ovdje puno prljava, da se nekad tesko i okupat se kako treba, jer sve je to puno nekakvih kemikalija i bog zna sta.
dakle ista stvar ko u Etiopiji, tamo se isto morala kuhati voda, ali i za kupanje takoder
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/09/2013 : 09:21:46
|
u japanu mošeš davati instrukcije iz bilo kojeg jezika... samo što ceš imati manje mušterija ako npr uciš nekog hrvatskim... uvijek ima neko ko ide u diplomatske misije ili poslovno pa želi da nauci dvije tri rijeci |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 03/09/2013 : 09:32:42
|
quote: Originally posted by tinton
dakle ista stvar ko u Etiopiji, tamo se isto morala kuhati voda, ali i za kupanje takoder
pa nije to Bogota da piješ vodu iz špine. |
|
|
|
Topic |
|