Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 25/02/2014 : 19:26:27
|
e sad, ovo bi se vrlo lako moglo primijeniti na forume, može se eksperimentirati stvarni život je ponešto drugaciji, ljudi su uglavnom destruktivni, nauceni su ili odgojeni da gledaju samo sebe, kao grabežljivci, teško ih je uvjeriti kako su ljudi koji se drže pozitivnih zajednica jaci |
Edited by - Kruger on 25/02/2014 19:27:26 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/02/2014 : 19:45:31
|
quote: Originally posted by Kruger
dosta stare istocnjacke filozofije ( kineske i prvenstveno japanske ) smatraju kako sve ljude koje sretneš u životu ustvari sretneš s razlogom, oni su tvoje ogledalo ( bez obzira hoceš li sresti dobre ljude ili loše ), na te susrete moraš reagirati najbolje što možeš
krugi, ponekad je jednostavno tesko na ljude reagirati najbolje sto mozes, jer i sami smo ljudi i time nesavrseni. Da zivim negdje zen na obroncima Velebita okruzena beskonacnim pasnjacima, opijena mirisima aromaticnih trava, s mnogo vremena za meditaciju i ostvarenje unutarnjeg mira to bi se i moglo..ovako se regeneriras u hodu a ponekad ti jednostavno dode da i svoju slabost covjecju oblikujes u recenicu i bi lakse. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 25/02/2014 : 19:54:38
|
e sad, ovo bi se vrlo lako moglo primijeniti na forume, može se eksperimentirati stvarni život je ponešto drugaciji, ljudi su uglavnom destruktivni, nauceni su ili odgojeni da gledaju samo sebe, kao grabežljivci, teško ih je uvjeriti kako su ljudi koji se drže pozitivnih zajednica jaci
ti si meni simpatican, znas.. 
znam da nisi svuda takav, ali meni jesi pa me bas briga sto drugi misle o tebi. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2014 : 20:06:14
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
dosta stare istocnjacke filozofije ( kineske i prvenstveno japanske ) smatraju kako sve ljude koje sretneš u životu ustvari sretneš s razlogom, oni su tvoje ogledalo ( bez obzira hoceš li sresti dobre ljude ili loše ), na te susrete moraš reagirati najbolje što možeš
krugi, ponekad je jednostavno tesko na ljude reagirati najbolje sto mozes, jer i sami smo ljudi i time nesavrseni. Da zivim negdje zen na obroncima Velebita okruzena beskonacnim pasnjacima, opijena mirisima aromaticnih trava, s mnogo vremena za meditaciju i ostvarenje unutarnjeg mira to bi se i moglo..ovako se regeneriras u hodu a ponekad ti jednostavno dode da i svoju slabost covjecju oblikujes u recenicu i bi lakse.
naravno nije moguce uvijek ispravno reagirati na sve susrete sa svim osobama/ljudima s kojim ceš se sresti, te filozofije zahtijevaju jaku disciplinu i snagu ( što baš i nije uvijek moguce postici ) ja bih se djelomicno s tim njihovim razmišljanjima složio ( može se eksperimentirati i vježbati disciplina i snaga ), ali neke osobe/ljudi u stvarnom životu na tebe tako djeluju da ce te izbaciti iz takta |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2014 : 20:06:46
|
e sad, ovo bi se vrlo lako moglo primijeniti na forume, može se eksperimentirati stvarni život je ponešto drugaciji, ljudi su uglavnom destruktivni, nauceni su ili odgojeni da gledaju samo sebe, kao grabežljivci, teško ih je uvjeriti kako su ljudi koji se drže pozitivnih zajednica jaci
ti si meni simpatican, znas.. 
znam da nisi svuda takav, ali meni jesi pa me bas briga sto drugi misle o tebi.
 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 25/02/2014 : 20:36:16
|
naravno nije moguce uvijek ispravno reagirati na sve susrete sa svim osobama/ljudima s kojim ceš se sresti, te filozofije zahtijevaju jaku disciplinu i snagu ( što baš i nije uvijek moguce postici ) ja bih se djelomicno s tim njihovim razmišljanjima složio ( može se eksperimentirati i vježbati disciplina i snaga ), ali neke osobe/ljudi u stvarnom životu na tebe tako djeluju da ce te izbaciti iz takta
tebi, koliko vidim, dobro ide. To..izbacivanje iz takta po forumu. Da mi je znati u cemu je tajna tvog uspjeha trenutno, i uvijek bas..  |
|
Edited by - Just_Charlie on 25/02/2014 20:37:08 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2014 : 21:07:54
|
naravno nije moguce uvijek ispravno reagirati na sve susrete sa svim osobama/ljudima s kojim ceš se sresti, te filozofije zahtijevaju jaku disciplinu i snagu ( što baš i nije uvijek moguce postici ) ja bih se djelomicno s tim njihovim razmišljanjima složio ( može se eksperimentirati i vježbati disciplina i snaga ), ali neke osobe/ljudi u stvarnom životu na tebe tako djeluju da ce te izbaciti iz takta
tebi, koliko vidim, dobro ide. To..izbacivanje iz takta po forumu. Da mi je znati u cemu je tajna tvog uspjeha trenutno, i uvijek bas.. 
ništa osobno ili namjerno, jednostavno neko šesto culo, predosjecaj ili što vec
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
Topic  |
|