Author |
Topic |
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/09/2013 : 17:10:58
|
Svaka cast Lastsiouxu. Takoder, zaboravio sam mu javno zahvaliti za poster "Obliviona". Cak mi i cavlice poslao. Hvala još jednom.
Moj glas za brnija. Oni tekstovi o supermenu su zaslužili najmanje jedan poster. : ) |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 03/09/2013 : 18:53:31
|
quote: Originally posted by LastsiouxPobjedila je samo za jedan glas a mislim da je i zasluzila. Njezin san je puno uzbudljiviji od fikusovih avantura u svemiru.[/b] [/center]
Bmte zivote! Tolike godine, toliki postovi, a jedan erotski donese pobjedu. Umrit cu od sramote od sebe same, ne vas, sto sam na forumu o stripovima, bogohuleci u ZagorLandu rekla kako cu ga podrapat, ljubitelje Zagora pitala jesu li infantilni kad to jos citaju, Grofica Varga pise divne recenzije, ako smo vec kod zena.. A ja.. tolike godine skoro proganjana, razapinjana, na lomaci naj radije potpaljivana u borbi za ravnopravnost, pravdu, pravednost..bla..bla..bla.. -sad znam sto nosi zasluge, ako odem u politiku znam kako dobiti glasove. Necu pricati narodu svoje politicke snove i vizije. Osvajam izbore erotskim snovima!
-nema posvuda smajlica; preberite si sami, negdje bih zaplakala, pa malo sarkazma..i humor spasava stvar.
Ima li ovdje uopce humora?
svoje sam morala reci.
sad jos da recem da mi je drago da je Nathan Never strip mjeseca. I njega bih podrapala isto. I vise ne bi znao kako se zove, tko ga crta, pise, tko mu je izdavac.. Samo bi se smjeskao u iduca tri izdanja, najmanje. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 03/09/2013 : 20:01:49
|
Draga Charlie, tvom cudenju nema mjesta jer si na predominantnom muškom forumu (samo dvije žene!) na kojem takoder predominiraju vatreni zagorovci, zagorolozi, zagoromani, zagorofili i ini, maštu forumaša sasvim logicno i ocekivano raspalila dvjema im omiljenim temama: seksom i Duhom Sa Sjekirom. Takva ubojita kombinacija, drapanje Zagora i drapanje ninja-kombinezona s golim grudima, pa tko bi tome mogao odoljeti. Vlažni snovi u oba slucaja... Aaaaaaaahhhhhyyyyyaaaakkkkkkk!!!!!!! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/09/2013 : 20:15:37
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Draga Charlie, tvom cudenju nema mjesta jer si na predominantnom muškom forumu (samo dvije žene!) na kojem takoder predominiraju vatreni zagorovci, zagorolozi, zagoromani, zagorofili i ini, maštu forumaša sasvim logicno i ocekivano raspalila dvjema im omiljenim temama: seksom i Duhom Sa Sjekirom. Takva ubojita kombinacija, drapanje Zagora i drapanje ninja-kombinezona s golim grudima, pa tko bi tome mogao odoljeti. Vlažni snovi u oba slucaja... Aaaaaaaahhhhhyyyyyaaaakkkkkkk!!!!!!!
+1
Šta jest jest!
|
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 03/09/2013 : 20:18:39
|
Je li bi se D.J. izjasnio sta ono bi reklama za "Predator 3" na plakatu na Comicon-u, to je samo za fanove nesto, vidim slikanje pored plakata ili stvarno se snimio..gledao na intu nema nista od info.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/09/2013 : 20:18:44
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ja glasam za tinton-a da dobije taj poster
ajd da budemo ko svi pošteni politicari - onda i ja glasam za 1Eura |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 03/09/2013 : 20:28:16
|
Draga Charlie, tvom cudenju nema mjesta jer si na predominantnom muškom forumu (samo dvije žene!) na kojem takoder predominiraju vatreni zagorovci, zagorolozi, zagoromani, zagorofili i ini, maštu forumaša sasvim logicno i ocekivano raspalila dvjema im omiljenim temama: seksom i Duhom Sa Sjekirom. Takva ubojita kombinacija, drapanje Zagora i drapanje ninja-kombinezona s golim grudima, pa tko bi tome mogao odoljeti. Vlažni snovi u oba slucaja... Aaaaaaaahhhhhyyyyyaaaakkkkkkk!!!!!!!
Bogati, Johnny, jesi to ti??
cek..idem jos jednom provjeriti post. jesam.
Es ti hrabrost kad nisi blizu? e, da si mi blize, bio bi sav od paprike. ljute. |
|
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 04/09/2013 : 01:08:51
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Bogati, Johnny, jesi to ti??
cek..idem jos jednom provjeriti post. jesam.
Es ti hrabrost kad nisi blizu? e, da si mi blize, bio bi sav od paprike. ljute.
Covjek ima tocku jer biti sam u dzungli sa Zagorom tolike godine dovoljan je samo i jedan san. Ali nije samo to nego kako si ga opisala mora da si dobila inspiraciju od "Ffity Shades of Grey". |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 04/09/2013 : 01:16:38
|
@emirem - Predator 3D izlazi ove godine u Decembru u bioskopima. Bice to orginalni Predator ali samo u 3D. Jedva cekam!
@nagor - Drago mi je da ti se dopada. Hteo sam da ti posaljem express da ti sto prije stigne ali kad su mi rekli da je postarina 38 dolara odmah sam reko "jebi to!"
@Tutta - Takoder, hvala. |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 04/09/2013 : 04:07:22
|
quote: Originally posted by Risar_69
glas za 1cent..pardon 1eu
|
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/09/2013 : 11:41:51
|
Uh, pao na 10. mjesto prema postovima, loše, loše...
Nego glasam za just_charlie, ipak je to žena koja je preživjela na forumu punom muških; eto obavih svoj dužnost, idem sad u potragu za tim seksualno nabrijanom postu! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 05/09/2013 : 17:59:32
|
quote: Originally posted by DeeCay
Uh, pao na 10. mjesto prema postovima, loše, loše...
Nego glasam za just_charlie, ipak je to žena koja je preživjela na forumu punom muških; eto obavih svoj dužnost, idem sad u potragu za tim seksualno nabrijanom postu!
Upravu si. Ovaj forum kao da je goli otok hehehe. |
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Posted - 06/09/2013 : 05:51:02
|
Bastards!
Mislim da bi imala veliki uspjeh kad bi napisala knjigu o tvojom nocnim avanturama. Ja bih prvi kupio. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 12/09/2013 : 08:28:04
|
quote: Originally posted by Lastsioux
Bastards!
Mislim da bi imala veliki uspjeh kad bi napisala knjigu o tvojom nocnim avanturama. Ja bih prvi kupio.
Zasto ja ovdje vidim u naslovu knjige - BatWoman? |
|
|
|
Topic |
|