Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/09/2013 : 14:26:11
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by lwood Nakon toga ubijani su i zatvarani svi koji su smetali yenkijima.
Uglavnom se radilo o marksistima od kojih su mnogi došli u Cile iz drugih zemalja (nešto slicno kao oni jihadisti u Siriji danas) i koji su tamo htjeli instalirati komunizam. Allende je bio komunist koji je samo glumio socijalista. Ali ostaje cinjenica da je pobjedio na tim izborima, doduše dobio je relativnu vecinu od 33% glasova biraca koji su izašli na te izbore (kao svojedobno i jedan kaplar), ali po tadašnjem izbornom zakonu to mu je bilo dovoljno za pobjedu, dakle da je dobio i 10% a svi protukandidati manje on bi bio predsjednik, nije bilo drugog kruga.
nebitno Cile je bija demokracija ,znaci svjesno se išlo u rušenje politickog sistema jedne države i instaliranje svojih marioneta. i nisu najebali samo komunisti u progonima.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 11/09/2013 : 14:31:50
|
U teorije zavjere ne vjerujem, one su u principu znak bijega od stvarnosti, cinjenica i smisla vlastitog angažmana u tlapnje o tome da netko uvijek sve zna i o svemu odlucuje, o nekakvim svjetskim nadvladama, ljudima-gmazovima ili cemu god, iza cega se cesto skrivaju intelektualna potkapacitiranost i izbor linije manjeg otpora. A da li su Ameri imali informacije da (im) se nešto sprema? Možda i jesu, ali mislim da nisu mogli naslutiti dimenzije svega skupa, pa su se zato našli iznenadeni, ne samim teroristickim napadom nego njegovim obujmom.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/09/2013 : 14:32:11
|
Hm, prilicno škakljivo i na granici da se zakljuca ali 'ajde da vidimo kam bude topic otišel ali samo pod uvjetom da ne spominjete marksiste/komuniste ili "naše" u bilo kojem obliku. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/09/2013 : 14:34:05
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
U teorije zavjere ne vjerujem, one su u principu znak bijega od stvarnosti, cinjenica i smisla vlastitog angažmana u tlapnje o tome da netko uvijek sve zna i o svemu odlucuje, o nekakvim svjetskim nadvladama, ljudima-gmazovima ili cemu god, iza cega se cesto skrivaju intelektualna potkapacitiranost i izbor linije manjeg otpora. A da li su Ameri imali informacije da (im) se nešto sprema? Možda i jesu, ali mislim da nisu mogli naslutiti dimenzije svega skupa, pa su se zato našli iznenadeni, ne samim teroristickim napadom nego njegovim obujmom.
Upravo tako. |
|
|
mystere
New Member
Croatia
100 Posts
Member since 04/04/2006 |
Posted - 11/09/2013 : 14:36:17
|
Vezano na ovu pricu o Cileu evo jedne ispovijesti osobe koja je prošla torturu Pinochetovih neofašista.
http://danas.net.hr/svijet/potresno-svjedocanstvo-medihe-cabrere-ja-nemam-groba-njegovog
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by lwood Nakon toga ubijani su i zatvarani svi koji su smetali yenkijima.
Uglavnom se radilo o marksistima od kojih su mnogi došli u Cile iz drugih zemalja (nešto slicno kao oni jihadisti u Siriji danas) i koji su tamo htjeli instalirati komunizam. Allende je bio komunist koji je samo glumio socijalista. Ali ostaje cinjenica da je pobjedio na tim izborima, doduše dobio je relativnu vecinu od 33% glasova biraca koji su izašli na te izbore (kao svojedobno i jedan kaplar), ali po tadašnjem izbornom zakonu to mu je bilo dovoljno za pobjedu, dakle da je dobio i 10% a svi protukandidati manje on bi bio predsjednik, nije bilo drugog kruga.
nebitno Cile je bija demokracija ,znaci svjesno se išlo u rušenje politickog sistema jedne države i instaliranje svojih marioneta. i nisu najebali samo komunisti u progonima.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/09/2013 : 14:37:14
|
,,,@ paro: hodam svojim gradom, slobodno mislim i pisem. Naravno, ili si lud ili pijan. Ne, danas je biti slobodan, najslicnije pijanstvu, tocno. Odi jedi onu kajganu. :)) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38018 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/09/2013 : 14:40:58
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
,,,@ paro: hodam svojim gradom, slobodno mislim i pisem. Naravno, ili si lud ili pijan. Ne, danas je biti slobodan, najslicnije pijanstvu, tocno. Odi jedi onu kajganu. :))
Ma zajebavam se ja...samo ti piši, al nemoj da jetra previše vrišti Nema kajgane, u zadnje vrijeme samo neki suhomesnati vragovi Uživaj u Ribaru |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 11/09/2013 : 14:45:35
|
@ Ace- koji si ti kurcevi slabic, politicka placipickica koja na svaki skaljiviji politicki toppic plackavo kuka da ga se kljuca da ne bi sto...? Povrijedio nekoga ? Bio nekorektan? Prema kome? Bjezis pod okrilje moderacije cendrajuci vapajem za kljucanjem zbog koga? Cega? Cega i zbog koga se bojis? Pretani smjesta fantazirati ko isprani amerikanac opranog mozga i daj se odvazi reci svoje misljenje. Ovdje moderacija ne zatvara u Guantanamo, samo banira na koji tjedan. Nece ti otpasti muda koja ionako nemas zbog toga. Necte ni meni, iako ih nemam. Dakle; tvoje misljenje nam daj o ovoj temi a ne strahove. Stvarno me vec iritira tvoje pomanjkanje balkanskog neposluha i amerikanizirani strah od svoje sjene oim odises. Sorry ako ima gresaka. Stupid je smartpjone.ja sam samo raspizdjena.
Ja ti placipickica? Ha! Taman posla... letio sam sa ovog foruma u ban zbog gorih stvari nego sto mozes zamislit, ali anyway...
Ti ocito pojma nemas zasto ovaj sajt postoji, ovdje si zbog zajebancije, ali niposto zbog stripova. Dolazis ovdje jer nemas boljih stvari u zivotu, i to je ok. Ali mozak ocito nemas, jer da imas, nikad ne bi podrzavale topice ovog tipa u kojim se u negativnom smislu prica o nacijama i ljudima koje su (kobejagi) krivi za smrt hiljada i hiljada ljudi. Znaci, fino je iznosit misljenje ko je kriv za ono i za ovo, je li? Po tvome, je li ok da otvorimo sad topic o nasem ratu prije 20 plus godina, i da se ogovoramo, krivi su oni, i krivi su ovi???????? Kud bi to islo?
Kazes da ti je smartphone stupid... mislim da je problem u zeni kojoj ga upravlja, makar u tvom slucaju.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 11/09/2013 : 14:49:38
|
quote: Originally posted by Poli
i kako je sve pocelo...
Ovi kao Jackson 25! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/09/2013 : 14:52:03
|
Daa? :) pa, eto.. Razlike izm.mene i Ace- a. Biti pliticki korektan i prigusen... Pa, bolje da me onda i nema..ionako ne zivim, ne disem..plasim se sebe same, mraka, drustva, i tu se zatvaraju vrata mog kaveza u koji se sama pospremam. Bas kjut. :) Uostalom, dobiti ban meni je jako seksi. ;))
Sorry, ali ti Ace-a uopste ne poznajes, molim te ne donosi zakljucke o mom karakteru prebrzo jer si procitala par mojih postova, ne bi volila kad bi ja isto tebi uradio, ok?
Thanks, cunt!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - acestroke on 11/09/2013 14:52:51 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/09/2013 : 14:53:04
|
Obzirom da nas je "khm" upozorio da ne spominjemo nazive organizacija i ideologija koje pocinju s "k" ili "m", morat cu malo improvizirati bez spminjanja istih... Da je Allende uspio u svom naumu Cile ionako ne bi bio demokratska država. Bio bi nešto poput Kube do dana današnjeg. Ovako Pinochet je spasio državu od tih nametnika, razvio cileansku industriju i onda nakon 16 godina mirno predao vlast, što npr. ovima na Kubi ne pada napamet. Da je odgovoran za ubojstva oko 3 tisuce ekstremnih ljevicara (od kojih su mnogi došli u Cile izvana) je, to se ne može osporiti. Vladao je represivno. |
Edited by - dsormaz1 on 11/09/2013 14:54:35 |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 11/09/2013 : 14:54:58
|
Ovo je boring idem citati stripove.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 11/09/2013 : 14:57:15
|
Obzirom da nas je "khm" upozorio da ne spominjemo nazive organizacija i ideologija koje pocinju s "k" ili "m", morat cu malo improvizirati bez spminjanja istih... Da je Allende uspio u svom naumu Cile ionako ne bi bio demokratska država. Bio bi nešto poput Kube do dana današnjeg. Ovako Pinochet je spasio državu od tih nametnika, razvio cileansku industriju i onda nakon 16 godina mirno predao vlast, što npr. ovima na Kubi ne pada napamet. Da je odgovoran za ubojstva oko 3 tisuce ekstremnih ljevicara (od kojih su mnogi došli u Cile izvana) je, to se ne može osporiti. Vladao je represivno.
po cemu ne bi bija demokratska država? misliš li da jemožda bija tih 16 godina demokratska država? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 11/09/2013 : 14:59:09
|
al vratimo se na temu,pustimo Cile trenutno. sican se kako je pokojni Saddam komentira ovaj dogadaj; citat:" Amerika sad uživa u plodovima svoga rada" |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/09/2013 : 14:59:34
|
I tak.. Sistemi racunaju na budale koje sve okrecu jedne protiv drugih. To je garancija dugog i plodonosnog opstanka. Uzivaje u kajgani i Ribaru. Premda, ni to nije lose ako je vlastiti izbor a ne nametnuta odluka. :)) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/09/2013 : 15:14:16
|
quote: Originally posted by mladjo
Hm, prilicno škakljivo i na granici da se zakljuca ali 'ajde da vidimo kam bude topic otišel ali samo pod uvjetom da ne spominjete marksiste/komuniste ili "naše" u bilo kojem obliku.
znaci komunisti/marksisti su "nasi"?:) i ti ponekad ugodno iznenadis:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/09/2013 : 15:19:02
|
Mislio sam na domace politicare/državnike/poredke ?& co, naravno:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/09/2013 : 15:20:52
|
quote: Originally posted by mladjo
Mislio sam na domace politicare/državnike/poredke ?& co, naravno:))
hehe kasno ti je sada da se izvalcis:) crvendacu |
Mrzim mrznju! |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 11/09/2013 : 15:28:27
|
Pa naravno da su komunisti / marksisti (i) naši! Nego ciji bi bili???
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 11/09/2013 : 15:41:29
|
inace uloga usa u svitu i njihovo petljanje u sve i svašta uz obavezno donošenje demokracije i prosperiteta i u najzabitije djelove naše planete je odavno prepoznata i cak uglazbljena. npr ovde imamo jedan veseli ekvadorski spotic u kojem izkazuju svoju nevjerovatnu ljubav prema njima i njihovoj politici:
http://youtu.be/vNtDHR93yf0
|
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts