Author |
Topic |
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 25/11/2013 : 15:59:31
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Leonid
šta mislite ko ga je likvidira? cia,mafia,komunisti,neka kombinacija od navedeneih?
Meni je uvijek bila logicna teorija iz filma JFK. Da se zamjerio operativnom dijelu vojske i CIA-e debaklom u Zaljevu Svinja. Sve mi djeluje kao nekakva osveta,"evo ti gade što si nas iznevjerio". Mafia?? Kriminalci nikada nisu bili tako mocni da srede jednog predsjednika. Komunisti? Nemaju razloga.
Jedini koji su dovoljno obuceni i disciplinirani za takve pothvate su vojno-obavještajni krugovi. A sad,zašto...na to je pitanje teško odgovoriti bez ulaznih informacija ali svakako vjerujem da motiv treba tražiti u raznim propalim operacijama u to doba. Ono što me cudi je Bobby,zar on nije mogao pretpostaviti o kome se radi ili kome su se zamjerili.Isti tipovi su i njega sredili. Dva brata su negdje nekome stali na žulj.
baš si me nasmija. a ko je ono upuca oswalda pred kamerama da mu zacepi usta?
Kamuflaža Zaštitu predsjednika ne mogu probiti mafijaši i kriminalci...nema šanse. A vojno-obavještajni krugovi lako puste dimne bombe da bi zavarali,pa je tako i taj što je ubio Oswalda samo lutka. Bitan je lutkar a lutke mogu biti raznih vrsta |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 25/11/2013 : 16:40:20
|
quote: Originally posted by IGMAN2
šta mislite ko ga je likvidira? cia,mafia,komunisti,neka kombinacija od navedeneih?
Upuco ga Comedian iz Watchmena, ne znam za strip, ali u filmu je lijepo pokazano
Eto, nije da nismo znali, ali sada je i zvanicno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Topic |
|
|
|