forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 JA SAM DANAS U NOVINAMA!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

anto
Advanced Member

Serbia
21263 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2013 : 10:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
euro je istinska legenda ovog foruma!!!
(ali mu još necu zaboraviti što me nije kontaktirao kad je dolazio u Cacak pre par leta)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/12/2013 : 09:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Risar_69

hehehe, evo i tvojih 5 minut slave. cestitam.

hvala stari!

Zdaj sva pa oba dva "slavna". Morava združiti moci pa da enkrat skupaj narediva en projekt haha.

hehehe

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4409 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 30/12/2013 : 10:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
€uro car! Nemoj zamjeriti ali slici si ispao kao karizmaticni voda nekog kulta!
To ti je ujedno i dobar hint za tvoje brojne projekte ''kruha bez motike''. Završi neki tecaj za šamana ili neko slicno sranje i nek te sljedbenici ispod glasa oslovljavaju imenom ''ON''.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/12/2013 : 12:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by anto

euro je istinska legenda ovog foruma!!!
(ali mu još necu zaboraviti što me nije kontaktirao kad je dolazio u Cacak pre par leta)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/12/2013 : 12:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

€uro car! Nemoj zamjeriti ali slici si ispao kao karizmaticni voda nekog kulta!
To ti je ujedno i dobar hint za tvoje brojne projekte ''kruha bez motike''. Završi neki tecaj za šamana ili neko slicno sranje i nek te sljedbenici ispod glasa oslovljavaju imenom ''ON''.

hehe, nema panike. I moja majka je rekla da izgledam na toj slici ko neki župnik (pop ili kako vi kažete, onaj svecenik u crkvi...).
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 30/12/2013 : 13:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
to je zbog zlatnog lanca.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/12/2013 : 16:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

vjerovatno...a i zbog crnog "pulija", fali jedino ona bijela traka na ovratniku haha.
Inace u živo ja sam puno ljepši hehe.
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
937 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 30/12/2013 : 20:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message
quote:

quote:

vjerovatno...a i zbog crnog "pulija", fali jedino ona bijela traka na ovratniku haha.

Cesta recenica u oglasima "On traži".
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/12/2013 : 22:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by bluefield

quote:

quote:

sama cinjenica da si to znao, je sumljivo, haha.
Ja ne bi znao, jer ne pratim takve oglase....
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19023 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/12/2013 : 16:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:

quote:
Originally posted by bluefield

quote:

quote:

sama cinjenica da si to znao, je sumljivo, haha.
Ja ne bi znao, jer ne pratim takve oglase....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12639 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 04/01/2014 : 08:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Prije dva tjedna:

SN – Slovenske novice
AF – Aleš Fidler

Tu-tu, tu-tu
SN: Halo?
AF: Halo? Jel' sam dobio Slovenske novice?
SN: Bogami, jesi.
AF: Cujte, gospodine. Imam jednu dobru pricu koju biste mogli objaviti. Radi se o slici ...
SN. U redu, u redu. Kasnije cemo o tome. A tko si uopšte ti?
AF: Aleš Fidler.
SN: Izvini. Linija je loša. Kažeš Aleš Riddler? Kao onaj iz Betmena?
AF: Ma koji … ma Aleš Fidler!
SN: Cekaj malo. Fidler. Pa poznato mi je to prezime. Zar nije … cekaj, da nisi ti onaj zbog kojeg je gospoda koja je prije radila za ovim stolom doživila nervni slom?
AF: …
SN: Da nisi ti onaj koji vec pola godine zove gotovo svaki dan jer ima neku dobru pricu za naše najbolje novine?
SN: … onaj koji je pronašao Zagorovu sjekiru, pištolj kapetana Mikija i pantalone Bleka Stene, a radilo se o sjekiri i pantalonama, koje je netko ukrao nekom djedici iz Maribora, i djecjemu pištolju?
AF: Ja …
SN: … onaj koji je pronašao Hitlerovu kacigu a radilo se o kacigi obicnog njemackog vojnika?
AF: E, pa …
SN: … onaj koji je u Parizu pronašao Mona Lizu i, možeš misliti, tek slucajno i Eiffelov toranj?
AF: Ah …
SN: … onaj koji je pronašao meteorit sa DNK JFK-a, a ustanovilo se da se radi o obicnom kamenu?
AF: Dobro …
SN: … onaj koji je pronašao tobožnje piratsko blago, a radilo se samo o mini piratskom kovcegu iz Kinder jajeta?
AF: Eh …
SN: Da nisi ti onaj koji je pronašao gacice Grete Garbo, a radilo se o gacicama Jelene Rozge koje je ona bacila tijekom jednog koncerta u publiku?
AF: He he … Pale su mi ravno na glavu …
SN: … onaj koji je našao vrlo rijedak primjerak jedne iznimne knjige, a ustanovilo se da se radi o jednoj od knjiga koje je sam napisao?
AF. Nije tek jedna. Radi se o mojoj najboljoj knjizi.
SN: Onda: Jesi li to ti ili nisi?
AF: Gospodine, ja želim samo pravdu, ništa drugo …
SN: Pravdu? Ti bi želeo Pravdu? Pa zašto onda zoveš ovamo, na Slovenske Novice, najtiražnije novine u Sloveniji? Novine bez loših vijesti, crnih kronika, tric traceva i slicnih gluposti … A gle njega: on bi želeo Pravdu. Ajde, reci: Vi niste Pravda. Reci ili prekidam vezu.
AF: Vi niste pravda.
SN: Jace. Je li si muškarac ili nisi?
AF: VI NISTE PRAVDA.
SN: Tako, vidiš. Još ce biti nešto od tebe. Onda, kaži mi, jesi li taj covjek ili nisi?
AF: Jesam. Ja sam taj covjek.
SN: Jel' se kaješ za to što si napravio jadnoj ženi?
AF: Kajem se.
SN. Jace.
AF: KAJEM SE, MAJKE MI!
SN: Cije? Mislim majke. Cije majke?
AF: Moje.
SN: Dobro onda … Cuj, pošalji mi svoju pricu na mail pa cemo da vidimo. Možda ti dam 1 Euro ako ce prica biti dobra …
AF: (smijeh)
SN: Što se smiješ? Šta je tako smiješno?
AF: Ljudi me zovu 1 Euro.
SN: Zajebavaš me. 1 Euro, znaci? He he. Premalo se cijeniš, djecace. Da sam sam birao nadimak, ne bi se spustio ispod 1000 Eura … Cekaj, vidim, da sam si napisao A.F. u bilježnicu … Kako si ono rekao da se zoveš? Alan Ford?
AF: Aleš Fidler!
SN: Fidler, Euro, Ford, budi šta hoceš, baš me briga. Izmorio si me ...Cujemo se. Laku noc.
AF: Laku noc.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 04/01/2014 09:14:47
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/01/2014 : 12:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/01/2014 : 12:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
panzer, da ti citiram Globinja:

"pizdunu"
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 04/01/2014 : 16:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

Prije dva tjedna:

SN – Slovenske novice
AF – Aleš Fidler

Tu-tu, tu-tu
SN: Halo?
AF: Halo? Jel' sam dobio Slovenske novice?
SN: Bogami, jesi.
AF: Cujte, gospodine. Imam jednu dobru pricu koju biste mogli objaviti. Radi se o slici ...
SN. U redu, u redu. Kasnije cemo o tome. A tko si uopšte ti?
AF: Aleš Fidler.
SN: Izvini. Linija je loša. Kažeš Aleš Riddler? Kao onaj iz Betmena?
AF: Ma koji … ma Aleš Fidler!
SN: Cekaj malo. Fidler. Pa poznato mi je to prezime. Zar nije … cekaj, da nisi ti onaj zbog kojeg je gospoda koja je prije radila za ovim stolom doživila nervni slom?
SN: Da nisi ti onaj koji vec pola godine zove gotovo svaki dan jer ima neku dobru pricu za naše najbolje novine?
SN: … onaj koji je pronašao Zagorovu sjekiru, pištolj kapetana Mikija i pantalone Bleka Stene, a radilo se o sjekiri i pantalonama, koje je netko ukrao nekom djedici iz Maribora, i djecjemu pištolju?
AF: Ja …
SN: … onaj koji je pronašao Hitlerovu kacigu a radilo se o kacigi obicnog njemackog vojnika?
AF: E, pa …
SN: … onaj koji je u Parizu pronašao Mona Lizu i, možeš misliti, tek slucajno i Eiffelov toranj?
AF: Ah …
SN: … onaj koji je pronašao meteorit sa DNK JFK-a, a ustanovilo se da se radi o obicnom kamenu?
AF: Dobro …
SN: … onaj koji je pronašao tobožnje piratsko blago, a radilo se samo o mini piratskom kovcegu iz Kinder jajeta?
AF: Eh …
SN: Da nisi ti onaj koji je pronašao gacice Grete Garbo, a radilo se o gacicama Jelene Rozge koje je ona bacila tijekom jednog koncerta u publiku?
AF: He he … Pale su mi ravno na glavu …
SN: … onaj koji je našao vrlo rijedak primjerak jedne iznimne knjige, a ustanovilo se da se radi o jednoj od knjiga koje je sam napisao?
AF. Nije tek jedna. Radi se o mojoj najboljoj knjizi.
SN: Onda: Jesi li to ti ili nisi?
AF: Gospodine, ja želim samo pravdu, ništa drugo …
SN: Pravdu? Ti bi želeo Pravdu? Pa zašto onda zoveš ovamo, na Slovenske Novice, najtiražnije novine u Sloveniji? Novine bez loših vijesti, crnih kronika, tric traceva i slicnih gluposti … A gle njega: on bi želeo Pravdu. Ajde, reci: Vi niste Pravda. Reci ili prekidam vezu.
AF: Vi niste pravda.
SN: Jace. Je li si muškarac ili nisi?
AF: VI NISTE PRAVDA.
SN: Tako, vidiš. Još ce biti nešto od tebe. Onda, kaži mi, jesi li taj covjek ili nisi?
AF: Jesam. Ja sam taj covjek.
SN: Jel' se kaješ za to što si napravio jadnoj ženi?
AF: Kajem se.
SN. Jace.
AF: KAJEM SE, MAJKE MI!
SN: Cije? Mislim majke. Cije majke?
AF: Moje.
SN: Dobro onda … Cuj, pošalji mi svoju pricu na mail pa cemo da vidimo. Možda ti dam 1 Euro ako ce prica biti dobra …
AF: (smijeh)
SN: Što se smiješ? Šta je tako smiješno?
AF: Ljudi me zovu 1 Euro.
SN: Zajebavaš me. 1 Euro, znaci? He he. Premalo se cijeniš, djecace. Da sam sam birao nadimak, ne bi se spustio ispod 1000 Eura … Cekaj, vidim, da sam si napisao A.F. u bilježnicu … Kako si ono rekao da se zoveš? Alan Ford?
AF: Aleš Fidler!
SN: Fidler, Euro, Ford, budi šta hoceš, baš me briga. Izmorio si me ...Cujemo se. Laku noc.
AF: Laku noc.

JE-BA-TEE, ovo treba uprizoriti!!!
Panzer, lud si!
Totalno si provalio Eura... ili imaš nekog u 'Sl. novicama'
Baš se nasmijah!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/03/2014 : 09:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

a evo i link, pa slobodno "omastite" brkove:

http://www.ebay.com/itm/CITA-POTOKAR-LE-JOUET-OIL-ON-BOARD-RARE-PAINTING-BY-SLOVENE-ARTIST-1973-/380768250731?pt=Art_Paintings&hash=item58a78e6b6b

ili ako nas ima više zainteresiranih, sakupimo novac, kupimo sliku, i onda je prodamo dalje i podijelimo profit.....

gdje li je završila ta slika? Neko ju je dobio.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 01/03/2014 : 09:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Cestitke euro!
U danima kad je topic bio aktualan prakticki jedina veza s netom i forumom mi je bio smartphone, pa sam ovo jednostavno previdio.
Svaka cast!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/03/2014 : 22:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Cestitke euro!
U danima kad je topic bio aktualan prakticki jedina veza s netom i forumom mi je bio smartphone, pa sam ovo jednostavno previdio.
Svaka cast!

hvala, hvala!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/03/2014 : 23:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

a evo i link, pa slobodno "omastite" brkove:

http://www.ebay.com/itm/CITA-POTOKAR-LE-JOUET-OIL-ON-BOARD-RARE-PAINTING-BY-SLOVENE-ARTIST-1973-/380768250731?pt=Art_Paintings&hash=item58a78e6b6b

ili ako nas ima više zainteresiranih, sakupimo novac, kupimo sliku, i onda je prodamo dalje i podijelimo profit.....

gdje li je završila ta slika? Neko ju je dobio.

pa ovu sliku je neki Kanadanin kupio na tako zvanom "Estete Sail" a pripadala je jednoj ženi koja je radila nešto sa CRVENIM KRSTOM (rdeci križ) a njoj je poklonila (donirala) vlasnica ove slike, neka Nancy Haysom (ili tako nešto) veoma bogata žena, koju je kasnije ubila njezina kci, jer se htjela dokopati nasljedstva.
Pravo pitanje ostaje nepojašnjeno :KAKO JE OVA SLIKA UOPŠTE DOŠLA IZ SLOVENIJE U KANADU, U RUKE OVE NANCY HAYSOM (koja ju je kasnije donirala Crvenom Krstu)....

Sad, ja sam pronašao ovu sliku i prijedložio novinama, da kupe ovu sliku i organiziraju dražbu i daju novac u dobrotvorni sklad, što su oni odbili. Njih je zanimala jedino prica....
Onda sam kontaktirao neke galerije, muzeje,...i nitko to nije htio kupiti. Iz novina su pronašli i kontaktirali kcerku od ove slikarke, koja je nacrtala ovu sliku i ona je isto tako nije željela kupiti, cak ni urednica Lady (Bernarda Jeklin), kojoj je ova slikarka bila teta nije htjela kupiti tu sliku, cija vrijednost je sa strane strucnjaka ocijenjena na oko 5000 eura ( a nitko ne želi platiti ni 1000 eura...), pa sad ne znam jel je onda taj Kanadanin prodao sliku nekom drugom ili ju još uvijek prodaje....

Inace u Sloveniji jako loše ide biznis sa slikama, jer sam ja kasnije pronašao još jednu sliku, nekog drugog slikara, ovaj put u USA, tu sam sliku kupio, dao je ocijeniti i onda nikako nisam mogao pronaci kupca, pa sam je na kraju prodao za isti novac za koji sam je i kupio, kcerki ovog slikara i nisam zaradio ništa, ali sam se bar riješio slike,.....no svakako sam naucio kako od toga nema biznisa....mislim, da sam cak imao srecu, što sam se uopšte riješio slike i povratio novac....
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/05/2014 : 11:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Uz 1Euro evo i mojih par minuta slave, uz još par minuta slave sa tvja pre 4 godine, evo i u novinama.
Posle Collecte, dobio sam na mail, da li bi hteo napraviti kratak intervju. Ajde zbog slicica, da se i to malo propagira

Edited by - Risar_69 on 07/05/2014 11:04:23
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/05/2014 : 11:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
toooooooooo Seba, bravo, CESTITAM!!!!! Super Intervju!!!!

Svaka cast!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/05/2014 : 12:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Bravo!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/05/2014 : 12:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Izvrsno, cestitam!
Kompletirao si Životinjsko carstvo!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/05/2014 : 12:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Off topic:

lwoode, na dobro ti došla Sudamja!

Na današnji datum 1997. prvi san i zasad jedini put slavija Sudamju.
Služija san vojsku u vojarni na Kili, dobija san slobodno popodne i spustija se u grad a da pravo nisan ni zna da je blagdan.
Sav oni šušur i živost koji su me docekali, na jednon dilu rive sajamski ugodaj a po sredini Pjero Jelaska duhovito najavljuje klape i pivace, pa dir kroz grad i jedva naci slobodno misto na štekatu.
Nešto tako dobro se pamti.

Edited by - Johnny Difool on 07/05/2014 12:51:33
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/05/2014 : 12:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Fala

Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
341 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 07/05/2014 : 14:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message
quote:

toooooooooo Seba, bravo, CESTITAM!!!!! Super Intervju!!!!

Svaka cast!

+1

Today's readers are tomorrow's leaders
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000