Author |
Topic |
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 23/02/2014 : 22:57:40
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by PAJDO
A zašto ne bi recimo Sisak, Dugopolje, Bakar...
šta fali stadionu u omišu...
Ništa naravno, ako budu loše igrali imat ce i gratis kamenovanje |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17130 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 24/02/2014 : 16:31:34
|
quote: Originally posted by tutto maxim
quote: Originally posted by delboj
Pa posljednji put Srbija nije pobijedila Jermeniju. Albanija ce sigurno biti nezgodna, motivisana, pogotovo kod kuce. Danska je solidna.
Poslednji put Srbija je pobedila Jermeniju 2-0. Pre toga pobeda Srbije i remi u Jerevanu.
Ali to je bila prijateljska utakmica. U kvalifikacionoj nije. |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 24/02/2014 : 18:29:35
|
To si u pravu. U kvalifikacijama za EURO 2008 je bilo 3-0 u Beogradu i 0-0 u Jerevanu.
Ja bih i sad bio zadovoljan da izvucemo remi tamo. Kljucno u ovim kvalifikacijama je pobedjivati na domacem terenu. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/02/2014 : 18:54:25
|
Samo izvlacenje i prijenos istog je bio za kurac. Na kraju kad je postalo najzanimljivije i ostale su reprezentacije iz druge jakosne skupine ukljucujuci i našu,prije se izvukla reprezentacija nego li se nabrojile rerezentacije koje su vec izvucene za tu grupu ili se pokazalo graficki i tako ubile napetost ždrijeba što je i najglavnija stavka prijenosa izvlacenja uživo. Kako su izvlacili zadnji pot a išlo se redom za grupe:A,B,C,D... ja sam svaki put kad bi oni ljigavi spiker rekao a sada da vidimo ko ide u skupinu A;B;C... vikao nabroji koje su reprezentacije u toj skupini picka ti materina Za napetost je tribalo sam zapisivati dotadašnje izvlacenje ili biti izvrsnog pamcenja i zapamtiti sve dotad izvucene grupe i reprezentacije. I onda vrhunac izvuce predzadnju Hrvatsku a ja sam jedino zna da nebi zadnju grupu i onda cekam dok debil od spikera tek onda cita ko je u našoj skupini |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 24/02/2014 : 20:50:50
|
quote: Originally posted by globinjo
hr-italija...12.06.2015. tad je zg pun turista,pogotovo talijana,engleza,njemaca...u splitu sezona pocinje tek u osmom misecu pa nema smisla takvu utakmicu nudit linim tovarima...
Pula naravno .. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Topic |
|