forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 RASIZAM-gdje podvuci crtu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/05/2014 : 21:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Ma sve je to s rasizmom pretjerano
Kako u zivotu, tako i u sportu. Vise se koristi da bi se protivnika izbacilo iz takta, nego jer se to stvarno misli
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/05/2014 : 22:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Da, zadnjih godina su stvarno pretjerali s tim rasizmom, ne smiješ više malo oštrije pogledati crnca i odmah si optužen. Pravi rasizam je uskracivanje jednakih prava svima a ne kada kažeš crncu da je crnac, indijancu da je crvenokožac, Alžircu da je Arap... Na takvo nešto uvrijeden može ostati samo onaj tko se srami onoga što jest i svoje boje kože, drugi stvarno nemaju razloga za to.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/05/2014 : 22:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by mr murdoc

1Euro..otvorio si teme za koju nemas kompetencije..
Nase sale i posalice primi kao impulse dobre volje.
Sve je 5.

želiš se izvuci od placanja 2,5 milijuna dollara jer me ne voliš, priznaj?

Ma nije mi bila namjera da sada napravimo doktorat na temu "Rasizam", jedino mi je smetalo što ga se tako iskorištava, svugdje svi vide rasizam.....Opalili Sterlingu preveliku kaznu itd....dok su neki pravi problemi svugdje i nitko ih ne vidi.
U Americi je prošle godine sin nekog senatora pijan ubio svojim polu-kamionom nekoliko ljudi i nije trebao ici u Zatvor, a da je kojim slucajem bio rasista, tek onda bi to bio problem? Tada bi ga strpali u zatvor ili što? I sumnjam da je za to ubojstvo trebao platiti 2,5 milijuna dollara....

Mozda..ili ipak..no ja bi osobno svakom rasistu pucao direktno u celo.. Sterlingu posebno i sa gustom.
Pun mi je kurac likova koji skupljaju relikte tipa svastike i malteskog kriza, pun mi je kurac onih koji ih lobiraju..
Pun mi je kurac domoljuba , nacionalista , i svih onih koji pod potrkrovom vjere , sistema muzu vec dugo mrtvu kravu.
Neznam koji kurac vi Slovenci sotonizarte..vjerovatno..hrvate, srbe, bosance..rasizam ..ne?
Kao hrvat mi je pun kurac hrvata koji mrze srbe , bosance , slovence ,crnogorce, makedonce i kosovare.
Pun mi je kurac svih..a posebno likova koji zele relativizirati rasizam--dosta jebote .

sutra, kada se budeš odmorio, još jednom procitaj što si ti to napisao i malo razmisli oko toga.....

Tebi smeta nacizam, rasizam, nacionalizam, domoljublje,....a pucao bi covjeku u celo, jer ne želi da mu se djevojka vida sa crncima, ili da ih dovodi u njegovu kucu.
Ne smeta ti, što su covjeku prisluškivali u vlastitoj kuci?
Ne smeta ti, što se želi maknuti covjeka koji je 30+ godina u košarci i koji sve to vrijeme uredno i pošteno vodi klub?
Koji voli svoj klub tako jako, da ga ne želi prodati Magicu Johnsonu (ili bilo kome drugome) pa eto, kad ne želi milom, onda silom, pa ce ga se naterati da proda klub?
Netko je ušao u njegovu kucu, namjestio prisluškivace, pratio covjeka i na kraju su dobili neku pola smiješnu izjavu u prepirki sa svojom partnericom, koja je by the way na pola crnkinja. A to što su covjeku prisluškivali (ZAR JE TO DOZVOLJENO?) nitko nece biti kažnjen....

Ti si se naljutio na sve to, pa na kraju ispada da se ljudi ne trebaju toliko plašiti nacionalizma, rasizma,....nego tebe, jer ti bi njih sve pobio, ti si taj koji mrzi sve te ljude, svastike i sve to što si napisao. Znaci netko nekoga uvrijedi a ti bi pucao u njega i na kraju želiš nas sve uvjeriti kako si ti taj dobar a oni loši?

Mislim da ti imaš ozbiljnih problema, stvarno.....jedno je mržnja ili recimo netoleranca prema drugoj rasi, a drugo je ono što si ti pokazao, znaci "pucati ljudima u celo" itd.....mislim da si ti daleko veca prijetnja nego Sterling.....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/05/2014 : 22:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Da, zadnjih godina su stvarno pretjerali s tim rasizmom, ne smiješ više malo oštrije pogledati crnca i odmah si optužen. Pravi rasizam je uskracivanje jednakih prava svima a ne kada kažeš crncu da je crnac, indijancu da je crvenokožac, Alžircu da je Arap... Na takvo nešto uvrijeden može ostati samo onaj tko se srami onoga što jest i svoje boje kože, drugi stvarno nemaju razloga za to.

pa o tome pricam....ako kažeš crncu da je crnac ili ga tako nazoveš, zašto bi to bio rasizam? Ali dobro, poštujem mogucnost da i to nekim smeta i da se ne smije tako crnca nazvati -crncem....(iako ne znam kako bi ga onda mogao nazvati, možda tamnoputi ili što li je vec dozvoljeno i prihvatljivo....?) ali ipak je to samo rijec, uvrijeda,...nitko nece nastradati zbog toga. Nece sada covjek zbog toga izgubiti oko, nece mu ta rijec polomiti rebra, nije da su ga sada silovali, pretukli,....samo su ga "možda" uvrijedili.

Recimo Sterling nije nikoga ubio, pretukao, ozlijedio,silovao,...kada ga je nazvao crncem, dok bi Mr.Murdoc sa foruma covjeku pucao u celo.....Sada ja vas pitam tko je onda veci zlocinac?
Sterling ili pravedni ljudi kao što je Murdoc....?

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 03/05/2014 : 23:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Mozda..ili ipak..no ja bi osobno svakom rasistu pucao direktno u celo.. Sterlingu posebno i sa gustom.
[/quote]Uvijek me zanimao odgovor na jedno pitanje: jesu li rasisti takoder i ljudi koji mrze rasiste?
Ako je odgovor potvrdan Murdock molim te nemoj si pucati u celo, previše bi nam nedostajao na ovom forumu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 03/05/2014 : 23:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
@1Euro

Druze, kapiram na sta zelis da ukazes i slazem se da je pogresno sto se taj aspekt prisluskivanja maltene ni ne spominje (samo ga je Jabbar spomenuo). Medjutim, na osnovu tvojih pisanija zakljucujem da ne znas dovoljno o Sterlingu kao pojavi

Covek je nevidjeni kreten i nevidjena skrtica. Prilicno pratim americki sport i veruj mi da je u pitanju mozda i najgori vlasnik u istoriji istog. Apsolutno nema govora o urednom vodjenju kluba, a o postenju da ne pricamo. Kupio je klub za 15 miliona zahvaljujuci svom prijateljstvu s Dzerijem Basom. Narednih 30 godina nije uradio ama bas nista suvislo s timom. Usli su u plejof 4 puta (3 puta jedva) za tih prvih 30 godina i jednom prosli prvu rundu. JEDNOM! Za 30 godina. Covek je zaposlenike u klubu otpustao po zavrsetku sezone i onda ih opet zaposljavao. Stvarno se radi o nestvarnoj skrtici. Covek je Elgina Baylora, jednu od najvecih legendi NBA svih vremena bukvalno oterao iz kluba kao najgoreg. Baron Davis je pricao kako je dovodio svoje prijatelje u svlacionicu i prikazivao im igrace kao da su trkaca grla. Inace se obogatio od prodaje nekretnina (na kojima se takodje stekao pri izgradnji) a kako je jacao sve je vise krenuo da postavlja uslove koja rasa (bukvalno) sme u kom kvartu da kupi stan. Sto se ovog poslednjeg gafa tice, pokazao je da je cist rasist. Dakle, nije od onih kojima smetaju oni crnci koji se odaju porocima, ulaze u bande i sl., kao sto imas pandan da ljudima s ovih prostora cesto smetaju Romi jer "svi znamo ko ovde voli da krade". Ovom coveku smeta Magic Johnson cija je jedina greska sto je crn. A s tim se valjda radjas.

Licno nemam problem s ovim sto mu se desava, koliko god da je nacin na koji je to izvedeno ruzan. Covek je dokazano tezak govnar i zasluzuje svaku losu stvar koja mu se desila i drago mi je sto je Silver reagovao kako je reagovao. Stvarno nema mesta za takve likove u danasnjem civilizovanom drustvu.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 03/05/2014 23:51:29
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/05/2014 : 00:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Doktor kaze raku neki dan: "Izgleda da imate Donald Sterlinga, jako mi je zao..."

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 04/05/2014 04:57:12
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/05/2014 : 04:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
matora drtina ima 80 godina a voda devojku...vjerovatno mu crnje karaju devojku, pošto on u tim godinama može još samo balavit po njoj, pa je zbog toga reko šta je vec reko...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/05/2014 : 05:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

matora drtina ima 80 godina a voda devojku...vjerovatno mu crnje karaju devojku, pošto on u tim godinama može još samo balavit po njoj, pa je zbog toga reko šta je vec reko...

naravno

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/05/2014 : 06:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by DODSFERD

pa o tome pricam....ako kažeš crncu da je crnac ili ga tako nazoveš, zašto bi to bio rasizam? Ali dobro, poštujem mogucnost da i to nekim smeta i da se ne smije tako crnca nazvati -crncem....(iako ne znam kako bi ga onda mogao nazvati, možda tamnoputi ili što li je vec dozvoljeno i prihvatljivo....?) ali ipak je to samo rijec, uvrijeda,...nitko nece nastradati zbog toga. Nece sada covjek zbog toga izgubiti oko, nece mu ta rijec polomiti rebra, nije da su ga sada silovali, pretukli,....samo su ga "možda" uvrijedili.

Recimo Sterling nije nikoga ubio, pretukao, ozlijedio,silovao,...kada ga je nazvao crncem, dok bi Mr.Murdoc sa foruma covjeku pucao u celo.....Sada ja vas pitam tko je onda veci zlocinac?
Sterling ili pravedni ljudi kao što je Murdoc....?

Sterling je teski govnar koji je zasluzio i puno vise od dozivotne zabrane NBA,no to je mozda ono neizreceno u samoj kazni.
Javna osoba koja se bavi vodenjem kluba i promocijom sporta u kojem su dvije trecine sportasi afroamerickog porjekla svojoj botox curi zabranjuje dovodenje istih na tekme..
Lik ima 80 jebenih godina i neizljecivi je rasist..nema tu terapije , nema tu oprosta..klik buuum...i dovidenja.
Mislis li da ce David Stern cekati da se isto opetuje o zidovima...malo sutra

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/05/2014 : 10:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
previše smo se zadržali oko ovog Sterlinga....ja sam u svom prvom postu spomenuo i Jeremy Clarkson, Cosmo Kramera. Recimo Jeremy Clarkson je "velika i smiješna faca" u svijetu Automobilizma i bez njega emisija TOP GEAR ne bi bila pola toliko popularna, on je taj koji je tu emisiju uzdigao na taj neki pediestal. Ta se emisija prikaziva od godine 1977 (37 godina) i sada da covjeka odpuste jer je rekao jednu jedinu rijec "nigger" u nekakvoj zajebanciji, cak nij erekao, nego je "zamrmrao" i to Jeremy Clarkson koji se ZAJEBAVA citavo vrijeme, onaj tko prati engleski humor zna da taj humor temelji i na vredanju itd,....specifican je to humor.....ali nema veze, pa i da mu je kojim slucajem omaklo, zar je to tako strašno!??? Isto tako su te izjave tog Kramera iz Seinfelda koštale kariere, dok recimo osobu kao što je LARRY DAVID nisu, a on se sto puta više zajebava i sa crncima i sa invalidima, lezbijkima,....pa pogledajte jednu emisiju "CURB YOUR ENTHUSIASM" ali to je onda svima prihvatljivo ( i moja je to omiljena emisija, da ne bude zabune), ali cemu dvostruka mjerila. Tko stvarno stoji izza toga? Ja mislim kako rijec "rasizam" koriste ljudi, koji žele nekoga uništiti,maknuti sa scene i tu rijec koriste u vlastitu korist, jer znaju da im nitko nece proturjeciti i da su preterali sa tim vec odavno. Dopuštaju npr Stand up komicarima da se sprdaju sa tim, i prave selekciju, npr Larry David može sve i svašta reci, dok npr Jeremy i Kramer ne mogu a svi su "komicari"

Edited by - 1Euro on 04/05/2014 10:33:25
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/05/2014 : 11:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Sorry 1Euro, ali stvarno djelujes kao osoba koja nema previse iskustva s ovim sto pises. Ovo odozgo sto si napisao u vezi Larry Davida gdje poredjujes njegove stosove koji su napisani u skriptu (i koji nikad nemaju rasistickog tona, u vecini slucajeva stosovi su cista slucajnost tipa, "wrong place, wrong time") s onim sto je Michael Richards/Kramer izjavio prije 8 godina ("HE'S A NIGGER! HE's A NIGGER!") mi je smijesno.

Znas li razliku uvrede izmedju javnih izjava (Sterling i Richards) i napisanih stosova u scenariju TV epizoda (Larry Davidov CYE)?

Ocito ne znas. Cemu onda daljnja diskusija?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/05/2014 : 11:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Sorry 1Euro, ali stvarno djelujes kao osoba koja nema previse iskustva s ovim sto pises. Ovo odozgo sto si napisao u vezi Larry Davida gdje poredjujes njegove stosove koji su napisani u skriptu (i koji nikad nemaju rasistickog tona, u vecini slucajeva stosovi su cista slucajnost tipa, "wrong place, wrong time") s onim sto je Michael Richards/Kramer izjavio prije 8 godina ("HE'S A NIGGER! HE's A NIGGER!") mi je smijesno.

Znas li razliku uvrede izmedju javnih izjava (Sterling i Richards) i napisanih stosova u scenariju TV epizoda (Larry Davidov CYE)?

Ocito ne znas. Cemu onda daljnja diskusija?

pa možda je Sterling kod kuce vježbao scenarij za "Muzikal"...pošto nije on to JAVNO rekao, nego u svojo kuci.

I da stoji to što si ti napisao opet smo na pocetku, jer je Jeremy Clarkson to isto tako rekao u emisiji, koja ima napisane štosove i scenarij i ne vidim u cemu je razlika sa Larry Davidom i napisanim štosevima....
I Top Gear je emisija i ima napisane štoseve, scenarij, program,....
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/05/2014 : 11:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ok, javno ili u svojoj kuci, izjavio je misljenje - koje je citav svijet onda cuo, i tako mu to misljenje sada zvuci kao javna izjava, jbg - i zato spada u grupu rasista, kao i Michael Richards.

Sto se tice tog Clarksona, za njega uopste nista ne znam, niti sam cuo za taj incident, zato nisam ni komentirao na to.

Larry David, medjutim, nije rasista, niti homofob, niti nista drugo, stosovi u njegovoj seriji inace otkrivaju da neki ljudi oko njega spadaju u te kategorije, ali gledao sam 8 sezone njegove serije, i nikad nisam vidio nikakvog dokaza o kojem ti odozgo pises.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/05/2014 : 11:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Ok, javno ili u svojoj kuci, izjavio je misljenje - koje je citav svijet onda cuo, i tako mu to misljenje sada zvuci kao javna izjava, jbg - i zato spada u grupu rasista, kao i Michael Richards.

Sto se tice tog Clarksona, za njega uopste nista ne znam, niti sam cuo za taj incident, zato nisam ni komentirao na to.

Larry David, medjutim, nije rasista, niti homofob, niti nista drugo, stosovi u njegovoj seriji inace otkrivaju da neki ljudi oko njega spadaju u te kategorije, ali gledao sam 8 sezone njegove serije, i nikad nisam vidio nikakvog dokaza o kojem ti odozgo pises.

pogledaj bolje:

https://www.youtube.com/watch?v=BQrFDNbGBTE

https://www.youtube.com/watch?v=0fFwnqBU_-U

A porodica BLACK su stvarno crnci

a sad usporedi sa Jeremy Clarksonom:

https://www.youtube.com/watch?v=-hcsefsI1S4

Edited by - 1Euro on 04/05/2014 12:03:11
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/05/2014 : 11:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Gled'o sam ovo odozgo, i kao sto sam ti vec objasnio, ovo je cista koincidencija, nesto sto se cesto desava u ovoj seriji. Uvijek ispadne da je LD neki los covjek koji mrzi ovog ili onog, ali ocito je sve slucajnost.

Nadji mi taj dio gdje Larry David osobno govori kako mrzi crnce i kako ga je sramota biti u njihovom drustvu. Ili kako isto govori o gejevima, ili bilo kojoj drugoj grupi ljudi.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/05/2014 : 12:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Gled'o sam ovo odozgo, i kao sto sam ti vec objasnio, ovo je cista koincidencija, nesto sto se cesto desava u ovoj seriji. Uvijek ispadne da je LD neki los covjek koji mrzi ovog ili onog, ali ocito je sve slucajnost.

Nadji mi taj dio gdje Larry David osobno govori kako mrzi crnce i kako ga je sramota biti u njihovom drustvu. Ili kako isto govori o gejevima, ili bilo kojoj drugoj grupi ljudi.

Pa ja sam veliki fan te serije Curb your Enthusiasm i ne trebaš meni govoriti tko je Larry David. Naravno da je to sve prenapuhano ali pogledaj zbog cega traže "glavu" Jeremyja Clarksona:

https://www.youtube.com/watch?v=-hcsefsI1S4

I to je moj point cijele ove price, cijelog topika, DA JE SVE TO PRENAPUHANO, DA SE VODE DVOSTRUKA MJERILA I DA SE RASIZAM ISKORIŠTAVA U NEKE VLASTITE NAMJERE NEKIH LJUDI KOJI ŽELE NA TAJ NACIN POSTICI NEŠTO ŠTO NE MOGU DRUKCIJE POSTICI (npr naterati nekoga da se odrekne svog kluba, da napusti emisiju,...)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/05/2014 : 12:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Mislim da iza svega stoji vatikanski pro-gay lobby.

to je to

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/05/2014 : 12:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
men je to sve glupost- naravno da su bijelci rasisti, pogotovo ovi iz tzv. zapadne civilizacije... ali ipak, na svom domu u svojoj kuci covjek bi trebalo da ima pravo da prica šta oce..

ali nije to što je zanimljivo, nego, jel neko vidio kako izgleda magic johnson...jesu to pronašli lek za sidu? trebo se davno raspast a izgleda zdrav ko dren
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/05/2014 : 12:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ckalja je rasista

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/05/2014 : 12:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

men je to sve glupost- naravno da su bijelci rasisti, pogotovo ovi iz tzv. zapadne civilizacije... ali ipak, na svom domu u svojoj kuci covjek bi trebalo da ima pravo da prica šta oce..

ali nije to što je zanimljivo, nego, jel neko vidio kako izgleda magic johnson...jesu to pronašli lek za sidu? trebo se davno raspast a izgleda zdrav ko dren

dok ostali nisu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/05/2014 : 12:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

dok ostali nisu

pa neznam ko je crnce držo u lancima-stoljecima
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/05/2014 : 13:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Neki dan citao nesto od Bonellija ne znam tko je to rekao da li je maxi DD (sa onom Lamiom) ili LL "kameni pakao"(tu mi zvoni) veli "mrzim rasiste skoro kao i c...." eto, a imaju i Balotellija za aduta da se ne misli da smo svi Itali isti....
rasizam u 20 vijeku nije odnio ceh kao nacionalizam medju bijelcima(wow!) tijekom dobrosusjedskih odnosa oko cokota u vinogradu...ironic shprd-shprd!

Jim Carey "me,me&Irene" vozac limuzine osoba niskog rasta i Jim dobaci "you people!" u toj fori a ovaj odmah "rasist"i slicno....

Sa mnom radio do jucer kamerunac kojeg nitko ne ferma, ono kao izbjegavaju ga kao kugu, nece sa njim previse da pricaju (dobro izgleda kao M.Duncan iz "green mile" pa zastrasuje) ja ono pozdravim, kak' si i te normalne ljudske spike,dok portugalci bas kao nekada robovlasnici samo sto ga ne posalju na Haiti,Barbados ili Bahiu.

On ce malo zapjevati nesto na muziku sa radija, velim imas ti talenta za ritam, on se nasmije po prvi put u mjesec dana koliko ga znam i odmah covjek otvoreniji i voljan za razgovor.
Pise negdje "sa svakim lijepo i onaj tko ti je neprijatelj postat ce ti prijatelj"
A tako i razbijes i predrasude o bijelcima...

U trgovini ovaj tjedan vidio majicu pise na njoj "svoje neprijatelje ubijem tako sto ih pretvorim u prijatelje"..
Bolje zvuci prva verzija, manje agresivna....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 04/05/2014 13:03:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/05/2014 : 13:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

dok ostali nisu

pa neznam ko je crnce držo u lancima-stoljecima

misliš da ih arapi nisu držali?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/05/2014 : 13:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by KRAS

misliš da ih arapi nisu držali?

jesu.i španjolci i portugalci...

a slaveni? jesu oni držali crnce u lancima?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000