forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

manhunter
Moderator

Switzerland
25841 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/07/2014 : 01:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

Originally posted by DODSFERD

Originally posted by manhunter

Originally posted by Tutta

I jedan od ovih,hoce sa Svabama da se mjeri.

I pobedice ih u finalu štaviše.
Podležeš euforiji u Dojclandu, a zaboravljaš Ganu, Alžir i USA, gde baš i nije sve išlo kako treba.
I nemoj to sa malim i velikim ekipama.

Zaboravljaš BiH, Iran, Nigeriju i Švicarsku - sve prosjecne momcadi a namucile Argentinu.

Ja nisam ni rekao da je Argentina nešto super igrala do sada, naprotiv. Mislim da bi se lagano prošetali do finala kad bi se više zalagali. A Nemacka me do sada nije nešto ubedila isto. Osim onih 4:0 protiv Portugala, ostale utakmice i nisu nešto bili ubedljivi. Ovo protiv Brazila ne racunam.

Kako god, nadam se pobedi Argentine u finalu, kod mene u firmi je 50% Nemaca, da imam koga da zezam.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32474 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 10/07/2014 : 01:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message

Originally posted by manhunter

Originally posted by Tutta

I jedan od ovih,hoce sa Svabama da se mjeri.

I pobedice ih u finalu štaviše.
Podležeš euforiji u Dojclandu, a zaboravljaš Ganu, Alžir i USA, gde baš i nije sve išlo kako treba.
I nemoj to sa malim i velikim ekipama.

Sa srcem cu navijati za Argentinu! I koliko su mi simpaticni i koliko bi zelio da se Messi popne na stepenicu bezsmrtnih.
Samo, der Fussballgott,ist ein Deutscher.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10526 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/07/2014 : 01:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message

Originally posted by D.J.

Inace, ova Argentina mi se cini dosta jaca od one s proslog World Cupa. Organiziraniji su i imaju bolju obranu, tako da ne vjerujem da ce puci kao zadnji put prije 4 godine protiv Njemacke.

Ovaj put imaju trenera.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/07/2014 : 02:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
BRAVO GAUCOSI...a vi koji ste ih davno otpisali,umirite u ljepoti niskozemaca-vjecni luzeri...i da,jucer nisam bio na netu,po prvi put navijam za švabe,i oni unakaze one pizdeke...svaka cast...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 10/07/2014 : 02:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
Vjerovatno je, cak i izgledno da ce se slicno provesti i Argentina budu li pomislili nadigravati se sa Nijemcima.
Odnosno doticni ce ih svojim preciznim i jakim pasovima brzo samljeti baš kao i Brazil.
Jedini nacin im je da se zatvore kao i protiv Nizozemske i nemam dvojbe da ce tako i napraviti.
Daj loptu Messiju pa ako šta napravi - napravi.
Pa ce i finale biti solidno negledljiva predstava.

Iskreno osim Nijemaca po nekoj igri i dojmu nikoga ne vidim kao kandidata za broj jedan.

Knockout faza se u kompletu može okarakterizirati pridjevima pateticno, blijedo, sivilo... u koje su uvuceni kako mediokriteti tako i vrsne ekipe, pa se onda doima kako je mala razlika izmedu npr. Kostarike i Nizozemske.
O sudackim glupostima je mislim izlišno i govoriti... oni su dodatno zamutili vode i mogucnost razaznavanja dobre ekipe od prosjecne i loše.
Brazilci su u njemackom kaznenom prostoru padali kao pokošeni bez i jedne sankcije... pa gdje su nestala ona dobra vremena kad su napadaci cak znali biti iskljuceni zbog simuliranja? Utakmicu nisu mogli niti smjeli završiti sa 11 igraca, niti ovu niti onu protiv nas (Neymarov lakat).
Dva gola su ima domacinski oproštena, jedan regularni hrvatski i jedan regularni kolumbijski.
Mogli bi i o prekršajima koje su napravili pa potom iz iste akcije zabili... pa o smiješnim školskim prekršajima koje sudac "ne vidi" i igra normalno tece pružajuci tako brazilskoj momcadi da imaju umjetni pritisak na protivnika.

...

Iskreno za gledati ovakav "moderan" nogomet moraš stvarno imati želudac.
Sudacke "pogreške" - koje to u stvari nisu, taktiziranja, pritisci na suce... sve se to pretvorilo u jednu obicnu smijuriju.

I baj d vej, gdje su sada napisi u novinama kako je utakmica izmedu Brazila i Njemacke namještena?
Hrvatska Kamerunu ne može zabiti cetiri gola na utakmici ali Njemacka Brazilu može spakovati pet, u pola sata?

Cijelo prvenstvo ce biti u stvari obilježeno tom tekmom i za 15 godina kad netko spomene Brazil, ljudi ce se sjecati ovoga više nego pobjednika mundijala, više nego icega sa ovog otužnog eventa.

Kakva nevidena glupost od pocetka do kraja.

Moje aukcije u prodaji

Edited by - DKoor on 10/07/2014 02:33:17
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/07/2014 : 05:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message
Gaucosi,dobijte!!!

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/07/2014 : 09:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Axelle Despiegelaere - mislim, da nju traži naš Evric:
https://gma.yahoo.com/world-cup-fan-scores-modeling-gig-cheering-183736486--abc-news-topstories.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 14/07/2014 09:39:08
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 10/07/2014 : 09:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Ne, ova je njegova:

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/07/2014 : 09:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Ah, Kolumbija, ne Belgija ...

Moja pogreška ...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17228 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/07/2014 : 09:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Ocekivao sam da Holandija prode. Loša utakmica, mrtvilo na obje strane.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/07/2014 : 09:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Gledao do poluvremena i otišao spavati ...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/07/2014 : 10:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
http://www.kurir-info.rs/sport/brazil-2014/neznalica-skolari-nema-pojma-clanak-1457757
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/07/2014 : 11:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Protiv Alžira Njemacka nije imala Hummelsa,umjesto njega igrao Mertesacker koji se ne snalazi kada igra tako visoko.
Kad nema Hummelsa i Boateng pliva.
Još jedan plus je što je Loew odustao od Lahma ne zadnjem veznom.Napokon je skontao da mora imati bar jednog beka koji ce dotrcati naprijed.
Skupine su igrali sa dva beka koji su zapravo stoperi....to je ogroman hendikep bio.

Sad kad se Loew opametio Njemacka igra preporodeno.Malo redefiniran Bayern...to su oni.Argentina može iznenaditi ali ne vidim kako.
Možda ako se nekako dovuku do produžetaka.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 10/07/2014 : 11:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message
Predvidja sam ovo finale,volia bi radi Messia da osvoji, da bude drugi "Mali zeleni",i da onaj lazni Ronaldo ima jos jedan veliki ako i ne najveci kompleks,u suprotnom zao ce mi biti Njemacke ako izgubi jer volim taj nacin kako igraju i razmisljaju,tj.mentalitet
Tkogod dobije necu pljucati po bilo kome

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 10/07/2014 11:11:49
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/07/2014 : 11:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message

Originally posted by Leonid

Argentina može iznenaditi ali ne vidim kako.

Na slican nacin kao i Gana poceti utakmicu, navaliti silovito i postici gol.
Vec smo tu vidjeli da Njemacka slabo na kraj izlazi kada je pod pritiskom.
Onda napraviti bunker i odrzavati igru na sredini terena. To je najbolji recept za igru protiv Njemacke.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 11:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
I meni bi bilo drago da Messi osvoji trofej koji mu fali ali realno Argentina svojim igrama ovdje to nije zaslužila, podsjecaju me na SP 1990. kada su takoder s blijedom igrom došli do finala ali više od toga nisu mogli jer se isprijecila Njemacka.
Njemacka tradicionalno dobro igra protiv južnoamerikanaca i slicnih ekipa na ova zadnja 2 prvenstva, ne vjerujem da ce baš rasturiti Argentinu kao na prošlom prvenstvu ali bilo bi dovoljno gol ili dva za naslov.
Gledajuci sve njihove utakmice Njemacka je najviše problema imala protiv africkih momcadi (Gana, Alžir) a sve drugo su dobro rješavali. Utakmicu protiv SAD-a necu uzeti u obzir jer tu nisu htjeli nabijati neku razliku tako da i Amerikancima ostave šansu za prolaz.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/07/2014 : 11:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message

Originally posted by King Warrior

Onda napraviti bunker i odrzavati igru na sredini terena. To je najbolji recept za igru protiv Njemacke.

Njemacki vezni red je presnažan i odmah ce se nametnuti Mascheranu i Bigli.
Silovat ce im lijevu stranu gdje je Rojo spori.Muller i Lahm kombinacije.
Sazrelo je vrijeme za generaciju Neur-Lahm-Bastian-Kroos-Muller.
Što je najlude,sve to bez vjerojatno najboljeg igraca Njemacke Marca Reusa

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 10/07/2014 : 12:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message
Što se tice Brazila, Španija, a donekle i Suarez mogu biti zadovoljni, jer ce njihove blamaže ostati u sjeni ove brazilske.
Ova utakmica sinoc me toliko smorila da sam zadrijemao pred same penale.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 12:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil#/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 12:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjesto#/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjest

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/07/2014 : 12:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

mene ne zanima finale,
no zanimljivo ce biti vidjeti kako ce igrati Brazil sada

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7357 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/07/2014 : 13:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message

I meni bi bilo drago da Messi osvoji trofej koji mu fali ali realno Argentina svojim igrama ovdje to nije zaslužila, podsjecaju me na SP 1990. kada su takoder s blijedom igrom došli do finala ali više od toga nisu mogli jer se isprijecila Njemacka.

Baš sam ovo htio napisati, tada se Argentina baš provlacila uz penale i tvrdu igru. Ispast ce još da ce Messi osvojiti ovo SP ni kriv ni dužan, jer iako je najbolji argentinski igrac na ovom SP-u još nije ni sjena onog Messija od prije par godina.

Kako ce tek onda supermark likovat.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 13:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message

Originally posted by lwood

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjesto#/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjest

Ne vjerujem da ikoga od tih velikih momcadi zanima igranje za 3. mjesto. Takve utakmice imaju motiva igrati samo oni koji nikada prije nisu došli tako daleko, klasicni primjeri su 1994. Švedska-Bugarska ili 2002. Turska-J. Koreja i tek kod takvih momcadi ta utakmica ima smisla.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8205 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/07/2014 : 13:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message

Originally posted by lwood

Ne vjerujem da ikoga od tih velikih momcadi zanima igranje za 3. mjesto. Takve utakmice imaju motiva igrati samo oni koji nikada prije nisu došli tako daleko, klasicni primjeri su 1994. Švedska-Bugarska ili 2002. Turska-J. Koreja i tek kod takvih momcadi ta utakmica ima smisla.

ili hrvatska - nizozemska
i tada smo mi bili motiviraniji
ali tada smo bili jaci od svih i samo su nas sitnice i gluposti, te neigranje bokšica, sprijecili da ne budemo prvaci
u toj ekipi bi za igrace iz svih kasnijih generacija bilo mjesta samo za niku kovaca (u prvih 11 umjesto solde), modrica (možda u 11 umjesto asanovica, a možda i ne) i mandžukica (na klupi)

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 10/07/2014 : 13:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message

Originally posted by King Warrior

Njemacki vezni red je presnažan i odmah ce se nametnuti Mascheranu i Bigli.
Silovat ce im lijevu stranu gdje je Rojo spori.Muller i Lahm kombinacije.
Sazrelo je vrijeme za generaciju Neur-Lahm-Bastian-Kroos-Muller.
Što je najlude,sve to bez vjerojatno najboljeg igraca Njemacke Marca Reusa

Stvari ne izgledaju uopce dobro za Argentinu.
Iako je momcad puna snažnih pojedinaca kao kolektiv nisu na toj razini za razliku od Njemacke.

Ne vidim kako bi u nekoj normalnoj i gledljivoj igri Argentina mogla iznenaditi Njemacku.
Pritisak? Svakako, ali problem, barem kako ga ja vidim jest u tome što ta Njemacka može to isto napraviti Argentini još i kvalitetnije.

Jedina šansa Argentine jest totalna sreca, tipa korner i gol u prvih par minuta ili da igraju tvrdi moderni bunker kakav su vec demonstrirali. U svakom hu-bu scenariju vidim ih u istoj situaciji kao i Brazil protiv Njemacke.

Nijemci imaju stvarno izvrsne pasove, cvrste brze i precizne jednostavno su pojeli Brazil s njima.

Vidjet cemo.
Za sada bih ipak dao laganu prednost Njemackoj.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000