forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/07/2014 : 14:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
aha, mislio si na utakmice za trece mjesto u kojima su oba aktera po prvi put tako daleko došla
onda ovaj moj post i nema smisla
iako se bugarima 2002 baš i nije igralo za trece mjesto :))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/07/2014 : 14:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ne, ova je njegova:

HELL YEAH!!!!!!!!!!! Tooooooooooooo, eto, pogledajte ovo koketiranje ( o tome sam vam pricao!), OVO JE ZA OSKARA!!!!!

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 14:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

aha, mislio si na utakmice za trece mjesto u kojima su oba aktera po prvi put tako daleko došla

Dobro, može proci i ona utakmica iz 1998. gdje je barem Hrvatska imala motiva igrati jer je to bila povijesna prilika za medalju.
Što se tice Bugarske oni su neobjašnjivo pali pa su vec nakon 45 minuta imali ogroman zaostatak a to me cudi jer je sasvim sigurno da onakvu priliku više nece imati u slijedecih 50 godina.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/07/2014 : 16:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Leonid

Argentina može iznenaditi ali ne vidim kako.
Možda ako se nekako dovuku do produžetaka.

Na slican nacin kao i Gana poceti utakmicu, navaliti silovito i postici gol.
Vec smo tu vidjeli da Njemacka slabo na kraj izlazi kada je pod pritiskom.
Onda napraviti bunker i odrzavati igru na sredini terena. To je najbolji recept za igru protiv Njemacke.

Njemacki vezni red je presnažan i odmah ce se nametnuti Mascheranu i Bigli.
Silovat ce im lijevu stranu gdje je Rojo spori.Muller i Lahm kombinacije.
Sazrelo je vrijeme za generaciju Neur-Lahm-Bastian-Kroos-Muller.
Što je najlude,sve to bez vjerojatno najboljeg igraca Njemacke Marca Reusa

E toga se i ja plasim.

Cega se plašiš Tutta? Zajebavat ce te na poslu
Ako je itko zaslužio naslov, onda je to Njemacka. Imaju najbolju momcad, prikazali su najbolju igru, ne guraju ih suci...
Ja se plašim da ne osvoji Argnetina

Have mercy
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/07/2014 : 16:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil#/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil

uh, al se preseravaju. Upravo zbog ovoga ih ne podnosim, mnogo manji razlog je taj sto mi se djed protiv njih borio.

Inace, Svabe vec slave cetvrtu titulu. Toliko im je pobjeda nad Brazilom dala samopovjerenje (ili mozda zamaglila oci), da je narod siguran da su vec na krovu svijeta.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/07/2014 : 16:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Ako je itko zaslužio naslov, onda je to Njemacka. Imaju najbolju momcad, prikazali su najbolju igru, ne guraju ih suci...

Ima tu jos nesto, Argnetina je pokazala dominaciju nad svim protivnicima, to sa Njemackom nije bio slucaj.
Ali ok, vidjecemo u nedjelju ko ce biti dominatniji.
Mada, mora se reci, u finalu su dvije najbolje repke sa ovog SP.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 16:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Mislim da tako razmišljaju samo njemacki navijaci i mediji dok se igraci ne zanose time, prema onome što sam vidio djeluju smireno i disciplinirano govoreci da utakmica protiv Brazila nema nikakav znacaj ako ne uzmu naslov.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 17:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ne bih rekao de je Argentina nešto dominirala u jucerašnjem mecu kao ni u onome protiv Švicarske, protiv Irana ne treba ni uzimati za ozbiljno jer je to uz Kamerun najslabija ekipa na prvenstvu.
Argentina je djelovala izvrsno u obrani ali je napad sveukupno debelo zakazao, ne svida mi se takav nacin igre jer me podsjeca na talijanski koji mi je od kada pratim nogomet oduvijek bio antipatican.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/07/2014 : 17:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message
Nizozemska koja je odigrala odlican turnir protiv Argentine nije pokazala nista,Belgija nakon odlicne utakmice protiv SAD-a takodjer je pala bez ispaljenog metka.Ocito je da se Argentinci odlicno brane a naprid ako Messi sta napravi dobro,a ako ne napravi opet dobro,bitno da se ne primi gol.Oce li takva taktika uspit protiv Njemacke?Ne bi se zaklea da nece,iako da se moram kladit ipak bi stavia pare na Svabe.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/07/2014 : 17:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
Sumnjam da ce njemacku ekipu uspjet zaustavit sinoc totalno blijeda Argentina. Argentinci i ako budu imali neku šansu to ce bit cista sreca, uglavnom iz prekida, ili ako Messi uspije na brzaka nešto improvizirat. S obzirom na sinocnju igru, sprema im se mljevenje, kao i Brazilu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/07/2014 : 17:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
vamos argentina

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 20:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjesto#/clanak/r47s-robben-argentina-nije-zasluzila-pobjedu-a-mene-ne-zanima-trece-mjest

Ne vjerujem da ikoga od tih velikih momcadi zanima igranje za 3. mjesto. Takve utakmice imaju motiva igrati samo oni koji nikada prije nisu došli tako daleko, klasicni primjeri su 1994. Švedska-Bugarska ili 2002. Turska-J. Koreja i tek kod takvih momcadi ta utakmica ima smisla.

onda je to psihologija od q.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 20:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by izivko

Ima tu jos nesto, Argnetina je pokazala dominaciju nad svim protivnicima, to sa Njemackom nije bio slucaj.
Ali ok, vidjecemo u nedjelju ko ce biti dominatniji.
Mada, mora se reci, u finalu su dvije najbolje repke sa ovog SP.

najrealnije finale svakako.
inace švabe su nadigrale amere ,mogle su ih sjebat gotovo ka brazil.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 20:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil#/clanak/bf0a-nijemci-priznali-na-poluvremenu-smo-se-dogovorili-da-necemo-poniziti-brazil

uh, al se preseravaju. Upravo zbog ovoga ih ne podnosim

Ako je to preseravanje šta je tek ovo što su Argentinci radili još prije polufinala.
http://www.24sata.hr/nogomet/procurila-snimka-argentinci-su-slavili-i-provocirali-brazilce-374833

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 20:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta rade? pivaju da je maradona bolji od pelea?
i šta je tu cudno i preseravanje?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 20:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

šta rade? pivaju da je maradona bolji od pelea?
i šta je tu cudno i preseravanje?

Nisam na to mislio nego na ovo:

''Placete od Italije 1990. do danas, sad cete vidjeti Messija. Svjetski naslov bit ce naš, pjevali su igraci Argentine nakon cetvrtfinalne pobjede protiv Belgije.''

'' Brazilci, drago nam je da vas vidimo nesretne jer prvaci su stigli kako bi vas pokorili u vašoj zemlji. Godine su prošle, ali mi necemo zaboraviti, kunemo se''

Važno je napomenuti da je Brazil od te 1990. osvojio 2 naslova pa mi se ovo ipak doima kao preseravanje.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 20:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa šta? mislin, provokacije su dio sporta.
ne vidin da je ovo neko pretjerano podjebavanje..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 21:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Slažem se ali onda ni ona izjava Nijemaca nebi to trebala biti a svima je bilo jasno da su mogli i više nakantati Brazila da su htjeli.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 21:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa ja nisan ni napisa da se preseravaju nego kw

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 21:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vjerovatnije su se usrali da ne izbije kaos na stadionu pa da ih navijaci sve ne lincuju i njih i svoje

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 21:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

pa ja nisan ni napisa da se preseravaju nego kw

Pa upravo na njega se i odnosio onaj moj post.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2014 : 21:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jbga,osvrnia san se na Argentince

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/07/2014 : 21:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Vrijedi pogledati! Kolumbijske navijacice 2014!!!!

http://coed.com/2014/06/25/colombia-might-have-the-hottest-2014-world-cup-superfans-photos/#photo=35
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/07/2014 : 23:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by ken2

Dobro, može proci i ona utakmica iz 1998. gdje je barem Hrvatska imala motiva igrati jer je to bila povijesna prilika za medalju.
Što se tice Bugarske oni su neobjašnjivo pali pa su vec nakon 45 minuta imali ogroman zaostatak a to me cudi jer je sasvim sigurno da onakvu priliku više nece imati u slijedecih 50 godina.

nisam 100% siguran bijaše li to zvonko mihajlovski, ali taj srpski komentator je najbolje opisao tu utakmicu:
švedani igraju po sistemu 4-4-2, a bugari po sistemu 'lako cemo'

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/07/2014 : 00:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by dr strangelove

Ne, ova je njegova:

HELL YEAH!!!!!!!!!!! Tooooooooooooo, eto, pogledajte ovo koketiranje ( o tome sam vam pricao!), OVO JE ZA OSKARA!!!!!

Hehe! Bravo dr strangelove. Cura je strasno fotogenicna! Odskace na stadionu punom ljudi.
1 Euro, vidim da ni moderatorima ne smeta tvoj novi gif.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000