Author |
Topic |
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 21/06/2014 : 23:52:21
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by andjusticeforall
quote: Originally posted by King Warrior
Pita sa sirom(sirnica). Burek je pita od faširanog mesa. Ako cemo vec po bosanski.
Ganci odlicni. Šteta što nisu sacuvali rezultat od 2:1, ali bilo je za ocekivati da se Švabe nece tako lako predati.
moguce, u susjednoj bih, no u bratskoj nigeriji ga vako spravljaju, uostalom baci oko na link
Trebalo je premazati kore odozgo sa malo ulja, da ne zagore ovako. Ili ih odmah posle vadjenja iz rerne, malo premazi hladnom vodom i pokrij krpom da lepo omeksa.
mekse je prema sredini, a prema van hrskavo, kombo |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/06/2014 : 23:55:02
|
Pita sa sirom(sirnica). Burek je pita od faširanog mesa. Ako cemo vec po bosanski.
Ganci odlicni. Šteta što nisu sacuvali rezultat od 2:1, ali bilo je za ocekivati da se Švabe nece tako lako predati.
moguce, u susjednoj bih, no u bratskoj nigeriji ga vako spravljaju, uostalom baci oko na link
Trebalo je premazati kore odozgo sa malo ulja, da ne zagore ovako. Ili ih odmah posle vadjenja iz rerne, malo premazi hladnom vodom i pokrij krpom da lepo omeksa.
mekse je prema sredini, a prema van hrskavo, kombo
Ma svaka cast.. ja ogladneo... samo se nadam da ti ne presedne.. zbog rezutlata.. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 22/06/2014 : 00:05:57
|
mekse je prema sredini, a prema van hrskavo, kombo
Ma svaka cast.. ja ogladneo... samo se nadam da ti ne presedne.. zbog rezutlata..
kako? snabo dobija... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/06/2014 : 00:30:49
|
Pa u piz.. mater..., ovo vec stvarno nema smisla!
Bosni ponište gol, i sad Nigerija vodi. Bem ti sve...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/06/2014 : 00:52:46
|
loše sudenje;poništen regularan gol bih,nigeriji par kornera,a i previše se puštaju prekršaji. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/06/2014 : 00:59:54
|
Cist gol poništen Džeki, gol Nigerije mislim da je cist. Svaka cast Džeki, Pjanicu i Hajrovicu na zalaganju, ali Spahic, Lulic, Misimovic i Bešic MORAJU se probuditi! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 22/06/2014 : 01:51:10
|
Slaba utakmica od strane BiH, pogotovo što se tice drugog poluvremena. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 22/06/2014 : 01:54:59
|
Vrlo teska pozicija za sudiju kod ofsajda, jer je delic sekunde odlucivao - jedan igrac ulazi, drugi izlazi. Jbg, zajebano za procenu. Greska jeste, ali ne sa namerom. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 22/06/2014 : 01:55:38
|
BiH ko da je došla da igra rekreativni fudbal. Dve godine se trudiš da dodeš na SP i onda bezdušno odigraš odlucujucu utakmicu.
Pretpostavljam da je u timu vladao potpuni haos. Ova Nigerija je u rangu Kameruna. A BiH je bila nedisciplinovanija od njih. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 22/06/2014 : 01:56:42
|
Vrlo teska pozicija za sudiju kod ofsajda, jer je delic sekunde odlucivao - jedan igrac ulazi, drugi izlazi. Jbg, zajebano za procenu. Greska jeste, ali ne sa namerom.
Vidi se to. Baš je zajebao. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/06/2014 : 01:57:12
|
parilo je na prijateljsku utakmicu . skoro bez ikakve agresije kod obe ekipe |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 22/06/2014 : 01:58:15
|
quote: Originally posted by Jasko
Vrlo teska pozicija za sudiju kod ofsajda, jer je delic sekunde odlucivao - jedan igrac ulazi, drugi izlazi. Jbg, zajebano za procenu. Greska jeste, ali ne sa namerom.
Vidi se to. Baš je zajebao.
E, jbg. Meni deluje bas tesko. Vrvtno zato i nisam sudija |
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/06/2014 : 02:02:06
|
Koja šteta... Igra grozna, Sušic kriv najviše od svih. Ali kako su poništili im gol.
Šteta i za Gance, ali neka, bod je tu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/06/2014 : 02:05:01
|
teško je ali to mu je najvažniji i skoro jedini posa da digne zastavicu kad treba.njegov zajeb košta previše oštecenu ekipu.vrijeme je za uvodenje suca koji ce procjenjivati ovakve stvari uz pomoc video snimke. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/06/2014 : 09:24:18
|
Jebi ga, kad im u roku od par minuta bude poništen gol i kad gol prime, onda im voda ude u uši a padnu moral i motivacija. Lako moguce da bi sve bilo drugacije da nije kardinalne sudacke greške. Ovako je, kako god okreneš, Bosna pokradena i moguce uništena. Slažem se s jakim, treba hitno uvesti kontrolu sudaca.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 22/06/2014 : 09:49:49
|
BiH je poništen regularan pogodak, ali za onakav haos u igri su sami krivi. Pobedila ih je ekipa koja je bila manje haoticna. A koja ništa nije pokazala posebno.
Kada se igraci maltene dodiruju pri oslobadanju lopte, kada bokovi ne postoje, kada ne mogu da se povežu tri dodavanja, kada svi stoje u mestu i cekaju loptu, utakmica se ne dobija. BiH je mogla da dobije samo zato, jer ni ovi Nigerijci veze nemaju.
Da je BiH uradila sve ono što nije, ne bi se pricalo o poništenom pogotku, nego o velicanstvenoj pobedi od 3 do 4 gola razlike. I Meksiku su bila poništena dva gola, ali oni su došli na svetsko da produ grupu, a ne da se šetaju po terenu i da kunu sudiju.
U slucaju uvodenja kompjuterskih odluka, nece biti ni potrebe za sudijama. |
Edited by - Jasko on 22/06/2014 09:50:41 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16998 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 22/06/2014 : 10:52:43
|
quote: Originally posted by jaki
teško je ali to mu je najvažniji i skoro jedini posa da digne zastavicu kad treba.njegov zajeb košta previše oštecenu ekipu.vrijeme je za uvodenje suca koji ce procjenjivati ovakve stvari uz pomoc video snimke.
Jeste poništen regularan gol, Meksiku protiv Kameruna cak dva, ali Meksiko je ipak pobijedio. A vrijeme za uvodenje provjere pomocu video snimka bi samo dodatno uništavalo fudbal. I sve ovo je previše, hajde ova lopta s cipom i nekako, ali dodatna tehnologija bi samo donijela nova opterecenja. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Posted - 22/06/2014 : 11:50:07
|
Potpisujem Jaska.
Pa Bosna i Hercegovina nije niti jedno dodavanje suvislo spojila. Džeko je možda mogao u par navrata bolje pucat, ali eto.
Misimovic i moj najdraži igrac BiH Spahic najgori bili. Najbolji (najmanje loši) Šunjic i Bešic.
BiH mi na terenu izgleda previše amaterski. Mislio sam da ce lagano rješit ovu grupu kad sam vidio Nig-Ira utakmicu, vjerojatno su i oni to mislili. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
|
Topic |
|