forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/sp2014/clanak/nema-sale-s-begovicem-pogledajte-kako-je-vratar-bih-reprezentacije-izbacio-nigerijca-s-terena/755882.aspx

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Covjeku se žurilo, Nigerijcu i ne toliko (ali cini mi se da je stvarno bio ozljeden). Nije da ovo prvi put vidim u nogometu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 22/06/2014 : 12:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Što se BiH tice, nakon ovoga ocekujem rutinsko podcjenjivanje "tamo nekih crnaca" i onda protiv Irana utakmicu za prestiž.

Evo, da se citiram, 16.6.

Kao što sam i najavio, katastrofalna predstava BiH. Slicno kao mi 2006., dobar otpor protiv "favorita" i onda hladan tuš u vidu kiksa protiv "jazavaca". Samo što smo mi tada imali šanse za prolaz u trecoj utakmici

Poništeni gol svakako velika sudacka greška, ali ipak si je BiH sama kriva. Meksiku su poništena dva regularna gola, pa su ipak pobijedili na kraju.
Mislio sam da mi igramo spor nogomet, ali ovaj koji igra BiH je još sporiji. Katastrofalna igra i jednih i drugih, eto sudacka pogreška kod ofsajda (gol Nigerije cist) i BiH ide kuci. I Nigerija je isto katastrofa, nadam se da ce proci Iran uz Argentinu. Grupa F je uvjerljivo grupa s najgorim nogometom nakon 2 kola.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Covjeku se žurilo, Nigerijcu i ne toliko (ali cini mi se da je stvarno bio ozljeden). Nije da ovo prvi put vidim u nogometu.

pa ne znan jel može ovako izgurivat igraca?
kako tu stoje pravila?
jasko?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ja bih rekao da je ovo jedno od najgorih, ako ne i najgore prvenstvo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Što se BiH tice, nakon ovoga ocekujem rutinsko podcjenjivanje "tamo nekih crnaca" i onda protiv Irana utakmicu za prestiž.

Kao što sam i najavio, katastrofalna predstava BiH. Slicno kao mi 2006., dobar otpor protiv "favorita" i onda hladan tuš u vidu kiksa protiv "jazavaca". Samo što smo mi tada imali šanse za prolaz u trecoj utakmici

Poništeni gol svakako velika sudacka greška, ali ipak si je BiH sama kriva. Meksiku su poništena dva regularna gola, pa su ipak pobijedili na kraju.
Mislio sam da mi igramo spor nogomet, ali ovaj koji igra BiH je još sporiji. Katastrofalna igra i jednih i drugih, eto sudacka pogreška kod ofsajda (gol Nigerije cist) i BiH ide kuci. I Nigerija je isto katastrofa, nadam se da ce proci Iran uz Argentinu. Grupa F je uvjerljivo grupa s najgorim nogometom nakon 2 kola.

najgora utakmica dosad mi je koreja-rusija. kakav je ono shit bija

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/06/2014 : 12:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

kako tu stoje pravila?
jasko?

Ovo je faul :D

Sa druge strane, ovaj je pokvaren. Samo bi trebalo da nacini korak i da ode sa terena, ali on želi da odugovlaci. U takvim situacijama, ne prekidaš igru, pa neka se izležava ili mu narediš da izade sa terena. Kakve lekarske ekipe...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

ja bi reka da je jedno od boljih. ako zanemarin sudacke greške (kojih ionako ima na svakom) uglavnom je odlicno. s puno iznenadenja

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

kako tu stoje pravila?
jasko?

Ja mislim žuti karton, ne jer izguruje nego jer ignorira suca. Inace mislim da smije pomoci ako ga ovi vec iznose.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 22/06/2014 : 12:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:

Zašto? Meni je ovo prvenstvo do sada vjerojatno najbolje od ovih koje sam gledao uživo (2002. - slabo se sjecam, 2006., 2010.).

Prošlo je prvenstvo osvojila ekipa koja je zabila 8 golova u 7 utakmica, kako to prvenstvo može biti bolje od ovoga. U prvom kolu je valjda padao gol po utakmici.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/06/2014 : 12:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Prvenstvo može da bude epsko. Gledao sam ih poprilicno i ovo prilicno obecava.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

ja bi reka da je jedno od boljih. ako zanemarin sudacke greške (kojih ionako ima na svakom) uglavnom je odlicno. s puno iznenadenja

Ne znam, meni je previše dozlaboga dosadnih utakmica i momcadi koje nisu ništa pokazale.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 22/06/2014 : 12:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:

quote:

quote:

E da. BiH-Nigerija, Iran-Nigerija, Koreja-Rusija i Grcka-Japan. Mislim da nisam zaboravio nijednu od najgorih. Za sada mnogo više dobrih od loših utakmica.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Zašto? Meni je ovo prvenstvo do sada vjerojatno najbolje od ovih koje sam gledao uživo (2002. - slabo se sjecam, 2006., 2010.).

Prošlo je prvenstvo osvojila ekipa koja je zabila 8 golova u 7 utakmica, kako to prvenstvo može biti bolje od ovoga. U prvom kolu je valjda padao gol po utakmici.

Kao što rekoh, previše ekipa koje ništa ne pokazuju i previše dosadnih utakmica.
Ima nešto pozitivnih iznenadenja, ali je puno više razocaranja.

Ja sam mislio i na europska i na svijetska.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

E da. BiH-Nigerija, Iran-Nigerija, Koreja-Rusija i Grcka-Japan. Mislim da nisam zaboravio nijednu od najgorih. Za sada mnogo više dobrih od loših utakmica.

potpuno se slažen

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Prvenstvo može da bude epsko. Gledao sam ih poprilicno i ovo prilicno obecava.

tacno. ako racunam od mexica 86. (s tin da 98. jedino nisan moga pratit ) ovo bi moglo bit i najbolje

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ne znam, meni nisu nešto ni ove utakmice di jedna ekipa drugu nabija tri, cetiri razlike.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Kao što rekoh, previše ekipa koje ništa ne pokazuju i previše dosadnih utakmica.
Ima nešto pozitivnih iznenadenja, ali je puno više razocaranja.

Ja sam mislio i na europska i na svijetska.

europska mi nikad nisu bila ni blizu svjetskima.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Nisu toliko zanimljiva. ALi ovo 12' je bilo odlicno. Ne sijecam se skoro nijedne dosadne utakmice. Meni osobno ej to bilo vrhunsko prvenstvo.

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 22/06/2014 : 12:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message
Nisam pratio koji je bio rezultat Bosna Nigerija.

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/06/2014 : 12:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Sad cak i Iran ima šansu za prolaz, u nekoj drugoj situaciji rekao bih da nikako ne mogu uzeti 3 boda protiv BiH ali kako sada imaju motiv vjerujem da ce dati sve od sebe.
Baš me zanima kako bi se postupilo u situaciji da Iran zadnju pobijedi a Nigerija izgubi rezultatom 1:0, tada bi obje ekipe imale isti broj bodova, gol razliku i medusobni susret... vjerojatno bi se pristupilo izvlacenju sretnog dobitnika i to bi bio nesvakidašnji dogadaj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ako Iran pobijedi 1 0, onda se izvlaci ždrijeb, ako pobijedi 2 1 onda prolazi Iran.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 12:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Sad cak i Iran ima šansu za prolaz, u nekoj drugoj situaciji rekao bih da nikako ne mogu uzeti 3 boda protiv BiH ali kako sada imaju motiv vjerujem da ce dati sve od sebe.
Baš me zanima kako bi se postupilo u situaciji da Iran zadnju pobijedi a Nigerija izgubi rezultatom 1:0, tada bi obje ekipe imale isti broj bodova, gol razliku i medusobni susret... vjerojatno bi se pristupilo izvlacenju sretnog dobitnika i to bi bio nesvakidašnji dogadaj.

to bi bilo zanimljivo

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/06/2014 : 12:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Sjecam se da sam gledao neki dokumentarac,prije nego su izmislili zlatni gol i penale je neko finale sp/ep završilo remijem i sudac i akpetani su otišli u svlacionicu i bacali novcic.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/06/2014 : 13:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://brazil.jutarnji.hr/video--najdirljiviji-trenutak-sa-sp-a-zvijezda-gane-izasla-na-ulice-najopasnijeg-grada-i-dijelila-novac-ocajnim-stanovnicima/1200969/

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000