Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/06/2014 : 02:02:15
|
ili ameri izgube recimo 1-0 a portugal dobije ganu 4-0 ameri i švabe ako odigraju jednako idu oboje dalje |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 23/06/2014 : 02:04:47
|
quote: Originally posted by lwood
ili ameri izgube recimo 1-0 a portugal dobije ganu 4-0 ameri i švabe ako odigraju jednako idu oboje dalje
Znam, Klinsmann bi to mogao dobro posložiti, Švabo je, bio im je izbornik a Low mu je bio asistent. Teško da ce Njemacka nabijati gol razliku na njima, iako se nikad ne zna. Ali Portugal nema šanse da pobijedi Ganu, a kamoli s cetiri gola razlike. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 23/06/2014 : 06:49:45
|
Gledao samo prvo poluvrijeme i ocekivao sam da Portugal pobijedi ali ovo stvarno nije njihovo prvenstvo, sada mislim da ce ih Gana dobiti jer ipak ima nešto vece šanse za prolaz ali sve ovisi o Njemackoj. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 23/06/2014 : 09:29:43
|
Svi favoriti se muce, još mi je Nizozemska najbolji dojam ostavila iako je popila dva komada od Aussija. Prvi put da baš mogu reci da danas stvarno svi igraju nogomet. Baš bi mogli dobiti devetu reprezentaciju kao prvaka. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17002 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 23/06/2014 : 10:22:42
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Šta, zar je ovdje nekima cudan ovaj rezultat. Zar niste vjerovali u Halilhodžica?
Namještaljka, sve prognoze su bile 0-2 gola, tako to biva |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/06/2014 : 12:01:03
|
Strasno je biti najbolji igrac svijeta i igrati zajedno sa deset levata koji nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je trebao preuzeti inicijativu i napraviti vise solo poteza. |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 23/06/2014 : 13:06:02
|
quote: Originally posted by King Warrior
Strasno je biti najbolji igrac svijeta i igrati zajedno sa deset levata koji nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je trebao preuzeti inicijativu i napraviti vise solo poteza.
Sve to stoji mada i CR nije iskoristio nijednu sansu koja mu se pruzila.. Nani osim gola prilicno los.. Sad mi zao sto Svedska nije prosla, verujem da bi Ibra vise pokazao. |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 23/06/2014 : 13:24:21
|
Strasno je biti najbolji igrac svijeta i igrati zajedno sa deset levata koji nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je trebao preuzeti inicijativu i napraviti vise solo poteza.
Što, levati su mu krivi što je fulao 4-5 zicera u dvije utakmice? I uostalom, kakvi levati? Covjek igra za Portugal. Momcad mu cine najbolji igraci najjacih portugalskih klubova (koji redovito postižu solidne uspjehe u europskim natjecanjima) pojacani igracima velikih europskih klubova (Real, Man Utd). Iz tvog posta bi se zakljucilo da covjek igra za Južnu Koreju pa da ne može ništa jer mu suigraci igraju u nekim egzoticnim ligama. Za portugalski je vjerojatni neuspjeh na ovom prvenstvu on glavni krivac, jer na njemu je najveca odgovornost u momcadi. I bez njega, Portugal je po imenima bolji i od SAD-a i od Gane, a s njim je veliki favorit. A najvjerojatnije ispadaju s prvenstva. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/06/2014 : 14:11:11
|
Sve si nekako razmišljam da bi Njemacka i SAD mogli odigrati neriješeno tako da sigurno produ i jedni i drugi iako bi bilo opasno za Nijemce štimati takav rezultat jer ako slucajno izgube padaju na 2. mjesto i dobivaju težeg protivnika u osmini finala a sigurno je da to žele izbjeci. Ali ne vjerujem da ce baš juriti neku uvjerljiviju pobjedu, realno je za ocekivati minimalnu pobjedu ili neriješeno uz pogodak Amerikanaca u zadnjih 10 minuta susreta, ako bude potrebno. |
Edited by - DODSFERD on 23/06/2014 14:11:49 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/06/2014 : 14:13:23
|
U vecerašnjem dvoboju stoljeca, obje su momcadi dobile podršku, pogledajmo:
Na suprotnoj tribini:
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/06/2014 : 14:29:04
|
quote: Originally posted by ordell
Sve to stoji mada i CR nije iskoristio nijednu sansu koja mu se pruzila.. Nani osim gola prilicno los.. Sad mi zao sto Svedska nije prosla, verujem da bi Ibra vise pokazao.
I meni je zao zbog Ibrahimovica. Tip koji uvijek zna da odusevi ekstra potezima.
A sta bi sa taktikom Portugalaca "dobijes loptu, daj je Ronaldu", cijih je grafika bio pun fb i ostale drustvene mreze?! Portugalci izgleda odlucili da sloze kontru. Ukoliko Ronaldo ne proradi, ima da ih i Gana odere. |
Edited by - King Warrior on 23/06/2014 18:29:26 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/06/2014 : 19:59:25
|
Nisam gledao utakmicu zbog posla ali izgleda da Nizozemska ozbiljno misli, teško ce biti onome tko se bude susreo s njima u osmini finala. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 23/06/2014 : 20:12:23
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Što, levati su mu krivi što je fulao 4-5 zicera u dvije utakmice? I uostalom, kakvi levati? Covjek igra za Portugal. Momcad mu cine najbolji igraci najjacih portugalskih klubova (koji redovito postižu solidne uspjehe u europskim natjecanjima) pojacani igracima velikih europskih klubova (Real, Man Utd). Iz tvog posta bi se zakljucilo da covjek igra za Južnu Koreju pa da ne može ništa jer mu suigraci igraju u nekim egzoticnim ligama. Za portugalski je vjerojatni neuspjeh na ovom prvenstvu on glavni krivac, jer na njemu je najveca odgovornost u momcadi. I bez njega, Portugal je po imenima bolji i od SAD-a i od Gane, a s njim je veliki favorit. A najvjerojatnije ispadaju s prvenstva.
Ronaldo zadnja 2 mjeseca igra pod povredama....u polufinalu protiv Bayerna je nasilu ušao i poremetio ozljedu i oporavak. Otada nije isti igrac,svaki drugi trening je propustio ali jbg ovo je Mundial i ne želi odustati. Nije ovo isti Ronaldo što je smlavio Švedsku. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 23/06/2014 : 20:14:25
|
Je l moze neko samo da mi rekne, ko bi bio prvi da je ostalo nul nul (mrzi me da trazim)? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 23/06/2014 : 20:53:17
|
Onda nije toliko strasno.. mislio sam da neresenim oni idu kao prvi, pa mi je bilo krivo kad su ga primili.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/06/2014 : 20:56:21
|
quote: Originally posted by Caleb
Onda nije toliko strasno.. mislio sam da neresenim oni idu kao prvi, pa mi je bilo krivo kad su ga primili.
nije ,Niskozemci bi bili prvi i da je ostalo neriješeno. i koji q ne gledaš tablicu na prvu stranu? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
1Euro
Advanced Member
12487 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 23/06/2014 : 21:41:08
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Caleb
nije ,Niskozemci bi bili prvi i da je ostalo neriješeno. i koji q ne gledaš tablicu na prvu stranu?
Nije mi palo na pamet... a lepo pise za pismene u naslovu. |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 23/06/2014 : 22:18:48
|
Svima koji navijaju za Hrvatsku bz uvrede ali ako Ochoa bude onako branio vi ste pukli! |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
Topic |
|