forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/06/2014 : 02:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ili ameri izgube recimo 1-0 a portugal dobije ganu 4-0
ameri i švabe ako odigraju jednako idu oboje dalje

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/06/2014 : 02:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ili ameri izgube recimo 1-0 a portugal dobije ganu 4-0
ameri i švabe ako odigraju jednako idu oboje dalje

Znam, Klinsmann bi to mogao dobro posložiti, Švabo je, bio im je izbornik a Low mu je bio asistent. Teško da ce Njemacka nabijati gol razliku na njima, iako se nikad ne zna. Ali Portugal nema šanse da pobijedi Ganu, a kamoli s cetiri gola razlike.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/06/2014 : 06:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Gledao samo prvo poluvrijeme i ocekivao sam da Portugal pobijedi ali ovo stvarno nije njihovo prvenstvo, sada mislim da ce ih Gana dobiti jer ipak ima nešto vece šanse za prolaz ali sve ovisi o Njemackoj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 23/06/2014 : 09:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Svi favoriti se muce, još mi je Nizozemska najbolji dojam ostavila iako je popila dva komada od Aussija.
Prvi put da baš mogu reci da danas stvarno svi igraju nogomet. Baš bi mogli dobiti devetu reprezentaciju kao prvaka.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/06/2014 : 10:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Jako lip nogomet je prezentira SAD, nadam se da ce uc oni ili Gana..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17002 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/06/2014 : 10:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Šta, zar je ovdje nekima cudan ovaj rezultat. Zar niste vjerovali u Halilhodžica?

Namještaljka, sve prognoze su bile 0-2 gola, tako to biva
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/06/2014 : 12:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Strasno je biti najbolji igrac svijeta i igrati zajedno sa deset levata koji nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je trebao preuzeti inicijativu i napraviti vise solo poteza.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 23/06/2014 : 13:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Strasno je biti najbolji igrac svijeta i igrati zajedno sa deset levata koji nemaju pojma o fudbalu. Ronaldo je trebao preuzeti inicijativu i napraviti vise solo poteza.

Sve to stoji mada i CR nije iskoristio nijednu sansu koja mu se pruzila.. Nani osim gola prilicno los..
Sad mi zao sto Svedska nije prosla, verujem da bi Ibra vise pokazao.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 23/06/2014 : 13:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:

Što, levati su mu krivi što je fulao 4-5 zicera u dvije utakmice? I uostalom, kakvi levati? Covjek igra za Portugal. Momcad mu cine najbolji igraci najjacih portugalskih klubova (koji redovito postižu solidne uspjehe u europskim natjecanjima) pojacani igracima velikih europskih klubova (Real, Man Utd). Iz tvog posta bi se zakljucilo da covjek igra za Južnu Koreju pa da ne može ništa jer mu suigraci igraju u nekim egzoticnim ligama. Za portugalski je vjerojatni neuspjeh na ovom prvenstvu on glavni krivac, jer na njemu je najveca odgovornost u momcadi. I bez njega, Portugal je po imenima bolji i od SAD-a i od Gane, a s njim je veliki favorit. A najvjerojatnije ispadaju s prvenstva.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/06/2014 : 13:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/06/2014 : 14:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Sve si nekako razmišljam da bi Njemacka i SAD mogli odigrati neriješeno tako da sigurno produ i jedni i drugi iako bi bilo opasno za Nijemce štimati takav rezultat jer ako slucajno izgube padaju na 2. mjesto i dobivaju težeg protivnika u osmini finala a sigurno je da to žele izbjeci.
Ali ne vjerujem da ce baš juriti neku uvjerljiviju pobjedu, realno je za ocekivati minimalnu pobjedu ili neriješeno uz pogodak Amerikanaca u zadnjih 10 minuta susreta, ako bude potrebno.

Edited by - DODSFERD on 23/06/2014 14:11:49
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19681 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/06/2014 : 14:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
U vecerašnjem dvoboju stoljeca, obje su momcadi dobile podršku, pogledajmo:

Na suprotnoj tribini:

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/06/2014 : 14:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by ordell

quote:

Sve to stoji mada i CR nije iskoristio nijednu sansu koja mu se pruzila.. Nani osim gola prilicno los..
Sad mi zao sto Svedska nije prosla, verujem da bi Ibra vise pokazao.

I meni je zao zbog Ibrahimovica. Tip koji uvijek zna da odusevi ekstra potezima.

A sta bi sa taktikom Portugalaca "dobijes loptu, daj je Ronaldu", cijih je grafika bio pun fb i ostale drustvene mreze?!
Portugalci izgleda odlucili da sloze kontru.
Ukoliko Ronaldo ne proradi, ima da ih i Gana odere.

Edited by - King Warrior on 23/06/2014 18:29:26
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/06/2014 : 19:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Nisam gledao utakmicu zbog posla ali izgleda da Nizozemska ozbiljno misli, teško ce biti onome tko se bude susreo s njima u osmini finala.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 23/06/2014 : 20:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:

Što, levati su mu krivi što je fulao 4-5 zicera u dvije utakmice? I uostalom, kakvi levati? Covjek igra za Portugal. Momcad mu cine najbolji igraci najjacih portugalskih klubova (koji redovito postižu solidne uspjehe u europskim natjecanjima) pojacani igracima velikih europskih klubova (Real, Man Utd). Iz tvog posta bi se zakljucilo da covjek igra za Južnu Koreju pa da ne može ništa jer mu suigraci igraju u nekim egzoticnim ligama. Za portugalski je vjerojatni neuspjeh na ovom prvenstvu on glavni krivac, jer na njemu je najveca odgovornost u momcadi. I bez njega, Portugal je po imenima bolji i od SAD-a i od Gane, a s njim je veliki favorit. A najvjerojatnije ispadaju s prvenstva.

Ronaldo zadnja 2 mjeseca igra pod povredama....u polufinalu protiv Bayerna je nasilu ušao i poremetio ozljedu i oporavak.
Otada nije isti igrac,svaki drugi trening je propustio ali jbg ovo je Mundial i ne želi odustati.
Nije ovo isti Ronaldo što je smlavio Švedsku.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2014 : 20:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Je l moze neko samo da mi rekne, ko bi bio prvi da je ostalo nul nul (mrzi me da trazim)?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/06/2014 : 20:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Nizozemci bi bili prvi zbog nešto bolje gol razlike.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2014 : 20:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Onda nije toliko strasno.. mislio sam da neresenim oni idu kao prvi, pa mi je bilo krivo kad su ga primili.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/06/2014 : 20:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Onda nije toliko strasno.. mislio sam da neresenim oni idu kao prvi, pa mi je bilo krivo kad su ga primili.

nije ,Niskozemci bi bili prvi i da je ostalo neriješeno. i koji q ne gledaš tablicu na prvu stranu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12487 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/06/2014 : 21:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
još pola sata do utakmice!!!!!!! Vrijeme je za "zagrijavanje"!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Qh0yd0gWL5g

Hrvatski navijaci u Brazilu, bi trebali staviti "kasetofone" na ramena i puštati ovu pjesmu dok prolaze kroz favele!!!!

NEMA PREDAJE!!!!!!!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 23/06/2014 : 21:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
ajd sad hrvati....mehiiikoooo je ozbiljan protivnik. pletikosa nek podesi tajming i dobri smo (ste)
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2014 : 21:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Caleb

nije ,Niskozemci bi bili prvi i da je ostalo neriješeno. i koji q ne gledaš tablicu na prvu stranu?

Nije mi palo na pamet... a lepo pise za pismene u naslovu.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/06/2014 : 21:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ma pucaju Hrvati ko zvecke...

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/06/2014 : 22:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Tko ce na kraju pojesti ukusnu tortillu.

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 23/06/2014 : 22:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message
Svima koji navijaju za Hrvatsku bz uvrede ali ako Ochoa bude onako branio vi ste pukli!

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000